ZAKENKANTOOR DE COEN G. EN PARTNER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ZAKENKANTOOR DE COEN G. EN PARTNER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 426.107.538

Publication

08/01/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 6 BEC. 2012

RECHTT3,. b" VAN -I

KOOPHAF rE GENT J

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

111

*13004678*

iii

; Ondernemingsnr : BE0426,107,538

Benaming (voluit) : ZAKENKANTOOR G. DE COEN en PARTNER

i: (verkort) :

t.

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kasteelwegel 36

9040 Gent (Sint-Amandsberg)

Onderwerp akte : BVBA: ontbinding-sluiting

;!Tekst ; Uit een akte ontvangen door Meester Luc DEHAENE, Geassocieerd Notaris te Gent-Sint-Amandsberg, ondergetekend op 19 december 2012, ter registratie neergelegd.

:! Blijkt er dat :

il Op zelfde datum een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de aandeelhouders van de; Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ZAKENKANTOOR G. DE COEN EN PARTNER", met zetel te Gent-Sint-Amandsberg, Kasteelwegel 36, met ondernemingsnummer 0426.107.538 RPR Gent en;

;, met B.T.W. nummer BE426.107.538, opgericht onder de vorm van een personenvennootschap met beperkte' aansprakelijkheid bij akte verleden voor Meester Christiaan DE SMET, Notaris te Wetteren op zestien

;1 augustus negentienhonderd vierentachtig, waarvan de statuten werden bekend gemaakt in de bijlagen tot het; Belgisch Staatsblad van elf september daarna, onder nummer 2649-27, waarvan het kapitaal werd verhoogd, de; huidige vorm werd aangenomen en de statuten werden gewijzigd blijkens beslissing van de buitengewone; algemene vergadering van drie juli negentienhonderd zesentachtig, blijkens proces-verbaal ervan opgemaakt; door Meester Antoine VANPETEGHEM, destijds Notaris te Merelbeke op zelfde datum, welke beslissing; werd bekend gemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van éénendertig juli daarna, onder nummer: 860731-411, waarvan het doel werd uitgebreid en de statuten werden gewijzigd bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering van vierentwintig april negentienhonderd negenentachtig, blijkens; proces-verbaal ervan opgemaakt door Meester Paul DEHAENE, destijds Notaris te Gent-Sint-Amandsberg api zelfde datum, welke beslissing werd bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van; vierentwintig mei daarna, onder nummer 890524-254, en waarvan het doel werd uitgebreid en de statuten voor;

!? het laatst werden gewijzigd, bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering van negentien juni

;; tweeduizend en zes, blijkens proces-verbaal ervan opgemaakt door ondergetekende werkende Notaris Luc DEHAENE, op zelfde datum, welke beslissing werd bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, van dertien juli daarna, onder nummer 06114288, waarop met eenparig goedvinden volgende beslissingen werden genomen.

h VERSLAGEN.

De vergadering onderzocht, voorafgaand aan de behandeling van de agenda, het verslag opgesteld op zeventien december tweeduizend en twaalf door de bedrijfsrevisor, de besloten vennootschap met beperkter aansprakelijkheid FOQUÉ & PARTNERS, met zetel te Strombeek-Hever, J. Van Elewijckstraat 103/9,1

ij vertegenwoordigd door de heer Ludo POQUÉ, bedrijfsrevisor, over de samenvattende staat over de actieve ent passieve toestand, gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder.

De besluiten van het verslag luiden als volgt

"BESLUITEN

In het kader van de procedure tot ontbinding en vereffening voorzien door het vennootschapsrecht heeft der zaakvoerder van de BVBA Zakenkantoor G, De Coen & Partner een boekhoudkundige staat, afgesloten op 27; ;; november 2012, opgesteld rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, en die sluit met een balanstotaal van 697,439,33 EUR en een netto-actiefvan 566.558,92 EUR

1; Door de zaakvoerder is ons bevestigd dat er geen schulden door de vennootschap werden aangegaan dewelke; ;r niet in de staat van activa en passiva van 27 november 2012 werden opgenomen. Uit de;

controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen,;

blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de:

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

11

" 4+1, iVoor-behouden

aan het

Belgisch sta

atsblad

_7\7_

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

vooruitzichten van de zaakvoerder gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

Dit verslag werd opgesteld op verzoek van het bestuursorgaan overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek

van Vennootschappen en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend

Opgesteld te Strombeek-Bever, 17 december 2012

BVBA Foqué & Partners"

II. De algemene vergadering stelt vast dat er op de verslagen geen opmerking wordt gemaakt door de vergadering; zij besluit zich aan te sluiten bij de conclusies die erin vervat zijn.

III. De algemene vergadering beslist tot de ontbinding van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ZAKENKANTOOR G. DE COEN EN PARTNER en spreekt haar in vereffeningstelling uit vanaf 19 december 2012, zodat de vennootschap enkel nog bestaat voor haar vereffening.

De algemene vergadering beslist geen vereffenaar te benoemen.

IV. De algemene vergadering stelt vast dat er geen vereffenaar werd benoemd.

Bijgevolg wordt overeenkomstig artikel 185 van het Wetboek van vennootschappen, de zaakvoerder van de vennootschap, de Heer Guy DE COEN, aangesteld om over te gaan tot de nodige handelingen en verrichtingen voor de verdere ontbinding en vereffening van de vennootschap.

De Heer Guy DE COEN, voornoemd, verklaart deze opdracht te aanvaarden.

De Heer Guy DE COEN zal de meest uitgebreide macht hebben zoals voorzien in artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

De Heer Guy DE COEN wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap houden.

Onder zijn verantwoordelijkheid en voor bijzondere en wel bepaalde handelingen kan hij aan één of meerdere mandatarissen een wel bepaald deel van zijn bevoegdheden overdragen tijdens een vooropgestelde termijn. Zijn opdracht is kosteloos.

V. De Heer Guy DE COEN, voornoemd, verklaart dat hij alle schulden van de vennootschap overneemt en persoonlijk zal instaan voor de betaling ervan, daarin begrepen de lopende aansprakelijkheden, dit alles in verhouding tot zijn aandeelhouderschap.

De Heer Guy DE COEN, voornoemd, verzoekt en vordert vervolgens, Ons Notaris, om op authentieke wijze vast te stellen en te akteren dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ZAKENKANTOOR G. DE COEN EN PARTNER ontbonden werd en in vereffening gesteld werd en dat, ingevolge de rechten verbonden aan het eigendomsbezit van alle aandelen van deze vennootschap, de bovenvermelde aandeelhouder het gehele vermogen van zelfde vennootschap in handen heeft en bekleed wordt met alle rechten en verplichtingen van deze vennootschap en met het ganse actief en passief vermogen van deze laatste.

VI. De comparanten verklaren dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ZAKENKANTOOR. G. DECOEN EN PARTNER, volgend onroerende goed bezit :

STAD GENT - SINT-AMANDSBERG

Een woonhuis, gelegen te GENT, vroegere gemeente SINT-AMANDSBERG, KASTEELWEGEL 36, bekend ten kadaster, negentiende afdeling, sectie C der vroegere gemeente Sint-Amandsberg, volgens titel deel van nummer 651G en volgens recent kadastraal uittreksel nummer 651P, met een oppervlakte volgens titel van duizend tweehonderd negenendertig vierkante meter en drieënzestig vierkante decimeter (1.239,63 m2) en volgens kadaster van duizend tweehonderd veertig vierkante meter (1.240 ni2).

Aangezien heden de vereffening wordt gesloten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ZAKENKANTOOR G. DE COEN EN PARTNER, wordt de hierboven beschreven onroerend goed gelegen te Gent-Sint-Amandsberg, Kasteelwegel 36, toebedeeld aan de aandeelhouder.

Na aanvaarding van het besluit van het verslag van de controlerende vennoot, keurt de algemene vergadering de rekening van de vereffening goed en geeft de volledige décharge, zonder enig voorbehoud noch beperking, aan de Heer Guy DE COEN voor zijn beheer en uitoefening van zijn opdracht overeenkomstig artikel 185 van het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering spreekt de sluiting van de vereffening uit en stelt vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ZAKENKANTOOR. G. DE COEN EN PARTNER definitief opgehouden heeft te bestaan.

De Heer Guy DE COEN beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen neergelegd en bewaard worden gedurende een periode van zeven jaar, te Gent-Sint-Amandsberg, Kasteelwegel 36.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

(Getekend) Luc DEHAENE, geassocieerd notaris te Gent Sint-Amandsberg

Tegelijk hiermede neergelegd :

- afschrift proces-verbaal dd. 19 december 2012

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.06.2011, NGL 22.08.2011 11434-0473-008
14/01/2011 : GE138570
23/07/2010 : GE138570
14/08/2009 : GE138570
27/08/2008 : GE138570
09/08/2007 : GE138570
13/07/2006 : GE138570
05/07/2006 : GE138570
17/06/2005 : GE138570
02/07/2004 : GE138570
12/11/2003 : GE138570
14/08/2003 : GE138570
07/08/2002 : GE138570
10/11/2000 : GE138570
09/10/1999 : GE138570
01/01/1995 : GE138570
01/01/1993 : GE138570
28/04/1988 : GE138570

Coordonnées
ZAKENKANTOOR DE COEN G. EN PARTNER

Adresse
KASTEELWEGEL 36 9040 SINT-AMANDSBERG

Code postal : 9040
Localité : Sint-Amandsberg
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande