ZAKENKANTOOR DE ROCKER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ZAKENKANTOOR DE ROCKER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.994.793

Publication

10/07/2012
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Duur,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : d' 4C. etct 4

Benaming

(voiuit) : ZAKENKANTOOR DE ROCKER

(verkort) :

Rechtsvoren : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9080 Lochristi, Ertbuerhoek 2

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bernard VAN STEENBERGE te Laame op achtentwintig juni tweeduizend en twaalf, neer te leggen ter registratie, dat werd opgericht de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ZAKENKANTOOR DE ROCKER", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9080 Lochristi, Ertbuerhoek 2.

Oprichters:

1) De heer DE ROCKER Christiaan Theophiel, geboren te Beervelde (thans Lochristi) op 20 augustus 1951, wonende te 9080 Lochristi (Beervelde), Ertbuerhoek 2, en zijn echtgenote

2) mevrouw HEYVAERT Linda Ingrid Leona, geboren te Lebbeke op 07 juni 1953, met hem samenwonende op hetzelfde adres.

Naam  rechtsvorm:

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en heeft als benaming:

"ZAKENKANTOOR DE ROCKER".

Zetel:

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9080 Lochristi, Ertbuerhoek 2.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel zowel in het binnenland ais in het buitenland:

- Het uitvoeren van alle makelaarsverrichtingen en vertegenwoordiging van verzekeringsmaatschappijen in de ruimste zin van het woord.

- Het optreden als expert in schadegevallen en in alle dossiers met betrekking tot verzekeringen en aanverwante activiteiten.

- Het verstrekken van advies en informatie, het verlenen van diensten en het optreden als tussenpersoon met betrekking tot verzekeringen en alle aanverwante activiteiten.

- Het optreden als tussenpersoon voor bank en beleggingsdiensten.

- Het optreden als tussenpersoon voor kredieten.

De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in eigen naam en voor eigen rekening evenals voor rekening van derden.

De vennootschap kan onder meer, zonder dat navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken. Daartoe kan zij zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op om het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant is aan het hare of die haar bedrijvigheid in de hand zou kunnen werken of bevorderen en uitbreiden.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachthouder, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen,

De vennootschap kan zich borgstellen of zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele van derden, ondernemingen of vennootschappen waarin zij een belang bezit als mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of anderszins.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

2 9 JUNI 2012

RECHTBANK VAN KOOPHAND~~~~ GEN" t

I I IIIYIII II 1111111 II II

*iaiai3aa*

Vc behc aar Belt Staal

I r 3 De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2012 - Annexes du Moniteur belge Kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op tachtigduizend euro (¬ 80.000,00), vertegenwoordigd door

honderd zestig (160) aandelen zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/honderd zestigste

(1/160ste) van het kapitaal.

Op het kapitaal wordt ingeschreven als volgt:

De heer DE ROCKER Christiaan, voornoemd, heeft ingeschreven op honderd zesenvijftig (156) aandelen.

Mevrouw HEYVAERT Linda, voornoemd, heeft ingeschreven op vier (4) aandelen.

Het volledige kapitaal is geplaatst en volstort deels door de inbreng in geld, zoals hierna bepaald, en deels

door de inbreng in natura, zoals hierna bepaald.

- inbreng in geld:

1) De heer DE ROCKER Christiaan voornoemd heeft een inbreng in geld gedaan ten bedrage van drieduizend euro (¬ 3.000,00), en als vergoeding worden hem zes (6) aandelen toegekend.

2) Mevrouw HEYVAERT Linda voornoemd heeft een inbreng in geld gedaan ten bedrage van tweeduizend euro (¬ 2.000,00), en als vergoeding worden haar vier (4) aandelen toegekend.

Overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen werd het totaal van de inbrengen in geld, hetzij een bedrag van vijfduizend euro (¬ 5.000,00), váór de oprichting van de vennootschap gedeponeerd bij storting op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting geopend bij RECORD BANK N.V.

- Inbreng in natura:

A, Verslagen:

De heer Marc De Cock, handelend in hoedanigheid van bedrijfsrevisor, vertegenwoordigende de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ROELS, CRIEL & C°, Bedrijfsrevisoren", met zetel te 9270 Laame, Vaartstraat 105, daartoe aangesteld door de oprichters, heeft het rapport opgesteld, voorgeschreven door het artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen, Dit verslag besluit onder de volgende bewoordingen:

"BESLUIT

De inbreng in natura tot oprichting van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zakenkantoor De Rocker, bestaat uit immateriële en materiële vaste activa.

Bij de beëindiging van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat enerzijds uit 150 aandelen van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zakenkantoor De Rocker, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van 500,00 EUR per aandeel en anderzijds uit de inschrijving van een schuldvordering in rekening- courant op naam van de inbrenger, voor een bedrag van 260.000,00 EUR, zijnde een totale vergoeding van 335.000,00 EUR.

Wij besluiten derhalve dat als tegenprestatie voor de inbreng, groot 335.000,00 EUR een werkelijke vergoeding, groot 335.000,00 EUR zal worden verstrekt.

Overwegende dat op datum van dit verslag door de inbrenger geen fiscaal certificaat zoals bedoeld in artikel 442 Bis WIB 92, werd voorgelegd, menen wij een voorbehoud te moeten maken inzake het latente risico dat bestaat voor de BVBA Zakenkantoor De Rocker, indien de inbrenger fiscale en/of sociale schulden heeft op het ogenblik van de nog te vervullen formaliteiten.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Kalken, 20 juni 2012.

BV oW BVBA Roels, Oriel & C°, Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door (getekend) Marc DE COCK, Bedrijfsrevisor"

De oprichters hebben het bijzonder verslag opgesteld zoals voorgeschreven door hetzelfde artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen.

B, Beschrijving van de inbreng in natura:

De heer DE ROCKER Christiaan voornoemd heeft de volgende vermogensbestanddelen ingebracht in de nieuwe vennootschap, met een totale inbrengwaarde van driehonderd vijfendertigduizend euro (¬ 335.000,00), namelijk :

- immateriële vaste activa, meer bepaald de goodwill van het zakenkantoor van de heer DE ROCKER Christiaan, met een geschatte inbrengwaarde van driehonderd en vijfduizend euro (¬ 305.000,00) ;

- materiële vaste activa, zoals deze beschreven zijn in het voormeld verslag van de bedrijfsrevisor, met een geschatte inbrengwaarde van dertigduizend euro (¬ 30.000,00).

e " j p. Vergoedingen:

pe hierboven beschreven inbreng wordt vergoed als volgt:

* enerzijds door toekenning van honderd vijftig (150) aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel hebt)ende een fractiewaarde één/honderd zestigste (1/160ste) van het kapitaal, hetzij op heden een fractiewaarde van vijfhonderd euro (¬ 500,00) per aandeel, zijnde in totaal vijfenzeventigduizend euro (¬ 75.000,00) aan de heer DE ROCKER Christiaan voornoemd, en;

* anderzijds door inschrijving van een vordering in rekening-courant op naam van de heer DE ROCKER Christiaan, voor een bedrag van tweehonderd zestigduizend euro (¬ 260.000,00).

Hieruit blijkt dat de waarde van de in te brengen vermogensbestanddelen ten belope van driehonderd vijfendertigduizend euro (¬ 335.000,00) overeenstemt met het kapitaal dat wordt vertegenwoordigd door de voor de inbrengen toegekende aandelen, verhoogd met de schuldvordering in rekening-courant, zijnde een totale vergoeding van driehonderd vijfendertigduizend euro (¬ 335,000,00).

Ieder aandeel waarvoor werd ingeschreven werd volledig volstort.

E3estuur:

t e vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering een andere beslissing neemt.

Iedere zaakvoerder is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen, zowel daden van beschikking als van bestuur, te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering zijn voorbehouden door de wet.

Beperkingen inzake bevoegdheden kunnen aan of door derden niet worden tegengeworpen en gelden niet voor de statutaire zaakvoerder.

externe vertegenwoordigingsmacht:

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte,

Algemene vergadering:

pe jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden de laatste vrijdag van de maand juni om negentien uur

op de zetel van de vennootschap, of op elke andere plaats aangeduid in het bericht van bijeenroeping,

Indien die dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op

hetzelfde uur.

Elk aandeel heeft recht op één stem.

Boekjaar  reserves - resultaatverdeling:

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk kalenderjaar.

Op het einde van het boekjaar maken de zaakvoerders een inventaris op alsmede de jaarrekening (balans, resultatenrekening en toelichting). Voor het opmaken van deze stukken zullen de zaakvoerders zich gedragen naar de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten over de verdere resultaatsbestemming.

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen warden, alsook met het bedrag van de nog niet-afgeschreven oprichtingskosten en kosten van onderzoek ontwikkeling.

Ontbinding - vereffening:

13ij vervroegde ontbinding heeft de algemene vergadering de meest uitgebreide macht om één of meer vereffenaars te benoemen, hun bevoegdheid te bepalen en hun vergoeding vast te stellen. Werd hun bevoegdheid niet bepaald, dan beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide bevoegdheden.

Na de betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap zal het batig saldo verdeeld worden naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Overgangs- en slotbepalingen

1, Eerste boekjaar- eerste jaarvergadering:

Het eerste boekjaar gaat in vanaf de neerlegging van het afschrift van de oprichtingsakte op de griffie van

de Rechtbank van Koophandel en eindigt op éénendertig december tweeduizend en dertien, zodat de eerste

jaarvergadering zal plaatsvinden in het jaar tweeduizend en veertien.

2. Benoeming zaakvoerder.

Wordt aangesteld als zaakvoerder voor onbepaalde tijd: de heer DE ROCKER Christiaan voornoemd, die

verklaard heeft zijn mandaat te aanvaarden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

" } t

Ingeval van overlijden van de heer DE ROCKER Christiaan, of indien deze laatste zijn mandaat om een of andere reden niet verder kan of wil uitoefenen, zal hij van rechtswege opgevolgd worden door zijn echtgenote mevrouw HEYVAERT Linda voornoemd, zonder dat hiertoe een nieuwe beslissing van de algemene vergadering zal vereist zijn. Het In functie treden van de opvolgende zaakvoerder zal worden gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

3. Volmacht:

Als bijzondere gevolmachtigde wordt aangesteld : de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Boekhoudkantoor Veenlassen", met zetel te 9620 Zottegem, Leonce Roelsstraat 3/bus 2, en vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Stefaan Vandenberghe, met recht van indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingsadministraties, waaronder de B,T.W., alsook tegenover de administratie van het ondernemingsloket, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

4. Overname van verbintenissen:

Voor zover als nodig en onder de opschortende voorwaarde van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid door onderhavige vennootschap, beslist de algemene vergadering uitdrukkelijk biij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen alle verbintenissen over te nemen welke haar oprichters en/of zaakvoerder(s) voor haar rekening hebben gesteld sedert 01 april 2012,

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL

Bernard VAN STEENBERGE,

Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- eensluidend afschrift van de oprichtingsakte (afgeleverd voor de formaliteit der registratie) ;

- het bijzonder verslag van de oprichters nopens de inbreng in natura ;

- het verslag van de bedrijfsrevisor nopens de inbreng in natura.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bilagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden e aàri het Belgisch Staatsblad

14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 09.07.2015 15291-0299-014
28/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 22.07.2016 16346-0513-015

Coordonnées
ZAKENKANTOOR DE ROCKER

Adresse
ERTBUERHOEK 2 9080 LOCHRISTI

Code postal : 9080
Localité : LOCHRISTI
Commune : LOCHRISTI
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande