ZAKENKANTOOR HOEDAERT-MICHIELS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ZAKENKANTOOR HOEDAERT-MICHIELS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 457.394.887

Publication

27/12/2013
ÿþ'

ti

;lez Madwoid 11.t

11118ffill

r in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~lee

,.



I1111

*13195155*

a.t Oudenaarde

~ 3 DEC. 2013

Griffie





Ondernemingsnr : 0457.394.887

Benaming

(voluit): ZAKENKANTOOR HOEDAERT-MICHIELS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lestpolder 114, 9506 Geraardsbergen (Grimminge)

(volledig adres)

Onderwees akte ; Statutenwijziging

Ingevolge proces-verbaal opgemaakt en gesloten door het ambt van geassocieerd notaris Ingrid Evenpoel te Nin ve, op 4 december 2013 , blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de bes à en vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'ZAKENKANTODR HOEDAERT-MICHIELS', met zetel te 9506 Geraardsbergen-Grimminge, Lestpolder 114 de volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing:

De vergadering neemt kennis van de beslissing tot dividenduitkering.

Tweede beslissing:

De vergadering beslist om het kapitaal om te zetten in achttienduizend vijihenderdtweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01).

Derde beslissing:

De algemene vergadering bevestigt dat bij bijzondere algemene vergadering van 31 oktober 2006 del maatschappelijke zetel van de vennootschap werd gewijzigd als volgt: Lestpolder 114 te 9506 Geraardsbergen. Vierde beslissing:

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen tot de verhoging van het maatschappelijk kapitaal, met zeshonderdachtenzestigduizend zevenhonderd euro (¬ 668.700,00), om het te brengen van achttienduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro één cent (E 18.592,01) op zeshonderdzevenentachtigdulzend tweehonderdtweeënnegentig euro één cent (E 637.292,01), door inbreng in geld zonder creatie van nieuwe aandelen, en met aanpassing van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

Vergoeding voor de inbreng:

En terstond hebben de comparanten verklaard op deze kapitaalsverhoging in te tekenen Ieder in verhouding tot zijn actueel aandelenbezit en deze in geld af te betalen.

Zij verzoeken mij, notaris, akte te verlenen van de kaphtaalsverhoging die als volgt is tot stand gekomen:

- de heer Hoedaert Willy, comparant sub één, heeft ingetekend op de kapitaalsverhoging voor een bedrag van driehonderdvierendertigduizend driehonderdvijftig euro (E 334.360,00);

mevrouw Michiels Arlette, comparant sub twee, heeft ingetekend op de kapitaalsverhoging voor een bedrag van driehonderdvierendertigduizend driehonderdvijftig euro (¬ 334.350,00).

Bewijs van deponering:

Voorschreven aandelen werden volledig volstort, hetzij dus voor een bedrag van zeshonderdachtenzestigduizend zevenhonderd euro (E 668.700,00). Overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, werden deze gelden gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap, geopend bij Crelan, nummer BE15-10435930-5730 zoals blijkt uit een bewijs van deponering de dato 28/11f2013.

Deze bijzondere rekening wordt uitsluitend ter beschikking van de vennootschap gehouden, en er kan alleen over worden beschikt door de personen die bevoegd zijn om de vennoot-'schap te verbinden, en nadat de optredende notaris het bericht heeft gegeven van het verlijden van deze akte.

Verzaking informatierecht:

De comparanten-aandeelhouders bevestigen uitdrukkelijk naar behoren te zijn ingelicht over de uitgifteprijs en de financiële gevolgen die de verrichting voor hen heeft. Zij erkennen voldoende te zijn voorgelicht, na kennisneming van de financiële en boekhoudkundige gegevens, en verklaren uitdrukkelijk in te stemmen met de hiervoor gemelde Intekening en storting. Zij verklaren uitdrukkelijk te verzaken aan hun recht op schriftelijke informa-'41e over de gevolgen van de kapitaalverhoging, over de uitgifteprijs van de aandelen en over de financiële en boekhoudkundige gegevens van de vennootschap.

Vijfde beslissing:















Qp de laatste blz. van Luik B vetmeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist om de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen en aan het nieuw wetboek van vennootschappen,

Bijgevolg luiden de volgende artikelen voortaan als volgt:

Artikel 2. Naam.

De vennootschap wordt opgericht onder de naam "ZAKENKANTOOR HOEDAERT-MICHIELS"

De vennootschapsnaam zal gebezigd worden in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken, uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de askorting "B.V.B.A.', door de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, het ondernemingsnummer, alsmede het registratienummer op de belasting over de toegevoegde waarde.

Artikel 3. Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9506 Geraardsbergen, Lestpolder 114. Hij kan bij conclusie van de algemene vergadering naar iedere plaats in België overgebracht worden. Iedere verandering van zetel zal bekendgemaakt worden in de bijlage van het Belgisch staatsblad.

De vennootschap mag in België of in het buitenland, agentschappen, bijkantoren en opslagplaatsen oprichten bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s).

Artikel 6. Kapitaal.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt zeshonderdzevenentachtigduizend

tweehonderdtweeënnegentig euro één cent (¬ 687.292,01), vertegenwoordigd door duizend zeshonderd (1.600) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde met een breukwaarde van éénduizend zeshonderdste ieder. De aandelen zijn op naam.

Artikel 7. Aandelen.

De rechten van iedere vennoot blijken uit deze akte, uit de akten houdende wijziging daarvan, en uit het register van aandelen dat gehouden wordt in de zetel van de vennootschap overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen. De overdrachten en de overgangen van aandelen gelden ten aanzien van de vennootschap en van derden pas vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen.

Artikel 10. Procedure ingeval van weigering van instemming bij overdracht of overgang van aandelen.

De belanghebbenden kunnen tegen de weigering van de toelating van een overdracht onder levenden opkomen voor de rechtbank van zetel van de vennootschap, in kort geding, na behoorlijke dagvaarding van degenen die zich tegen de overdracht verzetten. De regel van artikel 251 van het Wetboek van Vennootschappen is van toepassing.

De erfgenamen en legatarissen van aandelen die geen vennoot kunnen worden omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen. De regel van artikel 252 Wetboek van Vennootschappen is van toepassing.

Artikel 10 van de statuten is niet van toepassing in het geval de vennootschap slechts één vennoot telt.

Artikel 15. Controle,

Voor zoveel de vennootschap voldoet aan de criteria, vermeld in artikel 12 paragraaf 2 van de wet van zeventien juli negentienhonderd vijfenzeventig, wordt de controle op de vennootschap uitgeoefend door de vennoten. Iedere vennoot heeft de rechten van onderzoek en controle op alle verrichtingen van de vennootschap; zij kunnen zonder verplaatsing inzage nemen van de boeken, briefwisseling, van alle geschriften van de vennootschap en kunnen zich laten vertegenwoordigen door een accountant. Indien de vennootschap aan de criteria hierboven vermeld niet beantwoordt, wordt de controle op de financiële toestand en op de jaarrekening van de vennootschap, alsook op de regelmatigheid vanuit oogpunt van de statuten van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden dan benoemd overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 17. Beraadslaging en besluitvorming.

De algemene vergadering beraadslaagt en beslist volgens de regels, bepaald in het Wetboek van

Vennootschappen. Ieder aandeel heeft recht op één stem. Iedere vennoot mag zich op de algemene

vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber-mede-vennoot, zelf stemgerechtigd, mits zodanige vertegenwoordiging in een schriftelijke lastgeving is vastgelegd,

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent die de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Zolang artikel 267 en 279 van het Wetboek van Vennootschappen, niet wordt opgeheven of gewijzigd, kan hij die bevoegdheden niet overdragen. Hij kan echter wel schriftelijk stemmen of zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering voor één welbepaald agendapunt.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt als algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden. Het niet bijhouden van zodanig register kan de aansprakelijkheid van de enige vennoot in het gedrang brengen.

Artikel 19. De inventaris en de jaarrekening.

Elk jaar, per eenendertig december maakt de zaakvoerder een inventaris op, alsmede de jaarrekening. Die

jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel.

5

Deze stukken worden opgemaakt overeenkomstig de wet van zeventien juli negentienhonderd vijfenzeventig op de boekhouding en de jaarrekening van de ondernemingen en de besluiten ter uitvoering ervan, voor zover de vennootschap daaraan is onderworpen en overeenkomstig de bijzondere wettelijke en bestuursrechtelijke bepalingen die op haar toepasselijk zijn.

De zaakvoerder stelt bovendien een verslag op het Wetboek van vennootschappen.

Nadat de jaarvergadering het jaarverslag en het verslag van de eventuele commissarissen gehoord heeft en nadat zij heeft kennis genomen van de jaarrekening, besluit zij bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerder en commissarissen te verlenen décharge.

" Artikel 21. Ontbinding. " . "

Onverminderd de gevallen bepaald in de wet, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij conclusie van de algemene vergadering, die beraadslaagt zoals bij een statutenwijziging.

De vereffening geschiedt door de vereffenaar(s) hiertoe benoemd door de algemene vergadering, en bij gebrek aan zodanige benoeming, door de in functie zijnde zaakvoerder(s).

De vereffenaars beschikken te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden zoals bepaald in het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 24. Tegenstrijdig belang als de vennootschap meerdere vennoten telt.

De zaakvoerder of het lid van een college van zaakvoerders dat bij een verrichting, een reeks verrichtingen of een te nemen beslissing, rechtstreeks of zijdelings een persoonlijk belang heeft, tegenstrijdig met dat van de vennootschap, is gehouden artikel 259 Wetboek van Vennootschappen na te komen.

Is er slechts één zaakvoerder en is hij voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis, en de beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts getroffen worden voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Artikel 27. Aard van de regels

Voor al hetgeen in huidige statuten niet is voorzien, wordt verwezen naar de bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

De statutaire bepalin-'gen die een letterlijke weergave zijn van de wettelijke bepalingen van het wetboek van vennootschappen, worden enkel vermeld ter inrichting en verwerven hierdoor niet het karakter van statutaire bepaling.

Voor beknopt uittreksel

Samen neergelegd met dit uittreksel:

- de expeditie van de akte

- de gecoordineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" 1Yioor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

s

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

26/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 22.08.2013 13441-0367-016
02/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 29.09.2012 12586-0537-015
23/12/2011
ÿþ Mod 2.1

l~3_] In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

UnN ~I~II Inlll

1H111flhIflh1

" 111931]0*

Oudenaarde

1 3 DEC. 2011

Griffie

Ondernemingsnr : 0457.394.887

Benaming

(voluit) : ZAKENKANTOOR HOEDAERT - MICHIELS

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : LESTPOLDER 114 - 9506 GRIMMINGE

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

In een bijzondere algemene vergadering gehouden op 21-11-2011 is met eenparigheid van stemmen het ontslag van mevr. Arlette Michiels als zaakvoerder van de vennootschap aanvaard. Er is niet voorzien in de benoeming van een nieuwe zaakvoerder.

Kristof Hoedaert

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2011- Annexes du Moniteur belge

07/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 31.08.2011 11504-0317-015
07/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 30.08.2010 10501-0591-015
08/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 31.08.2009 09708-0341-012
08/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 31.08.2008 08706-0048-012
27/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 15.06.2007, NGL 25.06.2007 07265-0154-014
17/11/2006 : OU041322
21/06/2005 : OU041322
22/06/2004 : OU041322
14/01/2004 : OU041322
01/07/2003 : OU041322
23/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 22.09.2015 15591-0541-014
01/07/1999 : OU041322
26/11/1996 : OU41322
23/03/1996 : OU41322
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 31.08.2016 16560-0406-011

Coordonnées
ZAKENKANTOOR HOEDAERT-MICHIELS

Adresse
LESTPOLDER 114 9506 GERAARDSBERGEN

Code postal : 9506
Localité : Grimminge
Commune : GERAARDSBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande