ZAKENKANTOOR KRIKILION DOMINIK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ZAKENKANTOOR KRIKILION DOMINIK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 448.769.015

Publication

10/01/2014
ÿþ,

Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t ttH t LL , r7 1

31 CECI 2013

RECHTBANK VAN

KOOPHAfilite TE GENT



Ondememingsnr : 0448.769.015

Benaming

(voluit) : B.V.B.A. ZAKENKANTOOR KRIKILION DOMINIK

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Puinstraat 69 te 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B.V.B,A ZAKENKANTOOR KRIKILION DOMMIK", gehouden voor Notaris An-Katrien Van Laer, te Heme, op 16 december 2013 en met volgend registratierelaas: "Geregistreerd vijf bladen geen verzendingen te DILBEEK Il de 19 december 2013. Boek 608 Blad 91 vak 03. Ontvangen: vijftig euro (50,00 EUR). DE ONTVANGER a.i. getekend M. Wauters", blijkt via uittreksel dat de volgende besluiten werden genomen met eenparigheid van stemmen:

Eerste besluit: Uitdrukking van het maatschappelijk kapitaal in euro

De algemene vergadering stelt vast dat het maatschappelijk kapitaal nog steeds Is uitgedrukt in Belgische frank, en aldus zevenhonderd vijftig duizend Belgische frank (750.000,-Bef) bedraagt, hetzij achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (18.592,010. Hierop beslist de algemene vergadering het maatschappelijk kapitaal in de statuten uit te drukken in euro, zodat het maatschappelijk kapitaal achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (18.592,01¬ ) bedraagt.

Tweede besluit: Afschaffing van de nominale waarde van de aandelen

De algemene vergadering besluit om de nominale waarde van de aandelen af te schaffen, zodat het maatschappelijk kapitaal voortaan vertegenwoordigd wordt door zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder nominale waarde.

Derde besluit Kapitaalsverhoging

De algemene vergadering besluit eenparig het kapitaal van de vennootschap te verhogen met driehonderd en vier duizend zeshonderd zevenenzestig euro en tachtig cent (304.667,80 0 om het te bren-'gen op driehonderd drieëntwintig duizend tweehonderd negenenvijftig euro en eenentachtig cent (323.259,81 E) door inbreng door de actuele vennoten. Het voorkeurrecht van de vennoten wordt geëerbiedigd.

Voor deze kapitaalverhoging worden geen nieuwe aandelen gecreëerd Deze kapitaalverhoging zal geschieden door bijstorting van het kapitaal en bijgevolg leiden tot een automatische herwaardering van de aandelen.

Deze kapitaalverhoging wordt volledig geplaatst en volgestort door de actuele vennoten door inbreng in geld, voortkomende van de uitkering van dividenden door de vennootschap, beslist in de algemene vergadering de dato 29 november 2013, waarbij de vennoten uitdrukkelijk hebben verklaard toepassing te maken van artikel 537 wetboek inkomstenbelasting en zich hebben verbonden het uitgekeerde dividend na aftrek van de roerende voorheffing in het kapitaal in te brengen.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering neemt kennis van het attest, uitgereikt door Axa Bank Europe NV, waaruit blijkt dat het bedrag van driehonderd en vier duizend zeshonderd zevenenzestig euro en tachtig cent (304.667,80 ¬ ) gedeponeerd werd op rekening nr. BE92 8002 1649 8523.

De vennoten bevestigen uitdrukkelijk dat de ingebrachte gelden voortkomen van de door hen ontvangen dividenden, besloten door de algemene vergadering de dato 28 november 2013.

De algemene vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging gerea-'liseerd werd.

Vierde besluit: Aanpassing van de statuten aan voorgaande beslissingen, aan bepalingen van het wetboek vennootschappen en aan de beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 1 september 2011 waarbij de maatschappelijke zetel verplaatst werd naar 9000 Gent, Puinstraat 69.

De algemene vergadering beslist de tekst van de statuten aan te passen aan de hiervoor genomen beslissingen, aan de bepalingen van het nieuwe Wetboek van Vennootschappen (wet zes februari twee duizend en één) en aan de beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 1 september 2011 door een volledig nieuwe tekst aan te nemen als volgt

"AFDELING 1: BENAMING - ZETEL - DOEL - DUUR.

Artikel een: benaming.

De vennootschap heeft de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid en draagt de naam "B.V.B.A. ZAKENKANTOOR KRIKILION DOMINIK".

Artikel twee: zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, Puinstraat 69.

Deze mag bij gewoon besluit van de zaakvoerder(s) overgebracht worden naar een andere plaats in België, ln hetzelhde taalgebied of in het tweetalige gebied Brussel-Hoofdstad. Iedere verplaatsing van de zetel van de vennootschap, zal bekendgemaakt worden In de Bijsagen bij het Belgisch Staatsblad, door toedoen van de zaakvoerder(s).

De vennootschap mag bij eenvoudig besluit van de zaakvaerder(s) bestuurszetels, bijhuizen en agentschappen oprichten, zowel in België als in het buitenland.

Artikel drie: doel.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen, Het uitoefenen van agent, makelaar of tussenpersoon voor aile financiële verrichtingen en verzekeringen, dienstverlening en raadgevingen aan kleine en middelgrote ondernemingen en privé-personen, schattingen en metingen van onroerende goederen, immobiliën, boekhouding, fiscaliteit, en Belasting over de Toegevoegde Waarde.

Ze kan alle commerciële handelingen stellen ais aankopen, verkopen, invoeren, uitvoeren, het nemen van brevetten en dergelijke, welke verband houden met hetgeen hierboven werd aangeduid.

De maatschappij mag tussenkomen in alle andere vennootschappen en ondernemingen, welke een dergelijk of aanverwant doen nastreven, en dit bij middel van inbreng, van deelneming, van samensmelting, van inschrijving, of op gelijk welke manier.

Zij kan, in het algemeen, aile industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitoefenen welke rechtstreeks of onrechtstreeks voor het geheel of voor een deel verband houden met haar doel.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken op alle wijzen en volgens de modaliteiten welke haar het meest geschikt voorkomen..

Artikel vier: duur.

De vennootschap werd opgericht voor onbeperkte duur.

Zij kan ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering die beraadslaagt als voor een wijziging der statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

AFDELING 2: KAPITAAL -AANDELEN

Artikel vijf: maatschappelijk kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op driehonderd drieëntwintig duizend tweehonderd negenenvijftig euro en éénentachtig cent (323.259,81 ¬ ) vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder nominale waarde; elke aandeel een/zevenhonderd vijftigste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigend.

Artikel zes: aard van de aandelen - register van aandelen.

Aile aandelen zijn op naam.

Op de maatschappelijke zetel wordt een aandelenregister gehouden, met volgende vermeldingen:

1) identiteit en aantal aandelen van elke vennoot;

2) vermelding van de gedane stortingen;

3) afstand of overdracht van de aandelen, gedateerd en ondertekend door de overdrager en overnemer, in geval van overdracht onder de levenden, door het bestuur en de rechtverkrijgende in geval van overgang wegens overlijden;

4) aanduiding van één eigenaar tegenover de vennootschap in geval van mede-eigendom;

5) elke door het bestuur nuttig geachte vermelding.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Elke overdracht of overgang geldt ten aanzien van de vennootschap en van derden slechts vanaf de datum van de inschrijving in het aandelenregister. Elke vennoot of belanghebbende derde kan inzage nemen van het aandelenregister.

Artikel zeven: confiictenregeling.

De aandelen zijn ondeelbaar. Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat een enkele persoon daartoe schriftelijk Is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit. Als niemand wordt aangewezen binnen de dertig dagen, kan de meest gerede partij de aanduiding vragen aan de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de zetel van de vennootschap.

Als een aandeel met vruchtgebruik is bezwaard, oefent de vruchtgebruiker de eraan verbonden rechten uit, behoudens andersluidende overeenkomst tussen vruchtgebrulker en blote eigenaar, van dergelijke overeenkomsten wordt melding gemaakt In het register van aandelen.

Als een aandeel ln pand wordt gegeven, blijft de pandgever de eraan verbonden rechten uitoefenen.

Artikel acht: overdracht en overgang van de aandelen.

De aandelen mogen niet overgedragen worden onder de levenden en ook niet overgaan wegens overlijden, dan met instemming van alle aandeelhouders. Deze instemming is vereist in alle gevallen. Geen enkel verhaal staat open tegen de weigering van een overgang onder de levenden.

Artikel negen: procedure in geval van overgang wegens overlijden.

De erfgenamen of legatarissen die geen aandeelhouder kunnen worden door gebrek aan instemming hebben het recht op de tegenwaarde van de overgedragen aandelen. De waarde van de aandelen wordt bepaald in gemeenschappelijk akkoord, of in geval van ontstentenis, door de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel, op verzoek van de meest gerede partij. De overgedragen aandelen zijn onoverdraagbaar tot ze volledig zijn afbetaald. Als de afkoop niet binnen de zes maanden na de weigering als vennoot is geschied, kunnen de erfgenamen of legatarissen de ontbinding van de vennootschap vorderen.

Artikel tien: rechten van derden.

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De erfgenamen en legatarissen, alsook de schuldeisers of dragers van eender welk recht, zullen in geen geval en onder welk voorwendsel de zegels kunnen leggen op goederen of waarden van de vennootschap, noch er een inventaris van vorderen. Zij moeten, om hun rechten uit te oefenen, zich houden aan de balansen en de boeken van de vennootschap en aan de beslissingen van de algemene vergadering.

De aandeelhouders zijn tegenover derden slechts gehouden tot het bedrag van hun aandelen.

AFDELING 3: BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING.

Artikel elf: bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één zaakvoerder, vennoot. De heer Dominik Krikilion wordt aangesteld als statutair zaakvoerder,

Artikel twaalf; bevoegdheid.

Behoudens andersluidende beslissingen van de algemene vergadering, heeft elke zaakvoerder elk afzonderlijk de meest uitgebreide machten om in naam van de vennootschap op te treden en alle handelingen te stellen die bijdragen tot het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens aangelegenheden die de wet of de statuten uitdrukkelijk voorbehouden aan de algemene vergadering.

Indien er slechts één zaakvoerder is, wordt hem de volledige bestuursbevoegdheid toegekend.

Alle rechtsondememingen zullen in naam van de vennootschap door de zaakvoerder worden gevolgd. Hij dient hiervoor geen bijzondere machtiging voor te leggen.

Het bestuur mag sommige bevoegdheden van dagelijks bestuur aan één of meer derden, al dan niet vennoten; delegeren.

Artikel dertien: vertegenwoordiging.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd en geldig verbonden door elke zaakvoerder tegenover derden, en in rechte,

Ai=DELING 4: CONTROLE.

Artikel veertien.

Het toezicht op de verrichtingen van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een commissaris, voor zover de wet verplicht er één te benoemen. Als er geen commissaris benoemd is, heeft iedere aandeelhouder het recht alle toezichts- en onderzoeksverrichtingen te doen op de handelingen van de vennootschap.

Ai-DELiNG 5: ALGEMENE VERGADERING.

Artikel vijftien: principes.

De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten. Haar besluiten zijn bindend voor iedereen, zelfs voor de afwezige vennoten of voor hen die het niet eens waren met de genomen beslissing.

Ieder aandeel vertegenwoordigt één stem, en de algemene vergadering beraadslaagt geldig wat ook het vertegenwoordigd deel van het kapitaal is; zij beslist bij gewone meerderheid van stemmen, behoudens wettelijke beperkingen.

Elke vennoot mag zich laten vertegenwoordigen door een andere vennoot bij middel van een bijzondere volmacht; hij mag zijn stem eveneens schriftelijk, per telefax, telex, telegram en andere communicatiemiddelen uitbrengen.

De beraadslagingen van de algemene vergadering worden opgetekend in processen-verbaal die ondertekend warden door de leden van het bureau en de vennoten die erom verzoeken; de uittreksels worden ondertekend door de zaakvoerder.

De zaakvoerder en de eventuele commissaris geven antwoord op de vragen die door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voorzover de mededeling van

gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou betrokkenen aan de

" vennootschap, de vennoten, of het personeel van de vennootschap.

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stelten. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Artikel zestien: jaarlijkse en buitengewone algemene vergadering.

De algemene vergadering van vennoten wordt elk jaar gehouden de eerste maandag van de maand juni om veertien uur, in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats vermeld in de bijeenroepingsbrieven. fs deze dag een wettelijke feestdag, dan wordt de jaarlijkse algemene vergadering gehouden op de eerste daarop volgende werkdag.

De algemene vergadering mag verder worden bijeengeroepen telkens het belang der vennootschap dit vereist, en op de wijze voorgeschreven door de wet.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidstijst bijgehouden.

Artikel zeventien: bijeenroeping.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2014 - Annexes du Moniteur belge De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventueel commissaris), alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

Als aile vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn, moet er over de wijze van bijeenroeping geen verantwoording worden gegeven.

AFDELING 6: BOEKJAAR - WINSTVERDELING.

Artikel achttien: boekjaar en inventaris.

Het maatschappelijke jaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Bij het einde van elk boekjaar maakt het bestuur de inventaris, de balans, de verslagen en de jaarrekeningen overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, en legt het bestuur de nodige stukken en documenten neer, overeenkomstig hetzelfde wetboek.

Artikel negentien: winstverdeling.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, maakt de nettowinst uit van de vennootschap.

Hierop wordt ten minste vijf percent voorafgenomen voor de samenstelling van de wettelijke reserve totdat deze

reserve tien procent van het maatschappelijke kapitaal bereikt

Over het saldo kan de algemene vergadering der vennoten beschikken, behoudens wettelijke bepalingen.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

AFDELING 7: ONTBINDING - VEREFFENING.

Artikel twintig.

Bij ontbinding van de vennootschap zal de vereffening gebeuren door één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, die hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging bepaalt.

Worden er geen vereffenaars aangeduid, dan geschiedt de vereffening door de zaakvoerder(s) in functie, met de meest uitgebreide machten.

Na de tegeldemaking van het actief, aanzuivering van het passief en uitkering van het volgestorte bedrag der aandelen, wordt het saldo verdeeld onder de vennoten volgens het aantal aandelen dat zij bezitten.

AFDELING 8: ALGEMENE BEPALINGEN.

Artikel eenentwintig: gemeen recht.

De aandeelhouders verklaren zich volledig te schikken naar het Wetboek van Vennootschappen.

Bijgevolg worden de bepalingen van deze wetten waarin In deze statuten niet op geoorloofde wijze zou zijn afgeweken, geacht in de huidige akte te zijn opgenomen, en worden de clausules die strijdig zijn met de gebiedende beschikkingen van de bestaande en de toekomstige wetten, geacht niet geschreven te zijn.

Artikel tweeëntwintig: woonstkeuze.

Voor de uitvoering van deze statuten wordt door iedere aandeelhouder, bestuurder, commissaris en vereffenaar der vennootschap dle in het buitenland verblijft, woonplaats gekozen op de zetel van de vennootschap, waar hen aile mededelingen, kennisgevingen, dagvaardingen en betekeningen nuttig kunnen worden gedaan."

Vijfde besluit: Coördinatie

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris over te gaan tot de coördinatie van de statuten en de tekst van de gecoördineerde statuten neer te leggen op de Rechtbank van Koophandel.

Zesde de besluit: Machtiging tot uitvoering.

De vergadering besluit om de nodige machten te verlenen aan de zaakvoerder om de heden genomen beslissingen ten uitvoer te leggen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Neergelegd : uitgifte van de akte.

Getekend door Meester An-Katrien Van Laer,

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 23.06.2013 13232-0374-010
10/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 10.06.2012, NGL 05.07.2012 12264-0443-010
03/10/2011 : OU039400
29/06/2011 : OU039400
06/07/2010 : OU039400
20/07/2009 : OU039400
08/07/2008 : OU039400
27/07/2007 : OU039400
29/06/2006 : OU039400
04/07/2005 : OU039400
25/06/2004 : OU039400
30/06/2003 : OU039400
15/06/2002 : OU039400
12/06/2001 : OU039400
29/06/2000 : OU039400
25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 18.07.2016 16328-0274-010

Coordonnées
ZAKENKANTOOR KRIKILION DOMINIK

Adresse
PUINSTRAAT 69 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande