ZEE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ZEE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 550.466.684

Publication

18/04/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoude aan het Belgisci

Staatsbla

NEERGELEGD

U d APR. 201it

RECHTBefilWEVAN

KOOPHANDEL TE OFNT

---

Ondernemingsnr : OSSO ti CG Ger

Benaming (voluit) : ZEE

(verkort) :

Rechtsvorm: BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: HOEKSTRAAT 76

9080 LOCHRISTI

Onderwerp akte : OPRICHTING BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Dirk Smet op vier april tweeduizend en veertien, geregistreerd op het kantoor Sint-Niklaas 1 blijkt hetgeen volgt

1. VENNOTEN

1.0e besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VlSAVERSA, met zetel te Lochristi, Hoekstraat 76, ingeschreven in het gerechtelijK arrondissement Oost-Vlaanderen, rechtspersonenregisternummer 0453.926.049, opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris op negen december negentienhonderd vierennegentig, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad van drieëntwintig december daarna onder nummer 941223-333, waarvan de statuten voor het laatst zijn gewijzigd bij akte verleden voor ondergetekende notaris op achtentwintig september tweeduizenden vier, gepubliceerd in de billagen tot het Belgisch staatsblad van vijftien oktober daarna onder nummer 2004-10-15/0146287,

2.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PETER BEKAERT TRADING, met zetel te Gent, Langemunt 2 bus b, ingeschreven in het gerechtelijk arrondissement Oost-Vlaanderen, rechtspersonenregisternummer 0475.381.162, opgericht bij akte verleden voor notaris Myncke te Gent op eenentwintig augustus tweeduizend en één, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad van vier september daarna onder nummer 20010904-441, waarvan de statuten voor het laatst zijn gewijzigd bij akte verleden voor notaris Henri Van Garnie te Brugge op achtentwintig november tweeduizend en twaalf, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad van negen januari daarna onder nummer 2013-0109/0005213,

3.De heer HANSSENS Sebastiaan Marie Fernand, geboren te Gent op tweeëntwintig november negentienhonderd tachtig, rijksregisternummer 80.11.22-053.74, ongehuwd, wonende te China, Shangai, Room 602, Building 32, Hongmei Road 3200.

*14084636*

2. BENAMING

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming "ZEE".

3.ZETEL : te 9080 Lochristi, Hoekstraat 76

4. DOEL:

De vennootschap heeft tot doei aile groot- en kleinhandel, verhuur, zowel in binnen- als in buitenland in allerhande meubelen, verlichtingsapparaten, tuinmeubelen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

tuinslangen, werktuigen, gereedschappen en materialen en alle bijhorigheden in alle mogelijke materialen.

Deze aanduiding en opsomming is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap is gerechtigd alle industriële, handels-, financiële -roerende en onroerende handelingen te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of er de verwezenlijking van kunnen bevorderen.

Vor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag door middel van inbreng, samensmelting, inschrijving of om het even op welke wijze, deelnemen aan alle ondernemingen en vennootschappen die een gelijkaardig of verwant doel nastreven. De vennootschap mag tevens licenties en andere gelijkaardige rechten in binnen- en buitenland toestaan.

Ze kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen in de meest ruime zin.

5.MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL:

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op HONDERD DERTIGDUIZEND EURO, vertegen-iwoordigd door honderd dertig aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend één/honderd dertigste van het kapitaal.

6.SAMENSTELL1NG : inbreng in speciën

De aandelen zijn door de oprichters onderschreven tegen pari:

1. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijheid Visaversa, voormeld, voor honderdduizend euro, waarvoor haar honderd aandelen worden toegekend; zij verklaart op de door hem beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort in speciën: honderdduizend euro.

2. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Peter Bekaert Trading, voor vijfduizend euro, waarvoor haar vijf aandelen worden toegekend; zij verklaart op de door haar beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort in speciën : vijfduizend euro.

3. De heer Hanssens Sebastiaan, voormeld, voor vijfentwintigduizend euro, waarvoor hem vijfentwintig aandelen worden toegekend; hij verklaart op de door hem beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort in speciën: vijfentwintigduizend euro.

Zodoende beschikt de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden over een bedrag van honderd dertigduizend euro en is elk aan-'deel vol-istort voor minimum een/vijfde.

Deze gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap In oprichting bij BNP Paribas Fortis met nummer BE15 0017 2263 5730.

Het bewijs van deponering, dat bewaard zal blijven in het dossier van notaris Smet, werd door de bank afgeleverd op eenendertig maart tweeduizend en veertien.

7. DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur met ingang vanaf vier april tweeduizend en veertien

8. BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekenin_g zou vervullen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod11.1

Voer-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbrad

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Wanneer zij voor de vennootschap handelen, zullen de zaakvoer-tders steeds hun handteke-ining moeten laten voorafgaan of volgen door de vermelding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij handelen en voor welke vennootschap zij optreden, tenzij dit duidelijk blijkt uit het stuk dat zij ondertekenen.

Elk der zaakvoerders heeft alleen de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden te stellen welke niet ultdrukke-ilijk door de wet aan de algemene vergadering der aandeelhouders zijn voorbenhouden. Zij verte-igenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

De zaakvoerders kunnen bij volmacht welbepaalde delen van hun bevoegdheid toevertrou-'wen aan elke persoon die zij daartoe geschikt achten.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tot een jaarverga-tdering of buitengewone algemene vergadering hierover anders beslist.



















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2014 - Annexes du Moniteur belge 9. BENOEMING

Als zaakvoerder voor de duur der vennoot-ischap wordt door de oprichters éénparig benoemd, de besloten vennootschap Visa Versa, voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Luc De Buyser, hiertoe benoemd bij beslissing van de algemene vergadering van eenendertig maart tweeduizend en veertien en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Peter Bekaert Trading, voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Peter Bekaert, hiertoe benoemd bij beslissing van de algemene vergadering van eenendertig maart tweeduizend en veertien, die alhier aanvaaren. Hun mandaat zal een aanvang nemen vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid, zijnde vanaf de dag van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte.

10. VOLMACHT

Er wordt beslist volmacht te geven aan het Latems boekhoudkantoor, vertegenwoordigd door de heer Geert Cackebeke, met zetel te Sint-Martens-Latem, Kortrijksesteenweg 21412, om alle formaliteiten te vervullen voor de aanvraag en de eventuele wijzigingen achteraf op het ondernemingsloket, de fiscale administraties en voor de aanvraag van het ondernemingsnummer.

il .JAARVERGADERING

De jaarlijkse gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de DERDE ZATERDAG VAN DE MAAND MAART OM ELF UUR op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging bepaald. Indien dit een wettelijke feestdag is, zal de vergadering verplaatst worden naar de eerstvolgende werkdag.

Deze vergadering zal onder meer tot dagorde hebben : bespre-'king van het verslag van de zaakvoerder(s) over het verlopen boeklaar (voor zover dit wettelijk vereist is), de goedkeuring van de jaarrekening, de kwijting te geven aan de zaakvoerder(s) en eventueel de herbenoeming van de zaakvoender(s).

De eerste gewone algemene vergadering zal plaats hebben in tweeduizend en zestien. 12. BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap begint op één oktober en ein-tdigt op dertig september daarna

Het eerste maatschappelijk boekjaar begint op heden en zat worden afgesloten op dertig september tweeduizend en vijftien.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Neergelegd ter Griffi van de Rechtbank van Koophandel te Illeneleenonele : expeditie akte

f.;./

4k.t

(7f:ri

 

Dirk Smet, notaris

mod11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

d

12/05/2015
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

(~"~1iÎrcE~

L

11111131011

Ondernemingsar : 0550.466.684

Benaming

(voluit) : ZEE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hoekstraat 76, 9080 LOCHRISTI

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging van een voorstel van inbreng van bedrijfstak cf art. 760 W. Venn.

Werd neergelegd het voorstel van inbreng van bedrijfstak in de zin van artikel 679 en 680 W. Venn. d.d. 18. maart 2015, opgemaakt in toepassing van artikel 760 W. Venn, houdende inbreng door de BVBA "PETER BEKAERT TRADING", in het kort 'PBT, met zetel te 9000 Gent, Langemunt 2/13, RPR Gent (afdeling Gent), B.T.W. BE 0475.381.162, inbrengende vennootschap, van haar bedrijfstak "Ontwerp, ontwikkeling, productie en ontwikkeling van design tuinslangen, buitendouches en toebehoren" in de BVBA 'ZEE', met zetel te 9080 Lochristi, Hoekstraat 76, RPR Gent (afdeling Gent), B.T.W. BE 0550.466.684, inbrenggenietende; vennootschap.

BVBA 'PETER BEKAERT TRADING', vast vertegenwoordigd door Peter BEKAERT Zaakvoerder

BVBA 'VISAVERSA', vast vertegenwoordigd door Luc DE BUYSER

Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd: voorstel van inbreng van bedrijfstak d.d. 18 maart 2015.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/07/2015
ÿþmod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i iui~umumu II

*15095666*

25 -Ili- 2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0550.466.684

Benaming (voluit) : ZEE

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : HOEKSTRAAT 76

9080 LOCHRIST1

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG BEDRIJFSTAK

AANPASSING STATUTEN

Uit een akte verleden voor notaris Dirk Smet te Sint-Gillis-Waas op 1216/2015, geregistreerd op het eerste registratiekantoor Dendermonde 2, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met eenparigheid van stemmen heeft beslist :

1. Lezing en onderzoek van de volgende stukken en verslagen

a) Gezamenlijk voorstel inbreng van een bedrijfstak door BVBA PETER BEKAERT TRADING, met zetel te 9000 Gent, Langemunt 2 bus B, RPR Gent (afdeling Gent) B.T.W. BE 0475.381.162, inbrengende vennootschap, en BVBA ZEE, verkrijgende vennootschap, opgesteld op datum van 18 maart 2015;

b) Nagemelde inbreng in natura bij de BVBA ZEE door middel van een inbreng van bedrijfstak door de BVBA PETER BEKAERT TRADING is nader beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor, de heer Peter Van De Walle voor de Burg. CVBA BDO Bedrijfsrevisoren, met zetel te overeenkomstig artikel 313 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen.

c)Verslag opgesteld door het bestuursorgaan van de verkrijgende vennootschap BVBA ZEE overeenkomstig artikel 313 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen, aangaande de inbreng in natura bij de BVBA ZEE ingevolge de inbreng van een bedrijfstak door de BVBA PETER BEKAERT TRADING, waarbij niet van de conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor wordt afgeweken.

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de vennoten, hier aanwezig of geldig vertegenwoordigd, verklaren vooraf een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen, met name:

a) het verslag opgesteld door de heer Peter Vandewalle, bedrijfsrevisor, voor de Burg. CVBA BDO Bedrijfsrevisoren, met kantoor te 8800 Roeselare, Kwadestraat 153/5, overeenkomstig artikel 313 §1 van het Wetboek van Vennootschappen door het bestuursorgaan van de verkrijgende vennootschap aangesteld.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor worden hierna letterlijk weergegeven: "5. Besluit.

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA ZEE, bestaat uit de inbreng van de bedrijfstak "Ontwerp, ontwikkeling, productie en commercialisatie van design tuinslangen, buitendouches en toebehoren" van de BVBA PETER BEKAERT TRADING, voor een inbrengwaarde van 12.466,70 EUR. Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder voorbehoud

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

dat de in te brengen bestanddelen niet zijn bezwaard met hypothecaire lasten of pandrechten, van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering verantwoord zijn door het beginsel van boekhoudkundige continuiteit, van toepassing op onderhavige verrichting en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 95 aandelen van de BVBA ZEE zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van

vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA ZEE en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 5 juni 2015

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Peter VAN DEWALLE"

b) Verslag opgesteld door het bestuursorgaan van de verkrijgende vennootschap overeenkomstig artikel 313 §1 van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij niet van de conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor wordt afgeweken.

Beide verslagen werden aan ondergetekende notaris overhandigd.

Comparanten bevestigen voldoende kennis te hebben van de inhoud van voormelde verslagen. De vergadering stelt vast dat er op de verslaggeving geen opmerkingen te formuleren zijn en dat zij instemt met alle gegevens en besluiten erin vervat.

2. Kapitaalverhoging.

Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal met twaalfduizend vierhonderd zesenzestig euro zeventig cent (12.466,70 EUR) te verhogen om het van honderd dertig duizend euro (130.000,00 EUR) op honderd tweeënveertig duizend vierhonderd zesenzestig euro zeventig cent (142.466,70 EUR) te brengen door inbreng van navermelde bedrijfstak en met uitreiking van vijfennegentig (95) nieuwe aandelen aan de inbrengende vennootschap BVBA PETER BEKAERT TRADING.

3. Verwezenlijking van de inbreng van bedrijstak.

a) De heer Bekaert Peter, voornoemd, hier tussenkomend als enige statutaire zaakvoerder-vennoot en derhalve enige geldige vertegenwoordiger van de inbrengende vennootschap, BVBA PETER BEKAERT TRADING, met zetel te 9000 Gent, Langemunt 2 bus B, RPR Gent (afdeling Gent) met B.T.W.-nummer BE 0475.381.162, verklaart dat het inbrengvoorstel opgesteld werd door de gezamenlijke bestuursorganen van de inbrengende en verkrijgende vennootschap op datum van 18 maart 2015, zoals neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent, afdeling Gent op datum van 20 april 2015 voor de inbrengende vennootschap en op 29 april 2015 voor de verkrijgende vennootschap.

De neerlegging werd gepubliceerd door vermelding in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

op 30 april 2015 onder nummer 150062630 voor de inbrengende

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

z i mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap en op 12 mei 2015 onder nummer 15067387 voor de verkrijgende vennootschap.

b) b) De heer Bekaert Peter, enige statutaire zaakvoerder-vennoot en derhalve geldige vertegenwoordiger van de inbrengende vennootschap BVBA PETER E3EKAERT TRADING bevestigt het volgende en verzoekt de notaris te akteren.

- Voorstel tot inbreng van een bedrijfstak

De vennoten van elk van bij deze inbreng betrokken vennootschappen hebben kennis gekregen van het voorstel tot inbreng van een bedrijfstak waarvan sprake is in de uiteenzetting hiervoor en van alle andere documenten voorzien in de wet, meer dan één maand voor het verlijden van onderhavige akte, alsook van de inbrengtabel betreffende de in te brengen actief- en

passief bestanddelen, zoals aangehecht aan het voormelde inbrengvoorstel van 18 maart 2015.

- Verslagen

Aan de akte wordt gehecht: een afschrift van het verslag van het bestuursorgaan van de verkrijgende vennootschap met betrekking tot de inbreng van een bedrijfstak, waarin zij uiteenzet wat het belang is van de inbreng in natura voor de vennootschap, waarbij niet afgeweken wordt van de besluiten van het verslag van de revisor betreffende de inbreng in natura, dit alles overeenkomstig artikel 313 §1 van het Wetboek van Vennootschappen, alsook van de bedrijfsrevisor, waarvan de conclusies reeds werden vermeld, betreffende de inbreng in natura overeenkomstig artikel 313 §1 van het Wetboek van Vennootschappen.

- Besluit van de inbreng van een bedrijfstak

De BVBA PETER BEKAERT TRADING verklaart de bedrijfstak "ontwerp, ontwikkeling, productie en commercialisatie van design tuinslangen, buitendouches en toebehoren", met inbegrip van de in de inbreng begrepen activa- en passivabestanddelen zoals nader beschreven in het voormelde inbrengvoorstel van 18 maart 2015 en de aangehechte inbrengtabel, alsook in het verslag van de bedrijfsrevisor betreffende de inbreng in natura opgemaakt namens de verkrijgende vennootschap, in te brengen in de verkrijgende vennootschap BVBA ZEE.

De inbreng van de bedrijfstak door de inbrengende vennootschap geschiedt onder de volgende voorwaarden:

*De datum vanaf wanneer de handelingen van de inbrengende vennootschap, wat de in te brengen bedrijfstak betreft, boekhoudkundig en vanuit het oogpunt van de directe belastingen geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennooschap, wordt bepaald op 1 januari 2015. Alle verrichtingen sinds gemelde datum door de inbrengende vennootschap gedaan, wat het in te brengen vermogen betreft, komen voor rekening van de verkrijgende vennootschap.

De inbreng van de bedrijfstak vindt plaats op basis van de boekhoudkundige staat van activa en passiva van de inbrengende vennootschap per 31 december 2014.

- Andere beschikkingen

De vennoten van de inbrengende en verkrijgende vennootschap hebben vastgesteld, overeenkomstig het voorstel van de inbreng, dat geen bijzonder voordeel toegekend wordt aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de verrichting deelnemen.

- Inbreng van bedrijfstak

*De inbreng van de bedrijfstak "Ontwerp, ontwikkeling, productie en commercialisatie van design tuinslangen, buitendouches en toebehoren" geschiedt door toekenning van vijfennegentig (95) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde van de verkrijgende vennootschap aan de inbrengende vennootschap.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4 4 mod 11.1



,Voor-

1 behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*De datum vanaf wanneer de door de inbrenggenietende vennootschap uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, is bepaald op 1 januari 2015, zijnde de datum vanaf wanener de verrichtingen van de vennootschap die de inbreng doet boekhoudkundig en vanuit het oogpunt van de directe belastingen geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap.

*De inbreng betreft alle activa die betrekking hebben op de bedrijfstak "Ontwerp, ontwikkeling, productie en commercialisatie van design tuinslangen, buitendouches en toebehoren" van de inbrengende vennootschap, waaronder de immateriële en materiële vaste activa (o.a. matrijzen).

* Om elke mogelijke betwisting over de inbreng van bepaalde vermogensbestanddelen van de inbrengende vennootschap PETER BEKAERT TRADING te voorkomen, voor zover de verdeling in de inbrengtabel niet voldoende nauwkeurig is of omdat de toekenning voor interpretatie vatbaar is of omdat het gaat om delen van het vermogen van de inbrengende vennootschap die ten gevolge van een verzuim of nalatigheid niet in de opgave van de reeds gekende vermogensbestanddelen van de inbrengende vennootschap zijn vermeld, wordt uitdrukkelijk overeengekomen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld of ze tot de in te brengen activiteit van design tuinslanghaspels, muurbeugel met tuinslang en buitendouche behoren, blijven toebehoren aan de inbrengende vennootschap en geen deel uitmaken van het ingebrachte vermogen van de inbrengende vennootschap dat in de verkrijgende vennootschap ingebracht wordt.

* Alle activa- en passivabestanddelen die deel uitmaken van de ingebrachte bedrijfstak worden ingebracht in de staat waarin zij zich bevinden op datum van heden met alle eraan klevende voordelen en lasten.

* De verkijgende vennootschap wordt eigenares van de bedrijfstak die overgedragen wordt door de inbrengende vennootschap vanaf heden. Zij verwerft het genot ervan vanaf 1 januari 2015.

* De zakelijke en persoonlijke zekerheden, wettelijke of contractuele die er een bijbehorigheid van vormen of zouden vormen, worden niet aangetast door de onderhavige inbreng van de bedrijfstak, zonder verplichting tot betekening,

endossement of inschrijving.

* De schuldvorderingen en rechten die kunnen afhangen van de ingebrachte bedrijfstak, gaan over op de verkrijgende vennootschap met de zakelijke en persoonlijke waarborgen die er aan verbonden zijn.

* De verkrijgende vennootschap wordt geacht ten volle kennis te hebben van de activa en passiva van de ingebrachte bedrijfstak en verklaart geen omstandiger beschrijving te eisen. In het geval van fout of nalatigheid in de beschrijving van de bedrijfstak, heeft de vennootschap machtiging deze, desgevallend, te verbeteren.

* De vennootschap die de inbreng verkrijgt zal vanaf 1 januari 2015 alle belastingen, taksen, premies en lasten, welke dan ook, overnemen, die de elementen van de overgedragen activa en passiva bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom en het genot ervan.

* De archieven en de boekhoudkundige documenten van de inbrengende vennootschap betreffende de ingebrachte bedrijfstak blijven ter beschikking van de verkrijgende vennootschap telkens wanneer de verkrijgende vennootschap daarom rechtmatig verzoekt.

4. Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten, de kapitaalverhoging ten bedrage van twaalf duizend vierhonderd zesenzestig euro zeventig cent (12.466,70 EUR) mits uitgifte van vijfennegentig (95) aandelen, definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op honderd tweeënveertig duizend vierhonderd zesenzestig euro zeventig cent (142.466,70 EUR) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door tweehonderd vijfentwintig (225) identieke aandelen, zonder nominale







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

























Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

waarde. Deze nieuwe aandelen worden integraal toebedeeld aan de inbrengende vennootschap, BVBA PETER BEKAERT TRADING.

Het kapitaal is thans volledig volstort ten belope van honderd tweeënveertig duizend vierhonderd zesenzestig euro zeventig cent (142.466,70 EUR).

5. Wijziging van artikel 5 van de statuten overeenkomstig de genomen besluiten.

Ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering om artikel 5 van de statuten als volgt te wijzigen:

"Artikel 5.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op HONDERD TWEEËNVEERTIGDUIZEND VIERHONDERD ZESENZESTIG EURO ZEVENTIG CENT, vertegenwoordigd door tweehonderd vijfentwintig aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend éénitweehonderd vijfentwintigste van het kapitaal.

6. Toekenning van bevoegdheden aan het bestuursorgaan.

De vergadering verleent het bestuursorgaan alle bevoegdheden om de voorgaande besluiten uitte voeren. De vergadering geeft hierbij opdracht aan de notaris om de coördinatie van de statuten te verzorgen en de gecoördineerde tekst van de statuten neer te leggen ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

7. Volmacht voor de administratieve formaliteiten.

De vergadering beslist bijzondere volmacht te geven aan het Latems boekhoudkantoor, vertegenwoordigd door de heer Geert Cackebeke, met zetel te Sint-Martens-Latem, Kortrijksesteenweg 214(2, om alle administratieve formaliteiten te vervullen ingevolge de genomen beslissingen bij het ondernemingsloket, de Kruispuntbank Ondernemingen en de fiscale administraties.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van koophandel te Gent : expeditie akte

stat " iging en gecoördineerde statuten.

Dirk Smet, notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

tVoor-béhouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
ZEE

Adresse
HOEKSTRAAT 76 9080 LOCHRISTI

Code postal : 9080
Localité : LOCHRISTI
Commune : LOCHRISTI
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande