ZORG OMNIBUS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : ZORG OMNIBUS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 834.431.909

Publication

08/05/2012
ÿþVA WON 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

2 5 -04- 2012

RECHTB4 VAN

KOOPHAN IPE GENT



Ondememingsnr : 0834.431.909

Benaming

(voluit) : Zorg Omnibus

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma (VOF)

Zetel : Eddastraat 51, 9042 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding - sluiting van de vereffening

Notulen van de algemene vergadering van vrijdag 30 december 2011:

Na beraadslaging en met éénparigheid van de stemmen wordt beslist om VOF Zorg Omnibus vrijwillig te ontbinden en te vereffenen op datum van 1 maart 2012.

Er zijn op heden geen openstaande vorderingen, noch openstaande schulden.

De kosten verbonden aan de vereffening zullen betaald worden door de heer Werkhoven Jan.

Indien later blijkt dat er nog achterstallige schulden zouden zijn, zullen deze ook betaald worden door de heer Werkhoven Jan.

Aan de zaakvoerders wordt kwijting verleend voor het uitgeoefende mandaat.

Alle bescheiden zullen worden bijgehouden door de heer Werkhoven Jan, Speerstraat 18, 2020 Antwerpen en dit gedurende een periode van 10 jaar.

Omdat er geen activa noch passiva is, kan hierbij de vereffening worden gesloten,

Werkhoven Jan, zaakvoerder, Speerstraat 18 te 2020 Antwerpen, BELGIE

Jonker Bram, zaakvoerder, Donker Curtiusstraat 24 te 3038 Rotterdam, NEDERLAND

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/03/2011
ÿþ Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I IIflIHhIllhIIII 1111 IIII

*11044116*

Vc behc aar Bel! Staal IN

NEERGELEGD

1 0 1U1 2011

Rt`.CHTB2eflieVAN

KflflPi-fANDFf TF C'rFNT

Onderriemingsnr : Benaming

(voluit) : Zorg Omnibus

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Eddastraat 51, 9042 Gent, België

Onderwerp akte : Oprichting

PARTIJEN:

de heer Jan Werkhoven, wonende te Antwerpen (België), geboren op 16 oktober 1986, hierna te noemen' `vennoot sub 1', en de heer Bram Jonker, wonende te Rotterdam (Nederland), geboren op 9 april 1984, hierna. te noemen 'vennoot sub 2', gezamenlijk verder `de vennoten' te noemen,

IN AANMERKING NEMENDE:

dat zij met elkaar met ingang van 1g; maart 2011 een Vennootschap Onder Firma zijn aangegaan, teneinde voor gezamenlijke rekening en onder gemeenschappelijke naam een dienstverlenend bedrijf uit te oefenen; ZIJN OVEREENGEKOMEN ALS VOLGT:

Artikel 1: Naam en plaats van vestiging

De vennootschap draagt de naam 'Zorg Omnibus' en is gevestigd in `Eddastraat 51, 9042 Gent, België'. De

" vennootschap kan elders nevenvestigingen hebben.

Artikel 2: Doel

De vennootschap heeft ten doel het voor gezamenlijke rekening exploiteren van een dienstverlenend bedrijf, hoofdzakelijk door het aanbieden van informaticagerichte diensten binnen de gezondheidszorgsector en al: hetgeen daartoe behoort en daarmee in verband staat in de ruimste zin van het woord.

Artikel 3: Duur

De vennootschap is met ingang van donderdag 10 maart 2011 voor onbepaalde tijd aangegaan.

Artikel 4: Aandelen

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 2000,00 en is verdeeld in 1000 gelijke aandelen op naam zonder

nominale waarde. Beide vennoten genieten van een gelijk aandeel in de vennootschap.

Artikel 7: Bevoegdheid

Lid 1: Iedere vennoot is bevoegd voor de vennootschap te handelen en te tekenen, gelden voor haar uit te geven en te ontvangen, de vennootschap aan derden en derden aan de vennootschap te verbinden, tenzij dit niet met het doel van de vennootschap in verband staat.

Lid 2: Het schriftelijke onderlinge goedvinden van beide vennoten is echter vereist voor de volgende. handelingen:

a) het verkrijgen en vervreemden, huren en verhuren en huur opzeggen van onroerende zaken;

b) het verlenen van zakelijke rechten en het overdragen tot zekerheid van roerende zaken;

c) het in dienst nemen en het ontslaan van personeel, anders dan wegens een dringende reden in de zin. der wet, alsmede het verlenen en intrekken van procuratie;

d) het aangaan van geldleningen ten laste van de vennootschap;

e) het ter leen verstrekken van gelden van de vennootschap;

f) het aangaan van borgtochten ten laste van de vennootschap of ten laste van het privé-vermogen, het anderszins verbinden van de vennootschap voor de schulden van een derde of zich jegens derden garant stellen; dit alles behoudens schriftelijke toestemming van de andere vennoot;

g) het deelnemen in andere ondernemingen, het vestigen en opheffen van filialen;

h) het aangaan van verplichtingen die strekken tot de aankoop van activa, waaronder auto's en inventaris;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2011- Annexes du Moniteur belge

i) het voeren van rechtsgedingen (met uitzondering van rechtsmaatregelen die geen uitstel kunnen lijden), " het berusten in rechtsvorderingen, het aangaan van dadingen, compromissen of akkoorden, het opdragen van de berechting van geschillen met derden aan scheidslieden of bindend adviseurs;

j) het aangaan van rechtshandelingen, anders dan hiervoor genoemd, waarvan het belang of de waarde een bedrag van ¬ 1000 te boven gaat, waaronder niet begrepen het opnemen van beschikbare gelden bij de bankier van de vennootschap; splitsing van de overeenkomst teneinde de werking van deze bepaling te ontgaan is daarbij niet toegestaan.

k)Het kopen of verkopen van een domeinnaamlicentie.

Lid 3: ieder bedrag dat door de vennoten wordt opgenomen of gespendeerd dient ten goede te komen aan de onderneming. Bij het aankopen van een product of dienst dient het ontvangstbewijs te worden bewaard en dient ter beschikking te worden gesteld aan de andere vennoot. Vennoten zijn verplicht om elkaar wekelijks op de hoogte te houden van uitgaven. Hierbij dient de mogelijkheid te worden gegeven om bezwaar te maken tegen uitgaven. Het is van belang dat alle kosten kunnen worden verantwoord. Uitgaven die worden gedaan zonder dat deze ten goede komen aan de onderneming of die niet kunnen worden verantwoord wordt gezien als breuk van deze overeenkomst.

Artikel 8: Samenwerking

Lid 1: De vennoten verdelen hun werkzaamheden in onderling overleg. Zij verbinden zich jegens elkaar om ' geen handelingen te verrichten waartegen één van hen zich uitdrukkelijk heeft verzet.

Lid 2: Binnen de samenwerking wordt van de vennoten een gelijke inbreng van arbeid verwacht. Indien één van de vennoten geen overeenkomende tijd spendeert aan de onderneming als de andere vennoot, zal de andere vennoot hiervoor een vergoeding ontvangen. Echter dient de vennoot die van mening is dat er een ongelijke verdeling van arbeid plaatsvindt de andere vennoot hier tijdig op te attenderen. Deze vergoeding zal in mondelinge overleg schriftelijk worden vastgesteld.

Lid 3: Partners zijn verplicht om elkaar op de hoogte te houden van de activiteiten die zij uitvoeren. Het is van belang dat ieder wordt betrokken bij het voeren van de communicatie. Dit houdt onder andere in het plaatsen van de andere vennoot in de `BCC' (Blind Carbon Copy) bij het versturen van emails.

Artikel 9: Boekjaar, balans en winst- en verliesrekening

Lid 1: Het boekjaar van de vennootschap loopt van één januari tot en met eenendertig december.

Lid 2: Na afloop van elk boekjaar, alsmede bij het einde van de vennootschap in de loop van enig boekjaar, worden de boeken van de vennootschap afgesloten en wordt een balans en winst- en verliesrekening (hierna jaarrekening) opgemaakt. De vennoten tekenen deze ten bewijze van goedkeuring en van onderlinge décharge " binnen zes maanden na afloop van het boekjaar, of, ingeval de vennootschap eindigt, binnen drie maanden na het einde van de vennootschap.

" Lid 3: Blijft een vennoot gedurende vier weken, nadat hij door de andere vennoot daartoe bij aangetekend ' , schrijven is aangemaand, in gebreke bedoelde stukken te tekenen, dan zal - tenzij hij binnen genoemde termijn van vier weken zijn bezwaar daartegen bij aangetekend schrijven heeft kenbaar gemaakt - de tekening van de andere vennoot voor beiden verbindend zijn.

Lid 4: Worden, nadat een vennoot binnen genoemde termijn van vier weken zijn bezwaren tegen de jaarrekening aan de andere vennoot heeft medegedeeld, de vennoten het daarover niet eens, dan wordt dit geschil beslist overeenkomstig het bepaalde in artikel 20 van deze overeenkomst.

Lid 5: De jaarrekening zal ongeacht de ondertekening in ieder geval ten opzichte van een vennoot bindend zijn, na het verstrijken van één jaar na ontvangst hiervan, als in die periode door hem geen bezwaren schriftelijk aan de mede-vennoot of degene die de stukken vaststelt kenbaar zijn gemaakt.

Artikel 22: Algemene vergadering

De algemene vergadering der aandeelhouders vindt plaats op de laatste vrijdag van de maand december

om 10 uur op de maatschappelijke zetel. Indien deze dag een feestdag is, dan op de eerst volgende werkdag.

ALDUS OVEREENGEKOMEN, IN VIERVOUD OPGEMAAKT EN ONDERTEKEND OP DONDERDAG 10 MAART 2011 TE GENT.

Dhr. Jan Werkhoven

Dhr. Bram Jonker

 52C+ Le-Ae3  °

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

VparL

béhoudeli

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ZORG OMNIBUS

Adresse
EDDASTRAAT 51 9042 DESTELDONK

Code postal : 9042
Localité : Desteldonk
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande