ZULTSE JEUGDIGE HARMONIE, AFGEKORT : ZJH

Association sans but lucratif


Dénomination : ZULTSE JEUGDIGE HARMONIE, AFGEKORT : ZJH
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 842.021.762

Publication

12/06/2013
ÿþ Moo 2,2

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

1 II 111

*13089051*

III

RGELEGD

03 JUNI 2013

RECif t ilvid< VAN

KOOPHAN E .Titi GENT

Ondernemingsnr : 0842.021.762

Benaming

(voluit) : Zultse Jeugdige Harmonie

(verkort)

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Grote Steenweg 73A bus 1.3, 9870 Oisene (Zulte)

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder - Benoeming bestuurder

Uit de notulen van de algemene vergadering van 12 februari 2013 werden volgende beslissingen genomen:

- Het ontslag van de heer Martin Quintyn, wonende te Knokstraat 35 - 9870 Zulte (België), als bestuurder, van de vennootschap wordt aanvaard met ingang vanaf 1 maart 2013.

- De algemene vergadering benoemt de heer Filip Vandervennet, wonende te Begonialaan 7 - 9870 Zulte (België) tot bestuurder met ingang vanaf 1 maart 2013. Hij zal de functie van penningmeester voor zich nemen.

Elise De Waele

Voorzitter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/02/2013
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

tIMEI

11

11

IIN

I NEERGELEGD

,

22 JAN. 28i3

~~ ~ielliitVAN

ND El. TE G .1VT

- - -- .~;, " --- "

Ondernemingsnr : 0842.021.762

Benaming

(voluit) : Zuitse Jeugdige Harmonie

(verkort) : ZJH

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Oude Weg 45, 9870 Zulte

Onderwerp akte : Wijziging Maatschappelijke Zetel

Op de algemene vergadering van 20 november 2012, voorgezeten door Elise De Waele, werd beslist om de . maatschappelijke zetel te verplaatsen van Oude Weg 45, 9870 Zulte naar Grote Steenweg 73A bus 1,3, 9870 Zulte en dit vanaf 0110112013.

Art. 2 van de statuten zal dus ais volgt worden vervangen :

'De zetel van de vereniging is gevestigd te 'Grote Steenweg 73A bus 1.3, 9670 Olsene, in het gerechtelijk, arrondissement Gent. Hij kan worden verplaatst bij beslissing van de Algemene Vergadering.'

en dit met ingang vanaf 01 januari 2013.

De Waele Elise,

Voorzitter ZJH

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/01/2012
ÿþ"

Ondernemingsnr : CA M% % ®R.11-G c

Benaming

tvoluit) : Zultse Jeugdige Harmonie

(verkort) : UJH

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Oude Weg 45, 9870 Zulte

Onderuren aCtte : Oprichtingsakte

Datum oprichting : 01112/2011

Oprichters :

Elise De Waele - Oude Weg 45, 9870 Zulte

Jannick Delodder - Diepestraat 8, 8720 Wakken

Martin Quintyn - Knokstraat 35 , 9870 Zulte

Statuten :

(.Naam, zetel, doel, duur

Art. 1 De vereniging draagt de naam Zultse Jeugdige Harmonie, afgekort ZJH.

Art. 2 De zetel van de vereniging is gevestigd te Oude Weg 45, 9870 Zulte, in het gerechtelijk arrondissement Gent. Hij kan worden verplaatst bij beslissing van de Algemene Vergadering.

Art. 3 De vereniging heeft tot doel het bevorderen van de muziek in het algemeen. Hiertoe kan de vereniging ertoe komen activiteiten te organiseren zoals repetities, concerten, optredens etc. Deze opsomming is

exemplatief, niet limitatief.

Art. 4 De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur. Ze kan worden ontbonden bij beslissing van de

Algemene Vergadering.

II. Leden

Art. 5 Binnen de vereniging maken we een onderscheid tussen werkende leden en toegetreden leden. De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de Algemene Vergadering, komt uitsluitend toe aan de werkende leden en niet aan de toegetreden leden.

Art. 6 Tot de vereniging kan als werkend lid toetreden al wie door de Algemene Vergadering aanvaard wordt. Een werkend lid gaat het engagement aan om enige verantwoordelijkheid te dragen binnen de vereniging en zich in te zetten voor het uitbouwen van de vzw en het realiseren van haar doelstellingen. Nieuwe werkende leden kunnen schriftelijk hun lidmaatschap aanvragen aan de Raad van Bestuur. De Raad van Bestuur beslist over het al dan niet toekennen van het lidmaatschap.

Elk werkend lid kan op ieder moment uit de vereniging treden mits het indienen van een schriftelijke ontslagbrief bij de Raad van Bestuur. Een werkend lid kan slechts worden uitgesloten door de Algemene Vergadering, met een meerderheid van twee derden van alle stemmen.

Noch de werkende leden, noch de toegetreden leden zijn enige bijdrage verschuldigd aan de vereniging.

Art. 7 De deelnemers aan de activiteiten van de vereniging hebben de hoedanigheid van toegetreden lid. Zij worden geacht hun naam, adres en geboortedatum mee te delen aan de Raad van Bestuur. Ook volwassen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

y ;

'12001861*

n

Bijlagen bij. het Belgisch Staatsblad - 03/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

medewerkers die geen deel uit maken van de Algemene Vergadering kunnen als toegetreden lid worden toegelaten door de Raad van Bestuur.

Uitsluiting van een toegetreden kid kan gebeuren door een beslissing van de Raad van Bestuur. Deze brengt via een schriftelijke mededeling met motivering het toegetreden lid hiervan op de hoogte. Elk toegetreden lid kan op elk moment schriftelijk of mondeling zijn lidmaatschap opzeggen bij de Raad van Bestuur.

De werkende en toegetreden leden onderschrijven bij hun toetreding de statuten en in voorkomend geval het huishoudelijk reglement. Ze verbinden zich ertoe geen daden te stellen die strijdig zijn met het maatschappelijk doel van de vereniging of de vereniging op enige wijze schade toe te brengen.

III.Raad van Bestuur

Art. 8 De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur van tenminste 3 werkende leden. Zij worden benoemd door de Algemene Vergadering en zijn te allen tijde door deze Algemene Vergadering afzetbaar. Zij oefenen hun mandaat kosteloos uit. Benoeming, ontslag of afzetting van een bestuurder wordt binnen een maand in de bijlagen van het Belgische Staatsblad bekendgemaakt.

De bestuurders worden benoemd voor een termijn van vier jaar en zijn herverkiesbaar. Een vrijwillig ontslag dient een bestuurder schriftelijk te bevestigen aan de voorzitter. Dit ontslag wordt bekrachtigd op de eerstvolgende Algemene Vergadering. Deze kan dan indien gewenst, onmiddellijk in vervanging voorzien. De voorzitter dient een Algemene Vergadering in te roepen binnen de drie maand na het ontvangen van de intentie tot ontslag. Indien het aantal bestuurders is teruggevallen tot onder het wettelijk minimum, dan blijven de bestuurders steeds in functie totdat hun vervanging is voorzien.

De Raad van Bestuur kiest uit zijn leden een voorzitter, een secretaris en een penningmeester. De voorzitter of de secretaris roept de raad bijeen. Het leiden van de vergaderingen en het opmaken van de notulen gebeurt door de secretaris onder het toezicht van de voorzitter.

De raad kan slechts geldig beslissingen nemen indien ten minste de helft van de bestuurders aanwezig is. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij onbeslistheid van stemmen is de stem van de voorzitter of van degene die hem vervangt, doorslaggevend.

Elke vergadering van de Raad van Bestuur wordt op voorhand kenbaar gemaakt aan alle werkende leden van de vereniging via een agenda voor de normaal geplande vergaderingen en via schriftelijke communicatie (brief of email) voor nieuw geplande vergaderingen. Elke vergadering van de Raad van Bestuur staat open voor alle werkende leden van de vereniging die deze wensen bij te wonen. Van elke vergadering worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de secretaris en de voorzitter.

De Raad van Bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten

rechte. Hij is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering van deze die door de wet uitdrukkelijk

aan de Algemene Vergadering zijn voorbehouden.

Ten aanzien van derden is de vereniging slechts geldig verbonden door de gezamenlijke handtekening van twee bestuurders. Bestuurders die namens de Raad van Bestuur optreden, moeten ten aanzien van derden niet doen blijken van enig besluit of enige machtiging. De Raad van Bestuur kan voor bepaalde handelingen en taken, en voor daden van dagelijks bestuur, zijn bevoegdheid, of zelfs verantwoordelijkheid overdragen aan het dagelijks bestuur, aan een of meer van de bestuurders of zelfs aan een andere persoon, al dan niet werkend lid van de vereniging. Hierbij wordt telkens de bevoegdheid van deze perso(o)n(en) en de duur van het mandaat heel duidelijk afgekend door de Raad van Bestuur.

IV.Algemene Vergadering

Art. 9 De Algemene Vergadering is samengesteld uit aile werkende leden en wordt geleid onder het toezicht van de voorzitter. In geval van verhindering of ontstentenis van de voorzitter worden zijn functies uitgeoefend door één van de andere aanwezige bestuurders. Een werkend lid kan zich enkel door een ander werkend lid op de Algemene Vergadering laten vertegenwoordigen. Een werkend lid kan evenwel slechts één ander werkend lid vertegenwoordigen. Elk werkend lid beschikt over een stem op de Algemene Vergadering.

De Algemene Vergadering is uitsluitend bevoegd voor het wijzigen van de statuten, het benoemen en afzetten van de bestuurders, het goedkeuren van de begroting en rekeningen, het vrijwillig ontbinden van de vereniging en het uitsluiten van een werkend lid en andere zaken die volgens de wet een besluit van de Algemene Vergadering vereisen.

De Algemene Vergadering wordt door de Raad van Bestuur bijeengeroepen telkens als het doel of het belang van de vereniging dit vereist of indien het wettelijk minimum van de werkende leden hierom vraagt. Zij

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

moet ten minste eenmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en de begrotingen van het volgende jaar, op een door de raad te bepalen datum.

Alle werkende leden worden door de Raad van Bestuur ten minste acht dagen op voorhand opgeroepen voor de Algemene Vergadering. De oproepingsbrief kan verstuurd worden via gewone brief of email. Deze brief vermeldt dag, plaats en uur van de vergadering.

in gewone gevallen worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde werkende leden. Bij onbeslistheid van stemmen beslist de stem van de voorzitter of zijn plaatsvervanger doorslaggevend.

In geval van uitsluiting van een werkend lid, van wijziging van de statuten of van ontbinding van de vereniging zal de in de wet voorgeschreven procedure worden nageleefd.

Van elke vergadering worden notulen opgemaakt die ondertekend worden door de secretaris en de voorzitter van de Raad van Bestuur, en zo worden opgenomen in een bijzonder register. Werkende leden, alsook derden die van een belang doen blijken, hebben het recht om inzagen en/of afschrift van de notulen te vragen.

V.Begroting en boekhouding

Art. 10 Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot en met 31 december. De Raad van Bestuur bereidt de rekeningen en begrotingen voor en legt ze ter goedkeuring voor aan de Algemene Vergadering.

VI.Ontbinding en vereffening

Art. 11 Behoudens de gevallen van gerechtelijke ontbinding en van ontbinding van rechtswege kan slechts de Algemene Vergadering tot ontbinding besluiten op de wijze zoals bepaald in de wet. In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de Algemene Vergadering, of bij gebrek daarvan de rechtbank, een of meer vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid, alsmede de vereffeningsvoorwaarden.

ln geval van ontbinding worden de activa, na aanzuivering van de schulden, overgedragen aan een vereniging die een goed doet nastreeft.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Benoeming bestuurders :

Volgende personen worden benoemd ais lid van de Raad van Bestuur voor een periode van 4 jaar : - als voorzitter Elise De Waele, Oude Weg 45 te 9870 Zulte

- als secretaris Jannick Delodder, Diepestraat 6 te 8720 Wakken

- als penningmeester Martin Quintyn, Knokstraat 35 te 9870 Zulte

Deze personen zijn bevoegd om de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

frecfre,

Coordonnées
ZULTSE JEUGDIGE HARMONIE, AFGEKORT : ZJH

Adresse
GROTE STEENWEG 73A, BUS 1.3 9870 ZULTE

Code postal : 9870
Localité : ZULTE
Commune : ZULTE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande