ZUMA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ZUMA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 872.441.061

Publication

22/12/2014
ÿþ111

~'

1H1 11fl 11 1IIUI looi

*14226320*

mnd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

10 BEC. 201h

AFDELING EENI RMONDE

11

Ondernemingsnr : 0872.441.061

Benaming (voluit) :ZUMA

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : De Sombe 8 te 9250 Waasmunster

Onderwerp akte : INVEREFFENINGSTELLING  ONTSLAG EN KWIJTING AAN DE ZAAKVOERDER VERZAKING AANSTELLING VEREFFENAAR VERKLARINGEN EN VERBINTENISSEN VAN DE VENNOTEN  SLUITING VEREk'k'k:NING

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Liesbeth Muller te Waasmunster op negenentwintig september tweeduizend veertien, blijkt hetgeen volgt:

L De voorzitter legt het verslag voor van het bestuursorgaan van de vennootschap waarbij de voorgestelde ontbinding van de vennootschap wordt toegelicht.

Tevens wordt de staat van activa en passiva van de vennootschap voorgelegd, die afgesloten werd per 17 september 2014.

Vervolgens legt de voorzitter het verslag voor van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Dujardin", met kantoor te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, vertegenwoordigd door de Heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, welk opgesteld werd met betrekking tot deze ontbinding. Het verslag werd opgesteld op 23 september 2014.

De besluiten van dat verslag luiden als volgt:

"5. Besluit

Door het bestuursorgaan van de BVBA ZUMA werd, in het kader van de voorgenomen ontbinding van del vennootschap, een staat van actief en passief per 17 september 2014 opgesteld met een netto-actief van', 47.177,26 EUR.

Uit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze boekhoudkundige staat op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap. Ik dien wel een principieel voorbehoud te formuleren voor eventuele belastinglatenties naar aanleiding van mogelijke toekomstige fiscale controles bij de vennootschap.

Blijkens de staat van activa en passiva per 17 september 2014, opgemaakt overeenkomstig artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen, zijn er geen schulden meer ten aanzien van derden. Bovendien werd mij door het bestuursorgaan van de vennootschap uitdrukkelijk bevestigd dat er na voormelde balansdatum geen leveringen meer zijn geweest van goederen en/of diensten die nog niet werden betaald door de vennootschap. Het netto-actief is hoger dan het werkelijk volstort kapitaal, zodat door de vennootschap op de liquidatieuitkering roerende voorheffing zal moeten worden ingehouden, berekend tegen het toepasselijk tarief op de datum van uitkering van de liquidatiebonus.

De vennootschap beschikt blijkens de staat van actief en passief afgesloten op 17 september 2014 over voldoende liquide middelen om de roerende voorheffing te betalen.

Wevelgem, 23 september 2014

Getekend

Bvba Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

Vertegenwoordigd (ex ultimo) door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor".

* Kennisname van de bijkomende informatie van het bestuursorgaan aan de Buitengewone Algemene Vergadering wegens niet van toepassing zijn van artikel 190 Wetboek van Vennootschappen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Verklaring dat er geen andere schulden aan derden zijn dan deze die blijken uit de staat van activa en passiva volgens artikel 181, § 1, W. Venn., of in voorkomend geval, bewijs van de betaling van deze schulden,

- Verklaring van het bestuursorgaan dat, bij gebreke aan benoeming van vereffenaars (bij toepassing van artikel 184, § 5, 1°, W. Venn.), het bestuursorgaan ten aanzien van derden als vereffenaars worden beschouwd, bij toepassing van artikel 185 W, Venn.

* Vaststelling dat de voorwaarden van artikel 184, § 5, eerste lid, W. Venn. vervuld zijn om te kunnen overgaan tot de ontbinding en vereffening in één akte

De vergadering stelt vast dat alle voorwaarden vervuld zijn om over te kunnen gaan tot de ontbinding en vereffening in één akte.

* Goedkeuring van het verdelingsplan met berekening van de in te houden roerende voorheffing en van het

netto aandeel van iedere vennoot in de vereffening (vergelijk met artikel 190, § 1, derde lid, W. Venn.).

De vergadering keurt het verdelingsplan goed.

* Goedkeuring van de opdrachten voor de betaling van de Roerende Voorheffing en voor de verdeling van het netto aandeel van iedere vennoot in de vereffening (vergelijk met artikel 190, § 2, eerste lid, W, Venn.). De vergadering keurt de opdrachten goed voor de betaling van de Roerende Voorheffing en voor de verdeling van het netto aandeel van iedere vennoot in de vereffening,

* In voorkomend geval, goedkeuring van de consignatie van de sommen en waarden die aan de vennoten zijn toegekend en die hun niet bezorgd konden worden bij de Deposito- en Consignatiekas, bij toepassing van artikel 45, § 2, van de wet van 24 juli 1921 op de buitenbezitstelling van de titels aan toonder (BS van 10 augustus 1921), gewijzigd bij de Wet van 10 april 1923 (BS van 13 april 1923) en van 22 maart 1995 (BS van 29 april 1995) (vergelijk met artikel 190, § 1, derde lid, W. Venn.).

* Verklaring van de vennoten dat, in voorkomend geval, het resterend actief door henzelf wordt teruggenomen, bij toepassing van artikel 184, § 5, derde lid, W, Venn.

* Verklaring van de vennoten dat zij, in voorkomend geval, alle toekomstige activa en passiva, alle rechten en verplichtingen van de vennootschap overnemen,

* Besluit met eenparigheid van stemmen om over te gaan tot de ontbinding en vereffening in één akte, bij toepassing van artikel 184, § 5, W. Venn,

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om over te gaan tot de ontbinding en vereffening in één akte.

Afgifte van de maatschappelijke goederen.

De vennoten zijn door de uitoefening van 'hun rechten verbonden aan de eigendom van de aandelen, gemachtigd het gehele vermogen, zowel actief en passief van deze vennootschap te ontvangen, hetgeen zij verklaren te aanvaarden. De vennoten verklaren en erkennen dat, zoals hoger vermeld alle passiva inmiddels aangezuiverd werden, zodat er op heden, na bovenvermelde toebedeling, bij de ondertekening van onderhavig proces-verbaal niets meer te vereffenen valt.

De vennoten geven hierbij volmacht aan Mevrouw Sabine De Maere, voornoemd, op de bankrekening van de vennootschap om de gelden eventueel nog voortkomende uit de vereffening over te maken op de privé-rekening.

2. De vergadering der vennoten beslist de vennootschap vroegtijdig te ontbinden met ingang vanaf heden en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanaf heden.

3, De voorzitter legt aan de vennoten de staat van actief en passief voor van de vennootschap afgesloten op heden.

Elke vennoot erkent een exemplaar ontvangen te hebben. Het bestuursorgaan van de vennootschap licht alles mondeling toe. Het bestuursorgaan van de vennootschap verklaart uitdrukkelijk dat alle passiva aangezuiverd werden en er op heden geen passiva meer zijn. De vennoten nemen inzage in gemelde document en besluiten deze integraal en zonder enig voorbehoud goed te keuren.

4. Alle vennoten verklaren hun uitdrukkelijk akkoord om de ontbinding en vereffening onmiddellijk af te sluiten en verklaren ieder afzonderlijk afstand te doen van de termijn bepaald in het Wetboek van Vennootschappen,

Zij verklaren uitdrukkelijk aldus geen vereffenaar te benoemen, gezien op heden reeds alles vereffend is. De vennoten verklaren ieder afzonderlijk door ondergetekende notaris uitdrukkelijk op de hoogte gebracht te zijn van de verhoogde aansprakelijkheid die in hunnen hoofde ontstaat, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, in het kader van de zogenaamde "passieve rechtspersoonlijkheid" van de vennootschap tot vijfjaar na de afsluiting van de vereffening.

Verder verklaren de vennoten zich uitdrukkelijk akkoord en verbinden zij zich ertoe het eventueel niet vereffend passief, waarvan zij op heden geen kennis van hebben, voor hun rekening te nemen, dit in evenredigheid met hun aandelenbezit.

De vennoten verklaren uitdrukkelijk de ontbinding en de afsluiting in één akte te akteren.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

lehoudep aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

5. Gezien de afgifte van de goederen zowel actief en passief aan de vennoten en gezien hun verbintenis tot persoonlijke ten Iast-neming van de eventuele latente niet aangezuiverde schulden in evenredigheid met hun aandelenbezit, verklaart de vergadering der vennoten de afrekening voor gesloten en stelt zij vast dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ZUMA" definitief opgehouden heeft te bestaan,

6. De vergadering der vennoten beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaar worden bewaard op het adres van Mevrouw Sabine De Maere, De Sombe g te 9250 Waasmunster.

7. De vergadering der vennoten beslist, rekeninghoudende met de goedkeuring van de jaarrekening, de ontbinding van de vennootschap en de afsluiting van de vereffening, enerzijds en zonder enig voorbehoud, algehele kwijting te verlenen aan de zaakvoerder voor zijn beheer als zaakvoerder van de vennootschap en anderzijds verklaart de vergadering der vennoten dat ingevolge de afsluiting van de vereffening het mandaat van de zaakvoerder van rechtswege beëindigd is.

8. Bijzondere volmacht voor het vervullen van de nodige formaliteiten voor het ondernemingsloket en het BTW-nummer aan CPO Management BVBA, 9200 Dendermonde, Noordlaan 21, met mogelijkheid van indeplaatsstelling.

Voor beredeneerd uittreksel.

Getekend,

Liesbeth Muller,

Geassocieerde notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

Een gelijkvormig afschrift van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering.

w Voor-

lehouden aan het Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/03/2013 : ME. - JAARREKENING 31.10.2012, GGK 09.03.2013, NGL 15.03.2013 13066-0042-011
04/04/2012 : ME. - JAARREKENING 31.10.2011, GGK 10.03.2012, NGL 28.03.2012 12076-0219-011
23/03/2011 : ME. - JAARREKENING 31.10.2010, GGK 12.03.2011, NGL 15.03.2011 11060-0570-011
01/04/2010 : ME. - JAARREKENING 31.10.2009, GGK 13.03.2010, NGL 23.03.2010 10073-0562-011
06/04/2009 : ME. - JAARREKENING 31.10.2008, GGK 14.03.2009, NGL 30.03.2009 09096-0294-011
14/04/2008 : ME. - JAARREKENING 31.10.2007, GGK 08.03.2008, NGL 04.04.2008 08100-0267-011
13/04/2007 : ME. - JAARREKENING 31.10.2006, GGK 10.03.2007, NGL 10.04.2007 07117-0258-013

Coordonnées
ZUMA

Adresse
DE SOMBE 8 9250 WAASMUNSTER

Code postal : 9250
Localité : WAASMUNSTER
Commune : WAASMUNSTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande