. JAARKE VANNOOTE-GASTRO-ENTEROLOOG

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : . JAARKE VANNOOTE-GASTRO-ENTEROLOOG
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 507.746.696

Publication

30/12/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer-vennoot;

- het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

- het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake gastro-enterologie en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

De vennootschap heeft als bijkomstig doel beleggingen in roerende en onroerende goederen (in volle eigendom, via leasing, via andere zakelijke rechten, etc ...) in zoverre dat :

- deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen ; - deze activiteiten geen aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook ; - tussen de meerhoofdige vennoten een voorafgaandelijk akkoord over de modaliteiten van het investeringsbeleid met tenminste een 2/3de meerderheid schriftelijk wordt vastgelegd.

Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks verschuldigde honoraria en dit voor eigen rekening. Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaandelijke goedkeuring door de bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren. De vennoot legt hiertoe de nodige stukken ter goedkeuring voor.

Artikel 4. Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur. (...)

TITEL II : KAPITAAL AANDELEN AANSPRAKELIJKHEID

Artikel 5. Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00). Het wordt vertegenwoordigd door HONDERDZESENTACHTIG (186) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

(..)

TITEL III : ORGANEN VAN DE VENNOOTSCHAP

AFDELING 1 - ALGEMENE VERGADERING

Artikel 13. De algemene vergadering

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de Algemene Vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Artikel 14. Vergaderingen van de algemene vergadering

De jaarvergadering van de vennootschap gaat door op de derde vrijdag van de maand juni van ieder jaar om twintig uur, op de zetel van de vennootschap. Indien de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

(...)

AFDELING 2 - BESTUUR

Artikel 17. Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder. Dit zaakvoerderschap wordt waargenomen door minstens één arts-vennoot.

Indien een niet-vennoot eveneens als bestuurder wordt benoemd, treedt deze op als mede-zaakvoerder en dient minstens één zaakvoerder arts-vennoot te zijn. De beslissingen van de niet-vennoot zaakvoerder dienen steeds bekrachtigd te worden door de vennoot-zaakvoerder-(s). Medische handelingen, handelingen die betrekking hebben op de medische praktijkvoering, op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of op het beroepsgeheim van de vennoten, vallen expliciet buiten de bevoegdheid van de niet-vennoot-zaakvoerder. Indien de niet-vennoot zaakvoerder een natuurlijke persoon is, moet zijn/haar identiteit bij de Orde van Geneesheren bekend zijn. Indien de niet-vennoot zaakvoerder een rechtspersoon is, moet uit de statuten van deze rechtspersoon blijken dat het om een professionele vennootschap gaat wiens doel niet strijdig is met de Code van de Geneeskundige Plichtenleer en moet de natuurlijke persoon die de rechtspersoon binnen de professionele vennootschap vertegenwoordigt, bij de Orde van Geneesheren bekend te zijn.

Het mandaat van de niet-vennoot-zaakvoerder is steeds beperkt tot een maximum hernieuwbare duurtijd van 6 jaar. Zijn benoeming dient bekrachtigd te worden door de algemene vergadering. Een

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

niet-vennoot-zaakvoerder kan nooit statutair benoemd worden.

Het mandaat van de enige vennoot-zaakvoerder is beperkt tot de duur van zijn medische activiteit en voor een maximum hernieuwbare duurtijd van 20 jaar.

In geval de vennootschap meerhoofdig zou worden, wordt het mandaat van de vennoot-zaakvoerder beperkt tot een hernieuwbare duurtijd van 6 jaar.

De zaakvoerder kan alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel.

De vennoot-zaakvoerder(s) kan(kunnen) bijzondere volmachtdragers aanstellen waarvan de volmachten beperkt zijn in tijd en tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks rechtshandelingen. Volmachten aan een niet-vennoot kunnen alleen verleend worden voor rechtshandelingen die geen invloed hebben op de medische praktijkvoering of geen uitstaans hebben met de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de artsenvennoten. De vennoten-zaakvoerders blijven verantwoordelijk in geval van overdreven volmachten. (...)

Artikel 20. Vertegenwoordiging

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt rechtsgeldig verbonden door de bovenvermelde vertegenwoordiger.

(...)

TITEL IV : BOEKJAAR - JAARREKENINGEN - WINSTVERDELING.

Artikel 22. Boekjaar - jaarrekening - jaarverslag

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1 ° van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 23. Winstverdeling

Van de jaarlijkse winst wordt, volgens de vigerende wettelijke verplichtingen ter zake, de dotatie aan de wettelijke reserve voorafgenomen.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst, rekening houdend met de aanleg van een reserve die moet toelaten het hoofd te bieden aan de uitgaven wegens aanschaf van de nodige middelen voor een optimale beoefening van de geneeskunde en om de vennootschap in te dekken tegen onvoorziene risico's. Tot het aanleggen van een bijkomende reserve kan besloten worden rekening houdend met het doel van de vennootschap.

TITEL V : ONTBINDING  VEREFFENING

Artikel 24. Ontbinding

De vennootschap mag ten allen tijde ontbonden worden door besluit van de bijzondere Algemene Vergadering.

Wanneer ten gevolge van een geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de Algemene Vergadering binnen een termijn van ten hoogste twee maand nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, besluiten over ontbinding van de vennootschap.

Indien de zaakvoerder voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in een verslag een uiteenzetting van de maatregelen die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap.

Artikel 25. Benoeming van vereffenaars

Bij ontbinding wordt de in functie zijnde zaakvoerder van rechtswege als vereffenaar beschouwd. Bij ontbinding van de vennootschap dient er een beroep gedaan te worden op geneesheren voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

De vereffenaar treedt pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, legt de vereffenaar het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

(...)

TITEL IX - TIJDELIJKE BEPALINGEN - BENOEMINGEN - SLOT VAN DE AKTE

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

1. Eerste boekjaar

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op 31 december 2015.

2. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand juni van 2016 om

twintig uur.

3. Benoeming van de eerste zaakvoerders

Worden als niet-statutaire, onbezoldigde zaakvoerders aangesteld:

Dokter Jaarke Vannoote geboren te Brugge op 8 juni 1977, wonende te 3010 Kessel-Lo,

Tiensesteenweg 215, aanvaardend;

4. Overname verbintenissen

De comparanten verklaren, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die zijn aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting, te rekenen vanaf 1 september 2014, (...)

5. Volmacht. De verschijnster en de aldus benoemde zaakvoerder stelt, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde vennootschap aan als bijzondere gevolmachtigde, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen, het opstellen en neerleggen van de jaarrekeningen, en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde fiscale instanties, de rechtbank van koophandel en andere overheidinstanties, met name Bvba CNOCKAERT & SALENS, te 8200 Brugge, Koude Keukenstraat 13, en alle aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

Notaris Peter De Proft te Deinze

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte

Coordonnées
. JAARKE VANNOOTE-GASTRO-ENTEROLOOG

Adresse
SCHIEPSE BOS 6 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande