2-WIELERS HENSELS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 2-WIELERS HENSELS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.756.102

Publication

07/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 10.12.2013, NGL 31.12.2013 13704-0121-011
12/10/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

New :galop ter grat e der

rechtbank y. koophandel te TONGEREN

0 3 10- 2012

De Hoofdgriffie riffie

I MI II Fil

*12169079*

Ondernemingsnr : 0841.756.102

Benaming

(valait) : 2-WIELERS HENSELS

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 3631 BOORSEM - MAASMECHELEN, MONSEIGNEUR GUBBELSSTRAAT 19 (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder - benoeming zaakvoerder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders, gehouden ten maatschappelijke zetel op 30 september 2012, blijkt dat met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen werden genomen :

1. Bekrachtiging van het ontslag per 30/09/2012 van de heer Hensels Pascal, met als rijksregistemummeri 73.09.19.523-18 en wonende te 3631 Boorsein - Maasmechelen, Monseigneur Gubbelsstraat 19. Hij bekomt de kwijting/décharge op de eerstvolgende algemene vergadering.

2. mevrouw Kurvers Mireille, met als rijksregistemummer 75.02.21-298-79 en wonende te 3631 Boorsem -: Maasmechelen, Monseigneur Gubbelsstraat 19 vanaf 01/10/2012 te benoemen als zaakvoerder. Mevrouw! Kurvers Mireille aanvaardt haar mandaat.

De vennootschap kent bijgevolg vanaf 01/10/2012 volgende zaakvoerder :

- mevrouw Kurvers Mireille, met als rijksregistemummer 75.02.21-298-79 en wonende te 3631 Boorsem

Maasmechelen, Monseigneur Gubbelsstraat 19.

Voor éénsluidend afschrift,

Kurvers Mireille

Zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luil vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

23/12/2011
ÿþr' r`. Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II1" 1 1I3N1.111171! IN

Vc behc

aar

Bels Staal

NFPr0alanrl te...,cc;^.~r rechtbank v, koophandel te TONGEREN

De Hoofdgriffier

Griffie

. . . - --- --~----- --- ------ --

geg 1. 1~6 ,co~

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Monseigneur Gubbelsstraat 19 te 3631 Boorsem-Maasmechelen (volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting BVBA

Uittreksel uit de oprichtingsakte:

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Véronique DELILLE, geassocieerd notaris te Rekem-Lanaken, op,

zeven december tweeduizend en elf, ter registratie aangeboden, dat door:

1) De heer HENSELS Pascal Leonardus Bemardus, zelfstandige, van Nederlandse nationaliteit, houder van een Nederlands paspoort met nummer ITLJLOHP4, geboren te Schaesberg (Nederland) op negentien. september negentienhonderd drieënzeventig, echtgenoot van mevrouw KURVERS Mireille, hierna vermeld, wonende te 3631 Boorsem-Maasmechelen, Mgr. Gubbelsstraat 19.

2) Mevrouw KURVERS Mireille Jozef Michel, bediende, van Belgische nationaliteit, geboren te Tongeren op' éénentwintig februari negentienhonderd vijfenzeventig, echtgenote van de heer HENSELS Pascal, voornoemd,` wonende te 3631 Boorsem-Maasmechelen, Mgr. Gubbelsstraat 19.

De heer en mevrouw HENSELS-KURVERS zijn gehuwd te Maasmechelen op vijfentwintig februari, tweeduizend en zes, onder het stelsel van scheiding van goederen, blijkens huwelijkscontract verleden voor', notaris Dorine MERLO, te Rekem-Lanaken op vierentwintig januari tweeduizend en zes, en waaraan geen', wijzigingen zijn doorgevoerd.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met naam "2-WIELERS° HENSELS" en met zetel te 3631 Boorsem-Maasmechelen, Monseigneur Gubbelsstraat 19.

Het kapitaal wordt bepaald op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO  18.600,00 EUR en is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde en' hebbende elk een fractiewaarde van één! honderd zesentachtigste (1/186ste) deel van het kapitaal. Het is bij de'. oprichting voor één, derde volstort.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel :

" klein- en groothandel in nieuwe en gebruikte fietsen, motorrijwielen, bromfietsen, accessoires en aanverwante onderdelen

" detailhandel in fietsen in gespecialiseerde winkels

" onderhoud en reparatie van fietsen, motorrijwielen en bromfietsen

" detailhandel in sport- en kampeerartikelen in gespecialiseerde winkels

" klein- en groothandel in sportkledij en sportartikelen

" reparatie van sport- en kampeerartikelen

" klein- en groothandel in sportdranken, sportvoeding en voedingssupplementen en additieven voor zover: wettelijk toegelaten

" klein- en groothandel in gas (butaan en propaan) in bulk en flessen

" aan- en verkoop van alle materiaal, materieel en producten voor het onderhoud en reinigen van fietsen, bromfietsen en motorrijwielen

" overige reparaties van consumentenartikelen

" Zij kan, binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, alle. roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerlijke verrichtingen doen. Zij kan ook: functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelnemingen met derden:

" het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen' met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden,: verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en.

Ondernerningsnr : Benaming

(voluit) : 2-WIELERS HENSELS

(verkort) :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" 9 ,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2011- Annexes du Moniteur belge

verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

" het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

ª% het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen. Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of op aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een zelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zouden zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende en roerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doe! of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Voorzover een rechtspersoon benoemd wordt tot zaakvoerder van de vennootschap, dient deze rechtspersoon te handelen naar de voorschriften van artikel 61 paragraaf twee van het Wetboek van Vennootschappen.

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide macht om te handelen in naam der vennootschap, in alle omstandigheden en om al de daden te stellen of toe te laten, die betrekking hebben op het doel der vennootschap, zoals dit bepaald werd in artikel 3 van deze statuten.

Zij hebben allen de maatschappelijke handtekening en mogen samen of afzonderlijk optreden.

De zaakvoerders hebben het recht, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid, zich te doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, hiertoe bestuurders te benoemen, hun bevoegdheid vast te stellen, alsmede hun wedde en voorwaarden van hun indiensttreding en hun ontslag.

Jaarvergadering:

De jaarvergadering wordt gehouden op tien december om vijftien uur (15.00 uur).

Indien deze dag een zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de daarop volgende werkdag.

De zaakvoerders mogen buitengewone algemene vergaderingen bijeenroepen, telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Maatschappelijk jaar:

Het maatschappelijk jaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

Verdeling winst:

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten en de afschrijvingen, maakt de netto-winst van de vennootschap uit; op deze netto-winst wordt vijf procent voorafgenomen ten bate van het wettelijke reservefonds.

Deze voorafname is niet meer vereist wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

De overblijvende winst zal verdeeld worden volgens de beslissingen van de algemene vergadering.

Verdeling batig saldo vereffening:

Het batig saldo der vereffening zal tussen al de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen dal zij onderscheidelijk zullen bezitten, met dien verstande dat ieder aandeel hetzelfde recht geniet. Nochtans, zo alle aandelen niet in gelijke verhouding afbetaald zijn, zullen de vereffenaars, alvorens tot hoger voorziene verdeling over te gaan, met de verscheidenheid van deze toestand moeten rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door geldoproepingen ten laste van de in mindere mate afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen van de in grotere mate afbetaalde aandelen.

Bepalingen van toepassing ingeval de vennootschap slechts een vennoot telt.

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Zowel de enige vennoot als een derde (niet-vennoot) kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de Algemene Vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen.

Slotverklaringen:-' '---- ---'~ -'--.- --'~

- Het eerste boekjaar begint op zeven december tweeduizend en elf en eindigt op dertig juni tweeduizend dertien.

- De eerste jaarvergadering wordt gehouden op tien december tweeduizend dertien om vijftien uur (15.00 uur), overeenkomstig de statuten.

- Benoeming niet-statutaire zaakvoerder terstond komen alle vennoten in algemene vergadering bijeen en beslissen één niet-statutaire zaakvoerder te benoemen; zij kiezen tot deze functie: de heer HENSELS Pascal, voornoemd; de zaakvoerder, zijnde de heer HENSELS Pascal, voornoemd, is aangeduid voor een onbepaalde duur.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens uitdrukkelijk andersluidende beslissing van de 'o|gemonavergodehng.

Een eventuele bezoldiging wordt desgevallend onder de algemene onkosten geboekt. VOOR ONTLEDEND UlTTREKGEL, om te worden neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, voor Registratie.

Tegelijk hiermee neergelegd: -expeditie oprichtingsakte

Voor- behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoo)n(en) bevoegd de rechtspersoon en aanzien van derden te ver-tegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

06/07/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





NaorQnlpgd ter grifllá der recbtbffink v, kohphnnd~M Anttivarpen, eld, Tùflÿ~rt~ll

A . ~ -.-

"

2 5 Z9t5

UIII(IIIIU* 595762 Suu

pg grltiO+t',iffie







Ondernemingsnr : 0841.756.102

Benaming

(voluit) : 2-Wielers Hensels

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3631 Boorsem-Maasmechelen, Monseigneur Gubbelsstraat 19 (volledig adres)

Onderwerp akte : Buitengewone Algemene vergadering  Vervroegde ontbinding met onmiddellijke afsluiting van de vereffening

Er blijkt uit een akte verleden op drieëntwintig juni tweeduizend en vijftien, voor Meester Tom COLSON, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COLSON & FAGARD, geassocieerde notarissen", met zetel te Maasmechelen, dat de buitengewone algemene vergadering van bovengenoemde vennootschap de volgende besluiten genomen heeft:

EERSTE BESLUIT - VERSLAGEN

De vergadering ontslaat de voorzitter en de notaris van de vooriezing van:

het bijzonder verslag van de zaakvoerder opgesteld op 19 juni 2015, waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht, en waaraan de staat van actief en passief per 16 juni 2015 gehecht werd.

- het verslag van de bedrijfsrevisor, Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BECKERS, LOENDERS & C°", bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 3510 Kermt (Hasselt), Diestersteenweg 146, vertegenwoordigd door de heer Luc BECKERS, bedrijfsrevisor-zaakvoerder, opgesteld op 19 juni 2015.

Het verslag van de bedrijfsrevisor, met betrek-'king tot de vervroegde ontbinding besluit als volgt:

"IV. Conclusies

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft de zaakvoerder van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "2-WIELERS HENSELS" een boekhoudkundige staat afgesloten op 16 juni 2015, opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap een balanstotaal opgeeft van nul Euro (0,00) en een negatief netto-actief van drieduizend achthonderd vijftig Euro en éénenvijftig Eurocent (3.850,51), zijnde een schuld ten opzichte van de zaakvoerder/aandeelhouders. Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, onder voorbehoud van eventuele latente fiscale verplichtingen.

Op grond van de informatie die ons door de zaakvoerder werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden (in het bijzonder de notariskosten inzake akte ontbinding en de kosten van de bedrijfsrevisor inzake onderhavig verslag) op datum van ondertekening van dit controleverslag werden betaald. De vereffening kan onmiddellijk gesloten worden doch in zoverre de vennoot de schulden die zich eventueel toch zouden voordoen lastens de vennootschap voor haar rekening neemt.

Kermt (Hasselt), 19 juni 2015"

De vennoten erkennen kennis te hebben genomen van deze verslagen en verklaren deze goed te keuren.

Ondergetekende notaris heeft na onderzoek de externe wettigheid bevestigd van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap krachtens artikel 981 van het Wetboek van Vennootschappen gehouden is.

TWEEDE BESLUIT - VERVROEGDE ONTBINDING MET ONMIDDELLIJKE AFSLUITING VAN DE VEREFFENING

De vergadering beslist, na kennis genomen te hebben van deze verslagen, tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap en met de onmiddellijke afsluiting van de vereffening op datum van heden.

DERDE BESLUIT VASTSTELLING GEEN SCHULDEN AAN DERDEN

De vergadering stelt vast dat er geen schulden aan derden meer zijn en/of dat de nodige gelden om deze schulden te voldoen werden geconsigneerd.

VIERDE BESLUIT - BEWAARPLAATS VAN DE BOEKEN VAN DE VENNOOTSCHAP

Op de laatste blz. vare Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste 5 jaren worden bewaard te 3631 Boorsein-Maasmechelen, Monseigneur Gubbelsstraat 19.

VIJFDE BESLUIT  ONTSLAG VAN DE ZAAKVOERDER

Ten gevolge van de ontbinding met onmiddellijke afsluiting van de vereffening, neemt de algemene

vergadering tenslotte kennis van het ontslag van de zaakvoerder te weten: mevrouw KURVERS Mireille,

voornoemd,

De vergadering verleent volledige en definitieve kwijting aan de zaakvoerder voor haar bestuur sedert de

laatste kwijting tot heden.

ZESDE BESLUIT TERUGNAME VAN HET RESTEREND ACTIEF

Na de vaststelling dat de vennootschap werd ontbonden gevolgd door de onmiddellijke afsluiting van de

vereffening wordt het resterend actief van de vennootschap, integraal teruggenomen door haar vennoten, te

weten door de Heer HENSELS Pascal en mevrouw KURVERS Mireille, beiden voornoemd, dit in verhouding

met hun aandelenbezit.

ZEVENDE BESLUIT - MACHTIGING

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de notaris tot uitvoering van de genomen besluiten.

VOOR EENSLUIDEND BEKNOPT UITTREKSEL

NOTARIS TOM COLSON

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2015 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd:

Voor eensluidend afschrift, afgeleverd voor registratie

Verslag zaakvoerder, houdende staat activa/passiva

Verslag bedrijfsrevisor



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
2-WIELERS HENSELS

Adresse
MONSEIGNEUR GUBBELSSTRAAT 19 3631 BOORSEM

Code postal : 3631
Localité : Boorsem
Commune : MAASMECHELEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande