2PM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 2PM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 478.972.439

Publication

22/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 16.03.2012, NGL 16.03.2012 12063-0502-013
13/12/2011
ÿþmod 11.1

'43 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL-

0 -12- 2001

HASSELT

Griffie

i

1

1

NI

III

*11186985*

Ondernemingsnr : 0478.972.439

Benaming (voluit) : 2PM

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Mijnwerkerslaan 12

3550 Heusden-Zolder

Onderwerp akte : BVBA: wijziging

Uit het proces-verbaal opgesteld in het jaar tweeduizend en elf, op vijftien november, voor Meester Marc VAN NERUM, notaris te Meeuwen-Gruitrode.

"Geregistreerd te Bree op 17 november 2011, boek 338, blad 90, vak 9, vier bladen, geen verzendingen, ontvangen: vijfentwintig euro (25 EUR), de ea. Inspecteur Johan Engels, getekend onleesbaar."

Blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten/aandeelhouders van "2PM" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, vennootschap met maatschappelijke zetel te 3550 Heusden-Zolder, Mijnwerkerslaan 12, BTW BE 0478.972.439, rechtspersonenregister Hasselt 0478.972.439, de volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing: Kennisname van documenten en verslagen.

I. De vergadering neemt kennis en gaat over tot de bespreking van het fusievoorstel waarvan de enige aandeelhouder, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "4SUM", hier vertegenwoordigd door voornoemde Heer Van Eylen Peter, handelend in zijn hoedanigheid van zaakvoerder, verklaart dat het op de maatschappelijke zetel ter beschikking was sedert meer dan één maand en waarvan de aandeelhouders kosteloos een afschrift konden bekomen.

Het fusievoorstel werd opgesteld door de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "2PM" en de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "4SUM" in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen en werd

neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Hasselt, op 5 augustus 2011 en de neerlegging werd bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van dertien 18 augustus 2011, onder nummers 11127125 en 11127124.

Il. De enige aandeelhouder bevestigt in zijn hoedanigheid van houder van aandelen op naam, uiterlijk één maand voor de datum van deze algemene vergadering een afschrift ontvangen te hebben van het fusievoorstel in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen.

De enige aandeelhouder erkent tevens dat hij de mogelijkheid heeft gehad om één maand voor de datum van deze algemene vergadering in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de volgende stukken en documenten, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen, te weten: 1° de fusievoorstellen;

2° de jaarrekening over de laatste drie boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de fusie betrokken is;

3° de jaarverslagen en de verslagen van de commissarissen over de laatste drie boekjaren.

III. De vergadering verklaart de inhoud van de bovengemelde documenten, verslagen en stukken te kennen en zij ontslaat de voorzitter van de voorlezing ervan.

Tweede beslissing: Verrichting gelijkgesteld met fusie door opslorping - Ontbinding zonder vereffening - Overgang onder algemene titel van het vermogen.

1. Fusie door overneming door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "4SUM" en vermogensovergang.

De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd opgemaakt door de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "2PM" en de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "4SUM" en dat werd neergelegd op de griffie van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ti

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

~

mod

Rechtbank van Koophandel te Hasselt, op 5 augustus 2011 en de neerlegging werd bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van dertien 18 augustus 2011, onder nummers 11127125 en 11127124.

De vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "4SUM" met zetel te 3560 Lummen, Haagdoornstraat 6, hierna genoemd "de overnemende vennootschap", de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "2PM" met zetel te 3550 Heusden-Zolder, Mijnwerkerslaan 12, hierna genoemd "de overgenomen vennootschap", bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap en wordt op voorwaarde dat de algemene vergadering van de overnemende vennootschap tot eenzelfde besluit komt, de overgenomen vennootschap ontbonden zonder vereffening.

2. Boekhoudkundige datum.

Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf 1 april 2011 geacht

boekhoudkundig verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

3. Bevoorrechte aandelen of effecten.

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan

bijzondere rechten werden toegekend.

4. Bezoldiging bedrijfsrevisor.

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de bedrijfsrevisor van de betrokken

vennootschappen.

5. Bijzondere voordelen voor bestuurders.

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de

fuserende vennootschappen.

6. Eigendomsovergang - algemene voorwaarden van de overgang.

De vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap goed.

De overgang van het geheel vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen,

erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en logo's van de overgenomen vennootschap te gebruiken; haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom: alle immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

Het over te nemen vermogen omvat tevens:

-alle eventuele optierechten waarvan de overgenomen vennootschap titularis is ingevolge welke titel ook (huurcontracten, leasingcontracten, akte houdende erfpacht of opstal, briefwisseling, contracten "ut singuli" enz.). Wat de voorwaarden betreft waaronder de optierechten uitgeoefend dienen te worden, wordt verwezen naar de daarop betrekking hebbende bepalingen in de titels. De vergadering ontslaat ondergetekende notaris ervan in onderhavige akte de beschrijving van de goederen, voorwerp van de optierechten evenals de voorwaarden waaronder ze dienen gerealiseerd te worden, op te nemen;

-alle handels- en andere huurovereenkomsten op lange of korte termijn waarin de overgenomen vennootschap partij is als huurder of verhuurder;

-alle intellectuele rechten omvattende onder meer: alle tekeningen, logo's, de fabrieks- en handelsmerken, waarvan de overgenomen vennootschap titularis of beneficiaris is;

-wat de rechten van intellectuele en industriële eigendom betreft die ingevolge de fusie overgaan op de overnemende vennootschap zal de zaakvoerder van deze laatste vennootschap, de nodige formaliteiten vervullen om zo de tegenwerpbaarheid van de overgang erga omnes te bewerkstelligen, conform de toepasselijke bijzondere wetgeving ter zake.

Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten, inclusief deze gesloten met de werknemers, die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met aile rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van de inbreng om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken, uitgenomen de bijzondere voorschriften opgelegd in verband met de tegenwerpelijkheid van de eigendomsovergang van de onroerende goederen toebehorende aan de overgenomen vennootschap. In verband met dit laatste wordt verklaard dat de overgenomen vennootschap "2PM" geen eigenaar is van onroerende goederen noch titularis van enig onroerend zakelijk recht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

{ " Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij tiet Sélgisch Sta tsbl T -13/12/201I---Annexes duMonteur belge

mod 11.1

Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap bewaard.

De schuldvorderingen in voordeel van de overgenomen vennootschap en deze bestaande ten laste van de overgenomen vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd gaan over op de overnemende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan haar handelszaak " die overgaat op de overnemende vennootschap. Alle eventuele inschrijvingen van pand op handelszaak blijven onverkort behouden.

7. Boekhoudkundige verwerking.

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat de overgegane actief- en passiefbestanddelen van de overgenomen vennootschap, overeenkomstig het boekhoudrechtelijk continuïteitsbeginsel (zoals vastgelegd door het K.S. van 30 januari 2001), geboekt zullen worden in de overnemende vennootschap.

Derde beslissing: Machten tot uitvoering.

De vergadering verleent alle machten aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen beslissingen.

Vierde beslissing: Volmacht.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de Heer Van Eylen Peter, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

Vijfde beslissing.

Vermits alle aandelen op naam zijn, worden alle machten verleend aan de zaakvoerder van de overnemende vennootschap om het aandelenregister van de overgenomen vennootschap te vernietigen.

Stemming

De beslissingen die voorafgaan werden alle genomen met eenparigheid van stemmen.

WAARVAN ONTLEDEND UITTREKSEL

Tesamen hiermee neergelegd: afschrift der akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/08/2011
ÿþVo beho

aan

Belg Staat

Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111 1111111111

*11127125*









Ondernemingsar : 0478.972.439

Benaming

(voluit) : 2PM BVBA

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Mijnwerkerslaan 12 te 3550 Heusen-Zolder

Onderwerp akte : FUSIE VOORSTEL

Neerlegging van het fusievoorstel dd 20/05/2011

MET FUSIE GELIJKGESTELDE OVERNEMING VAN EEN 100% DOCHTERVENNOOTSCHAP  FUSIEVOORSTEL

Het college van zaakvoerders/de zaakvoerder van onderstaande vennootschappen hebben op 20 mei 2011; beslist het onderhavig fusievoorstel, opgesteld overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen voor te leggen aan hun algemene vergaderingen, en dit overeenkomstig de bepalingen van: de artikelen 719 tot en met 722 van het Wetboek van Vennootschappen:

De overnemende vennootschap, wetende 4SUM bvba, hebbende als maatschappelijke zetel 3560 Lumrnen,: Haagdoornstraat 6, met ais ondernemingsnummer 0465.966.224.

De overgenomen vennootschap, wetende 2PM bvba, hebbende als maatschappelijke zetel 3550 Neusden-Zolder, Mijnwerkerslaan 12, met als ondernemingsnummer: 0478.972.439

Peter Van Eylen

Zaakvoer

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/05/2011 : HAA020634
03/03/2011 : HAA020634
02/02/2011 : HAA020634
18/05/2010 : HAA020634
04/03/2010 : HAA020634
02/03/2009 : HAA020634
04/03/2008 : HAA020634
22/01/2007 : HAA020634
16/02/2006 : HAA020634
08/08/2005 : HAA020634
30/07/2004 : HAA020634
16/12/2002 : HAA020634

Coordonnées
2PM

Adresse
INDUSTRIEZONE DE SCHACHT , MIJNWERKERSLAAN 12 3550 HEUSDEN-ZOLDER

Code postal : 3550
Localité : HEUSDEN-ZOLDER
Commune : HEUSDEN-ZOLDER
Province : Limbourg
Région : Région flamande