2TASTE

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : 2TASTE
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 847.554.425

Publication

21/01/2014
ÿþr

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 -01- 20111 HASSELT

Griffie

~

11181101

Ondernemingsnr : 0847.554.425

Benaming

(voluit) : 2 TASTE

(verkort) :

Rechtsvorm : VOF

Zetel : RAMAEKERSVELD 18 3520 ZONHOVEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De bijzondere algemene vergadermg neemt nota van de beslissing om de maatschappelijke zetel te verplaatsen van de Ramaekersveld 18 3520 Zonhoven naar de Herestraat 132 3520 Zonhoven en dit vanaf heden 01/1012013.

Zij hecht haar goedkeuring aan dit punt.

Getekend,

Catrice Schellis

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

31/07/2012
ÿþ Modwad11e

Î In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

VII* I1 I2 1I3I kI I 9 116111 111

Voc behoi

aan

Belgi Staat.

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 0 -07- 2012

HeRfibT

Ondememingsnr : b s 1/41

Benaming

(voluit) : 2Taste V.O.F.

(verkort) : 1

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Ramaekersveldweg 18, 3520 ZONHOVEN, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMINGEN

Op 16 juli 2012 zijn samengekomen:

1) Mevrouw SCHELLIS CATRICE Yolande Yvonne

Wonende te Ramaekersveldweg 18, 3520 Zonhoven

Geboren op 31 oktober 1988 te Hasselt

Nationaliteit Belg

2) Meneer KIPPERS GERT Frans Jozef

Wonende te Timmerveldweg 4, 3520 Zonhoven

Geboren op 20 februari 1977 te Hasselt

Nationaliteit Belg

met het oog op het oprichten van een vennootschap onder firma, waarvan de statuten als volgt worden vastgesteld:

Artikel 1: Naam

Er wordt een vennootschap onder firma opgericht onder de benaming "2Taste V.O.F,".

Deze benaming dient voor te komen op alle documenten en stukken van de vennootschap en dient steeds voorafgegaan of gevolgd te worden door de woorden "Vennootschap onder Firma" of door de afkorting "V.O.F.".

Artikel 2: Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Ramaekersveldweg 18, 3520 Zonhoven en ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Hasselt.

De maatschappelijke zetel mag enkel worden verplaatst mits toestemming van aile vennoten. Elke verplaatsing zal bekend gemaakt worden in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft tot doel het thuis (in eigen woning / eigen keuken) bereiden en vervolgens het bij verbruikers aan huis of op de plaats van gebeurtenis afleveren en serveren van koude en warme menu's, schotels, maaltijden, buffetten, etc. ter gelegenheid van bijvoorbeeld recepties, communiefeesten, huwelijksfeesten, babyborrels enzovoort voor beperkt publiek (tot maximaal 100 personen) alsook het thuis verkopen van verse kant-en-klaar bereidingen aan verbruikers. Bijkomend doel van de vennootschap is het thuis (in eigen woning / eigen keuken) of ter plaatse bij verbruikers aan huis of op de plaats van gebeurtenis geven van kookworkshops.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met en nuttig is voor bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden bij besluit van de vennoten met unanimiteit.

Artikel 4: Duur

De vennootschap wordt opgerioht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden.

Behoudens het bepaalde in artikel 11 kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de vergadering van de vennoten met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Verbintenissen aangegaan namens de vennootschap in oprichting worden geacht in naam en voor rekening van de vennootschap te zijn aangegaan.

Artikel 5: Vennoten

De vennoten zijn:

-SCHELLIS CATRICE C31/10/1988)

-KIPPERS GERT (°2010211977)

Zij zijn onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor aile vennootschapschulden,

Artikel 6: Kapitaal  aandelen

De oprichters verklaren in de vennootschap een bedrag in te brengen van 400 euro. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt bijgevolg 400 euro en wordt vertegenwoordigd door 40 aandelen, elk met een fractiewaarde van een 40ste van het maatschappelijk kapitaal. Elk aandeel moet steeds volstort zijn.

Het kapitaal wordt ingebracht als volgfa

- Door SCHELLIS CATRICE (°3111011988) : 200 euro.

- Door KIPPERS GERT (°2010211977) : 200 euro.

Als vergoeding voor hun respectievelijke inbreng worden aan de vennoten volgende aandelen toegekend:

- Aan SCHELLIS CATRICE (°31/10/1988) : 20 aandelen,

- Aan KIPPERS GERT t°2010211977) : 20 aandelen.

Artikel 7: Overdracht van aandelen

Buiten de voorafgaande en schriftelijke toestemming van alle medevennoten, mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap niet overdragen.

Artikel 8: Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, afzonderlijk optredend, die in naam van de vennootschap aile handelingen mogen stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, evenwel rekening houdend met een beperking van vervreemding van onroerende goederen van de vennootschap en het aangaan van leningen, waarvoor het eenparig akkoord verreist is van aile vennoten.

De benoeming en het ontslag van de zaakvoerder(s) wordt beslist door de vergadering van vennoten, bij eenparige beslissing. Zowel de benoeming als het ontslag van een zaakvoerder moet bekendgemaakt worden in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Worden tot zaakvoerders benoemd voor de duur van de vennootschap:

 SCHELLIS CATRICE, voornoemd.

 KIPPERS GERT, voornoemd.

Aan de zaakvoerders en aan de andere vennoten kan door de vergadering van de vennoten een verlening worden uitgekeerd die voor elkeen zal bepaald worden in functie van de voor de vennootschap geleverde prestaties.

Artikel 9: 13 estuurdersbevoegdheid en vertegenwoordigingsmacht

De zaakvoerders zijn bevoegd om aile handelingen van Intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die zaken waarvoor alleen de Algemene Vergadering van de vennoten bevoegd is.

De twee zaakvoerders vertegenwoordigen gezamenlijk met 2 optredend de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden aanstellen, Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde en of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Artikel 10: Controle

iedere vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap. Hij kan ter plaatse inzage nemen in de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen in aile geschriften van de vennootschap.

Artikel 11: Jaarvergadering

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op de 2de dinsdag van de maand maart om 14.00 uur, Indien deze dag op een wettelijke feestdag valt, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De agenda van de jaarvergadering zal ten minste omvatten: de bespreking en de goedkeuring van de jaarrekening, de bestemming van de winst en de kwijting van de zaakvoerders.

De vergadering zal worden voorgezeten door KIPPERS GERT of, in zijn afwezigheid, door de oudste van de aanwezige vennoten. Zij zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel, Iedere aandeelhouder heeft recht op één stem, maar in geval van staking van stemmen, is die van de voorzitter beslissend.

ledere vennoot kan steeds een bijzondere vergadering van de vennoten bijeenroepen. Daartoe moet hij alle medevennoten uitnodigen per e-mail, die ten laatste acht dagen vóór de vergadering moet zijn verstuurd. Deze e-mail vermeldt de datum, het uur en de plaats van de bijzondere vergadering alsook de agenda.

Alle beslissingen van de vergadering van de vennoten vereisen de instemming van alle vennoten, tenzij anders bepaald werd in onderhavige statuten.

Artikel 12: Besluitvorming

Er wordt gestemd per aandeel, waarbij elk aandeel recht geeft op één stem. Een vennoot kan zich niet laten vertegenwoordigen door een andere vennoot. Bij wijziging van statuten of ingeval van ontbinding is unanimiteit van de stemmen vereist,

Artikel 13: Boekjaar

Ieder boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar. In afwijking hiervan neemt het eerste boekjaar aanvang op één augustus 2012 en eindigt het op éénendertig december 2013.

Op het einde van het boekjaar worden de boeken afgesloten en maken de zaakvoerders de jaarrekening op. Op voorstel van de zaakvoerders beslist de Algemene Vergadering welke bestemming er zal gegeven worden aan het resultaat.

Voor-

tehdudéry

b h

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 14; Winstverdeling

De nettowinst wordt tussen de vennoten verdeeld in dezelfde verhouding ais het aantal aandelen in zijn bezit.

Over reservevorming zal worden beslist door de vergadering van de vennoten, alsook over het geheel of gedeeltelijk uitkeren van gereserveerde winst uit vorige jaren.

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde evenredigheid als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten,

Artikel 15: Ontbinding  vereffening

De ontbinding van de vennootschap zal door elke vennoot aangevraagd kunnen worden, indien de verliezen vijftig procent van het kapitaal belopen. Maar in dat geval kunnen de andere vennoten de vereffening vermijden door het deel van het uittredende lid over te nemen.

In geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening toevertrouwd worden aan de vennoten, vereffenaar(s) aangesteld overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. De bevoegdheid van de vereffenaars wordt door deze voornoemde bepalingen geregeld.

Op de netto-opbrengst van de vereffening zullen de vennoten hun inbrengen terugnemen. Het saldo zal worden verdeeld tussen de vennoten volgens hun aandeel in de vennootschap. Het eventueel nettoverlies zal volgens dezelfde verhouding verdeeld worden onder de vennoten.

Artikel 16: Overlijden

De vennootschap wordt van rechtswege niet ontbonden door het overlijden van een vennoot. Zij blijft voortbestaan onder de overlevende vennoten.

De participatie in de aandelen van de overleden vennoot wordt overgedragen aan de andere vennoten, in verhouding tot het aandeel in de vennootschap dat deze op de dag van het overlijden reeds bezitten, De vergadering van de vennoten kan evenwel beslissen om de participatie van de overleden vennoot over te dragen aan een nieuwe vennoot.

In geen geval, op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden, zullen de weduwe, weduwnaar of erfgenamen van een vennoot de zegels mogen laten leggen, een inventaris laten opmaken of de werkzaamheden van de vennootschap hinderen op welke wijze ook.

Artikel 17: Uittreding

Iedere vennoot heeft het recht uit de vennootschap te treden, Hij dient hiertoe de vennootschap alsook elk van de vennoten daarvan in kennis te stellen bij een ter post aangetekende brief, mits een opzeggingstermijn van 3 maanden in acht wordt genomen.

De uittreding zal slechts uitwerking hebben, zowel ten overstaan van de vennootschap als ten overstaan van derden, vanaf de vijftiende dag die volgt op de publicatie in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van de wijziging der statuten en de overdracht van zijn aandelen.

De overblijvende vennoten zijn ertoe gehouden de participatie van de uittredende vennoot over te nemen in verhouding tot het aantal aandelen dat zij bezitten op de dag van het uittreden. De waarde van de aandelen wordt bepaald door het eigen vermogen te delen door het aantal aandelen.

Overgangsbepalingen

Volmacht wordt verleend aan SCHELLIS CATRICE om alle wettelijke formaliteiten inzake neerlegging, publicatie Belgisch Staatsblad, .... te vervullen.

Deze overeenkomst werd opgemaakt in drievoud waarvan elke partij verklaart een exemplaar te hebben ontvangen.

Aldus opgemaakt te Zonhoven op 16 juli 2012,

Getekend: SCHELLIS CATRICE , zaakvoerder KIPPERS GERT, zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
2TASTE

Adresse
RAMAEKERSVELDWEG 18 3520 ZONHOVEN

Code postal : 3520
Localité : ZONHOVEN
Commune : ZONHOVEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande