3 T PREFABBETON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 3 T PREFABBETON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.027.846

Publication

14/04/2014
ÿþ Mal Word 11.1

pkter,if. In de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANKvan KOOPHANDEL te ANIWERPEN,efdelIng HASSELT

02 APR. 2014

Griffie

IAMIIII0

III

11

II

Ondememingsnr : 0837.027.846

Benaming

(voluit) : 3 T PREFABBETON

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Gerard Mercatorstraat 65 te 3920 Lommel

(volledig adres)

Onderwerp akte: Benoeming

Uittreksel uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel:.

Met eenparigheid van stemmen wordt beslist te benoemen tot zaakvoerder en dit vanaf 1 januari 2014:

- Serge Meulemans Comm.V, ingeschreven in de kruispuntbank van ondernemingen onder het nummer' 0543.991.6n Zij duidt dhr.. Serge Meulemans, wonende Hoogstraat 53, 2460 Kasterlee aan als vaste, vertegenwoordiger.

Getekend,

Pat Spooren

Zaakvoerder

Serge Meulemans

Zaakvoerder

Pat Spooren Comm.V

Zaakvoerder

Serge Meulemans Comm.V

Zaakvoerder

:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

12/02/2013
ÿþOndernemingsnr : 0837.027.846

Benaming

(voluit) : 3 T Prefabbeton

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2460 Kasteriee, Hoogstraat 53

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing

Op 28 januari 2013 hebben de zaakvoerders van BVBA "3 T Prefabbeton" beslist de maatschappelijke zetel

te verplaatsen naar Lommel, Gerard Mercatorstraat 65.

Spooren Patrick, zaakvoerder

Meulemans Serge, zaakvoerder

commanditaire vennootschap "Pat Spooren", zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i

i

na neerlegging ter griffie van

Neergelegd ter griffie van de

HEU-il-BATIK VAN KUUt'HANDEL

3 1 JAN. 2013

TURNHOUT

Ce.,rrriffier,

ra

Mod 2.1

# In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

*13026035*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

13/11/2012
ÿþBenaming (voluit) : 3 T PREFABBETON

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2012 - Annexes du Moniteur belge (verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hoogstraat 35

2460 Kasterlee (Lichtaart)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Hervé De Graef te Mol op zesentwintig oktober tweeduizend en i! twaalf, en aangeboden ter registratie, blijkt dat een buitengewone algemene vergadering werd r? gehouden van "3 T PREFABBETON" BVBA, opgericht blijkens akte verleden voor notaris Hervé De Graef te Mo! op 14 juni 2011, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 28 juni daarna onder nummer 2001/06/28-096347.

Vennootschap met maatschappelijke zetel te 2460 Kasterlee (Lichtaart), Hoogstraat 53, BTW nummer 8E0837.027.846, rechtspersonenregister Turnhout 0837,027,846,

Inhoudende de volgende besluiten:

- De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen het huidige boekjaar te verlengen tot 31 maart 2013, om vervolgens het boekjaar te laten beginnen op 1 april van ieder jaar en het te laten eindigen op 31 maart van ieder jaar.

Om de statuten in overeenstemming te brengen, beslist de algemene vergadering artikel 21 van de statuten aan te passen als volgt:

"Het boekjaar begint op een april en eindigt op één en dertig maart."

In de tijdelijke bepalingen wordt eveneens aangepast dat het boekjaar eindigt op 31 maart 2013, ingevolge voormelde beslissing.

- De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen de datum van de gewone algemene vergadering te wijzigen naar de derde vrijdag van september, en indien dit een feestdag is heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats.

Om de statuten in overeenstemming te brengen, beslist de algemene vergadering de eerste zin van artikel 17 van de statuten aan te passen als volgt:

"Ieder jaar za!, op de werkelijke zetel, of op iedere plaats aan te duiden in de oproepingsbrieven een gewone algemene vergadering gehouden worden, de 3de vrijdag van september om 17u30. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag."

- De algemene vergadering beslist om bijzondere volmacht te verlenen aan SCA Mol-Turnhout i; bvba, met zetel te 2400 Mol, Borgerhoutsedijk 155, vertegenwoordigd door de heer Peeters Roeland of mevrouw Vreys Danny, met macht tot indeplaatsstelling, om de vennootschap ingevolge onderhavige akte te vertegenwoordigen tegenover de griffie van de rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten en alle (belasting)-administraties, teneinde aldaar aile aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voerenk

- De vergadering gelast de notaris met de uitwerking en neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL  Notaris Hervé De Graef

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD:

- expeditie van de akte

- tekst van de gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

h

bel al

BE

Sta

Igisi e" b adLi2efflbte n

eig: -°'e'~ VgCHTBANK VAN



3 1 OKT. 2312

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier,

Griffie

aken kopie

*12184658*

mod 11.1

tn de bijlagen bij het B

na neerlegging ter griffa

Ondernetningsnr : 0837.027.846

28/06/2011
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mai 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

me van rame

NEL.. ...ELEGD

GRIFFIE RECHI BANK VAN

t 6 JUNI 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT Griffie De griffier



Ondememingsnr : 0á37 a 2:1"-- 8cld

Benaming : 3 T Prefabbeton

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Luik B

na neerlegging ter gri

+11096367

Zetel : Hoogstraat 53

2460 Kasterlee

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Hervé De Graef te Mol op veertien juni tweeduizend en elf, nog te registreren, inhoudende de oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 3 T Prefabbeton blijkt dat:

* De vennootschap werd opgericht door:

1. De heer SPOOREN Patrick Ludovicus Maria, ongehuwd, geboren te Antwerpen op 24 april 1980, wonende te 2480 Dessel, Roedestraat 26.

2. De heer MEULEMANS Serge, ongehuwd, geboren te Turnhout op 2 oktober 1980, wonende te 2460 Kasteriee, Hoogstraat 53.

Samenwonende met een verklaring van wettelijke samenwoning afgelegd in de gemeente Kasterlee op 28 december 2009.

* De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid de naam 3 T Prefabbeton draagt. * De werkelijke zetel gevestigd is te 2460 Kasterlee, Hoogstraat 53.

i * De vennootschap heeft tot doel:

voor eigen rekening of voor rekening van derden, door en met derden, voor zover voldaan aan de wettelijke voorwaarden ter zake:

- de aan- en verkoop, groot  en kleinhandel, fabricatie, ontwerp, handelsbemiddeling, import en export, huur en verhuur, het onderhoud, de reiniging en herstellen van volgende zaken: alle soorten hout- en bouwmaterialen, alle soorten betonartikelen  en betonproducten, alle soorten cement, zand , grind en andere aggregaten dienstig voor het vervaardigen van beton- en mortel species, alle soorten schouwen en muurbekleding, verf en vernis, sanitaire artikelen, machines en uitrusting voor handel en nijverheid, machines voor de bouwnijverheid elektrische en elektronische materialen, inclusief installatiemateriaal voor industrieel gebruik, machines en uitrusting voor de dienstverlenende sector, meubels, huishoudelijke artikelen en ijzerwaren, loodgietersmateriaal, elektrische installaties voor huishoudelijk gebruik en verwarmingsinstallaties, porselein, glaswerk, behang en vloerbekleding.

Zij kan, binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland alle °: roerende onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerrechtelijke handelingen

verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Zij kan bij wijze van inbreng, overdracht, samensmelting, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of op enige andere wijze belangen nemen in alle vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig doel hebben of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, dit alles zo in binnen- als buitenland. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Zij kan borg staan voor derden, zaakvoerders en vennoten, zij kan hen leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

* De duur van de vennootschap onbepaald is, te rekenen vanaf de dag dat zij rechtspersoonlijkheid verkrijgt.

* Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vijftig duizend euro (¬ 50.000,00), vertegenwoordigd door vijfhonderd (500) aandelen, zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van

één/vijfhonderdste (1150051).

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Op het kapitaal wordt in geld ingeschreven door en als volgt:

- door de heer Spooren Patrick, voormeld, voor de som van vijfentwintig duizend euro (¬

25.000,00), op tweehonderd vijftig (250) aandelen, volstort door hem in verhouding tot zijn aandelen bezit.

- door de heer Meulemans Serge, voormeld, voor de som van vijfentwintig duizend euro (¬

25.000,00), op tweehonderd vijftig (250) aandelen, volstort door hem in verhouding tot zijn aandelen bezit.

Het maatschappelijk kapitaal is aldus onderschreven en volledig volgestort.

* De ondergetekende notaris bevestigt de deponering van het bedrag van vijftig duizend euro (¬ 50.000,00), op een bijzondere bankrekening geopend bij KBC Bank, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

' De vennootschap wordt beheerd door één of meer zaakvoerders, gekozen tussen de vennoten, benoemd voor onbepaalde duur, door de algemene vergadering.

De zaakvoerder(s) kunnen te allen tijde en ad nutum afgezet worden door de algemene vergadering. Ingeval er slechts één zaakvoerder is, kan deze alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Zo er meer dan één zaakvoerder is, zal de vennootschap geldig verbonden zijn door de handtekening van één hunner voor wat betreft de bewerkingen van dagelijks beheer. Voor alle andere handelingen zullen de zaakvoerders als college dienen op te treden.

* Ieder jaar zal, op de werkelijke zetel, of op iedere plaats aan te duiden in de oproepingsbrieven een gewone algemene vergadering gehouden worden, de 3de donderdag van juni om 17.30u. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

* Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december.

* Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling der winsten en der opbrengsten van de vereffening; bovendien mogen geen winstaandelen worden voorzien die geen deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek der algemene onkosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, maakt de netto-winst van de vennootschap uit. Op deze netto-winst wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds; deze voorafname is niet meer vereist wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De overblijvende winst zal verdeeld worden volgens de beslissing van de algemene vergadering.

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap, de comparanten in buitengewone algemene vergadering zijn bijeengekomen met op het agenda de punten die voorzien zijn de overgangsbepalingen en werden volgende beslissingen genomen:

1. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in op 14 juni 2011, en eindigt op 31 december 2012.

2. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op donderdag 20 juni 2013.

3. Benoeming van een zaakvoerder - Bezoldiging

De oprichters verklaren dat ze als enige vennoten de eerste algemene vergadering samenstellen

waarop het gehele kapitaal aanwezig of vertegenwoordigd is.

Voormelde heer Spooren Patrick en voormelde heer Meulemans Serge worden door de algemene

vergadering als zaakvoerders benoemd voor onbepaalde termijn.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2011- Annexes du Moniteur belge

.Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 2.1

Wordt eveneens als zaakvoerder benoemd de gewone commanditaire vennootschap "Pat Spooren", met maatschappelijke zetel te 2480 Dessel, Roedestraat 26, BTW BE 0809.734.521 RPR Turnhout.

Voormelde heer Spooren Patrick wordt aangesteld als vaste vertegenwoordiger.

De zaakvoerders bevestigen dat de uitoefening van deze functie hen niet verboden is en verklaren de opdracht te aanvaarden.

De zaakvoerders oefenen hun ambt onbezoldigd uit zolang een algemene vergadering hen, voor het toekomende, geen bezoldiging zal hebben toegekend.

4. Bijzondere volmacht

Volmacht werd verleend aan SCA Mol-Turnhout bvba, met zetel te 2400 Mol, Borgerhoutsedijk 155, vertegenwoordigd door de heer Peeters Roeland of mevrouw Vreys Danny, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek tot vrijstelling van bijdragen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL  Notaris Hervé De Graef

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD:

- Expeditie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2011- Annexes du Moniteur belge

' ,Neor-+behouden aan het Belgisch Staatsblad

05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 18.09.2015, NGL 29.09.2015 15623-0067-016

Coordonnées
3 T PREFABBETON

Adresse
GERARD MERCATORSTRAAT 65 3920 LOMMEL

Code postal : 3920
Localité : LOMMEL
Commune : LOMMEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande