A & M VANHEES

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : A & M VANHEES
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 849.437.017

Publication

12/03/2014
ÿþ Mad 2.1

ln de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Onciernemingsnr : 0849.437.017

Benaming

(voluit) ; A&M VANHEES

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Zakstraat 9, 3830 Wellen

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

De bijzondere algemene vergadering d.d.3110112014 neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder d.d. 3111212013, opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen waarbij staat van activa en passiva is toegevoegd, vastgesteld op 31/12/2013.

De bijzondere algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om in vereffening te gaan. Er wordt beslist om geen vereffenaar aan te stellen. Aangezien actief en passief reeds volledig werd vereffend, wordt de vereffening ook onmiddellijk gesloten.

Met éénparigheid van stemmen wordt beslist te ontstaan als zaakvoerder : de heer VANHEES Albert, Zakstraat 9, 3830 Wellen. Algehele kwijting wordt verleend.

Vanhees Albert

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de prrso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Neergelagd ter grtttte der rechtbank v, koophandel te TONGEREN

2 8 -02- 2014

De Hoofdgriffier, Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

17/10/2012
ÿþ Mad Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

Voorbehoud aan he eeigisc staatsbl

I1*IM R.11,11111







Neergelegd ter griffie der rechtbank v. koophandel te TONGEREN

0 8 --10- 2012

De Hoofdgriffier, Griff1e

Ondernemingsnr : ep'

. CD-/

Benaming

(voluit) : A&M VANHEES

(verkort)

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Zakstraat 9, 3830 Wellen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting vennootschap

TUSSEN DE ONDERGETEKENDEN WORDT HET VOLGENDE UITEENGEZET EN OVEREENGEKOMEN:

1. De heer VANHEES Albert, zelfstandige, gehuwd met ROBIJNS Gerda, geboren te Tongeren op 13/04/1962 en wonende te 3830 Wellen, Zakstraat 9,

2. De heer VANHEES Miguel, arbeider, ongehuwd, geboren te Tongeren op 04/02/1991 en

wonende te 3830 Wellen, Zakstraat 9.

Beide partijen hierna ook wel de "Oprichters" genoemd.

De oprichters wensen over te gaan tot de oprichting van een Vennootschap onder Firma onder de naam

"A&M VANHEES" waarvan de zetel zal gevestigd zijn te 3830 Wellen, Zakstraat 9.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt duizendvijfhonderd Euro (¬ 1.500,00). De oprichters verklaren

dat deze som zal gestort worden binnen een termijn van dertig dagen te rekenen vanaf heden op een rekening

ten name van de vennootschap.

De statuten van deze vennootschap luiden als volgt:

STATUTEN

Artikel 1 - Naam -

Bij deze wordt tussen de comparanten een Vennootschap onder Firma opgericht onder de benaming "A&M

VANHEES", voorafgegaan of gevolgd door de vermelding "vennootschap onder firma" of de afkorting daarvan

Artikel 2 - Zetel -

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3830 Wellen, Zakstraat 9,

De zaakvoerder(s) is (zijn) gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in het buitenland op te richten.

Artikel 3 - Doel -

De vennootschap heeft tot doel:

Algemene bouwonderneming, inhoudende het optrekken van gebouwen en onder de kap brengen alsmede de coördinatie van de andere aan onderaannemers toevertrouwde en door deze uitgevoer-de voltoolingswerken, van gebouwen; optrekken van de ruwbouw van individuele huizen en gebouwen; onderneming voor het uitvoeren van metselwerk; restauratiewerken van gebouwen en monumenten; slopings- werken van gebouwen en kunstwerken; bouwen van stellingen alsmede het invoegen en reinigen van gevels; het bouwen van niet metalen kunstwerken; optrekken van niet metalen uiteenneembare paviljoenen en barakken; waterdicht maken en bedekken van gebouwen met asfalt en teer; leggen van tegelvloeren en mozaïek; warmte- en geluidsisolering; plafonneer-, cementeer- en alle andere pleisterwerken; plaatsen van chapes; leggen van parketvloer en het plaatsen van alle houten wand- vloer- en plafondbekledingen; timmer en schrijnwerk voor gebouwen; vervaardiging en plaatsing van houten vensterluiken; plaatsen van ijzerwerk, metalen luiken en metalen schrijnwerk en schrijnwerk in kunststof; grond- en rioleringswerken; aanleggen van speelpleinen, sportvelden, parken en tuinen; aanplantingswerken. Onderneming voor het plaatsen van centrale verwarming met warm water en stoom; installeren van sanitaire inrichtingen en gasverwarming, voor lood- en zinkwerk en voor het installeren van waterverzachters; onderneming voor het schilderen van gebouwen, voor het behangen en garneren; plaatsen van ruiten, glas, spiegelglas, gekleurde ramen en het aanwenden van alle doorschijnend en doorzichtig materiaal; onderneming voor het bedekken van gebouwen; metalen en niet metalen dakbedekkingswerken van gebouwen; steen- en marmerwerken voor gebouwen. Kleinhandel in alle bouwmaterialen, cement- en betonproducten. Immobiliënkantoor.

Op de laatste blz van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, herzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

y

Voorgehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Handel in onroerende goederen. Onderneming voor het bouwen, herstellen en onderhouden van wegen; aanleggen van parkings en inritten, leggen van stoepdallen en beton- klinkers; aanleggen en onderhouden van speelpleinen, sportvelden, evenals van parken en tuinen met inbegrip van aanplantingen; plaatsen van' afsluitingen en omheiningen, vangrails en veiligheidsinrichtingen; leggen van kabels en diverse leidingen; grondwerken; rioleringswerken; draineringswerken; algemene aannemingen van waterbouwkundige werken; ' ruimen van waterlopen; bitumineuze verhardingen en bestrijkingen; speciale bekledingen voor sportvelden; plaatsen van sport- en speelpleinaccomodaties. Inbegrepen de handel in alle aanverwante artikelen. De vennootschap mag alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het maatschappelijk doel. Zij mag, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving op of aankoop van effecten, financiële tussenkomst, of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die eenzelfde doel nastreven of eenvoudig nuttig zouden zijn voor de verwezenlijking van haar doel. De vennootschap mag de opdracht van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen,

De samenstelling en het beheer van een onroerend vermogen, onroerende leasing en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, het ruilen, het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verfraaien, het onderhouden, het verhuren, het huren, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derden aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

Artikel 4 - Duur -

De vennootschap wordt aangegaan voor onbe-'paalde duur. Artikel 39 van het Wetboek van Vennootschappen, betreffende de wijzen waarop een vennootschap eindigt, is niet van toepassing. Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts geldig ontbonden worden door een vergadering van de vennoten die met eenparigheid van stemmen moet beslissen tot ontbinding,

In geval van overlijden van een van de aandeelhouders, houdt de vennootschap niet op te bestaan en zal de vennootschap verdergezet worden met de overige aandeelhouders. Zo dit maar één aandeelhouder meer mocht zijn, moet er binnen het jaar een nieuwe aandeelhouder aangesteld worden. Indien dit niet gebeurd houdt de vennootschap op te bestaan.

Ingeval van overlijden van de enige zaakvoerder houdt de vennootschap niet op te bestaan. De algemene vergadering van aandeelhouders zal binnen een termijn van 3 maanden een nieuwe zaakvoerder benoemen. Artikel 5 - Inbreng -

De oprichters gaan de verbintenis aan een kapitaal van duizendvijfhonderd Euro (¬ 1.500,00) te volstorten. Dit bedrag is verdeeld in honderdvijftig (150) aandelen met een nominale waarde van tien euro (¬ 10,00) per aandeel. De aandelen zijn steeds op naam.

De comparanten verklaren het maatschappelijk kapitaal ais volgt te onderschrijven :

De heer VANHEES Albert brengt in de vennootschap een som ter grootte van duizend Eure (¬ 1.000,00) in, die zal gestort worden op een rekening op naam van de vennootschap, waarvoor hem als vergoeding honderd (100) aandelen worden toegekend.

De heer VANHEES Miguel brengt in de vennootschap een som ter grootte van vijfhonderd Euro (¬ 500,00) in, die zal gestort worden op een rekening op naam van de vennootschap, waarvoor hem ais vergoeding vijftig (50) aandelen worden toegekend.

De oprichters verklaren uitdrukkelijk dat de inbreng gebeurt vanuit hun privé vermogen,

Terstond worden de nodige inschrijvingen gedaan in het aandelenregister.

De vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor aile verbintenissen van de vennootschap. Artikel 6 - Overdracht -

Buiten de toestemming van alle medevennoten mogen de vennoten hun rechten enfof aandelen in de vennootschap niet overdragen, noch opdracht geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen.

Ingeval van overlijden van een der vennoten, kan de participatie niet overgaan naar zijn erfgenamen. De aandelen van de overleden vennoot zullen door de bestaande aandeelhouders worden overgenomen. De vergoeding die zij hiervoor aan de erfgenamen moeten betalen zal overeenkomen met de werkelijke waarde van de aandelen op het moment van overlijden. Bij gebreke aan overeenstemming tussen de partijen wordt de werkelijke waarde van de aandelen vastgesteld door een deskundige aangesteld in gemeenschappelijk akkoord tussen de partijen.

De afkoop van de participatie moet in elk geval tot stand komen binnen de twaalf maanden na overlijden. Artikel 7 - Bestuur en vertegenwoordiging -

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een of meer zaakvoerders die in naam van de vennootschap alle handelingen mogen stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

De benoeming van de zaakvoerder gebeurd door de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen. Hetzelfde geldt ingeval van ontslag. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, beslissen zij als een college.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd.

Artikel 8 - Boekjaar  jaarrekening

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(oin(eni bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op eenendertig december van

ieder jaar.

leder jaar op éénendertig december zullen een inventaris, een balans en een winst- en verliesrekening

worden opgemaakt. De stukken dienaangaande zullen in een register worden overgeschreven en voor

goedkeuring getekend worden door iedere vennoot,

Artikel 9 - Bestemming winst -

De zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen, waarover

de vennoten alleen kunnen beslissen.

Zij wordt verdeeld tussen de vennoten in verhouding tot hun aandelenbezit,

De vennoten mogen bij enkele meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of

gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij enkele meerderheid van stemmen, mogen

beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal warden uitgedeeld, hetzij

bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Artikel 10 - Salaris -

Bij beslissing van de vennoten met unanimiteit kan aan iedere vennoot bovenop zijn aandeel in de winst,

een vergoeding worden toegekend die voor elkeen zal bepaald worden volgens de aard van zijn

werkzaamheden in de vennootschap. Deze vergoedingen zullen als wedden of vertegenwoordigingskosten bij

de algemene onkosten gerekend worden.

De eenmaal toegekende vergoeding kan later niet meer gewijzigd worden door de vergadering van

vennoten buiten de toestemming van de betrokken vennoot om.

Artikel 11 - Vergadering van de vennoten,-

Een vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de laatste

vrijdag van juni om 19.00 uur.

Iedere vennoot heeft het recht de vergadering van vennoten bijeen te roepen. Daartoe moet hij al zijn

medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste acht dagen veôr de vergadering in de post

afgegeven moet hebben.

Deze brief moet de dagorde vermelden.

De vergadering zal worden voorgezeten door de heer VANHEES Albert of, in zijn afwezigheid, door de

oudste van de aanwezige vennoten, Zij zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel,

De beslissingen worden bij enkele meerderheid genomen, behoudens afwijkende bepalingen in huidige

statuten. Wijzigingen aan de statuten worden steeds met eenparigheid van stemmen genomen. Wanneer op de

eerste vergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig is, zal de tweede vergadering regelmatig

mogen beraadslagen welk ook het aantal aanwezige vennoten is.

De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot;

geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meer dan één mandaat,

Artikel 12 - Ontbinding -

De ontbinding van de vennootschap zal door elke vennoot aangevraagd kunnen worden, indien de verliezen

vijftig procent van het kapitaal belopen. Maar in dat geval kunnen de andere vennoten de vereffening

vermijden door het deel van het uittredende lid over te nemen, zoals bepaald in artikel 6 bij het overlijden van

een vennoot

Artikel 13 - Onbekwaamverklaring -

Wanneer een vennoot wettelijk onbekwaam is of om welke redenen ook verhinderd is, kan de algemene

vergadering beslissen dat hij zal ophouden deel uit te maken van de vennootschap. Zij voorziet in zijn

vervanging in de bijzondere functies die hem waren toevertrouwd,

Artikel 14-. Vereffenaars -

In geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening toevertrouwd worden aan de

zaakvoerder(s). De bevoegdheid van de vereffenaars wordt geregeld door de wetsbepalingen uit het Wetboek

van Vennootschappen.

Artikel 15 - Verdeling -

Op de netto-opbrengst van de vereffening zullen de vennoten hun inbrengen terugnemen. Het saldo zal ;

worden verdeeld volgens de bestaande aandelenverhouding.

Het eventueel nettoverlies zal volgens dezelfde verhouding verdeeld worden onder de vennoten.

Artikel 16 - Keuze van woonplaats -

Alle vennoten en zaakvoerders wier woonplaats onbekend is, worden geacht woonplaats te kiezen in de

zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden

gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN  EERSTE ALGEMENE VERGADERING

Na de oprichting wordt onmiddellijk een algemene vergadering gehouden waarbij enkele

overgangsbepalingen worden vastgelegd:

Eerste beslissing

Het eerste boekjaar loopt vanaf 1 oktober 2012 tot en met 31 december 2013.

Tweede beslissing

De eerste algemene vergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend veertien,

Derde beslissing

De algemene vergadering heeft besloten om de heer VANHEES Albert tot niet-statutaire zaakvoerder te

benoemen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Zijn mandaat zal onbezoldigd zijn tenzij de algemene vergadering der vennoten hiertoe anders beslist, Hij zal de vennootschap in en buiten rechte mogen vertegenwoordigen. Ook het mandaat van de heer VANHEES Miguel zal onbezoldigd zijn tenzij de algemene vergadering der vennoten hiertoe anders beslist.

Bijzondere volmacht

Bijzondere volmacht wordt verleend aan Meekers Accountants BV-BVBA, Broekstraat lb, 3830 Wellen teneinde de nodige formaliteiten te vervullen zoals de publicatie van de oprichtingsakte in het Belgisch Staatsblad, de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en de aanvraag van het btw nummer.

Opgesteld te Wellen op 01 oktober 2012 in zoveel exemplaren als er partijen zijn.

4 I. [ a



Voorbehouden aan hot Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2012 - Annexes du Moniteur belge Vanhees Albert Vanhees Miguel

Zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de mstrurnenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso - Naam en handtekening

Coordonnées
A & M VANHEES

Adresse
ZAKSTRAAT 9 3830 WELLEN

Code postal : 3830
Localité : WELLEN
Commune : WELLEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande