A.K. ELEKTRO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : A.K. ELEKTRO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.344.510

Publication

19/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.05.2014, NGL 13.08.2014 14422-0070-006
07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.05.2012, NGL 29.08.2012 12503-0328-006
21/03/2011
ÿþOndernerningsnr : 8 8 3 4. 3 4 4. 5 1 0

Benaming

(voluit) : A.K. ELEKTRO

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3600 GENK, Hoefstadstraat 12 bus 1

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN

Uit een akte verleden voor notaris Ivo VRANCKEN te Genk op 4 maart 2011, dewelke binnen de wettelijke termijnen ter registratie zal worden neergelegd, blijkt dat er een vennootschap werd opgericht als volgt : OPRICHTERS :

1. De heer AKKIRAN Kadir, geboren te Genk op 7 september 1989, (NN 89.09.07 093-77), ongehuwd en. niet wettelijk samenwonend, wonende te 3740 Bilzen, Hoveweg 15.

2. De heer AKKIRAN Huseyin, geboren te Genk op 6 mei 1967, (NN 67.05.06 037-61), echtgenoot van: mevrouw DONGELCIK Leyla, wonende te 3740 Bilzen, Hoveweg 15.

ARTIKEL 1 : RECHTSVORM  NAAM : De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als benaming: A.K. ELEKTRO.

ARTIKEL 2 : ZETEL : De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3600 Genk, Hoefstadstraat 12 bus 1. ARTIKEL 3 : DOEL : De vennootschap heeft tot doel:

A. Voor eigen rekening of voor rekening van derden, in binnen- en buitenland:

- handelsbemiddeling in elektrische en elektronisch materiaal, inclusief installatiemateriaal voor industrieel gebruik;

- handelsbemiddeling in audio- en videoapparatuur, fotografische en cinematografische apparaten en

optische artikelen;

- groothandel in elektrische huishoudelijke apparaten;

- groothandel in audio- en videoapparaten;

- groothandel in elektrisch installatiemateriaal voor huishoudelijk gebruik;

- groothandel in grammofoonplaten, CD's, al dan niet bespeelde audio- en videocassettes, enz.;

- groothandel in computers, randapparatuur en software;

- kleinhandel in computers en standaardprogrammatuur;

- kleinhandel in audio- en videoapparatuur voor huishoudelijk gebruik, zoals radio- en televisietoestellen,

videoweergavetoestellen, videocamera's, hifimateriaal, enz.;

- kleinhandel in elektrische huishoudapparaten;

- kleinhandel in verlichtingsartikelen.

B. Voor eigen rekening:

- Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking lot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, " verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; projectontwikkeling; de vennootschap mag tevens de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de gehele en gedeeltelijke uitvoering van. voltooiingswerken door onderaannemers; de handel in eigen onroerend goed, flatgebouwen en woningen, niet; voor bewoning bestemde gebouwen en gronden;

- Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met'. betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Algemene bepalingen:

De vennootschap zal zowel in binnen als in het buitenland, alle commerciële en financiële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen stellen die van aard zijn om haar maatschappelijk doel te verwezenlijken, uit te breiden of te vergemakkelijken, en dit op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennoot-: schappen, die éénzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die de ontwikkeling van haar onder neming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen verge-:

Op de laatste blz. van Luk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

;~i} fi.i

1 1 -03

2011

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffe van de akte

MONITEUR l=t

DIRECT ON  deergstegd ter griitie der

rechtba tk v. koophandel te TONGEREN

BELGISCH STAATS LAD BESTUUR ,

De Hoofdgriffier,

Griffie

+11043590*

0 7 -03- 2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2011- Annexes du Moniteur belge

makkelijken. Deze deelneming kan geschieden door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap mag zich eveneens borg stellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derden aangegaan. Zij mag eveneens al haar andere goederen met inbegrip van het handelsfonds in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

ARTIKEL 4 : DUUR : De vennootschap wordt opgericht vanaf h4 maart 2011 voor een onbepaalde duur. ARTIKEL 5 : KAPITAAL : Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

INSCHRIJVING  INBRENG IN SPECIEN : Op het maatschappelijk kapitaal werd in speciën ingeschreven voor honderd zesentachtig (186) aandelen à rato van honderd euro (100,00 EUR) per aandeel, hetzij in totaal achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR);

AFBETALING : Elk van de aandelen werd volledig onderschreven à rato van honderd euro (100,00 EUR) per aandeel, doch ieder aandeel werd slechts volstort voor één/derde, zodat een totaal bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR) ter beschikking van de vennootschap is op een bijzondere rekening nummer 068-8923318-24 op naam van de vennootschap.

De instrumenterende notaris bevestigt dat het voormelde gestort kapitaal voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening bij de Dexia Bank te Genk Centrum, zoals blijkt uit een attest van voormelde instelling, afgeleverd op 3 maart 2011, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

ARTIKEL 10 : BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, eventueel hun bevoegdheden. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, waarvan de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks rechtshandelingen.

ARTIKEL 11 : ZAAKVOERDER : Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

ARTIKEL 15 : TOEZICHT : Het toezicht van de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten. Iedere vennoot bezit het recht van onderzoek en toezicht op de maatschappelijke verrichtingen.

Hij mag zonder verplaatsing inzage nemen van al de boeken, briefwisseling, de processen-verbaal en over het algemeen van al de geschriften van de vennootschap; eventueel mag hij zich laten bijstaan door een accountant, zoals wettelijk voorzien.

Indien de wet daartoe verplicht of bij gebreke aan wettelijke verplichting, indien de algemene vergadering ertoe beslist, wordt de controle over de verrichtingen der vennootschap opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaren en wordt hun vergoeding vastgesteld door de algemene vergadering.

ARTIKEL 17 : JAARVERGADERING : Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks gehouden worden op de zetel van de vennootschap of een andere plaats aangeduid in de oproepingsberichten op de eerste woensdag van de maand mei om 18 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden worden. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in 2012.

ARTIKEL 19 : STEMUITOEFENING :

a) Elk aandeel geeft recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht.

b) De vennoot die niet persoonlijk op de algemene vergadering zal kunnen aanwezig zijn, mag zijn stem vooraf schriftelijk uitbrengen of zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging, kan elke aandeelhouder op de algemene vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, en drager van een schriftelijke volmacht, die ook kan worden gegeven bij wettelijk toegestaan elektronisch bericht, telefax of elk ander fototele-grafisch communicatiemiddel.

ARTIKEL 21 : BOEKJAAR : Het maatschappelijke boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde kalenderjaar.

Het eerste boekjaar gaat in op de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte, en

wordt afgesloten op 31 december 2011.

ARTIKEL 23 : RESERVES  WINSTVERDELING : Jaarlijks wordt op de zuivere winsten een bedrag van

" tenminste éénitwintigste voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds; deze voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering. ARTIKEL 24 : ONTBINDING : Ingeval van ontbinding van de vennootschap zal het liquidatiesaldo in gelijke delen worden verdeeld onder al de aandelen.

IBEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT:

ARTIKEL 31 : CONTROLE : Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle bevoegdheden van de commissaris uit zoals bepaald in artikel 15 van de statuten.

ARTIKEL 32 : ALGEMENE VERGADERING : De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

De formaliteiten van bijeenroeping en bekendmaking dienen door de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet.

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - ZAAKVOERDERS:

De oprichters, in hun hoedanigheid van algemene vergadering, hebben besloten het aantal zaakvoerders voor de eerste maal vast te stellen op één, en vooralsnog geen commissaris aan te stellen.

Wordt tot niet-statutaire zaakvoerder benoemd:

- de heer AKKIRAN Huseyin, voornoemde oprichter sub 2.

Het mandaat wordt onbezoldigd uitgeoefend totdat de algemene vergadering hierover een andere beslissing zal nemen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ENKEL UITGEREIKT MET HET OOG OP NEERLEGGING TER GRIFFIE VAN DE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL

Tegelijk hiermee neergelegd :

-expeditie van de oprichtingsakte

Notaris Ivo VRANCKEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2011- Annexes du Moniteur belge

i Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 06.05.2015, NGL 25.08.2015 15491-0092-006

Coordonnées
A.K. ELEKTRO

Adresse
HOEFSTADSTRAAT 12, BUS 1 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande