A.L.P.

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : A.L.P.
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 849.656.949

Publication

25/10/2012
ÿþMod27

In de bislagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie va

11

" 12196359

Ondernemingsnr : g 4 9 g Q 9

Benaming

(voluit): A.L.P.

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : weg naar as 280 F 3600 Genk Onderwerp akte ; oprichting en benoeming

Neerpaiepd ter crriffie der

rechtbank v . koophandel ta TONGEREN

16 -10- 2012

De Hoofdgrillier,Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbiad

Mevrouw Milazzo Cinzia, Belg, geboren op 30.07.1971, wonende te Genk, weg naar as 280 F

en

De heer Ponsaerts Stefan, Belg, geboren op 07.02.1966, wonende te Genk, weg naar as 280 F

richten als hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijke vennoten, heden een vennootschap onder firma op met volgende statuten:

Artikel 1-Naam: vennootschap onder firma "A.L.P. ".

Artikel 2-Zetel: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3600 Genk, weg naar as 280 F

Artikel 3-Doel: de vennootschap heeft tot doel:

Alle activiteiten i.v.m. thuisverpleging. Dit alles in de ruimste zin van het woord. De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar vennootschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen verwerven bij wijze van inbreng, inschrijvingen of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog, of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden. Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze  rechtstreeks of zijdelings - deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Artikel 4- Duur: D" e vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Y

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 5- Inbreng: De ondergetekende oprichters verklaren het maatschappelijk kapitaal als volgt te onderschrijven: Mevrouw Milazzo Cinzia, voormeld, brengt in de vennootschap een som ter grootte van E 500,00 (vijfhonderd euro in, die gestort werd op de rekening en

vertegenwoordigd worden door 50 aandelen. De heer Ponsaerts Stefan voormeld,

brengt in de vennootschap een som ter grootte van E 500,00 (vijfhonderd euro in, die gestort werd op de rekening en vertegenwoordigd worden door 50 aandelen.

Artikel 6- Overdracht Buiten de toestemming van alle medevennoten mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap niet overdragen, noch opdracht geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen.

Artikel 7- Bestuur en vertegenwoordiging: Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een zaakvoerder of meerdere zaakvoerders die in naam van de vennootschap alle handelingen mag of mogen stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel. wordt tot zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur, voormelde mevrouw Milazzo Cinzia, Haar mandaat is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Artikel 8- Concurrentieverbod; De vennoten zullen al hun tijd en al hun zorgen aan de maatschappelijke zaken besteden. Zolang de vennootschap duurt, zullen zij zich onthouden van elk rechtstreekse of onrechtstreekse deelneming aan enige handels - of nijverheidsonderneming van dezelfde of een andere aard, tenzij in gemeen overleg met al de vennoten en mits schriftelijke toelating.

Artikel 9- Hoofdelijke en onbeperkte aansprakelijkheid: De vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

Artikel 10- Boekjaar - jaarrekening: Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op I januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Ieder jaar op 31 december zullen een inventaris, een balans en een winst - en verliesrekening worden opgemaakt. De stukken dienaangaande zullen in een register worden overgeschreven en voor goedkeuring getekend worden door iedere vennoot.

Artikel 11- Bestemming winst: De zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen. De algemene vergadering alleen kan beslissen over de bestemming van de winst.

Artikel 12-Vergadering van de vennoten: Een vergadering van de vennoten, algemenen jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand juni om achttien uur. Iedere vennoot heeft het recht de vergadering van vennoten bijeen te roepen. Daartoe moet hij al zijn medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste acht dagen voor de vergadering in de post afgegeven moet hebben. Deze brief moet de dagorde vermelden. Zij zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel. Iedere vennoot heeft rechtop een stem, maar in geval van staking van stemmen, is die van de voorzitter beslissend. De beslissingen worden bij enkele meerderheid genomen, behoudens afwijkende bepalingen in huidige statuten. Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig is, zal de tweede vergadering regelmatig mogen beraadslagen welk ook het aantal aanwezige vennoten is. De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot; geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meer dan één mandaat.

Artikel 13-Ontbinding, De ontbinding van een vennootschap zal door elke vennoot aangevraagd kunnen worden, indien de verliezen vijftig procent van het kapitaal belopen. Maar in dat geval kunnen de andere vennoten de vereffening vermijden door het deel van het uittredende lid over te nemen, zoals bepaald in artikel 14 hierna.

Artikel 14-Overlijden van een vennoot. De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot. Zij blijft voortbestaan onder de overlevende vennoten. De erfgename van de overledene zullen het deel dat aan de overledenen toekomst volgens de laatste balans die opgemaakt werd voor het overlijden enkel in speciën kunnen opeisen. Daarenboven zullen zij deel hebben in de winsten of de verliezen van het lopende jaar, vastgesteld overeenkomstig artikel 11 na afsluiten van de eerste balans na het overlijden. Hierbij wordt alleen rekening gehouden met de tijd gedurende welk de overledene nog deel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

uitmaakte van de vennootschap. De rekening zal betaalbaar en eisbaar zijn in vijf jaar per vijf gelijke delen, waarvan de eerste betaling zal plaatsvinden binnen de drie maanden volgend op het opmaken van de eerste balans na het overlijden.

Artikel 15-Zegellegging: In geen geval, op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden, zullen de weduwe of erfgenamen van een vennoot de zegels mogen laten leggen, een inventaris laten opmaken of de werkzaamheden van de vennootschap hinderen op welke wijze ook.

Artikel 16- Wanneer een vennoot wettelijk onbekwaam is of om welke redenen ook verhinderd is, kan de algemene vergadering beslissen dat hij zal ophouden deel uit te maken van de vennootschap. Zij voorziet in zijn vervanging in de bijzondere functies die hem werden toevertrouwd. De rechten van de aldus uitgesloten vennoot worden bepaald overeenkomstig artikel 14.

Artikel I7-Vereffenaars: In geval van de ontbinding van de vennootschap zal de vereffening toevertrouwd worden aan de zaakvoerder(s), vereffenaar(s) aangesteld overeenkomstig de Vennootschappenwet. De bevoegdheid van de vereffenaars wordt door deze voornoemde wetsbepalingen geregeld. Bovendien zullen zij het maatschappelijk vermogen in andere vennootschappen mogen inbrengen, zonder dat zij daartoe de instemming van de algemene vergadering hoeven te vragen.

Artikel 18- Bij de ontbinding van de vennootschap zal het maatschappelijk vermogen verdeeld worden onder de vennoten volgends de verhoudingen bepaald in artikel 11

Artikel I9- Keuze van woonplaats: alle vennoten en zaakvoerders wier woonplaats onbekend is, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.

Overgangs en slotbepalingen

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel tot 31 december 2013. De eerste algemene vergadering wordt gehouden op de tweede dinsdag van de maand juni in het jaar 2014.

Opgemaakt te Genk op 11 oktober 2012.

Handtekening Milazzo Cinzia handtekening Ponsaerts Stefan

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
A.L.P.

Adresse
WEG NAAR AS 280 F 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande