ACBE

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : ACBE
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 835.728.640

Publication

16/01/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
05/07/2013
ÿþ Mid 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 6 -06- 2013

HASSELT

CatiÍfi~

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : 0835.728.640

Benaming

(voluit) : ACBE

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Kiewitstraat 179 3500 Hasselt

Onderwerp akte : Benoeming en ontslag zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2013 - Annexes du Moniteur belge Op de bijzondere algemene vergadering van 03/06/2013 is met eenparigheid van stemmen besloten om mevr. Schouterden Nathalie en S&P Construct bvba met vaste vertegenwoordiger Peeters Ben te ontslaan als zaakvoerder met terugwerkende kracht vanaf 01/05/2013.

Tevens is besloten om Dynamic bvba, met vaste vertegenwoordiger dhr. Peeters Ben, en dhr. Peeters Ben te benoemen als zaakvoerder en dit vanaf 01/0512013.

Dynamic bvba

met ais vaste vertegenwoordiger Peeters Ben

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van t.nik B vermelden : Recto , Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzit van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te verlegenwaordigen

Verso : Naam en handtekening,

05/05/2011
ÿþ bled 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

«yyoeeaos

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 2 -04- 2011

HASSELT

Griffie

Ondernemingsnr : 0.2 3~S ~-~ tSC{O

Benaming

(voluit) : ACBE

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : 3500 Hasselt, Kiewitstraat 179

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN

Het jaar 2011;

Op 1 februari

Ondergetekenden:

1.Nathalie Schouterden

2.S&P Construct VOF, vertegenwoordigd door Ben Peeters

Zijn overeengekomen wat volgt :

Comparanten verklaren met ingang vanaf heden een handelsvennootschap met de rechtsvorm van een

Vennootschap Onder Firma te willen oprichten met de naam ACBE.

en te dien einde de statuten van deze vennootschap te willen vaststellen als hierna vermeld.

De comparanten stellen de statuten van de vennootschap als volgt vast :

Artikel 1. Doel van de vennootschap.

De vennootschap heeft tot doel: plaatsen van isolatie; plaatsen, herstellen en onderhouden van

zonnepanelen; consultancy & adviesverlening ivm energiebesparingen; electricien; beheer van eigen onroerend

goed; coördinatie van allerhande bouwwerken; consultancy in het algemeen.

De vennootschap kan overgaan tot alle handels- en nijverheids-, financiële en onroerende verrichtingen,

voor eigen rekening en voor derden, die van aard de verwezenlijking van haar doel, rechtstreeks en onrechtstreeks, bevorderen, dit zowel in België en het buitenland. Zij zal door aile middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar produkten te vergemakelijken. Deze deelneming kan geschieden door inschrijving op, of overname van aandelen, inbreng of fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze dan ook.

Artikel 2. Vorm, maatschappelijke naam.

De vennootschap neemt de vorm aan van een vennootschap onder firma.

Haar maatschappelijke naam luidt ACBE .

Artikel 3. Maatschappelijke zetel.

De zetel is gevestigd te 3500 Hasselt, Kiewitstraat 179.

Artikel 4. Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, die een aanvang neemt vanaf 01/02/2011.

Artikel 5. Maatschappelijk Kapitaal en inbrengen

1. Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op 5.000 euro, volledig volstort,

vertegenwoordigd door 50 aandelen.

Het wordt als volgt onderschreven:

a. Nathalie Schouterden, ten belope van 2.500 euro, wat 25 aandelen vertegenwoordigd.

b. S&P Construct VOF, ten belope van 2.500 euro, wat 25 aandelen vertegenwoordigd. De vennootschap heeft geen andere maatschappelijke naam dan die welke hiervoor werd vermeld.

2. Inbrengen

a. Inbreng in geld

- Nathalie Schouterden doet een inbreng in geld van 2500 euro in specien. Ter vergoeding van deze

inbreng, ontvangt zij 25 aandelen.

- S&P Construct VOF doet een inbreng in geld van 2500 euro in specien. Ter vergoeding van deze inbreng,

ontvangt hij 25 aandelen.

b. Inbreng in nijverheid

Elke vennoot doet een inbreng in de vennoot-schap van zijn arbeid en zijn goede zorgen.

Deze_inhrengen_worden_ aanvaard -door. de.vennoten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2011- Annexes du Moniteur belge

3. Vaststelling van de volstorting De vennoten stellen vast dat de aandelen die elk van hen heeft onderschreven, geheel volstort zijn.

4. De aandelen die het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen, zijn voor overdracht vatbaar, mits eenparig akkoord van alle vennoten, verenigd in algemene vergadering.

Deze overdracht die verplicht zal gepubliceerd worden in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, zal gebeuren aan de intrinsieke waarde van elk aandeel, rekening houdend met de eventuele meer- en minderwaarden.

Er zal rekening gehouden worden, voor de berekening van deze intrinsieke waarde, met de referentiewaarde vastgesteld door de eindemandaatsvergoe-iding, berekend door de lastgever voor de vennootschap, op het ogenblik van de overdracht.

5. De ovememer van de aandelen wordt titularis ten overstaan van de vennootschap van de rechten en de plichten die eraan verbonden zijn.

6. Wanneer een vennoot uittreedt of overlijdt binnen een termijn die korter is dan drie jaar te rekenen van zijn in vennootschapstreding, zullen de vennoot of zijn rechtverkrijgenden recht hebben op de waarde van de aandelen van deze vennoot met dien verstande dat voor deze waardebepaling geen rekening wordt gehouden met de referentiewaarde vastgesteld door de eindemandaatsvergoeding, derhalve niet met de eventuele meerwaarden vervat in deze referentiewaarde.

Artikel 6 Wijzigingen van het kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal kan verhoogd of verminderd worden, in een of meerdere keren, mits eenparige beslissing van alle vennoten, verenigd in algemene vergadering.

Elke wijziging van het kapitaal zal verplicht gepubliceerd worden in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad. Artikel 7. Aansprakelijkheid van de vennoten

Te rekenen vanaf heden zijn de vennoten tegenover derden persoonlijk en hoofdelijk gehouden tot het maatschappelijk passief.

Artikel 8. Aantal, toelating, uittreding en overlijden der vennoten.

1. Het aantal vennoten mag niet lager zijn dan twee.

2. Tot de eventuele toelating van een nieuwe vennoot, kan beslist worden bij eenparigheid der vennoten, verenigd in algemene vergadering. Deze beslissing zal gepubliceerd worden in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De nieuwe vennoot zal slechts over rechten en plichten ten aanzien van de vennootschap beschikken vanaf zijn intrede in de vennootschap.

Hij zal tegenover derden gehouden zijn tot de maatschappelijke schulden die ontstaan zijn na de publicatie van zijn toetreding.

3. Elke vennoot heeft het recht zich op elk ogenblik terug te trekken, zonder het akkoord van de andere vennoten, mits een opzegging van zes maanden. Deze zal bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht worden van de vennootschap en van elk der andere vennoten.

De eventuele uittreding van een vennoot zal slechts uitwerking hebben, zowel ten overstaan van de vennootschap als ten overstaan van derden, vanaf de vijftiende dag die volgt op de publicatie in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van de wijziging der statuten en de overdracht van zijn aandelen.

De vennoot die ophoudt deel uit te maken van de vennootschap blijft onder meer gehouden tot de maatschappelijke schulden die ontstaan zijn voor de vijftiende dag volgend op de publicatie van zijn vertrek.

4. In geval van uittreding of overlijden van een vennoot, kan de overblijvende vennoot voorzien in zijn vervanging.

Artikel 10. Bevoegdheden der vennoten.

De vennoten delegeren alle beheersbevoegdheden van de vennootschap aan een of meerdere onder hen, die de zaakvoerder(s) wordt van de vennootschap.

De vennoten - niet zaakvoerder hebben evenwel het recht om, samen of individueel, daden van controle en toezicht te stellen, onder meer voor wat betreft de jaarrekeningen en de maatschappelijke bescheiden.

Artikel 11. Aanduiding en herroeping van de zaakvoerder.

S&P Construct VOF (vertegenwoordigd door Ben Peeters) en Nathalie Schouterden worden benoemd tot zaakvoerders van de vennootschap.

Het mandaat van de zaakvoerder is, in principe, onherroepelijk, behoudens in geval van vrijwillig ontslag of herroeping om wettige redenen.

In geval van herroeping van de zaakvoerder bij gerechtelijke beslissing die in kracht van gewijsde is getreden, verliest deze automatisch zijn hoedanigheid van vennoot van de vennootschap.

In dat geval is de vennoot-zaakvoerder ertoe gehouden zijn verbintenissen na te leven overeenkomstig artikel 9, par. 3, alinea 3 van onderhavige statuten. In geval van ontslag, herroeping of overlijden van de vennoot-zaakvoerder, zullen de vennoten, verenigd in algemene vergadering, overgaan tot de aanduiding, bij eenparigheid, van een nieuwe zaakvoerder, door middel van een wijziging der statuten, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Artikel 12. Tijdelijke aanduiding van een niet statutaire zaakvoerder.

Ingeval de statutaire zaakvoerders tijdelijk verhinderd zijn hun functies uit te oefenen, zullen de vennoten, verenigd in algemene vergadering, bij eenparigheid, aan een onder hen aile beheersbevoegdheden delegeren voor een periode van maximum twee jaar.

Ingeval de onbekwaamheid van de vennoot-zaakvoerders zich uitstrekt over een periode van meer dan twee jaar, zullen zij ertoe gehouden zijn de hem toebehorende aandelen over te dragen.

Artikel 13. Bevoegdheden van de zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2011- Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders worden belast met het beheer van de vennootschap, met uitsluiting van de andere

vennoten, binnen de perken van het maatschappelijk doet, zoals het is vastgelegd in artikel 1 van onderhavige

statuten.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle daden van beheer en van beschikking te stellen die nodig of dienstig

zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

Zij mogen, zonder dat deze opsomming limitatief is, personeel aanwerven en afdanken, materiaal

aankopen, de schuldvorderingen innen, handelseffecten aanvaarden, elke verzekeringspolis tekenen,

rechtsvorderingen instellen, enz.

Zij hebben het recht beleggingen te doen In aandelen, obligaties, en andere, zonder dat deze belegging het

karakter mag hebben van een deelneming, in de zin van artikel 1, alinea 4 van onderhavige statuten.

De zaakvoerders beschikken alleen over de maatschappelijke handtekening, zonder dat zij moeten doen

blijken van het akkoord van de andere vennoten.

Zij mogen evenwel, op hun eigen verantwoordelijkheid, en buiten het geval bepaald in artikel 12, eerste

alinea van onderhavige statuten, voor de daden van dagelijks beheer, de maatschappelijke handtekening

delegeren aan een (of meer) venno(o)t(en) of bediende(n)

Artikel 14. Bezoldiging der vennoten.

Elke vennoot heeft recht op een bezoldiging waarvan het bedrag en de wijze van betaling zullen bepaald

worden door de vennoten, verenigd in algemene vergadering

De bezoldigingen zijn te beschouwen als algemene onkosten.

Artikel 15. Jaarrekeningen van de vennootschap.

De vennootschap is ertoe gehouden een boekhouding te voeren in overeen-stemming met de wet met

betrekking tot de boekhouding en de jaarrekeningen van de ondernemingen en de gecoordineerde wetten op

de handelsvennootschappen.

De maatschappelijke bescheiden worden ieder jaar op éénendertig december atgeslo-iten. De zaakvoerder

maakt de inventaris, de balans en de winst- en verliesrekening op.

De jaarrekeningen van de vennootschap worden goedgekeurd, op definitieve

wijze, door de vennoten, verenigd In algemene vergadering, ten laatste op i ste

maandag van juni van het jaar dat volgt op de afsluiting van het boekjaar.

Voor het opmaken van de jaarrekeningen, begint het boekjaar op 1/1 en eindigt het op 31112 van elk jaar.

Artikel 16. Verdeling der winsten en verliezen van de vennootschap

1. Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, maakt de netto-winst uit van de vennootschap.

2. De vennoten, verenigd in algemene vergadering ten laatste op de eerste maandag van december van elk

jaar, zullen bij eenparigheid beslissen:

- over de bestemming van het resultaat en/of

- de bestemming van een deel van de netto-winst naar een reservefonds.

Artikel 17. Ontbinding van de vennootschap.

Het overlijden, de onbekwaamheid of de uittreding van een vennoot brengt niet noodzakelijk de ontbinding

van de vennootschap met zich mee.

Artikel 18. Vereffening en eindemandaatsvergoeding.

1. In geval van ontbinding van de vennootschap, zal de vereffening gebeuren door toedoen van een of meer vennoten, aangeduid door de vennoten verenigd in algemene vergadering, overeenkomstig artikel 178 en volgende van de gecoordineerde wetten op de handelsvennootschappen.

2. De vennootschap zal een eindemandaatsvergoeding ontvangen in de gevallen voorzien in het contract van mandaat dat haar verbindt met de lastgever en overeenkomstig de modaliteiten die erin worden vastgelegd. Deze vergoeding zat betaald worden door de fysische persoon of de rechtspersoon die het agentschap beheerd door de vennootschap, voortzet.

Deze eindemandaatsvergoeding zal verdeeld worden tussen de vennoten volgens hun bijzondere overeenkomsten, die niet tegenstelbaar zijn aan de lastgever.

3. De liquidatieboni en de eventuele verliezen worden verdeeld onder de vennoten in verhouding tot hun aandeel in het maatschappelijk kapitaal.

Artikel 19. Diversen.

Alles wat niet voorzien is in onderhavige statuten, wordt geregeld door de gecoordineerde wetten op de handelsvennootschappen. De eventuele nietigheid van het geheel of een deel van een artikel der onderhavige statuten zal in geen enkel opzicht de geldigheid van de andere beschikkingen aantasten.

BESCHIKKINGEN VAN VOORBIJGAANDE AARD

De oprichters treffen nog eenparig volgende beslissingen :

A. in verband met de oprichting :

1° het eerste maatschappelijk dienstjaar vangt aan op 1/2/2011 en eindigt op 31/12/2012

2° de eerste gewone algemene vergadering der vennoten zal worden gehouden in het jaar 2013 op dag, uur en plaats bepaald in de statuten.

Bijzondere volmacht wordt gegeven aan Ignis bvba, Burg. Geyskensstr 39, 3580 Beringen en haar aangestelden om nu en in de toekomst uit naam en voor rekening van onderhavige vennootschap alle formaliteiten te vervullen en initiatieven te nemen die verband houden met het nemen van inschrijving bij en in verband met het KBO of het register der burgerlijke vennootschappen, de BTW-admini-stratie en de Directe Belastingen, met daarin begrepen het verrichten van doorhalingen, opheffingen, wijzigingen en uitbreidingen van deze inschrijvingen en het ervan afstand doen.

Verleden te Beringen, op datum als boven vermeld.

Mevr. Schouterden Nathalie

Zaakvoerder

S&P Construct VOF,

Vertegenw. door Ben Peeters

Zaakvoerder

Tegelijk neergelegd: oprichtingsakte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/03/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
ACBE

Adresse
KIEWITSTRAAT 179 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande