ACCOUNTANTS VERENIGING

BV CVBA


Dénomination : ACCOUNTANTS VERENIGING
Forme juridique : BV CVBA
N° entreprise : 429.708.020

Publication

17/07/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111IIÎÜ 1111 ïl1 1'1 1111 11 11I

*14139027*

MONITEUR BEL eergelegd ter griffie der rechtbank . koophandel Antwerpen, afd, Tongeren

1 0 -07- 2014 ELGISCH STAATS 0 3 -07- 2014



MOrnifle



Ondememingsnr : 0429.708.020

Benaming

(voluit) : ACCOUNTANTS VERENIGING

(verkort) :

Rechtsvorm: burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Europalaan 40 bus 11, 3600 Genk

(volledig adres)

Onderwerp akte: CVBA: buitengewone algemene vergadering

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Geraldine COPS te Maaseik, Maastrichtersteenweg 85, op 26 juni 2014.

Zijnde een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACCOUNTANTS VERENIGING", met maatschappelijke zetel te 3600 Genk, Europalaah 40 bus 11 en met ondernemingsnummer 0429.708.020, en op welke buitengewone algemene vergadering alle vennoten: aanwezig of vertegenwoordigd waren.

BLIJKT dat volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT

De algemene vergadering beslist tot de omzetting van het kapitaal van ZEVENHONDERD VIJFTIGDUIZEND BELGISCHE FRANK (750.000,- BFR) naar ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD TWEEENNEGENTIG EURO ÉÉN EUROCENT (¬ 18.592,01).

TWEEDE BESLUIT

De vergadering NEEMT KENNIS van de hierna vermelde verslagen opgemaakt in verband met de beoogde inbreng van schuldvorderingen, zijnde inbreng in nature; de vergadering verklaart deze verslagen zonder voorbehoud GOED TE KEUREN:

- Revisoraal verslag: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Hubert Vencken" met maatschappelijke zetel te 3960 Bree, Millenstraat 34, vertegenwoordigd door de heer Hubert Vencken, aangeduid overeenkomstig artikel 423 van het Wetboek van Vennootschappen, heeft een verslag opgesteld betreffende de inbreng in nature en de waardering ervan, gedateerd op vijfentwintig juni tweeduizend veertien, waarvan het besluit luidt als volgt:

"Uit mijn onderzoek, met betrekking tot de geplande kapitaalverhoging in ACCOUNTANTS VERENIGING Bv CVBA bestaande uit de omzetting van de schuldvordering welke ontstaan is uit de uitkering van een netto ; dividend, voor een totaal bedrag van ¬ 235.800,00, is gebleken dat naar mijn mening en onder voorbehoud van de continuïteit van de vennootschap;

ide verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van de waarde van de verhoging van de bestaande aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura; alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10

2.onder voorbehoud van de niet-naleving van de vormvoorschriften inzake de bijeenroeping van de algemene vergadering:

-de beschrijving van de inbreng in nature aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid` beantwoordt;

-de door de partijen toegepaste waarderingswijze ln het geheel genomen en onder normale. omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en leidt tot een inbrengwaarde van ¬ 235.800,00, d& waardering is gebaseerd op de nominale waarde van de in te brengen schuldvordering, na de uitkering van het. netto dividend;

3. de als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit de verhoging van de fractiewaarde van de 750 reeds bestaande aandelen van ACCOUNTANTS VERENIGING BV CVBA, elk met een bedrag van ¬ 314,40;' het eigen vermogen van de vennootschap zal verminderen met een bedrag van ¬ 26.200,00;

4.deze kapitaalverhogingyolledig kadert in de programmawet van 28 juni 2013, artikel 537 WIB92; Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

5.deze kapitaalverhoging zal gerealiseerd worden zonder uitgifte van nieuwe aandelen. Gezien aile aandelen in handen zijn van de inbrengers, is deze werkwijze evenwel verantwoord.

Mijn opdracht bestaat er echter niet in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Bree, 25 juni 2014

Hubert VENCKEN

Bedrijfsrevisor

HUBERT VENCKEN BVBA".

- Bijzonder verslag van de bestuurders: overeenkomstig artikel 423 van het Wetboek van Vennootschappen heeft de raad van bestuur een bijzonder verslag, gedateerd zestien juni tweeduizend veertien, opgesteld waarin hij uiteenzet waarom de inbreng in nature van belang is voor de vennootschap. ln dit bijzonder verslag wordt niet afgeweken van de conclusies van het voormelde verslag van de Bedrijfsrevisor.

- Aanhechting en neerlegging: een exemplaar van het verslag van de bedrijfsrevisor alsmede een exemplaar van het bijzonder verslag van de raad van bestuur zullen aan deze akte wcrden gehecht en met dezer ter registratie aangeboden worden na door de comparanten en mij notaris "ne varietur» getekend te zijn; zij zullen bovendien ter griffe van de rechtbank van koophandel neergelegd worden samen niet een expeditie van onderhavig proces-verbaal.

DERDE BESLUIT

De vergadering VERWIJST naar de notulen van de bijzondere algemene vergadering der vennoten, gehouden op zestien juni tweeduizend veertien, in verband met de beoogde inbreng van schuldvorderingen, zijnde inbreng in natura.

De algemene vergadering stelt vast dat de voorgenomen kapitaalverhoging kadert in de toepassing artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, zoals ingevoerd door de Programmawet van achtentwintig juni tweeduizend dertien.

De algemene vergadering stelt verder vast dat de voormelde algemene vergadering heeft beslist tot de uitkering van een dividend ten belope van TWEEHONDERD TWEEËNZESTIGDUIZEND EURO (¬ 262.000,00), welk dividend werd onttrokken aan de belaste reserves. Deze reserves bedroegen op datum van dertig juni tweeduizend en twaalf TWEEHONDERD TWEEËNZESTIGDUIZEND ACHTHONDERD NEGENENZESTIG EURO VIERENZESTIG EUROCENT (¬ 262.869,64) en werden goedgekeurd door een algemene vergadering, welke plaats heeft gevonden vôôr één april tweeduizend dertien. Na aftrek van de roerende voorheffing ten belope van ZESENTWINTIGDUIZEND TWEEHONDERD EURO (E 26.200,00) en in afwachting van onderhavig proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering, werd het netto-dividend ten belope van TWEEHONDERD VIJFENDERTIGDUIZEND ACHTHONDERD EURO (¬ 235.800,00) ln de boekhouding van de vennoctschap geboekt als uit te keren dividend. De algemene vergadering besluit dat, gelet op het voorgaande, wordt voldaan aan de toepassingsvoorwaarden van de Programmawet van achtentwintig juni tweeduizend dertien.

VIERDE BESLUIT

BESLISSING tot kapitaalverhoging en wijze en verwezenlijking van de inbreng:

De vergadering beslist vervolgens een kapitaalverhcging door te voeren ten bedrage van TWEEHONDERD VIJFENDERTIGDUIZEND ACHTHONDERD EURO (E 235.800,00) om het kapitaal te brengen van ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD TWEEËNNEGENTIG EURO ÉÉN EUROCENT (¬ 18.592,01) op TWEEHONDERD VIERENVIJFTIGDUIZEND DRIEHONDERD TWEEËNNEGENTIG EURO ÉÉN EUROCENT (¬ 254.392,01), en dit door middel van de hierna beschreven inbreng in natura.

Ter gelegenheid van de inbreng door de vennoten zullen GEEN nieuwe aandelen als vergoeding voor de inbrengen worden uitgegeven of gecreëerd gezien aile vennoten aan de kapitaalsverhoging deelnemen in verhouding tot ieders rechten in het globale aandelenbezit.

De voornoemde inbrengers geven voor zoveel als nodig te kennen dat de hoger omschreven dividenden voortkomen uit belaste reserves en zoals die uit de jaarrekening per dertig juni tweeduizend en twaalf bleken en uiterlijk eenendertig maart tweeduizend dertien door de algemene vergadering werden goedgekeurd.

De voornoemde inbrengers verklaren de voormelde inbreng in de vennootschap te hebben verricht, nadat zij hebben verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

VIJFDE BESLUIT

GOEDKEURING door de algemene vergadering  KWIJTING en VERGOEDING.

De vergadering verklaart uitdrukkelijk de inbrengen goed te keuren en te aanvaarden en geeft aan de inbrengers volledig en onherroepelijk kwijting over de inbrengen.

De comparanten verklaren volkomen kennis te hebben van de aard, de omvang de werkelijkheid en de waarde van de hoger beschreven schuldvorderingen lastens de vennootschap, en die zich van nu af ter beschikking van de vennootschap bevinden. Zij verklaren er geen verdere beschrijving van te verlangen en de optredende notaris te ontslaan van elke rechtvaardiging terzake.

Ter gelegenheid van de inbreng door de vennoten zullen GEEN nieuwe aandelen als vergoeding voor de inbrengen worden uitgegeven of gecreëerd gezien alle vennoten aan de kapitaalsverhoging hebben deelgenomen in verhouding tot ieders rechten in het globale aandelenbezit; de door de vennoten gedane inbrengen in het kader van de huidige kapitaalsverhoging worden aldus niet vergoed door nieuwe aandelen; het aantal aandelen blijft gelijk, doch de vergoeding voor de inbrengen bestaat hierin dat ieder bestaand aandeel een fractie uitmaakt van een hoger kapitaalsbedrag.

ZESDE BESLU1T

VASTSTELLING VERWEZENLIJKING van de KAP1TAALVER-IHOGING.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat dit thans TWEEHONDERD VIERENVIJFTIGDUIZEND DRIEHONDERD TWEEËNNEGENTIG EURO ÉÉN EUROCENT (¬ 254.392,01) bedraagt, vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

ZEVENDE BESLUIT

a) De algemene vergadering bevestigt kennis te hebben gekregen van het verslag van de raad van bestuur omtrent de omzetting de dato zestien juni tweeduizend veertien, met bijgaande staat van actief en passief van eenendertig mei tweeduizend veertien, alsook van het verslag van de bedrijfsrevisor, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Hubert Vencken" met maatschappelijke zetel te 3960 Bree, Millenstraat 34, vertegenwoordigd door de heer Hubert Vencken.

De vergadering beslist in overeenstemming met artikel 774 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid om te zetten in een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met de benaming "ACCOUNTANTS VERENIGING", met een kapitaal van TWEEHONDERD VIERENVIJFTIGDUIZEND DRIEHONDERD TWEEËNNEGENTIG EURO ÉÉN EUROCENT (¬ 254.392,01), verdeeld in zevenhonderd vijftig (750) gelijke aandelen op naam zonder nominale waarde, met een breukwaarde van één/zevenhonderd vijftigste (1/750ste) ieder.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en het passief van de vennootschap vastgesteld op eenendertig mei tweeduizend veertien.

De verbintenissen door de vennootschap aangegaan, zullen vanaf de datum van eenendertig mei tweeduizend veertien voor rekening komen van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACCOUNTANTS VERENIGING". Met andere woorden zef de omzetting terugwerken tot op de datum van eenendertig mei tweeduizend veertien.

b) De algemene vergadering besluit de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid als volgt vast te stellen overeenkomstig artikel 782 van het Wetboek van Vennootschappen.

A. Naam-Duur-Zetel-Doel

Artikel 1.- Naam

De vennootschap wordt als een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam "ACCOUNTANTS VERENIGING".

Artikel 2.- Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum van de neerlegging

ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Artikel 3.- Zetel

De vennootschap is gevestigd te 3600 Genk, Europalaan 40 bus 11.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlandstalig gedeelte van het land, mede

in Brussel bij besluit van de zaakvoerder(s).

Artikel 4.- Doel

De vennootschap heeft tot maatschappelijk doel:

Kantoor voor accountancy en fiscaliteit;

Boekhoud bureau;

Studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, handelsfiscale en sociale aangelegenheden.

De vennootschap mag aile verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het

doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen niet verboden zijn krachtens de wet of de

uitvoeringsbesluiten en voor zover zij in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks financieel deelnemen in alle ondernemingen van uitsluitend

professionele aard die onder de tuchtregeling vallen van het Instituut der Accountants.

De vennootschap mag eveneens het mandaat van vereffenaar uitoefenen.

De beroepsactiviteit wordt uitgeoefend onder de eigen professionele aansprakelijkheid van de accountant.

B. Kapitaal en aandelen

Artikel 5.- Kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt TWEEHONDERD VIERENVIJFTIGDUIZEND DRIEHONDERD TWEEËNNEGENTIG EURO ÉÉN EUROCENT (¬ 254.392,01).

Het is verdeeld in zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van één/zevenhonderdvijftigste (1/750ste) ieder.

Artikel 6.- Wijziging van het maatschappelijk kapitaal

Tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal kan slechts besloten worden door de buitengewone algemene vergadering ten overstaan van een notaris en in geval van agio moet dat volledig worden volgestort bij de inschrijving.

Bij elke kapitaalverhoging door inbreng:

- in geld, worden de nieuwe aandelen het eerst aangeboden aan de vennoten naar de evenredigheid van het deel van het kapitaal dat hun aandelen vertegenwoordigen.

- in natura, komt deze inbreng voor vergoeding door aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen slechts in aanmerking, voor zover hij bestaat uit vermogensbestanddelen die naar economische maatstaven kunnen gewaardeerd worden, met uitsluiting van verplichtingen tot het verrichten van werk of van diensten.

Artikel 7.- Kapitaalvermindering

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De buitengewone algemene vergadering kan ten overstaan van een notaris besluiten tot een kapitaalvermindering, indien de oproeping tot deze vergadering het doel van de kapitaalvermindering en de wijze waarop ze zal gebeuren, vermeldt.

De reële kapitaalvermindering is degene die geschiedt door terugbetaling aan de aandeelhouders of door gehele of gedeeltelijke vrijstelling van de storting van het saldo van de inbreng.

De nominale kapitaalvermindering is degene die geschiedt ter aanzuivering van geleden verliezen of om een reserve te vormen tot dekking van voorzien verlies.

Artikel 8.- Kapitaalbescherming

Bij vermindering van het netto-actief tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de buitengewone algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van twee maanden nadat het verlies is of had moeten vastgesteld zijn, om te beraden en te besluiten over ontbinding of over andere op de agenda aangekondigde maatregelen

Op dezatfde wiize wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald s tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Is de algemene vergadering niet overeenkomstig dit artikel bijeengeroepen, dan wordt de door derden geleden schade, behoudens tegenbewijs, geacht uit het ontbreken van een bijeenroeping voort te vloeien.

Artikel Aandelen op naam - Register

De aandelen zijn steeds op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden.

Artikel 10.- Hoedanigheid vennoot

Behoudens in geval van door het Instituut van de Accountants en Belastingconsulenten toegestane

afwijking, dienen alle aandeelhouders de hoedanigheid van accountant te bezitten en moet de meerderheid van

de aandelen en de stemrechten waarover de vennoten beschikken in het bezit zijn van leden van het Instituut

van de Accountants en Belastingconsulenten.

Zijn vennoot of aandeelhouder:

1. de personen die de oprichtingsakte ondertekend hebben;

2. de natuurlijke of rechtspersonen die volgens de wet de hoedanigheid van accountant hebben (onder voorbehoud van uitdrukkelijke afwijking toegestaan door het Instituut) na de voorafgaande kennisgeving aan de Raad van het Instituut van de Accountants en Belastingconsulenten en onder voorbehoud van zijn toestemming, welke aanvaard zijn door de raad van bestuur.

Artikel 11.- In- en uittreden van vennoten

De aandelen van de vennootschap zijn op naam en kunnen niet aan derden worden overgedragen.

De afstand en de overdracht van aandelen mag slechts geschieden tussen vennoten en met naleving van de wettelijke voorwaarden die vastgesteld zijn in de wet van eenentwintig februari negentienhonderd vijfentachtig en de uitvoeringsbesluiten van die wet, en mits de Raad van het Instituut van de Accountants en Belastingconsulenten daarvan vooraf op de hoogte werd gebracht; geen enkele vennoot kan zijn rechten, al dan niet onder bezwarende titel, onder levenden afstaan aan een persoon die geen vennoot is tenzij met het voorafgaand akkoord van het Instituut van de Accountants en Belastingconsulenten en met de toestemming van de raad van bestuur.

De toetreding van de vennootschap wordt onderworpen aan de discretionaire beslissingsmacht van de raad van bestuur.

Het bewijs van toetreding als vennoot blijkt uitsluitend uit het vennotenregister. De vennoten kunnen uitgesloten worden uit de vennootschap door een beslissing van de raad van bestuur deze laatsten dienen hiervan een proces-verbaal op te maken. De vennoten kunnen slechts uittreden uit de vennootschap mits unaniem akkoord van alle vennoten.

ln geval van overlijden ontvangen de erfgenamen van de vennoot de actuele waarde van zijn aandelen op het ogenblik van het overlijden van de vennoot.

C. Bestuur en vertegenwoordiging

Artikel 12.- Benoeming - Ontslag

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot (vennoten).

De meerderheid van de zaakvoerders moet lid zijn van het Instituut van de Accountants en Belastingconsulenten.

Een statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Artikel 13.- Salaris

Het mandaat van de zaakvoerders is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Artikel 14.- Intern bestuur - Beperkingen

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 15.- Tegenstrijdig belang

Het lid van een college van zaakvoerders dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft, dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

voorgelegde verrichting, is gehouden de artikelen 259, 260 en 261 van het Wetboek van Vennootschappen na te komen.

Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts genomen worden of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor een tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Hij is gehouden, ten aanzien van zowel de vennootschap als van derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben verkregen.

Artikel 16.- Externe vertegenwoordigingsmacht

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Artikel 17.- Bijzondere volmachten

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De directeurs, agenten, zaakvoerder, bestuurders of aile welkdanige personen die met speciale volmachten belast zijn en die zelf geen lid zijn van het Instituut van de Accountants en Belastingconsulenten, mogen geen daden stellen of beslissingen nemen die rechtstreeks of onrechtstreeks een inmenging vormen in de uitoefening van het beroep van accountant.

D. Controle

Artikel 18.- Benoeming en bevoegdheid

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, voor zover

de vennootschap niet verplicht is een of meer commissarissen te benoemen. De vennoten kunnen zich laten

bijstaan door een accountant.

E. Algemene vergadering

Artikel 19.- Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand november om negentien (19.00) uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 26 van de statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Artikel 20.- Bijeenroeping - Bevoegdheid - Verplichting

De zaakvoerders en in voorkomend geval de commissarissen kunnen zowel een gewone algemene vergadering - jaarvergadering - als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen.

Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag. De zaakvoerders en de commissarissen zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer een of meer vennoten die alleen of gezamenlijk éérdviffde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 26 van deze statuten, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Artikel 21.- Vertegenwoordiging van vennoten

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, at dan niet vennoot.

Artikel 22.- Stem recht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 23.- Aandelen in onverdeeldheid - Vruchtgebruik op aandelen

Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden.

Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven aile aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Artikel 24.- Besluitvorming in de gewone en de bijzondere algemene vergadering

De gewone en de bijzondere algemene vergadering beraadslagen en besluiten op geldige wijze ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen.

In de gewone en in de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Artikel 25.- Buitengewone algemene vergadering statutenwijziging

De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan van een notaris; zij kan over een voorgestelde statutenwijziging slechts dan op rechtsgeldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer zij die aan de vergadering deelnemen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

" -S Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge Een wijziging van de statuten is alleen dan aangenomen wanneer zij drie/vierde van de stemmen verbonden aan de aanwezige aandelen heeft verkregen.

Artikel 26.- Schriftelijke besluitvorming

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in kader van de toepassing van artikel 332 van het Wetboek van Vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de aandeelhouders éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige ander informatiedrager, niet vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen deze periode de goedkeuring van aile aandeelhouders niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijk besluitvorming, dan moet het rondschrijven waarvan hoger sprake minstens twintig dagen vc5c5r de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

F. Inventaris - Jaarrekening - Reserve - Winstverdeling

Artikel 27.- Boekjaar Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerdersraaci

(of zaakvoerder) de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig het Wetboek van

vennootschappen.

Artikel 28.- Bestemming van de winst - Reserve

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat

deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal

aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

G. Ontbinding - Vereffening

Artikel 29.- Ontbinding Benoeming van vereffenaars

De wijze van vereffening wordt bepaald door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 30.- Bevoegdheden van vereffenaars

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit, onverminderd de verplichtingen opgenomen in artikel 189 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

H. Keuze van woonplaats

Artikel 31.- Keuze van woonplaats

De zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars dienen de zaakvoerdersraad bij hun benoeming of

nadien, per aangetekend schrijven mede te delen op welk adres hun alle dagvaardingen, betekeningen en

kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap. Bij gebreke hieraan

worden ze geacht woonplaats te kiezen op de zetel van de vennootschap.

ACHTSTE BESLUIT

De algemene vergadering beslist tot het ontslag van de bestuurders en de afgevaardigde bestuurders;

-De heer LINDEKENS Jan, voornoemd; en

-De heer BYLOOS Patrick, voornoemd.

De vergadering verleent hen kwijting voor het tot op heden gevoerde beleid.

NEGENDE BESLUIT

Met eenparigheid van stemmen worden ais gewone zaakvoerders benoemd voor onbepaalde duur: de heer

UNDEKENS Jan en de heer BYLOOS Patrick, beide voornoemd, die verklaren hun opdracht te aanvaarden,

onder de bevestiging dat zij niet getroffen werden door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Dit mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing genomen door de algemene vergadering.

Vermits de vennootschap geen commissaris behoeft, wordt er ook geen commissaris aangesteld.

Eerste Gewone Algemene Vergadering Eerste boekjaar

De eerste jaarvergadering van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand november

tweeduizend veertien om negentien (19.00) uur.

Het eerste boekjaar van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid loopt tot en met dertig juni tweeduizend veertien.

TI ENDE BESLUIT

p a.

9.

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering verleent alle machtiging aan de nieuwe zaakvoerders om voorgaande beslissingen uit te

voeren en machtigt ondergetekende notaris om de statuten te coördineren.

Aangezien de agenda afgehandeld is, wordt de vergadering geheven om zestien uur.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Geraldine Cops te Maaseik.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-uitgifte van de akte dd. 26/06/2014;

-het verslag van de raad van bestuur met staat van activa en passiva in het kader van de omzetting;

-het verslag van de raad van bestuur in het kader van de kapitaalverhoging;

-het verslag van de bedrijfsrevisor in het kader van de omzetting en de kapitaalverhoging;

-coördinatie der statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

10/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 29.11.2013, NGL 06.01.2014 14002-0491-014
07/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 28.11.2014, NGL 05.01.2015 15001-0385-014
16/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 30.11.2012, NGL 02.01.2013 13001-0288-013
31/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 25.11.2011, NGL 26.01.2012 12017-0228-013
17/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 26.11.2010, NGL 03.01.2011 11001-0341-013
12/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 27.11.2009, NGL 29.01.2010 10033-0117-013
09/02/2009 : TGT000330
07/02/2008 : TGT000330
07/02/2007 : TGT000330
15/02/2006 : TGT000330
08/02/2005 : TGT000330
29/01/2004 : TGT000330
31/01/2003 : TGT000330
09/03/2002 : TGT000330
19/02/2002 : TGT000330
05/02/2002 : TGT000330
11/01/2001 : TG061164
12/02/2000 : TG061164
12/02/2000 : TG061164
01/01/1997 : TGT330
11/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 20.11.2015, NGL 05.01.2016 16004-0218-013
16/05/1992 : TG61164
01/01/1989 : TG61164
01/01/1988 : TG61164
03/12/1986 : TG61164
06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 18.11.2016, NGL 31.01.2017 17033-0446-013

Coordonnées
ACCOUNTANTS VERENIGING

Adresse
EUROPOALAAN 40, BUS 11 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande