ACCOUNTANTSKANTOOR FINADCO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ACCOUNTANTSKANTOOR FINADCO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 421.142.128

Publication

03/10/2014
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte Mod 2.0

RECHTBANK van KOOPHAN1')' te ANTWERPEN

2 if SEP. FO%

Qtdi HASSELT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsza' : 0421,142.128 RPR Hasselt

Benaming : FINADCO

(voluit);

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3540 Herk-de-Stad, Grotestraat 76

Onderwerp akte : VERVROEGDE ONTBINDING  INVEREFF NINGSTELLING 

SLUITING VEREFFENING

Tekst :

Uit een akte verleden voor notaris Jan LAMSRECHT te Lummen op 18 september 2014, nog te registreren, blijkt dat de buitengewone vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FINADCO" het volgende besloten heeft:

Eerste beslissen "

De voorzitter geeft toelichting aan de vergadering omtrent de staat van activa en pas-siva en omtrent de in de agenda aangekondigde verslagen. De aanwezigen verklaren voldoende ingelicht te zijn. De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgemaakt door de zaakvoerder, inhoudende de toelichting betreffende het voorstel tot ontbinding van de vennootschap en het verslag opgesteld door de heer Johan De Coster, bedrijfsrevisor bij de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van CVBA VAN HAVERMAET GROENWEGHE BEDRIJFSREVISOREN over gemelde staat van activa en passiva. De vergadering verklaart en erkent een afschrift van deze verslagen en van de voormelde staat van activa en passiva te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

De bedrijfsrevisor de heer Johan De Coster, voornoemd, heeft naar aanleiding van de voorgestelde ontbinding van de vennootschap zijn verslag gemaakt en het besluit hiervan luidt als volgt:

"Besluit:

In het kader van de procedure van vereffening, voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, heeft de zaakvoerder van de BVBA FINADCO, met maatschappelijke zetel te B - 3540 Herk-de-Stad, Grotestraat 76, een staat van actief en passief per 8 september 2014 opgesteld, zijnde minder dan drie maanden voor de Buitengewone Algemene Vergadering, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, die rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap een balanstotaal weergeeft van 336.016,42 EUR en een netto-actief van 336.016,42 EUR.

Op basis van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, besluiten wij, onder voorbehoud van de mogelijke nadelige consequenties van fiscale en sociale controles en van de volledigheid van de kosten van de vereffening, dat deze staat een volledig, getrouw en juist beeld geeft van de toestand van de vennootschap op datum van 8 september 2014.

Op basis van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het IBR, hebben wij vast: esteld dat alle schulden ten aanzien van derden o, datum van de ondertekenin

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

.Fl

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-be-

houden aan

het Bel-

gisc íh

Staatsblad

Luik B - vervolg

van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Ter informatieve titel ten behoeve van de aandeelhouders willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van 35.456,61 EUR, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de Algemene Vergadering, niet geconsigneerd werd.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk achten."

Dit verslag werd opgesteld comform de procedure in vereffening voorzien door artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva gevoegd afgeslo-ten per 8 september 2014.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en voor-melde staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen. Een exemplaar van ieder verslag wordt neergelegd op de rechtbank van Koophandel te Hasselt, samen met een afschrift van deze akte.

Tweede beslissin

De voorzitter zet de redenen uiteen waarom wordt besloten tot de vervroegde ontbin-ding van de vennootschap.

De vergadering beslist de vennootschap "FINADCO" te ontbinden, in vereffening te stellen en de vereffening terstond af te sluiten en dit met ingang van heden en dit in toepassing van het nieuw artikel 184, §5 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering verklaart op erewoord en stelt vast dat de vennootschap geen enkele schuld meer heeft ten opzichte van derden.

Derde beslissing  décharge aan de zaakvoerder

De vergadering verleent décharge aan de zaakvoerder mevrouw Nickmans Goele, voor-noemd, voor het door haar tot op heden gevoerde bestuur.

Vierde beslissin

De vergadering keurt de rekeningen goed. De vergadering verklaart dat er geen rekenin-gen zijn met daarin een overschot of waarin een vereffeningsdividend is opgenomen.

Vijfde beslissing  machtiging bijzondere lasthebber

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan: BVBA ADCO CONSULT te 3540 Herk-de-Stad, Grotestraat 76, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen met inbegrip van de schrapping van de inschrijving van de vennootschap in het ondernemingsregister en bij de fiscale administraties.

Zesde beslissing - uitvoeringsbesluiten

De vergadering verklaart de vereffening gesloten en stelt vast dat de vennootschap "FINADCO" definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering besluit dat de boeken en bescheiden gedurende minstens vijf jaar zullen bewaard blijven op nagemeld adres van mevrouw Nickmans Goele, voornoemd, en verklaart het nodige te doen voor de neerlegging van de notulen van deze vergadering met een uittreksel ter bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, op de griffie van de rechtbank van Koophandel en voor de schrapping van de inschrijving van de vennootschap in het ondernemingsregister en bij de fiscale administraties.

Onroerend goed

De vergadering verklaart ten slotte dat de vennootschap eigenares is van het hierna ver-meld onroerend goed:

Stad HERK-DE-STAD, vierde afdeling, BERBROEK

Een woonhuis op en met grond en aanhorigheden gestaan en gelegen aan de Grotestraat

nummer 76, eadastreerdof het geweest volens titel en volgens kadaster als sectie A,

Ga ~

e

Voor-be-

houden aan

° het Bel-

gisch Staatsblad

03/10/2014

Luik B - vervolg

nummer 3711T, voor een oppervlakte volgens titel en volgens kadaster drie aren en vierenzestig centiaren (03a64ca).

Oorsprong van eigendom

Voormeld onroerend goed hoort aan BVBA FINADCO toe om het te hebben aangekocht ingevolge akte verleden voor notaris Fernand De Boosere-de Streel alsdan te Herk de-Stad op 28 oktober 1986, nadien overgeschreven op het Tweede Hypotheekkantoor van Hasselt op 18 november 1986, boek 2652, nummer 11 jegens WINDMOLDERS Marc August Ludovica. Afgifte

L De vergadering verklaart dat ingevolge de sluiting van de vereffening van onderhavige vennootschap afgifte wordt gedaan van het voormeld onroerend goed aan de voormelde vennoten samen in verhouding tot hun aandelenbezit, zijnde de heer Nickmans Robert, de heer Snijers Georges en mevrouw Bervoets Andrea.

De afgifte van voormeld onroerend goed wordt gedaan en aanvaard onder de volgende lasten en voorwaarden:

1. Het onroerend goed wordt toebedeeld voor vrij zuiver en onbelast van alle inschrij-vingen en nadelige overschrijvingen.

2. Het onroerend goed wordt toebedeeld inachtgenomen de staat waarin het zich bevindt, zonder waarborg van maat, hoe groot het verschil ook moge wezen, met actieve en passieve, durende en niet-voortdurende, zicht- en onzichtbare erfdienstbaarheden.

3. De vennoten zijn gehouden vanaf heden de lasten betreffende het voormeld onroerend goed te voldoen.

IL Worden eveneens ingevolge de vereffening aan de vennoten toebedeeld alle overige activabestanddelen afhangende van de vennootschap, dit alles overeenkomstig het verslag van de bedrijfsrevisor.

Pro Pisco

De comparanten verklaren dat de afgifte voldoet aan de voorwaarden van artikel 129, tweede en derde lid van het Registratiewetboek:

- In onderhavige akte wordt afgifte gedaan van de maatschappelijke goederen door de vereffenaar aan alle vennoten, die ingevolge de afsluiting van de vereffening eigenaar worden van deze goederen.

Deze afgifte die het louter gevolg is van een juridisch feit is overeenkomstig artikel 129, tweede lid onderworpen aan het algemeen vast registratierecht.

- De vennootschap heeft het hierboven vermeld onroerend goed verkregen ingevolge akte verleden voor notaris De Boosere-de Streel alsdan te Herk-de-Stad op 28 oktober 1986, nadien overgeschreven op het Tweede Hypotheekkantoor van Hasselt op 18 november 1986, boek 2652, nummer 11 jegens WINDMOLDERS Marc August Ludovica, met betaling van het voor de verkopingen bepaald registratierecht.

En daar er verder geen punten meer op de agenda staan, wordt deze buitengewone vergadering voor gesloten verklaard.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL, neergelegd: uitgifte akte, staat van activa en passiva en verslag zaakvoerder, verslag van de bedrijfsrevisor.

26/07/2013 : HA056124
01/08/2011 : HA056124
30/07/2010 : HA056124
07/08/2009 : HA056124
13/08/2008 : HA056124
13/06/2007 : HA056124
28/08/2006 : HA056124
22/08/2006 : HA056124
28/07/2005 : HA056124
02/06/2004 : HA056124
01/07/2003 : HA056124
02/06/2001 : HA056124
01/01/1993 : HA56124
01/01/1992 : HA56124
27/01/1989 : HA56124
01/01/1986 : HA56124

Coordonnées
ACCOUNTANTSKANTOOR FINADCO

Adresse
GROTESTRAAT 76 3540 HERK-DE-STAD

Code postal : 3540
Localité : HERK-DE-STAD
Commune : HERK-DE-STAD
Province : Limbourg
Région : Région flamande