ACF

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ACF
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 629.722.218

Publication

05/05/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

30-04-2015

Griffie

*15307543*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0629722218

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

ACF

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(verkort) :

Schoolstraat 72 3540 Herk-de-Stad

Onderwerp akte :

Uit een akte verleden voor notaris Rose Marie Vanhelmont te Hasselt op 27 april 2015, nog te registreren, blijkt dat:

1. de Heer JORDENS Jozef René Ghislain, nationaal nummer 500720/181-27 en zijn echtgenote Mevrouw HANSEN Mariette Margarita, nationaal nummer 500911/170-31, samenwonende te 3740 Bilzen, De Commanderie 4 bus 21.

2. De Heer JORDENS Mario Maria Francis, nationaal nummer 710810/103-77, wonende te 3540 Herk-de-Stad, Schoolstraat 72.

3. De Heer JORDENS Sven Jozef Liesbet, nationaal nummer 761210/101-18, wonende te 3540

Herk-de-Stad, Berkenstraat 6.

Nagemelde vennootschap opgericht hebben:

Vorm  naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Zij verkrijgt de naam ACF.

Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3540 Herk-de-Stad, Schoolstraat 72.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel

Hoofdstad of in het Nederlandse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle

machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen

vaststellen.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels,

agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel:

" Nationaal en internationaal vervoer voor eigen rekening en voor rekening van derden;

" Groot- en kleinhandel, import en export, nationale en internationale handel in levensmiddelen en inland- en tuinbouwproducten in de ruimste zin van het woord en in het bijzonder groenten en fruit, alsook de commercialisatie van deze producten;

" Het optreden als bestuurder of vereffenaar in bestaande en in oprichting zijnde vennootschappen;

" Het geven van borgen en aval, hypothecaire waarborgen en andere waarborgen alsmede het toestaan van leningen en voorschotten aan zowel fysieke als rechtspersonen;

" Participatie en deelname in bestaande of in oprichting zijnde vennootschappen;

" Het verlenen van financieel advies;

" Het uitvoeren van landbouwwerken;

" Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van onroerende goederen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten. Dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden;

" De verhuur van roerende goederen en in het bijzonder alle voertuigen en vaartuigen zoals ondermeer trekkers en opleggers, vrachtwagens, lichte vrachtwagens, personenwagens, wagens voor dubbel gebruik, aanhangwagens.Deze opsomming is niet beperkend.

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Maatschappelijk kapitaal

Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op achttienduizendzeshonderd (18.600,00 ¬ ) euro. Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door achttienduizendzeshonderd (18.600) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Inbreng geld

Zij verklaren en erkennen dat op het geplaatste kapitaal een storting werd gedaan ten bedrage van 18.600,00 euro door storting in speciën als volgt:

- door de Heer en Mevrouw JORDENS-HANSEN: negenduizendzeshonderdtweeënzeventig (9.672) aandelen, hetzij voor negenduizendzeshonderdtweeënzeventig (9.672,00 ¬ )euro;

- door de Heer JORDENS Mario: vierduizendvierhonderdvierenzestig (4.464) aandelen, hetzij voor vierduizendvierhonderdvierenzestig (4.464,00 ¬ ) euro;

- door de Heer JORDENS Sven: vierduizendvierhonderdvierenzestig (4.464) aandelen, hetzij voor vierduizendvierhonderdvierenzestig (4.464,00 ¬ ) euro.

Hetzij in totaal: achttienduizendzeshonderd (18.600) aandelen of de totaliteit van het kapitaal. Zij verklaren en erkennen dat het geplaatste kapitaal volledig werd volgestort door storting in speciën en dat het bedrag van deze stortingen, hetzij achttienduizendzeshonderd (18.600,00 ¬ ) euro is gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE36 0017 5532 0181, geopend namens de vennootschap in oprichting bij de BNP PARIBAS FORTIS, naamloze vennootschap te 1000 Brussel, vertegenwoordigd door haar kantoor Herk-de-Stad.

De comparanten overhandigen aan de notaris een door de voornoemde instelling afgeleverd attest de dato 22 april 2015, teneinde het in haar dossier te bewaren.

Bestuur  Vertegenwoordiging

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

Indien er meerdere zaakvoerders worden benoemd vormen zij een college van zaakvoerders. De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Bevoegdheden

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend.

Zijn er meerdere zaakvoerders, dan vormen zij een college dat geldig beslist wanneer alle zaakvoerders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Gezamenlijk optredend kunnen de zaakvoerders overeenkomstig het wetboek van vennootschappen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap behalve die welke de wet of deze statuten aan de algemene vergadering voorbehoudt. Samen handelend kunnen zij eveneens bijzondere machten toekennen aan alle mandatarissen van de vennootschap, al dan niet in dienstverband.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van het college van zaakvoerders wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door de voorzitter van het college van zaakvoerders of door een zaakvoerder die alleen optreedt en aan wie de collectieve vertegenwoordigingsmacht is toegekend.

Zij wordt bovendien geldig vertegenwoordigd door haar bijzondere mandatarissen binnen de begrenzing van hun mandaten.

Jaarvergadering

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van vennoten gehouden op de maatschappelijke

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de laatste vrijdag van de maand maart om twintig uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

Bovendien moet(en) de zaakvoerder(s) een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. In dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven. De zaakvoerders zullen de algemene vergadering bijeenroepen ten minste vijftien dagen na de aanvraag.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda. Ze worden ten minste vijftien dagen voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan de commissarissen.

Iedere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval als regelmatig opgeroepen worden beschouwd als hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van het daarop volgende jaar.

Op deze laatste datum wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en stel(len)(t) de zaakvoerder(s) een inventaris en de jaarrekening op waarvan zij (hij), na goedkeuring door de algemene vergadering, de bekendmaking verzorgt (verzorgen), overeenkomstig de wet.

Bestemming van de winst  reserves

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op 30 september 2016.

De eerste algemene vergadering heeft plaats in 2017.

Benoeming van zaakvoerder(s)

De vergadering beslist het aantal leden van het college van zaakvoerders te bepalen op vier. Worden tot leden van het college van zaakvoerders benoemd :

De Heer JORDENS Jozef, voornoemd;

Mevrouw HANSEN Mariette, voornoemd;

De Heer JORDENS Mario, voornoemd;

De Heer JORDENS Sven, voornoemd.

De leden van het college van zaakvoerders zijn niet-statutair benoemd.

Commissaris

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de comparanten op dit moment geen commissaris te benoemen.

Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

Volmachten

ACCOUNTANTSKANTOOR PENNE GUY BVBA met zetel te 3800 Sint-Truiden, Tiensesteenweg 93, vertegenwoordigd door de Heer Penne Guy of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om over de fondsen te beschikken, alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

Beslissingen van het college van zaakvoerders

En onmiddellijk is het hierboven benoemde college van zaakvoerders in eerste vergadering bijeengekomen om volgende beslissingen te nemen:

1. Wordt benoemd tot voorzitter van het college van zaakvoerders: Mevrouw HANSEN Mariette, voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

2. volmacht wordt verleend aan de Heer JORDENS Mario om alle vervoerswerkzaamheden

permanent en daadwerkelijk te leiden.

(get.) Notaris Vanhelmont.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ACF

Adresse
SCHOOLSTRAAT 72 3540 HERK-DE-STAD

Code postal : 3540
Localité : HERK-DE-STAD
Commune : HERK-DE-STAD
Province : Limbourg
Région : Région flamande