ACHTEN ENERGIEADVIES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ACHTEN ENERGIEADVIES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 810.194.280

Publication

16/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.06.2013, NGL 08.08.2013 13415-0557-010
05/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.06.2012, NGL 29.06.2012 12249-0554-010
15/04/2011
ÿþ Mod2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 5 -04- 209t

HASSELT

Grittie

" iios119a1*

1111

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : 0810/94/80

Benaming

(voluit) : Achten Energieadvies

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Helstraat 1 - 3590 Diepenbeek

Onderwerp akte : Statutenwijziging - kapitaalverhoging - omvorming in een BVBA - ontslag en benoeming zaakvoerders

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgemaakt door notaris Samuël Van der Linden, te Diepenbeek, op tweeëntwintig maart tweeduizend en elf, geregistreerd tien bladen, geen verzendingen, te Hasselt, eerste kantoor, op vijfentwintig maart tweeduizend en elf, boek 782, blad 59, vak 20, ontvangen vijfentwintig euro, (getekend) De e.a. inspecteur, K. Blondeel, dat op die datum de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de gewone commanditaire vennootschap "Achten Energie-Advies", afgekort "A-EA", met zetel te 3590 Diepenbeek, Helstraat 1, werd gehouden, welke buitengewone algemene vergadering volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing.

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal met zeventienduizend vierhonderd euro (¬ 17.400,00) te verhogen om het te brengen van duizend tweehonderd euro (¬ 1.200,00) op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) door de creatie van duizend zevenhonderd veertig (1.740) nieuwe aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, van dezelfde aard als de reeds bestaande aandelen, te onderschrijven in geld aan de uitgifteprijs van tien euro (¬ 10,00) per aandeel, die dezelfde rechten en plichten hebben als de reeds bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Tweede beslissing.

De vergadering verklaart de duizend zevenhonderd veertig (1740) aandelen als volgt ter intekening aan te bieden_

-vijfhonderd tachtig (580) nieuwe aandelen aan de heer Johan ACHTEN;

-vijfhonderd tachtig (580) nieuwe aandelen aan mejuffrouw Kristien ACHTEN;

-vijfhonderd tachtig (580) nieuwe aandelen aan mevrouw Hilda HABEX.

Voornoemde vennoten verklaren terstond een perfecte kennis te hebben van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap.

De heer Johan ACHTEN en mejuffrouw Kristien ACHTEN verklaren in te tekenen op de kapitaalverhoging ten belope van de aandelen die hen ter intekening zijn aangeboden, zoals hiervoor vermeld.

Mevrouw Hilda HABEX verklaart op deze kapitaalverhoging niet in te tekenen, waarna de vergadering de vijfhonderd tachtig aandelen op dewelke door mevrouw Hilda HABEX niet werd ingetekend, beslist aan te bieden aan de overige vennoten, te weten:

-tweehonderd negentig (290) nieuwe aandelen aan de heer Johan ACHTEN;

-tweehonderd negentig (290) nieuwe aandelen aan mejuffrouw Kristien ACHTEN.

Dewelke beiden verklaren opnieuw in te tekenen op de kapitaalverhoging ten belope van de aandelen die hen aldus in tweede instantie ter intekening zijn aangeboden.

De heer Johan ACHTEN en mevrouw Kristien ACHTEN verklaren beiden hun inbreng te volstorten ten belope van tweeduizend vijfhonderd euro (¬ 2.500,00) ieder, gelijkmatig verdeeld over elk van de achthonderd zeventig (870) aandelen waarop ieder van hen heeft ingetekend.

Voornoemde intekenaars verklaren dat de bedragen, dewelke bestemd zijn om hun inbreng in geld te voldoen -hetzij in totaal vijfduizend euro (¬ 5.000,00)- werden gestort op een bijzondere rekening met nummer, BE07 7450 3889 6766, geopend op naam van de vennootschap, bij de KBC Bank, naamloze vennootschap met: zetel te Brussel, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op zeventien maart tweeduizend en elf' afgeleverd bankattest.

De vergadering stelt de intekening vast en aanvaardt deze en beslist bijgevolg de duizend zevenhonderd veertig (1.740) nieuw gecreëerde aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, toe te kennen aan voornoemde intekenaars, de heer Johan ACHTEN en mejuffrouw Kristien ACHTEN, aan ieder van hen voor de helft.

Derde beslissing.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, bij authentieke akte vast te leggen dat ingevolge hetgeen voorafgaat:

-de kapitaalverhoging volledig geplaatst is, dat de inbreng volgestort werd ten belope van vijfduizend euro (¬ 5.000,00) en ieder nieuw aandeel ten belope van minstens één vijfde;

-het kapitaal effectief werd verhoogd met zeventienduizend vierhonderd euro (¬ 17.400,00);

-het kapitaal van de vennootschap momenteel achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) bedraagt, vertegenwoordigd door duizend achthonderd zestig (1.860) aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, waarvan honderd twintig aandelen volstort, en de overige duizend zevenhonderd veertig aandelen, volstort ten belope van minstens één vijfde.

Vierde beslissing: verslag van de bedrijfsrevisor

De algemene vergadering onderzoekt het verslag van "FoedererDFK Bedrijfsrevisoren" burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Clovislaan, 82, en met vestiging te 3500 Hasselt, Singelbeekstraat 12, vertegenwoordigd door de heer Frank EMBRECHTS, bedrijfsrevisor, over de staat van activa en passiva van de vennootschap, welke minder dan drie maanden v66r heden is opgesteld, namelijk op éénendertig december tweeduizend en tien.

De conclusie van dit verslag luidt als volgt:

"9. Besluit

Ondergetekende, de BV o.v.v.e. CVBA FoedererDFK Bedrijfsrevisoren, kantoor houdende te Hasselt, Singelbeekstraat 12, vertegenwoordigd door de heer Frank Embrechts, Bedrijfsrevisor, verklaart in verband met de omzetting van de G.C.V. ACHTEN ENERGIEADVIES in een B.V.B.A. dat:

1.Onze werkzaamheden er enkel op gericht zijn om na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2010, opgesteld onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de vennootschap heeft, plaatsgehad;

2.Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap niet is gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaats gehad;

3.Het netto-actief van de vennootschap op 31 december 2010, zoals blijkt uit de staat van actief en passief, 2.356,77 euro bedraagt, en niet kleiner is dan het maatschappelijk kapitaal van 1.200,00 euro;

4.De omzetting slechts kan plaatsvinden onder de opschortende voorwaarde dat het kapitaal verhoogd wordt naar minimum 18.550,00 euro, in toepassing van artikel 214 van het wetboek van vennootschappen; Hasselt, 7 maart 2011"

Na dit onderzoek besluit de vergadering dat geen opmerkingen dienen te worden gemaakt ten aanzien van dit verslag.

Een exemplaar van dit verstag zal worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Hasselt.

Vijfde beslissing: verslag van de zaakvoerders

De vergadering bespreekt het verslag opgesteld door de zaakvoerders waarin het voorstel tot omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt toegelicht.

Bij dit verslag is een staat van activa en passiva gevoegd, opgemaakt in datum van éénendertig december tweeduizend en tien.

Na dit onderzoek besluit de vergadering dat ten aanzien van dit verslag evenmin opmerkingen dienen te worden gemaakt.

Ook dit verslag zal worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Hasselt.

Zesde beslissing: omzetting van de vennootschap

De vergadering besluit de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

De activiteit en het doel blijven ongewijzigd, het kapitaal en de eventuele reserves blijven dezelfde (rekening gehouden uiteraard met de voorgaande beslissingen), zo ook alle activa en passiva, de eventuele afschrijvingen en de waardeverminderingen en  vermeerderingen.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding, die door de gewone commanditaire vennootschap werden gehouden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondememingsnummer van de gewone commanditaire vennootschap, zijnde het nummer 0810.194.280.

De omzetting gebeurt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap, afgesloten op éénendertig december tweeduizend en tien.

De vergadering stelt vast dat het maatschappelijk kapitaal inderdaad minstens achttienduizend vijfhonderd vijftig euro bedraagt en dat het volledig en onvoorwaardelijk geplaatst is. Zij verklaart en erkent tevens dat er geen aandelen zijn waarop in natura werd ingeschreven, en dat de aandelen waarop in geld werd ingeschreven, volgestort zijn ten belope van minstens één vijfde elk.

Ondergetekende notaris stelt vast dat de wettelijke vereisten aangaande de inschrijving en de volstorting van het kapitaal aldus werden nageleefd.

Zevende beslissing: ontslag van de zaakvoerders

De heer Johan ACHTEN en mevrouw Kristien ACHTEN, beiden voomoemd, verklaren ontslag te nemen als zaakvoerders van de vennootschap.

De vergadering aanvaardt deze ontslagen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondergetekende notaris wijst de uittredende zaakvoerders (zijnde tevens de voormalige beherende vennoten) wel nog op de bepaling van artikel 786 van het wetboek van vennootschappen, krachtens dewelke de beherende vennoten ten aanzien van derden hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk blijven voor de verbintenissen van de vennootschap dewelke dagtekenen van véér het tijdstip vanaf hetwelk de omzetting aan derden kan worden tegengeworpen overeenkomst artikel 76 van zelfde wetboek.

Achtste beslissing: goedkeuring van de nieuwe statuten

Rekening gehouden met al hetgeen voorafgaat, beslist de algemene vergadering de statuten van de naamloze vennootschap vast te stellen met volgende uitgangspunten:

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de naam "ACHTEN ENERGIEADVIES", afgekort "A-EA".

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3590 Diepenbeek, Helstraat 1.

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het wordt vertegenwoordigd door duizend achthonderd zestig (1860) aandelen zonder vermelding van de nominale waarde.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de verdeling van het saldo van de nettowinst beslist de algemene vergadering op voorstel van het bestuursorgaan.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten. Zij beschikken over alle machten welke hen dienaangaande krachtens het Wetboek van vennootschappen worden toegekend, onder de voorwaarden aldaar bepaald.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Het na vereffening overblijvend saldo zal worden aangewend op de door de algemene vergadering te bepalen wijze.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door hen vast te stellen.

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Indien de vennootschap slechts één vennoot zou tellen, kunnen zowel de enige vennoot als een derde tot zaakvoerder worden benoemd. Indien evenwel geen zaakvoerder is benoemd, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Het doel van de vennootschap werd niet gewijzigd.

De vennootschap heeft tot doel:

Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in samenwerking met derden:

- het berekenen en geven van Energieadviezen

- het uitvoeren van Energieaudits

- het berekenen van EPB - EPC in al zijn vormen

-het geven van alle technische adviezen betreffende elektriciteit. HVAC

-het geven van adviezen betreffende bouwfysische en energiegerelateerde eigenschappen van de

gebouwschil

- het opstellen van alle technische lastenboeken

- het opstellen van alle energiegerelateerde onderwerpen in de architecturale lastenboeken

- het toezien op de bouwwerken - projectopvolging (ruwbouw, installatie, afwerking, enz.)

- het uitvoeren van alle electriciteits- en HVAC-werken

-het voeren van controles op uitgevoerde werken vertrekkende van lastenboeken.

De participatie, onder welke vorm het ook zij, de oprichting, ontwikkeling omvorming en controle van alle

ondernemingen, Belgische en buitenlandse, commerciële, financiële industriële en andere.

Het opnemen van bestuursmandaten en het optreden als adviseur bij alle mogelijke ondernemingen en

vennootschappen.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële roerende of onroerende' handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door inbreng, fusie inschrijving of op gelijk welke wijze, in alle zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen met een identiek doel, gelijklopend of samenhangend met het hare en die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen, zich grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten en diensten te vergemakkelijken.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle bovenvermelde verrichtingen doen die rechtstreeks in verband staan met haar vennootschappelijk doel.

De jaarvergadering zal gehouden worden op eerste dinsdag van de maand juni om twintig uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag plaats.

De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per fax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Om als vennoot (of diens gevolmachtigde) tot de vergadering te worden toegelaten en om stemrecht te kunnen uitoefenen, dient men (of de lastgever in kwestie) vennoot te zijn op datum van de vergadering/besluitvorming. Deze hoedanigheid wordt bewezen aan de hand van de inschrijving in het register van aandelen.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Indien de oproeping dit voorziet kunnen de vennoten, mits eenparigheid, ook schriftelijk besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die besluiten die bij authentieke akte moeten worden genomen.

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene vergadering van vennoten kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist. Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt oefent deze alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard. Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig artikel 268 van het Wetboek van vennootschappen doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

Negende beslissing: benoemingen

De algemene vergadering besluit het aantal zaakvoerders voorlopig vast te stellen op twee.

Tot zaakvoerders worden benoemd, en dit voor onbepaalde duur:

1.De heer Johan ACHTEN, voornoemd,

2.Mevrouw Kastien ACHTEN, voornoemd,

dewelke beiden verklaren dit mandaat te aanvaarden.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Aangezien op basis van te goeder trouw gedane inschattingen de vennootschap zal voldoen aan de uitzonderingsbepaling van artikel 141, 2° van het wetboek van vennootschappen, wordt voorlopig niet tot de benoeming van een commissaris overgegaan.

Tiende beslissing.

Voor zoveel als nodig, verleent de vergadering aan elkeen der hiervoor benoemde zaakvoerders alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Elfde beslissing.

Voor zoveel als nodig verleent de vergadering een bijzondere machtiging aan elkeen der hiervoor benoemde zaakvoerders om de voorgaande beslissingen uit te voeren.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Notaris VAN DER LINDEN Samaël



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/04/2015
ÿþ Mod word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iHo1Hi~~uiu~i~1wN1NN

1 391

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, a4del[ng HASSELT

01 APR. 2015

Griffie

Ondernemingsnr : 0810.194.280

Benaming

(voluit) : ACHTEN ENERGIEADVIES

(verkort) : A-EA

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 359O Diepenbeek, Helstraat 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Alexandra SNYERS, notaris te Sint-Truiden op 31 maart 2015 dat.

de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid ACHTEN ENERGIEADVIES, met zetel te 3590 Diepenbeek, Helstraat 1, onder meer de

volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT NAAMSWIJZIGING

De vergadering besluit de naam van de vennootschap te wijzigen in "S&S Solutions",

TWEEDE BESLUIT  ZETELVERPLAATSING

De vergadering besluit de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 3590 Diepenbeek, Heistraat 1 naar

3800 Sint-Truiden, Molenstraat 6.

DERDE BESLUIT -- KENNISNAME VRIJWILLIG ONTSLAG ZAAKVOERDERS

De vergadering neemt kennis van het vrijwillig ontslag van de zaakvoerders, de heer ACHTEN Johan

Ghislain Maria Jozef, geboren te Hasselt op 26 maart 1958, nationaal nummer 58.03.26 297-65, wonende te

" 3590 Diepenbeek, Helstraat 1 en Mevrouw ACHTEN Kristien Maria, geboren te Hasselt op 10 oktober 1984, nationaal nummer 84.10.10 070-09, wonende te 3010 Kessel-Lo, Molenstraat 20, beiden voornoemd, met, ingang vanaf 31 maart 2015, De vergadering besluit dit ontslag te aanvaarden en verleent onmiddellijk volledige, décharge aan de ontslagnemende zaakvoerders voor de volledige periode van hun bestuur.

VIERDE BESLUIT  BENOEMING ZAAKVOERDERS

De vergadering beslist, de heer CAFORIO Marco en Mevrouw FOSSE Sofie, beiden voornoemd, te' benoemen tot niet-statutair zaakvoerders van de vennootschap, voor onbepaalde duur vanaf 31 maart 2015 en dit tot herroeping van hun mandaat.

De heer CAFORIO Marco en Mevrouw FOSSE Sofie, beiden voornoemd, zijn alhier mede verschenen en; verklaren hun mandaat te aanvaarden.

De vergadering stelt vast, dat de voornoemde heer CAFORIO Marco en Mevrouw FOSSE Sofie, beiden' voornoemd, verder als zaakvoerders het bestuur van de vennootschap zullen waarnemen. Zij zullen beschikken; over de meest uitgebreide macht voorzien bij de wet en de statuten.

' VIJFDE BESLUIT DOELWIJZIGING

De vergadering neemt kennis van het vereiste verslag van de zaakvoerders inhoudende een omstandige: verantwoording van de geplande doelwijziging en van de staat van actief en passief die niet meet dan drie ' maand voordien werd opgemaakt.

De vergadering aanvaardt het verslag van de zaakvoerders en sluit zich aan bij de hierin vervatte verantwoording.

De vergadering besluit dienvolgens het doel van de vennootschap te wijzigen, uit te breiden en te herformuleren en dit zoals bepaald in het achtste besluit hierna dat een volledig nieuwe tekst van statuten, aanneemt.

ZESDE BESLUIT VOLSTORTING MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

De vergadering neemt in het kader van de volstorting van het kapitaal kennis van volgende bijstortingen als volgt:

- De heer CAFORIO Marco voornoemd verklaart een volstorting te doen van duizend zeshonderd euro (¬ 1.600,00);

- Mevrouw FOSSE Sofie voornoemd verklaart een volstorting te doen van zesduizend vierhonderd euro (¬ 6.400,00).

De vergadering verklaart dat het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap achttienduizend, zeshonderd euro (¬ 18.600,00), volstort ten belope van veertienduizend tweeduizend euro (¬ 14.200,00).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

ZEVENDE BESLUIT  WIJZIGING JAARVERGADERING

De vergadering besluit de datum van de jaarvergadering aan te passen zodat deze voortaan zal gehouden worden op de voorlaatste maandag van de maand juni om elf uur (11.00u),

Bij wijze van overgangsmaatregel zal de eerst volgende jaarvergadering gehouden worden op de voorlaatste maandag van de maand juni van het jaar tweeduizend vijftien, zijnde tweeëntwintig juni tweeduizend vijftien.

ACHTSTE BESLUIT  (HER)FORMULERING MODALITEITEN

De vergadering besluit de modaliteiten inzake: uitoefening van voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld; overdracht van aandelen onder levenden en bij overlijden; ondeelbaarheid, volstorting en uitgifte van effecten; beslag; beëindiging mandaat, benoeming, bevoegdheid en bezoldiging van zaakvoerder(s) en commissaris(sen); bijeenkomst, werking van en toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergadering; winstverdeling; ontbinding en vereffening te (her)formuleren en dit zoals bepaald in het negende besluit hierna.

NEGENDE BESLUIT AANNEMING NIEUWE STATUTEN

De vergadering besluit om de bestaande statuten van de vennootschap aan te passen en dit in overeenstemming met de voorgaande besluiten.

Te dien einde besluit de vergadering om de bestaande statuten, in hun geheel, eenvoudigweg volledig te schrappen en te vervangen door nieuwe statuten.

Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besluit de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt:

STATUTEN

A- IDENTIFICATIE VAN DE VENNOOTSCHAP

1, Naam:

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als naam "S&S Solutions".

2. Duur.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

3. Zetel.

De vennootschap is gevestigd te 3800 Sint-Truiden, Molenstraat 6.

4, Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

- Het ter beschikking stellen van ontspanningstoestellen en gezelschapsspelen.

- Het verzorgen van catering en uitzendkoks; het bereiden van maaltijden en spijzen in centrale keukens, voor rekening van derden, zoals voor. luchtvaartmaatschappijen, kantines, scholen, bedrijfsrestaurants; uitzendkoks en verzorgen van feesten en recepties; het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en: bereide schotels; het organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, enz.

- Het ontplooien van alle horeca activiteiten zowel in eigen inrichting als bij derden.

- Het ontplooien van alle mogelijke vormen van reclame zowel voor eigen rekening als voor rekening van anderen.

- Uitbating en inrichting van fastfood-zaken, snackbars, frituren en dergelijke; verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking: aangeboden worden in snelbuffetten zoals snackbars, sandwichbars en hamburger-restaurants; en in frietkramen, hotdogstalletjes, street food service, croissanteries, crêperies en warme wafelkramen, tearooms, ijssalons, drive-in; restaurants, pizzeria's, en dergelijke.

Uitbating en inrichting van drankgelegenheden en cafés; de verkoop van dranken voor, in het algemeen,: consumptie ter plaatse, eventueel in combinatie met enigerlei vorm van amusement door cafés, bars, nachtclubs, bierhallen, enz.

-Het maken, verkopen en ontwikkelen van brood- en banketbakkerij producten;

-Het maken, verkopen en ontwikkelen van chocolade- en suikerproducten alsook voor alle soorten ijsbereidingen;

- Het maken, verkopen en ontwikkelen van koffie- en theeproducten alsook zijn of haar afgeleide producten hiervan;

- Consulting, o.a. horecabegeleiding en inrichting.

- Aan- en verkoop, huur en verhuur, import en export van alle horecabenodigdheden, meubilair, linnen- en beddengoed, bouwmaterialen, gadgets, drukwerk, inrichting, geluidsmaterialen en dergelijke al dan niet met eigen plaatsing of plaatsing en installatie door andere onderaannemingen.

- Uitvoeren van ambulante handel en deur aan deur verkoop.

- Thuisverpleging,

-Het verlenen van verpleegkundige, medische, paramedische, sanitaire en hygiënische zorgen in de meest ruime zin van het woord, pedicure, manicure en andere lichaamsverzorgende activiteiten en het verschaffen van een juridisch kader voor de uitoefening van de thuisverpleging en de verpleegkundige.

-Voor vermelde verzorging zal verleend worden zowel bij de patiënten of zorgbehoevenden aan huis, ais in hun al dan niet tijdelijke verblijfplaats, als ten huize van de verpleegkundige, alsook ambulant in haar meest uitgebreide betekenis.

-Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de verpleegkundigen werkzaam in of voor de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

-Het inrichten van algemene diensten en van een secretariaat in het bijzonder, die nuttig kunnen of nodig zijn voor de uitoefening van voor vermelde activiteiten.

-Het aanleggen van reserves teneinde alle nodige apparatuur en gebouwen aan te schaffen.

-De mogelijkheden verschaffen om de verpleegkundigen toe te laten zich verder te bekwamen teneinde in hun activiteiten aan de spits van de evolutie te blijven.

- De aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer van alle goederen en diensten die verband houden met schoeisel, lederwaren, kledingsartikelen en aanverwanten voor dames en heren.

- Grafische en industriële sector: creëren en realiseren van toga's, huisstijlen en al zijn toepassingen hieromtrent van advies, drukwerken tot uitvoeren van industriële producten of vormen, panelen, signalisatie, enz.

- Artistieke en kunstsector r alle vormgevingen en artistieke uitbatingen leunend aan de kunstwereld- advies en public relations voor kunst- en productpresentaties.

- De verkoop, verhuring of leasing van kunstobjecten voor tentoonstellingen, horeca, architectuur, enz - Adviseren en uitbouwen van diensten en producten die e-commerce gerelateerd zijn voor business to business.

- De aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer van aile goederen en diensten die verband. houden met kunstobjecten- origineel of replica schilderijen, canvasprints, aquarels, kunstgadgets, tekeningen enz.

intemetdiensten, website aanmaak, en dergelijke.

- Het aanbieden van intemetdiensten zoals direct mailing, webhostings, webshops, data- en webappllcaties,

kleinere niche veiiingssites. Deze kunnen trouwens verkocht of aangeboden worden onder diverse

brandingsnamen,

- De verhuring/leasing van textiel, kleding en schoeisel.

- De verhuring/leasing van allerlei intemetdiensten, hosting en aanverwanten,

- Beheer en ontwikkeling van websites, hosting en aanverwante applicaties.

- Detailhandel in allerlei producten (digitaal of fysiek) via internet of postorderbedrijven.

- Reparatie en onderhoud van computers en randapparatuur.

- Sms marketing.

- Ontwikkeling van SMS/intemettools.

- Ontwikkeling van FAX/intemettools.

- Doorverkoopfverhuur van SMSifax tools,

- Organisatie en verzorging al dan niet in onder-aanneming van feestmalen, recepties, seminaries,

evenementen en beurzen, festiviteiten. concerten, spektakels, optredens,..

- Klein- en groothandel in vlees en vleeswaren, gevogelte, wijn en alcoholische dranken, roomijs, groenten,

sigaren, tabak en rookartikelen, schoonheidsproducten en toiletartikelen.

- Het inrichten van kookdemo's en lessen reeksen (zowel fysiek als digitaal),

- Het inrichten van marketinggerichte seminaries en [essenreeksen (zowel fysiek als digitaal).

- Begeleiding geven van verenigingen en groepen voor catering, evenementen, it-solutions.

- Opmaken van (intemet )marketingplannen- strategieën om verkeer of meerwaarde aan bedrijven te verhogen -Voeren van doelgerichte (intemet-)reclame campagnes in verscheidene sectoren in het breedste zin van zijn/haar betekenis.

- Oprichten van meerdere communitiies in verscheidene sectoren om deze als derde aan te bieden aan partners binnenlof buiten het bedrijf om zo marketinggerichte reclame te voeren.

- Opstellen en maken van fysieke en digitale ledenlijsten onder welke vorm ook.

- De verhuur van alle feestmaterialen, tenten tafels, stoelen, tafelgamituren,

- Het in plaats treden van personen of vennootschappen in binnen- als buitenland, zowel voor management als voor administratie, marketing, en public relations.

- Het verschaffen van logies voor kortstondig verblijf, al dan niet in combinatie met het verschaffen van maaltijden, in: hotels, motels en pensions (met hotel-service), conferentieoorden, hotels en motels met restaurant en zonder restaurant, hotels en motels waar uitsluitend een ontbijt wordt geserveerd.

- Verschaffen van overige logies voor kortstondig verblijf; het verschaffen van logies voor

kortstondig verblijf in vakantiehuisjes en -appartementen; de verhuur van kamers door particulieren (al dan niet in combinatie met het verschaffen van maaltijden), kortstondig verblijf op hoeven; de exploitatie van slaapwagens; overige accommodaties voor kortstondig verblijf.

- Uitbating en inrichting van restaurants; restaurants van het traditionele type; de verkoop van maaltijden aan boord van schepen en restauratiewagens, restaurants gespecialiseerd in de organisatie van gastronomische weekends, exotische eethuizen, restaurants met een beperkt aantal kamers (maximum vijf) ten behoeve van het eigen cliënteel; de cafés restaurants (tavernes).

- Het ontplooien van alle horeca-activiteiten, zowel in de eigen inrichting als bij en voor derden.

- Klein- en groothandel, import en export van drank- en eetwaren.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks en onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondememingen,samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zij kan optreden ais bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, zij kan tevens bord staan voor derden, zowel aandeelhouders, bestuurders als louter derden, evenals hen leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen,

De samenstelling en het beheer van een onroerend vermogen, onroerende Leasing en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, het ruilen, het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verfraaien, het onderhouden, het verhuren, het huren, het verkavelen, het prospecteren en; het uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derden aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt achten.

De vennootschap, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen, die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

B-KAPITAAL - VOLSTORTING _ WINSTVERDELING

5., Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in duizend achthonderd zestig (1.860) aandelen zonder nominale waarde, maar met een fractiewaarde van één /duizend achthonderd zestigste van het kapitaal.

Plaatsing -- Volstorting

Het kapitaal is volledig geplaatst.

De nog niet volgestorte aandelen moeten op de door het bestuursorgaan vastgestelde tijdstippen volgestort worden In functie van de behoeften van de vennootschap.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst.

6. Bestemming van de winst.

Het batig slot dat de jaarrekening aanwijst nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste een/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de reservering of uitkering van het saldo beslist de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

De zaakvoerders bepalen het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald. De uitbetaling moet geschieden binnen het jaar na de algemene vergadering waarop het bedrag is vastgesteld. De dividenden die niet geind zijn, verjaren door verloop van vijf jaren.

7. Verdeling netto-actief na ontbinding.

Bij ontbinding van de vennootschap zal de zaakvoerder, of in voorkomend geval de aangestelde vereffenaar, overgaan tot de vereffening van de vennootschap. Na aanzuivering van alle kosten, lasten en schulden der vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto-actief onder de vennoten verdeeld. Hierbij wordt in voorkomend geval rekening gehouden met de verschillende mate van volstorting van de verschillende aandelen.

C- BESTUUR VENNOOTSCHAP-MACHTEN ZAAKVOERDERS

8. Omvang bevoegdheden zaakvoerders

Elke zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ten overstaan van derden zal de vennootschap verbonden zijn door de enkele handtekening van één zaakvoerder.

D- BOEKJAAR - ALGEMENE VERGADERING

9. Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar. Op het einde van ieder jaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris en de jaarrekening op.

10. Gewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten moet elk jaar worden bijeengeroepen op de voorlaatste maandag van de maand juni om elf uur (11.00u). Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Daarnaast kunnen extra algemene vergaderingen op verzoek van het bestuursorgaan samengeroepen worden.

11. Voorwaarden tot toelating en uitoefening van stemrecht op de gewone algemene vergadering

De oproepingen voor de algemene vergadering worden vijftien dagen op voorhand bij een ter post

aangetekende brief toegezonden aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventueel aangestelde commissarissen, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.,

De oproeping bevat de agenda van de vergadering en de krachtens de wet aan voormelde personen mee te delen documenten (jaarrekening, eventueel jaarverslag en verslag commissaris) en gerschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten, die aan de vergadering wensen deel te nemen, moeten vijf dagen voor de vergadering hun voornemen met gewone brief, aan de zetel van de vennootschap gericht, bekend maken. De zaakvoerders en commissarissen zijn vrijgesteld van deze formaliteit.

Vervulling van de formaliteiten voor de bijeenroeping van de vergadering en voor de toelating tot de vergadering is evenwel niet vereist, wanneer alle vennoten aanwezig zijn en met éénparigheid van stemmen de agenda vaststellen waarover zij ter vergadering zullen beraadslagen en hierover met de vereiste meerderheid besluiten.

12. Notulen

Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt. De notulen bevatten een beknopt verslag van het verloop van de vergadering.

De notulen worden aan het einde van de vergadering ondertekend door de voorzitter en de vennoten die het vragen.

Van elke buitengewone algemene vergadering, die voor notaris wordt gehouden, wordt een authentiek proces-verbaal opgemaakt.

13, Vertegenwoordiging,

De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot, en drager van een schriftelijke volmacht waarvan de vorm door de zaakvoerders bepaald wordt. Minderjarigen en rechtspersonen worden door hun voogden of wettelijke vertegenwoordigers vertegenwoordigd.

14. Stemming per brief.

Het is elke vennoot toegestaan zelf niet op de algemene vergadering aanwezig te zijn, en in de plaats per brief zijn stem uit te brengen. Deze wijze van stemming zal echter enkel toegelaten zijn, als in de oproeping tot de algemene vergadering, naast de agenda, eveneens de door de zaakvoerders voorgestelde beslissingen vermeld zijn.

Deze brief dient aangetekend verzonden te worden en uiterlijk de dag voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap toe te komen.

De brief dient om geldig te zijn, behoudens de naam, voornaam, en woonplaats van de vennoot volgende vermeldingen te bevatten ; hij dient de agenda te hernemen, en per agendapunt de door de zaakvoerder(s) voorgestelde beslissing. Daarnaast dient klaar en duidelijk per beslissing eigenhandig de woorden "VOOR", "TEGEN" of "ONTHOUDING" in onuitwisbare inkt geschreven te worden. Om geldig te zijn dient één van die drie woorden bij elke beslissing vermeld te zijn, Het ontbreken van een stem voor één agendapunt, maakt de stem voor elk agendapunt ongeldig.

De brief dient door de vennoot ondertekend te zijn.

15. Stemkracht.

Elk aandeel geeft recht op één stem, De besluiten worden met eenvoudige meerderheid van stemmen (meer voor- dan tegenstemmen) genomen, behoudens de wettelijke beschikkingen ter zake bij de buitengewone algemene vergadering. Bij gelijkheid van stemmen wordt het voorstel verworpen.

E- RECHTEN EN VERPLICHTINGEN VAN VENNOTEN

16. Aandelen en aandelenregister.

Alle aandelen zijn op naam en zijn voorzien van een volgnummer.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van de aandelen gehouden, waarin wordt aangetekend;

1. nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het getal van de hem

toebehorende aandelen;

2. de gedane stortingen;

3. de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de ovememer in geval van overdracht onder de levenden, door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

De eigendom van een aandeel op naam wordt bewezen door de oprichtingsakte en de akte van kapitaalverhoging alsmede, na overdracht of overgang, door de inschrijving in voormeld register. De overdrachten en overgangen gelden ten aanzien van de vennootschap en van derden vanaf de datum van inschrijving in het register van de aandelen. Elke vennoot of belanghebbende derde kan van dat register inzage nemen. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van de aandelen.

17. Opvraging van de stortingen.

De zaakvoerder doet opvraging van de stortingen op de aandelen die bij hun intekening niet volledig afbetaald werden. Hij bepaalt de tijdstippen van de stortingen en stelt het bedrag vast in een bericht dat minstens dertig dagen voor het tijdstip, vastgesteld voor de storting, per aangetekend schrijven wordt verzonden.

De vennoot die, na het verstrijken van deze opzegging, nalaat elke op de aandelen gevraagde storting te doen, moet aan de vennootschap intresten vergoeden die, vanaf de dag van de opeisbaarheid van de storting, berekend worden tegen de wettelijke intrestvoet vermeerderd met drie ten honderd. Daarenboven mag de zaakvoerder, nadat een tweede bericht gedurende een maand zonder resultaat Is gebleven, de vennoot

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

vervallen verklaren en zijn effecten doen verkopen, onverminderd het recht het verschuldigd gebleven bedrag en elke schadevergoeding en gebeurlijke intresten van hem te vorderen.

De zaakvoerder mag de vennoten toelating geven hun aandelen vervroegd te volstorten; in dit geval bepaalt hij de voorwaarden onder dewelke de vervroegde stortingen toegelaten zijn.

Het uitoefenen van de rechten, verbonden aan de aandelen waarop de stortingen niet werden verricht, wordt opgeschort zolang deze stortingen, regelmatig opgevraagd en opeisbaar, niet gedaan werden.

18, Ondeelbaarheid.

Indien een aandeel aan verscheidene personen toebehoort, is de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst, totdat een enkele persoon schriftelijk aangewezen is als eigenaar van het aandeel ten aanzien van de vennootschap.

19. Vervreemding van de aandelen.

1) Behoudens hetgeen bepaald is ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden volgende

regels:

De aandelen mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden en ook niet

overgaan wegens overlijden dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste

drie/vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

Die instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden of overgaan:

Laan een vennoot ;

2.aan de echtgenoot van de overdrager of erflater ;

3.aan bloedverwanten in de rechte opgaande of neerdalende lijn ;

2) De vennoot, die door een weigering zijn aandelen niet onder de levenden kan overdragen, kan tegen de weigering van overdracht opkomen voor de bevoegde rechtbank (van de zetel van de vennootschap), in kort geding, na behoorlijke dagvaarding van diegenen die zich tegen de weigering verzetten. Wanneer de weigering door de rechtbank willekeurig wordt geoordeeld, dan hebben de vennoten die zich verzet hebben, drie maanden te rekenen van de beschikking, om koper(s) te vinden voor de prijs en voorwaarden zoals hierna vermeld bij overgang van aandelen na overlijden.

3) De erfgenamen of legatarissen die als vennoot geweigerd worden bij overgang van aandelen door overlijden, hebben recht op de waarde van de aandelen. Zij mogen de afkoop ervan vragen bij een ter post aangetekende brief, die gericht wordt aan de zaakvoerder van de vennootschap, waarvan deze onmiddellijk een afschrift aangetekend toezendt aan de onderscheiden vennoten.

4) De zaakvoerder zal, bij aanvraag tot afkoop overeenkomstig voormelde littera 2 en 3, de waarde van de aandelen bepalen aan de hand van de laatste jaarrekening, rekening houdend met eventuele niet uitgedrukte min- of meerwaarden.

Indien de verkoper niet akkoord gaat niet de vastgestelde koers van het aandeel wordt het geschil onderworpen aan twee scheidsrechters, één aangesteld door de zaakvoerder en één door de verkoper. Indien de twee scheidsrechters niet tot een akkoord komen, stellen zij in gemeen akkoord een derde scheidsrechter aan, die beslist. Tegen deze laatste beslissing is geen verhaal of beroep mogelijk. De kosten van de arbitrageprocedure worden bij gelijke helften verdeeld tussen de koper en verkoper van de aandelen.

De andere vennoten zullen een voorkeurrecht tot aankoop genieten op deze af te kopen aandelen, elk in verhouding tot zijn aantal aandelen. Als een vennoot zijn voorkeurrecht niet uitoefent, hebben de overige vennoten voorkeurrecht om deze aandelen wederom in verhouding met hun aantal aandelen te kopen. Indien geen enkel vennoot van zijn voorkeurrecht gebruik wenst te maken, kan de algemene vergadering beslissen dat de vennootschap de te koop aangeboden aandelen inkoopt of een andere koper voor de aandelen voorstellen.

Indien op voorgaande wijze geen koper is gevonden, binnen de drie maanden na de aanvraag of beschikking, hebben de erfgenamen of legatarissen het recht de vervroegde ontbinding van de vennootschap te vorderen.

5) De betaling van de prijs van de aandelen dient binnen de vier maanden na de beslissing van afkoop gebeurd te zijn, tenzij de koper een afbetaling in termijnen heeft gevraagd. In voorkomend geval kan aan de koper een afbetaling in termijnen toegestaan worden die echter niet over een langere periode dan vijf jaar na de beslissing van afkoop kan lopen en mits een bankwaarborg ter garantie van de betalingen aan de verkoper te kunnen voorleggen. Bovendien zaf de prijs worden verhoogd met een rente gelijk aan de wettelijke intrest, verlaagd met twee ten honderd. Bij laattijdige betaling zal de koper aan de verkoper intresten vergoeden die, vanaf de dag van de opeisbaarheid van de storting, berekend worden tegen de wettelijke interest, vermeerderd met drie ten honderd.

20. Vruchtgebruik op aandelen.

Indien een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is, en tenzij de vruchtgebruiker en de blooteigenaar één van beiden bij geschrift aanwijzen, worden de aan het aandeel verbonden rechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Bij een kapitaalverhoging met uitoefening van voorkeurrecht komt het voorkeurrecht aan de vruchtgebruiker. toe. De door hem ingetekende aandelen horen hem in volle eigendom toe.

21. Oproeping algemene vergadering.

Wanneer een of meer vennoten die alleen of gezamenlijk éénlvijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen, moeten de zaakvoerders een algemene vergadering samenroepen, met minstens de aangevraagde onderwerpen als agendapunten.

22. Minderheidsvordering.

Een vordering tegen de zaakvoerders van de vennootschap kan voor rekening van de vennootschap door minderheidsvennoten worden ingesteld, wanneer die op de dag waarop de algemene vergadering zich uitspreekt over de aan de zaakvoerders te verlenen kwijting, effecten bezitten die ten minsten tien procent

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

vertegenwoordigen van de stemmen verbonden aan het geheel van de op die dag bestaande effecten. Die vordering kan enkel worden ingesteld door personen die de kwijting niet hebben goedgekeurd en door personen die de kwijting wel hebben goedgekeurd maar waarvan blijkt dat zij ongeldig is.

23. Uitsluiting en uittreding van vennoten

Uitsluiting: Bén of meer vennoten die gezamenlijk aandelen bezitten die dertig procent van de stemmen of dertig procent van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen om gegronde redenen in rechte vorderen dat een vennoot zijn aandelen aan de eisers overdraagt.

Uittreding: Iedere vennoot kan om gegronde redenen in rechte vorderen dat zijn aandelen worden overgenomen door de vennoten op wie deze gegronde redenen betrekking hebben.

24. Individueel controlerecht.

Zolang de vennootschap voldoet aan de criteria bepaald in het Wetboek van vennootschappen betreffende de boekhouding en de jaarrekening, heeft elke vennoot individueel de controlebevoegdheid zoals omschreven in het Wetboek van vennootschappen. De vennoot kan zich hierbij laten vertegenwoordigen door een accountant.

Zodra de vennootschap de drempelbedragen vermeld in paragraaf 1 van dit artikel overschrijdt, of indien de algemene vergadering daartoe onverplicht besluit, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van het Wetboek van vennootschappen en van de statuten, van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren,

F-BESTUURSORGAAN

25. Statuut van de zaakvoerder(s)

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten en al dan niet bezoldigd. Zij worden benoemd door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur. De zaakvoerders die door de vennoten zonder beperking van duur zijn benoemd in de akte van oprichting (en enkel in die akte), worden geacht benoemd te zijn voor de duur van de vennootschap. Hun opdracht kan enkel worden herroepen ofwel met een meerderheid zoals vereist bij statutenwijzigingen ofwel met een gewone meerderheid maar dan slechts om gewichtige redenen.

ledere zaakvoerder kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan het college van zaakvoerders of als er maar één zaakvoerder is aan de algemene vergadering. Hij is wel verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

De omvang van de bevoegdheden van de zaakvoerders is geregeld bij artikel 8 van onderhavige statuten.

26. Zetelverplaatsing.

Zowel het adres als de zetel kunnen in België zonder statutenwijziging verplaatst worden bij besluit van de zaakvoerder(s), tenzij als gevolg daarvan de vennootschap onderworpen zou worden aan een nieuw wettelijk regime wat betreft het taalgebruik.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s), in België of in het buitenland bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten.

27. Vergoeding van de zaakvoerder.

Het mandaat van zaakvoerder is principieel kosteloos. Maar de algemene vergadering kan de zaakvoerders, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste bezoldiging toekennen, waarvan het bedrag jaarlijks opnieuw wordt vastgesteld op de gewone algemene vergadering en dat ten laste komt van de vennootschap.

28. Verantwoordelijkheid van de zaakvoerders.

De zaakvoerders zijn niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap. Zij zijn overeenkomstig het gemeen recht verantwoordelijk voor de vervulling van hun taak en aansprakelijk voor de tekortkomingen in hun bestuur.

Zij zijn jegens de vennootschap en jegens derden hoofdelijk aansprakelijk voor alle schade die het gevolg is van overtreding van het Wetboek van vennootschappen of van de statuten.

In geval van faillissement van de vennootschap kunnen de zaakvoerders -overeenkomstig de wet-persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk worden verklaard voor het geheel of een deel van de schulden indien komt vast te staan dat een door hen begane, kennelijk grove fout, heeft bijgedragen tot het faillissement.

29. Bescherming van het kapitaal.

Ingeval het netto-actief daalt tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet -overeenkomstig artikel 332 Wetboek van vennootschappen- de buitengewone algemene vergadering binnen de twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of had moeten vastgesteld worden, bijeenkomen -na oproeping door de zaakvoerders- om te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

De zaakvoerders zullen overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen een bijzonder verslag opstellen dat aan de vennoten vijftien dagen op voorhand ter beschikking wordt gesteld, met een motivering van hun voorstellen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot minder dan zesduizend tweehonderd euro van het maatschappelijk kapitaal kan iedere belanghebbende de ontbinding voor de rechtbank vorderen.

30. Tegenstrijdig belang.

Wanneer een zaakvoerder bij een voorgenomen verrichting een rechtstreeks of onrechtstreeks belang van vermogensrechtelijke aard heeft, dat strijdig is met de belangen van de vennootschap, moet hij ofwel de overige zaakvoerders ofwel bij ontstentenis de vennoten ervan in kennis stellen, waarna de beslissing enkel kan worden genomen overeenkomstig artikel 259 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

31. Jaarrekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt één geheel, De jaarrekening wordt door de algemene vergadering goedgekeurd.

Binnen de dertig dagen na de goedkeuring van de jaarrekening, leggen de zaakvoerders overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen de jaarrekening en de andere door het Wetboek van vennootschappen vereiste documenten neer bij de plaatselijke zetel van de Nationale Bank van België.

32. Ontbinding en vereffening.

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een besluit van de algemene vergadering.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan dot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals bepaald in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s).

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeiser voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen. Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van de laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

33. Kwijting

Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerders te verlenen kwijting voor hun bestuursdaden van het afgelopen jaar.

G- WOONSTKEUZE

34. Woonstkeuze.

Elke vennoot, zaakvoerder, commissaris en vereffenaar is gehouden een woonplaats te kiezen en die aan het college van zaakvoerders of aan de enige zaakvoerder ter kennis te brengen. Bij verandering van woonst wordt het college van zaakvoerders of de enige zaakvoerder hiervan op de hoogte gebracht, zo niet wordt geacht woonstkeuze gedaan te zijn op de vorige woonplaats.

Hij wiens woonplaats in het buitenland is, wordt geacht woonplaats in de zetel van de vennootschap te kiezen, tenzij hij een andere in België gelegen woonplaats heeft bekendgemaakt aan de zaakvoerders,

H- ENIGE VENNOOT

Wanneer er maar één vennoot (meer) is in de vennootschap, zijn volgende artikelen aanvullend van

toepassing.

35. Zaakvoerder - benoeming - ontslag.

Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

36 Algemene vergadering.

De enige vennoot oefent aile bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is een externe zaakvoerder benoemd, dan neemt deze deel aan alle algemene vergaderingen, zelfs wanneer hij ze zelf niet heeft bijeengeroepen. Te dien einde is de enige vennoot verplicht de zaakvoerder met aangetekende brief op te roepen met opgaaf van de agenda. Laatstgenoemde formaliteit moet niet vervuld worden wanneer de zaakvoerder bereid is aan de vergadering deel te nemen, Van deze instemming wordt melding gemaakt inde notulen. In ieder geval wordt de vergadering voorgezeten door de enige vennoot.

37. Kwijting.

Zelfs wanneer de zaakvoerder de enige vennoot is, kan hem kwijting verleend worden volgens het Wetboek van vennootschappen.

38. Tegenstrijdig belang,

Is de enige vennoot ook de enige zaakvoerder dan kan hij de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd. Hij is gehouden zowel ten aanzien van de vennootschap ais van derden tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij zich ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben bezorgd.

I- Overname wettelijke bepalingen.

`Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

39. Overname wettelijke bepalingen

Alle clausules in bovenvermelde statuten die naar de inhoud wettelijke voorschriften hernemen, zijn opgenomen ten titel van informatie zonder het karakter van statutaire bepalingen te vertonen,

TIENDE BESLUIT  OPDRACHT COORDINATIE - VOLMACHTEN:

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder(s) tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoordineerde tekst der statuten, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(get, Notaris Alexandra SNYERS)

Samen hiermee neergelegd;

- afschrift van het proces-verbaal van de algemene vergadering

- verslag van de zaakvoerderS

- staat actief en passief

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ACHTEN ENERGIEADVIES

Adresse
HELSTRAAT 1 3590 DIEPENBEEK

Code postal : 3590
Localité : DIEPENBEEK
Commune : DIEPENBEEK
Province : Limbourg
Région : Région flamande