ACON IMMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ACON IMMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 428.445.832

Publication

27/01/2014
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ONITEUR BELGE

2 0 -01- 2014

ISCH STAA7 fint.A

0 9 -01- 2014

De HoofdgriffïePriffie

BEL

1fl0 6384

Neergelegd ter griffie der rechtbank v, koophandel te TONGEREN

Ondememingsnr : 4428.445.832

Benaming (voluit) : JAN SMOLDERS METAALKONSTRUCTIES

Onderwerp akte :Statutenwijziging -- omvorming NV in BVBA

Het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering verleden op 20 december 2013 voor; Meester Silvie Lopez-Hernandez, geassocieerd notaris, met zetel te Neerpelt, Boseind 23, met volgende registratievermelding : "Geregistreerd elf bladen geen verzendingen te Neerpelt, op 27; december 2013, boek 552 blad 6 vak 12 ; ontvangen : vijftig euro (¬ 50,00). De E.a. Inspecteur a.i. getekend L.Hoogstijns." luidt als volgt:

"Het jaar tweeduizend dertien op twintig december.

Voor mij, Meester Silvie LOPEZ-HERNANDEZ, geassocieerd notaris, te Neerpelt, Boseind 23.

IS BIJEENGEKOMEN:

De buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap SMOLDERS JAN' METAALKONSTRUCTIES, met maatschappelijke zetel te 3640 Kinrooi, Hogerstraat 48, met BTW; 11 BE0428.445.832, RPR Tongeren.

De vennootschap werd opgericht onder de vorm van een coöperatieve vennootschap op 1 januari 19861 bij onderhandse akte bekendgemaakt in de Bijlgagen bij het Belgisch Staatsblad van 8 februari daarna! onder nummer 860208-206.

De statuten werden herhaaldelijk gewijzigd, en voor het laatst bij akte verleden voor notaris Emmanuël Boes te Lanaken op 23 mei 1995, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 21 juni; daarna onder nummer 950621-333.

ZIJN AANWEZIG OF VERTEGENWOORDIGD:

Nadat comparanten door ondergetekende notaris gewezen zijn op de bepalingen van artikel 651 van; het wetboek van vennootschappen, luidend als volgt:

Met geldboete van vijftig euro tot tienduizend euro worden gestraft:

3° zij die in een algemene vergadering wetens aan de stemming deelnemen, hoewel het stemrecht waarop ze aanspraak maken krachtens dit wetboek geschorst is,

; verklaren zij eigenaar te zijn van het hierna vermeld aantal aandelen als volgt:

1. De heer KLINKERS Robert Joseph Philomene, geboren te Mechelen-aan-de-Maas op 12 april; 1968, echtgenoot van mevrouw CORTLEVEN Angélique Kitty Petra Marie, wonend te 3630; Maasmechelen, Wayenbergstraat 11, die verklaart eigenaar te zijn van negenenzeventig (79) aandelen; op naam.

2. Mevrouw VANLESSEN Inge, ongehuwd, geboren te Tongeren op 7 maart 1982, wonende te 3730' Hoeselt, Stationsstraat 19 bus 4 , die verklaart eigenaar te zijn van negenenzeventig (79) aandelen op; naam. De aandeelhouder, voornoemd sub 2, hier vertegenwoordigd door de heer KLINKERS Robert Joseph; 1 Philomene, voornoemd, ingevolge volmacht dewelke aan onderhavig proces-verbaal gehecht zeil i blijven,

Totaal: honderdachtenvijftig (158) aandelen.

BUREAU:

De vergadering wordt geopend onder het voorzitterschap van de heer Klinkers Robert, hiervoor1 genoemd. Gezien de samenstelling van de vergadering wordt er verder geen bureau gevormd.

;: UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER:

D voorzitter zet-uiteenmanmerzoekt_ondergetekendenotarisleinstrumenter ,nadag =    ,____-_

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 3V3I L,

mad 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

I. Huidige vergadering werd bijeengeroepen om te beraadslagen over de volgende agendapunten:

1. Naamswijziging naar Acon Immo.

2. Zetelverplaatsing naar Dokter Haubenlaan 4/2 te 3630 Maasmechelen.

3. Verslag van de raad van bestuur in toepassing van artikel 559 van het Wetboek van Vennootschappen houdende voorstel tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap waarbij een omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging wordt gegeven.

Dit verslag is vergezeld van een staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per 10 december 2013.

4. Voorstel om het doel van de vennootschap te wijzigen naar patrimoniumvennootschap en

administratieve diensten en vervanging van het huidige doel door de volgende tekst:

« De vennootschap heeft tot doel :

" Ondernemingen ondersteunen in voeren van hun administratie en de administratie uitvoeren voor ondernemingen. Het organiseren en op punt stellen van de administratie van ondernemingen.

" Het verstrekken van administratieve en financiële adviezen.

" Advies en begeleiding bij overname en overgave van een handelszaak of onderneming.

" Consulting en het ter beschikking stellen van kennis, met als doel bedrijven op te starten, informatie te verschaffen over startersmodaliteiten, bedrijfsbeheer, management en informatica alsook ondernemingen ondersteunen in hun groeiproces.

" Het organiseren van seminaries voor eigen gebruik, maar ook voor derden. Het geven van cursussen, trainingen en teambuildings.

" Het verstrekken van alle advies, management en raadgevingen in commerciële, administratieve, technische, industriële en financiële aangelegenheden, evenals het verstrekken van interimmanagement aan bedrijven.

" De exploitatie van een studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake managementaangelegenheden, bedrijfsvoering, organisatie, administratie, marketing, public relations en communicatie, consultancy, personeelsaangelegenheden en product(ie)-innovaties.

" Het verlenen van financiële, administratieve, commerciële, juridische, fiscale, sociale, technische en consultatieve bijstand aan ondernemingen.

" Het verlenen van advies en ondersteuningsdiensten ten behoeve van het management van ondernemingen, particulieren en overheidsinstellingen.

" Het verlenen van adviezen, intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm dan ook van benodigdheden, modellen, materiaal, instrumenten, harden software, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan.

" Het geven van cursussen en opleidingen, het organiseren van studiedagen en seminaries.

" Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of eenmanszaken, en dit op het vlak van beheer, de controle, het toezicht, de organisatie, de administratie, het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software, het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat aan concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids-, of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit alles zonder enige beperking.

" Het ontwikkelen en onderhouden van websites waar werkgerelateerde topics en interessante links worden aangeboden en waar een database van profielen kan worden uitgebouwd.

" De ontwikkeling, het onderhoud en de hosting van websites;

" De ontwikkeling en de verkoop van software;

" De verkoop en het onderhoud van hardware;

" De verkoop, assemblage en herstelling van computers, toebehoren en kantoorbenodigdheden.

" Aan- en verkoop, zowel in klein- als in groothandel, en verhuur van PC's en alle benodigdheden voor PC en randapparatuur, hardware, software en computeronderdelen in de meest ruime zin van het woord.

" Aan- en verkoop van personal computers, telecommunicatiemiddelen en diensten.

" Het ontwikkelen en verkopen van multimedia-applicaties, software, cd-roms, zowel educatief als spellen, websites, internet- en intranettoepassingen, netwerken onder diversé besturingssystemen.

" Het verstrekken van alle adviezen en het uitvoeren van alle consultancy, management en public-relations opdrachten, het aanbieden van IT diensten.

" De organisatie en de inrichting van alle studie- en adviesverlening inzake telecommunicatie, datacommunicatie, fotografie en informaticaprojecten alsook de organisatie van allerhande





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11,1

Voor-

behouden

aan het evenementen, beurzen en tentoonstellingen hieromtrent.

Belgisch " Het verkopen, aankopen en verhandelen van aile internetdiensten in het bijzonder webhosting,

Staatsblad domeinnaamregistraties, e-mail en internetsoft- en handware.

" Het ontwikkelen, programmeren en ontwerpen van websites, webapplicaties, webdesign, Internetsoftware, multimedia en internetapplicaties, computerprogramma's.

" De groot- en kleinhandel, aankopen en verkopen, importeren en exporteren, huren en verhuren, productie en de ontwikkeling, de installatie, onderhoud en de herstelling van informaticamateriaal en dit zowel hardware, als software en alle aanverwante apparatuur, hieronder ook begrepen aile audio- en videoapparatuur, fotografische en cinematografische apparaten.

" Het verstrekken van adviezen en diensten over hardware, software en het geven van seminaries en andere opleidingen,

" Computeradviesbureau, verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun configuratie en toepassing van bijbehorende programmatuur (software): analyseren van behoeften en problemen van gebruikers en het aanbieden van oplossingen;

" De ontwikkeling van IT projecten en webapplicaties;

" De realisatie van programma's en gebruiksklare systemen: uitgeverij van programmatuur;

" Het verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun configuratie en toepassing van bijbehorende programmatuur (software): analyseren van behoeften en problemen van gebruikers en het aanbieden van de beste oplossing;

" Activiteiten van systeemintegrators;

" Analyseren, ontwerpen, programmeren en eventueel uitgeven van gebruiksklare systemen, inclusief systemen van automatische data identificatie: ontwikkeling, productie, levering/samenstelling van documentatie over standaard- of speciale programmatuur;

" Het verlenen van advies met betrekking tot informaticaprogramma's;

" Het verlenen van bijstand bij de toepassing van programma's;

" Met al dan niet permanent verwerken van gegevens met behulp van een eigen programma of een programma van de klant ; invoeren van gegevens en volledige verwerking van gegevens;

" Met permanent beheren van en werken met de gegevensverwerkende apparatuur van derden;

" Cie samenstelling van databanken door samenbrengen en al dan niet interpreteren van bestaande gegevens uit verschillende bronnen (uurroosters, industriële catalogi, wetenschappelijke gegevens, financiële informatie, adressenbestanden, ...);

" Ige opslag van gegevens door middel van een computerrecord in een bepaald formaat;

" Terbeschikkingstelling van databank door het leveren van gegevens in een bepaalde volgorde online of door gegevens, op verzoek gesorteerd, toegankelijk te maken voor iedereen of voor bepaalde groep gebruikers door middel van listings, enzovoort;

" Marketing, onderzoek naar de omvang van de markt voor bepaalde producten, de ontvangst en de bekendheid van producten en koopgewoonten met het oog op de verkoopbevordering en de ontwikkeling van nieuwe producten,

" Het voeren van een patrimoniumvennootschap. Hieronder wordt verstaan, in de meest ruime zin, in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

" 1. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

" 2. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

" 3. het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in aile bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of - ondernemingen; het stimuleren, de planning en cotirdinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

" Het uitoefenen van holdingactiviteiten. Hieronder wordt, in de meest ruime zin, zowel in België ais in het buitenland, verstaan:

" 1. het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen,

gelden.--.en---andere-roerende---waarden,---uitgegeven---door---.Belgische---of--buitenlandse

Op de laatste blz. van ruik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechterljjk statuut;

" 2, het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen warden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

" 3. het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

" Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

" De vennootschap kan, als bijkomstig doel, beleggen in roerende en onroerende goederen en mag haar middelen investeren.

" Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

" Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen. Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.»

5. Kennisname van:

a) Verslag opgemaakt door het bestuursorgaan overeenkomstig artikel 778 van het Wetboek van Vennootschappen, houdende voorstel tot omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; bij dit verslag is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 10 december 2013:

b) Verslag opgesteld door FoedererDFK Bedrijfsrevisoren, BV o.v.v.e. CVBA Vertegenwoordigd door Georges Vanbilsen, bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen over voormelde staat van activa en passiva afgesloten per 10 december 2013.

6. Omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  overname verbintenissen  bepaling inzake zetel, naam, duur, doel en maatschappelijk kapitaal  verdeling aandelen  balans en boekhouding.

7. Goedkeuring van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

8. Ontslag van de bestuurders van de naamloze vennootschap.

9. Benoeming van de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

10. Volmacht voor de coordinatie van de statuten.

11. Machtiging aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen beslissingen.

II. Er thans honderdachtenvijftig (158) aandelen zijn uitgegeven en dat er geen andere maatschappelijke effecten bestaan.

Dat op heden alle aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn, zodat geheel het kapitaal is vertegenwoordigd en de vergadering geldig is samengesteld om te beraadslagen en te besluiten over alle punten van de agenda, zonder dat enige rechtvaardiging vereist is aangaande de bijeenroeping en de toelatingsvoorwaarden tot de vergadering.

III. De bestuurders hebben bij schrijven van 19/12/2013 verklaard kennis te hebben genomen van de datum van onderhavige buitengewone algemene vergadering en van haar agenda en verklaard te verzaken aan de oproepingsformaliteiten voorzien bij artikel 533 van het Wetboek van Vennootschappen en het toezenden van de stukken overeenkomstig artikel 535 van het Wetboek van Vennootschappen. Deze brieven worden door de voorzitter aan ondergetekende notaris overhandigd met het verzoek ze te willen bewaren in zijn dossier.

De voorzitter verklaart en de vergadering erkent dat er noch houders van obligaties of warrants op naam, noch houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, zijn.

IV. Dat de agendapunten dewelke een statutenwijziging inhouden, drie/vierde van de stemmen dienen

te behalen behoudens de doelswijziging dewelke vier/vijfde van de stemmen dient te behalen.

V."Dat ieder aandeel recht geeft op één stem.

VI. Dat er geen commissaris werd aangesteld.

VASTSTELLING DAT DE VERGADERING GELDIG SAMENGESTELD iS:

De uiteenzetting door de voorzitter wordt door de vergadering ais juist erkend.

BERAADSLAGING - BESLISSINGEN:

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging volgende besluiten.

Eerste besluit - Naamswijziging

De vergadering beslist de huidige naam van de vennootschap te wijzigen in "Acon Immo" en artikel 1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

van de oude statuten dienovereenkomstig te wijzigen zoals hierna bepaald in artikel 1 van de nieuwe' statuten,

Tweede besluit - Zetelverplaatsing

De vergadering beslist met ingang van heden de zetel te verplaatsen naar Dokter Haubenlaan 412 te 3630 Maasmechelen en artikel 2 van de oude statuten dienovereenkomstig te wijzigen zoals hierna bepaald in artikel 2 van de nieuwe statuten.

Derde besluit  Verslaggeving

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de raad van bestuur aangaande de wijziging van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 10 december 2013.

De aanwezige aandeelhouders erkennen een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 10 december 2013 te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Het verslag van de raad van bestuur, alsmede van de staat van activa en passiva woden bewaard in het dossier.

Vierde besluit Doelswijziging

De vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen door de tekst van artikel 3 van de (oude) statuten te vervangen door de hogervermelde tekst in de agenda en zoals hierna overgenomen in artikel 4 van de nieuwe statuten.

Vijfde besluit  Verslaggeving

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door het bestuursorgaan, dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht en opgemaakt overeenkomstig artikel 778 van het Wetboek van Vennootschappen, en van het verslag opgemaakt door FoedererDFK Bedrijfsrevisoren, BV o.v.v.e. CVBA Vertegenwoordigd door Georges Vanbilsen, bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, door het bestuursorgaan aangesteld, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per 10 december 2013,

De aandeelhouders erkennen kennis te hebben genomen van dit verslag over de omvorming.

Het verslag van het bestuursorgaan, de staat van activa en passiva afgesloten per 10 december 2013 en het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor zullen worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel,

De besluiten van het verslag van FoedererDFK Bedrijfsrevisoren, BV o.v.v.e. CVBA Vertegenwoordigd door Georges Vanbilsen, bedrijfsrevisor, inzake de omvorming luiden als volgt:

"9. BESLUIT

Ondergetekende, de BV o.v.v.e. CVBA FoedererDFK Bedrijfsrevisoren, kantoor houdende te 3500 Hasselt, Singelbeekstraat 12, vertegenwoordigd door de heer Georges Vanbilsen, Bedrijfsrevisor, verklaart op grond van de uitgevoerde controles overeenkomstig de toepasselijke normen van het instituut van de Bedrijfsrevisoren en de gedane vaststellingen in verband met de omzetting van de naamloze vennootschap JAN SMOLDERS METAALCONSTRUCTIES in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid dat:

1. onze werkzaamheden er inzonderheid op gericht zijn om na te gaan of er enige overwaardering van

het netto-actief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 10 december 2013, opgesteld onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de vennootschap, heeft plaatsgehad;

2, uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen

bij de omzetting van een vennootschap, niet is gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad;

3. het netto-actief van de vennootschap op 10 december 2013, zoals blijkt uit de staat van activa

en passiva ¬ 196.296,33 bedraagt, en niet kleiner is dan het maatschappelijk kapitaal van ¬ 183.441,21.

Hasselt, 16 december 2013

FoedererDFK Bedrijfsrevisoren

BVo.v,v.e. CVBA

Vertegenwoordigd door Georges Vanbilsen

Bedrijfsrevisor"

Zesde besluit -- Omzetting van de naamloze vennootschap in een besloten vennootschap

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar

rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan

te nemen.

De reserves bllyen dezelfde,go ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

en  vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en

de boekhouding die door de naamloze vennootschap werd gehouden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondememingsnummer

waaronder de vennootschap is gekend.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten

per 10 december 2013.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de naamloze vennootschap werden

verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

inzonderheid voor wat het opmaken van de maatschappelijke rekeningen betreft.

De maatschappelijke zetel, naam, duur, kapitaal en doel blijven ongewijzigd, behoudens de

hogervermelde wijzigingen.

De 158 aandelen op naam die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen worden verdeeld onder

de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, overeenkomstig hun

huidig aandeel in het kapitaal. Aldus komen toe aan:

- De heer Klinkers Robert, voornoemd, 79 aandelen op naam.

- Mevrouw Vanlessen Inge, voornoemd, 79 aandelen op naam.

Zevende besluit  Aanneming van de statuten

De vergadering beslist een volledig nieuwe tekst van statuten van de besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid aan te nemen, rekening houdend met de wijzigingen die voorafgaan en

waarvan de tekst als volgt luidt:

A. Rechtsvorm - Naam - Duur - Zetel - Doel

Artikel 1 - Rechtsvorm - Naam

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam "Acon

lmmo".

Artikel 2 - Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 3 - Zetel

De vennootschap heeft haar zetel te Dokter Haubenlaan 4/2 te 3630 Maasmechelen.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlandstalig gebied

en/of het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad, bij besluit van de zaakvoerder(s).

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s), in België of in het buitenland

bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren

oprichten.

Artikel 4 - Doel

De vennootschap heeft tot doel

" Ondernemingen ondersteunen in voeren van hun administratie en de administratie uitvoeren voor ondernemingen. Het organiseren en op punt stellen van de administratie van ondernemingen.

" Het verstrekken van administratieve en financiële adviezen.

" Advies en begeleiding bij overname en overgave van een handelszaak of onderneming.

" Consulting en het ter beschikking stellen van kennis, met als doel bedrijven op te starten, informatie te verschaffen over startersmodaliteiten, bedrijfsbeheer, management en informatica alsook ondernemingen ondersteunen In hun groeiproces.

" Het organiseren van seminaries voor eigen gebruik, maar ook voor derden. Het geven van cursussen, trainingen en teambuildings.

" Het verstrekken van alle advies, management en raadgevingen in commerciële, administratieve, technische, industriële en financiële aangelegenheden, evenals het verstrekken van interimmanagement aan bedrijven.

" De exploitatie van een studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake managementaangelegenheden, bedrijfsvoering, organisatie, administratie, marketing, public relations en communicatie, consultancy, personeelsaangelegenheden en product(ie)-innovaties.

" Het verlenen van financiële, administratieve, commerciële, juridische, fiscale, sociale, technische en consultatieve bijstand aan ondernemingen.

" Het verlenen van advies en ondersteuningsdiensten ten behoeve van het management van ondernemingen, particulieren en overheidsinstellingen.

" Het verlenen van adviezen, intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm dan ook van benodigdheden, modellen, materiaal, instrumenten, harden software, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan.

" Het geven van cursussen en opleidingen, het organiseren van studiedagen en seminaries.

" Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of eenmanszaken, en dit op het vlak van beheer, de controle, het toezicht, de organisatie, de administratie, het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software, het uitvoeren in verband met hetgeen

Belgisch voorafgaat aan concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de

Staatsblad meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van

bedrijfsleiding en het organiseren ervan, voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids-, of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit alles zonder enige beperking,

" Het ontwikkelen en onderhouden van websites waar werkgerelateerde topics en interessante links worden aangeboden en waar een database van profielen kan worden uitgebouwd.

" De ontwikkeling, het onderhoud en de hosting van websites;

" De ontwikkeling en de verkoop van software;

" De verkoop en het onderhoud van hardware;

" De verkoop, assemblage en herstelling van computers, toebehoren en kantoorbenodigdheden.

" Aan- en verkoop, zowel in klein- als in groothandel, en verhuur van PC's en aile benodigdheden voor PC en randapparatuur, hardware, software en computeronderdelen in de meest ruime zin van het woord.

" Aan- en verkoop van personal computers, telecommunicatiemiddelen en diensten.

" Het ontwikkelen en verkopen van multimedia-applicaties, software, cd-roms, zowel educatief als spellen, websites, internet- en intranettoepassingen, netwerken onder diverse besturingssystemen.

" Het verstrekken van alle adviezen en het uitvoeren van alle consultancy, management en public-relations opdrachten, het aanbieden van IT diensten,

" De organisatie en de inrichting van alle studie- en adviesverlening inzake telecommunicatie, datacommunicatie, fotografie en informaticaprojecten alsook de organisatie van allerhande evenementen, beurzen en tentoonstellingen hieromtrent.

" Het verkopen, aankopen en verhandelen van alle internetdiensten in het bijzonder webhosting, domeinnaamregistraties, e-mail en internetsoft- en handware,

" Het ontwikkelen, programmeren en ontwerpen van websites, webapplicaties, webdesign, internetsoftware, multimedia en internetapplicaties, computerprogramma's.

" De groot- en kleinhandel, aankopen en verkopen, importeren en exporteren, huren en verhuren, productie en de ontwikkeling, de installatie, onderhoud en de herstelling van informaticamateriaal en dit zowel hardware, als software en aile aanverwante apparatuur, hieronder ook begrepen alle audio- en videoapparatuur, fotografische en cinematografische apparaten.

" Het verstrekken van adviezen en diensten over hardware, software en het geven van seminaries en andere opleidingen.

" Computeradviesbureau, verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun configuratie en toepassing van bijbehorende programmatuur (software): analyseren van behoeften en problemen van gebruikers en het aanbieden van oplossingen;

" De ontwikkeling van IT projecten en webapplicaties;

" De realisatie van programma's en gebruiksklare systemen: uitgeverij van programmatuur:

" Het verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun configuratie en toepassing van bijbehorende programmatuur (software): analyseren van behoeften en problemen van gebruikers en het aanbieden van de beste oplossing;

" Activiteiten van systeemintegrators;

" Analyseren, ontwerpen, programmeren en eventueel uitgeven van gebruiksklare systemen, inclusief systemen van automatische data identificatie: ontwikkeling, productie, levering/samenstelling van documentatie over standaard- of speciale programmatuur,

" Het verlenen van advies met betrekking tot informaticaprogramma's;

" Het verlenen van bijstand bij de toepassing van programma's;

" Het al dan niet permanent verwerken van gegevens met behulp van een eigen programma of een programma van de klant : invoeren van gegevens en volledige verwerking van gegevens;

" Het permanent beheren van en werken met de gegevensverwerkende apparatuur van derden;

" De samenstelling van databanken door samenbrengen en al dan niet interpreteren van bestaande gegevens uit verschillende bronnen (uurroosters, industriële catalogi, wetenschappelijke gegevens, financiële informatie, adressenbestanden, ...);

" De opslag van gegevens door middel van een computerrecord in een bepaald formaat;

" Terbeschikkingstelling van databank door het leveren van gegevens in een bepaalde volgorde online of door gegevens, op verzoek gesorteerd, toegankelijk te maken voor iedereen of voor bepaalde groep gebruikers door middel van listings, enzovoort;

" Marketing, onderzoek naar de omvang van de markt voor bepaalde producten, de ontvangst en de bekendheid van producten en koopgewoonten met het oog op de verkoopbevordering en de ontwikkeling van nieuwe producten.

" ----Hei voeren- vat7 een-.patrirr-moniumvennootschap Hieronder wordt verstaan,-.in-de-.meestruime

Op de laatste blz. van Lu k B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



zin, in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

" 1. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

" 2. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

" 3, het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in aile bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of ondernemingen; het stimuleren, de planning en coordinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

" Het uitoefenen van holdingactiviteiten. Hieronder wordt, in de meest ruime zin, zowel in België als in het buitenland, verstaan:

" 1, het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechterlijk statuut;

" 2. het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de venncotschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

" 3. het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

" Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

" De vennootschap kan, als bijkomstig doel, beleggen in roerende en onroerende goederen en mag haar middelen investeren.

" Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen. Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

B. Kapitaal- aandelen.

Artikel 5 - Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt honderddrieëntachtigduizend vierhonderdeenenveertig euro éénentwintig cent (¬ 183.441,21).

Het is verdeeld in honderdachtenvijftig (158) aandelen, zonder aanduiding van een nominale waarde; elk aandeel vertegenwoordigt 1/158s1e deel van het maatschappelijk kapitaal

Artikel 6 - Volstorting van de aandelen.

De zaakvoerder doet opvraging van de stortingen op de aandelen die bij hun intekening niet volledig afbetaald werden; hij bepaalt de tijdstippen van de stortingen en stelt het bedrag ervan vast in een bericht dat minstens dertig dagen voor het tijdstip, vastgesteld voor de storting, per aangetekend schrijven verzonden wordt.

De aandeelhouder die, na het verstrijken van deze opzegging, nalaat elke op de aandelen opgevraagde storting te doen, moet aan de vennootschap intresten vergoeden die, vanaf de dag van de opeisbaarheid van de storting, berekend worden tegen de tarieven die door de Nationale Bank worden toegepast voor het disconto der aanvaarde wissels, vermeerderd met twee ten honderd.

Daarenboven mag de zaakvoerder, nadat een tweede bericht gedurende een maand zonder resultaat is gebleven, de aandeelhouder vervallen verklaren en zijn effecten doen verkopen, onverminderd het recht het verschuldigd gebleven bedrag en elke schadevergoeding en gebeurlijke intresten van hem te





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad



vorderen

De zaakvoerder mag de aandeelhouders toelating geven hun aandelen vervroegd te volstorten. In dit geval bepalen zij de voorwaarden onder dewelke de vervroegde stortingen toegelaten zijn.

Het uitoefenen van de rechten, verbonden aan de aandelen waarop de stortingen niet werden verricht, wordt opgeschort zolang deze stortingen, regelmatig opgevraagd en opeisbaar, niet gedaan werden. Artikel 7 - Bijzondere regels voor kapitaalverhoging door inbreng in geld.

Bij elke kapitaalverhoging worden de aandelen, waarop in geld wordt ingeschreven, het eerst aangeboden aan de aandeelhouders, naar evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat hun aandelen vertegenwoordigen, op de wijze en met de uitzonderingen bepaald in de artikelen 309 en 310 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 8 - Bijzondere regels voor kapitaalverhoging door inbreng in natura.

De inbreng in natura wordt slechts in aanmerking genomen indien hij bestaat uit vermogensbestanddelen die naar economische maatstaven waardeerbaar zijn.

Artikel 9 - Register van aandelen.

De aandelen en de overdrachten ervan worden aangetekend in een register van aandelen, welk in de zetel der vennootschap wordt bewaard. Naar aanleiding van de inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Artikel 10.- Overdracht van aandelen onder de levenden - meerhoofdigheid

a) De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierde van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden aan een vennoot, aan de echtgenoot van de overdrager of aan bloedverwanten In de rechte lijn van de overdrager.

b) De vennoot die een of meer aandelen wil overdragen moet van zijn voornemen aan de vennoten kennis geven bij aangetekende brief, waarin hij de naam, de voornaam, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde overnemer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen, en de daarvoor geboden prijs.

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, hun bij aangetekende brief toegezonden, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht.

c) De weigerende vennoten zijn ertoe gehouden aan de overdrager binnen drie maanden te rekenen vanaf de weigering mee te delen, of zijzelf de aandelen inkopen, dan wel of zij er een koper voor hebben gevonden. Is hun antwoord bevestigend, dan wordt de afkoop geacht te zijn totstandgekomen. Indien de afkoop niet binnen de drie maanden is totstandgekomen, kan de overdrager de ontbinding van de vennootschap vorderen, doch moet hij dit recht uitoefenen binnen veertig dagen na het verstrijken van die termijn.

d) Bij afkoop zal de verkoopprijs gelijk zijn aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan een door elk partijen te benoemen, De deskundigen zullen rekening houden met alle gegevens die de waarde van aandelen kunnen beïnvloeden, en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde deskundige die, op hun verzoek of op verzoek van een der partijen, zal worden aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is. Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open.

Indien uitstel van betaling wordt toegekend, mag de afbetalingstermijn niet meer dan vijf (5) jaar bedragen te rekenen vanaf het besluit tot inkoop,. Zolang de aandelen niet zijn afbetaald, zijn zij niet vatbaar voor overdracht.

Na het verstrijken van de betalingstermijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle rechtsmiddelen.

De bepalingen inzake overdracht onder levenden zijn van toepassing bij de overdracht door of ten voordele van een rechtspersoon.

Artikel 10bis: overgang van aandelen bij overlijden - meerhoofdigheid

a) De aandelen van een vennoot mogen niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten, die ten minste drie/vierde van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overgang is voorgesteld.

Deze instemming is evenwel niet vereist, wanneer de aandelen overgaan aan een vennoot, de echtgenoot van de erflater, aan bloedverwanten in rechte lijn van de erflater.

b) De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden moeten bij aangetekend schrijven binnen een maand te rekenen vanaf het overlijden van de vennoot aan de zaakvoerders nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd. Zij moeten tevens de naam, de voornamen, het beroep en de woonplaats van de rechtverkrijgenden en hun respectievelijke erfrechten opgeven en meedelen hoe de aandelen tussen hen zullen worden verdeeld, De zaakvoerder aan wie de kennisgeving wordt gedaan, is verplicht



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

A Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

binnen de zeven dagen de andere vennoten daarvan op de hoogte te brengen.

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen een maand vanaf de kennisgeving door de zaakvoerder te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht.

c) De weigerende vennoten zijn ertoe gehouden aan de overdrager binnen drie maanden mee te delen, of zijzelf de aandelen inkopen, dan wel of zij er een koper voor hebben gevonden. De termijn gaat in vanaf de kennisgeving van de weigering. Is hun antwoord bevestigend, dan wordt de afkoop geacht te zijn totstandgekomen.

Indien de afkoop niet binnen de drie maanden is totstandgekomen, kunnen de erfgenamen de ontbinding van de vennootschap vorderen, doch moeten zij dit recht uitoefenen binnen de veertig dagen na het verstrijken van die termijn.

De erfgenamen en legatarissen of rechtverkrijgenden, die geen vennoot kunnen worden, omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen; deze waarde wordt vastgesteld en uitbetaald zoals in artikel 10 van deze statuten is bepaald en zonder rekening te houden met de schatting in het testament.

Indien uitstel van betaling wordt toegekend, mag de afbetalingstermijn niet meer dan vijf jaar bedragen te rekenen vanaf het besluit tot inkoop. Zolang de aandelen niet zijn afbetaald, zijn zij niet vatbaar voor overdracht.

Na het verstrijken van de betalingstermijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle rechtsmiddelen.

Artikel 10ter- Overgang van aandelen onder de levenden en bij overlijden -- Eenhoofdigheid

Tot overdracht van een geheel of gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen beslist. Indien de enige vennoot overlijdt en erfgenamen of legatarissen nalaat, zijn de beperkingen voormeld in artikel 10bis niet van toepassing.

C. Bestuur en vertegenwoordiging

Artikel 11. Bestuur

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Artikel 12. Bevoegdheden

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bestuursbevoegdheden aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris

Artikel 13. Vergoeding

De algemene vergàdering beslist of het mandaat van de zaakvoerder al dan niet ten kosteloze titel wordt uitgeoefend.

Indien het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd is, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met absolute meerderheid van stemmen, of de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of evenredige vergoeding.

Deze wordt geboekt op de algemene kosten, los van alle eventuele representatie-, reis- en verplaatsingskosten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

D. Toezicht

Artikel 14. Controle van de vennootschap

Wanneer het door de wet vereist is en binnen de wettelijke grenzen, wordt het toezicht op de

vennootschap toevertrouwd aan één of meerdere commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare

termijn van drie jaar,

E. Algemene vergadering

Artikel 15 - Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden

bijeengeroepen op 30 april om veertien uur,

indien die dag een wettelijke feestdag is wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel

drieëntwintig van de statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig

dagen voor de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Ten allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen

en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van

de statuten inhoudt.

Ten allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige

wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

Artikel 16 - Plaats van de vergadering,

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel

van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

Artikel 17 - Bijeenroeping.

De zaakvoerder kan zowel een gewone algemene vergadering als een bijzondere of een buitengewone

algemene vergadering bijeenroepen.

Hij moet de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag.

Artikel 18 - Oproeping  Toezenden van stukken

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen

agendapunten.

Zij worden gedaan overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de vennoten, aan de zaakvoerders en aan de

commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens de wet moeten worden

ter beschikking gesteld.

Er wordt ook onverwijld en kosteloos een afschrift gezonden aan de andere opgeroepen personen die

erom verzoeken.

Artikel 19 - Voorzitterschap - Bureau - Aanwezigheid.

Elke algemene vergadering wordt voorgezeten door de oudste aanwezige zaakvoerder of, bij diens

afwezigheid, door de oudste aanwezige of vertegenwoordigde vennoot.

De voorzitter wijst een secretaris en een stemopnemer aan, die geen aandeelhouder behoeven te zijn.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Artikel 20 - Stemrecht,

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 21 - Aandelen en andere effecten in onverdeeldheid.

Wanneer aandelen en andere effecten in onverdeeldheid toebehoren aan verscheidene personen, dan

kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden

door één enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden.

Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen en andere effecten verbonden

rechten geschorst. Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de

burgerlijke rechter, en in geval van hoogdringendheid, haar voorzitter, op verzoek van de meest gerede

partij een voorlopige bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang

van de gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer één of meer aandelen en andere effecten tot het gemeenschappelijk vermogen van

echtgenoten behoren en er tussen de echtgenoten geen overeenstemming bereikt wordt, dan kan de

vrederechter overeenkomstig artikel 1421 van het burgerlijk wetboek één van beide echtgenoten op

diens verzoek machtigen om de bedoelde rechten alleen uit te oefenen.

Artikel 22 - Vruchtgebruik op aandelen.

Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt de uitoefening van het aan dat aandeel

verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Artikel 23 - Besluitvorming in de gewone en de bijzondere algemene vergadering

In de gewone en in de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen bij absolute

meerderheid van stemmen, behoudens strengere statutaire en wettelijke voorschriften terzake,

De onthoudingen of blancostemmen en de nietige stemmen warden in de gewone en in de bijzondere

algemene vergadering bij de berekening van de meerderheid verwaarloosd.

Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Artikel 24 - Notulen.

Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt.

De notulen van de gewone en van de bijzondere algemene vergadering worden door de secretaris onder leiding van de voorzitter opgetekend in een daartoe bestemd register en worden aan het eind van de vergadering ondertekend door de leden van het bureau en door de aandeelhouders die het vragen, Artikel 25 - Schriftelijke besluitvorming

Met uitzondering van de beslissingen, die bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door een zaakvoerder/de zaakvoerders/het college van zaakvoerders, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten, zaakvoerders, commissarissen, obligatie-of certificaathouders, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn,

F. Boeklaar - Jaarrekening - Winstverdeling

Artikel 26 - Boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op éénendertig december

van hetzelfde jaar.

Op het einde van het boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maken de zaakvoerders

de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel.

Artikel 27 - Winstverdeling.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van tenminste één/twintigste voorafgenomen om de

wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt,

Het saldo van de winst wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering.

Artikel 28 - Dividenden.

De zaakvoerder bepaalt het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald. De

uitbetaling moet geschieden binnen een jaar na de algemene vergadering waarop het bedrag is

vastgesteld.

Dividenden die niet geïnd zijn, verjaren na verloop van vijf jaar.

Artikel 29 - Uitkeringen.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-

actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het

bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle

reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld

naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door de begunstigden worden terugbetaald indien

de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering in strijd was met de voorschriften of daarvan niet

onkundig konden zijn.

G. Ontbinding - Vereffening.

Artikel 30 - Ontbinding.

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering (of : van de enige vennoot) beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter, dan wel bij een besluit van de algemene vergadering plaats heeft, als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

Artikel 31 - Vereffenaars.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening verzorgd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meerdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen.

De aangeduide vereffenaar(s) kunnen pas in functie treden nadat hun benoeming door de bevoegde Rechtbank van Koophandel is bevestigd.

Artikel 32 - Wijze van vereffening.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen fastens de niet voldoende volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad



vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in'

natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

H. Keuze van woonplaats.

De vennoten, zaakvoerder en vereffenaar, die hun woonplaats in den vreemde hebben, worden geacht

woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar alle dagvaardingen, betekeningen en

kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.

Achtste Besluit  Ontslag bestuurders van de naamloze vennootschap - benoeming van niet-

statutaire zaakvoerders

De vergadering aanvaardt het ontslag van de voltallige raad van bestuur van de naamloze

vennootschap, te weten:

mevrouw Vanlessen Inge, voornoemd;

- mevrouw Klinkers Sonja, voornoemd.

Over de kwijting van het door hen gevoerde beleid zal gestemd worden op de eerstvolgende

jaarvergadering, na goedkeuring van de desbetreffende jaarrekening.

Met eenparigheid van stemmen neemt de voltallige algemene vergadering vervolgens volgende

beslissing

Worden als zaakvoerders benoemd voor onbepaalde duur:

- mevrouw Vanlessen Inge, voornoemd;

- mevrouw Klinkers Sonja, voornoemd.

die bevestigen dat de uitoefening van deze functie hun niet krachtens een veroordeling verboden is, op

grond van het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en

deze opdracht aanvaarden.

Hun mandaat is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake.

Negende besluit

De algemene vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde

tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie

van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake,

Tiende besluit

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerders om de voorgaande

beslissingen uit te voeren.

Fiscale verklaring

A. Deze omzetting geschiedt met toepassing van de voordelen van het artikel 121, 1° van het Wetboek op de Registratierechten en van het artikel 214, § 1 van het Wetboek op de inkomstenbelastingen.

B. Het recht op geschrift bedraagt vijfennegentig euro (¬ 95,00).

STEMMING:

11 De voorzitter stelt vast dat alle punten van de agenda besproken zijn en dat hierover telkens een beslissing genomen werd met eenparigheid van stemmen.

2/ De agenda afgehandeld zijnde wordt de vergadering gesloten.

BEKWAAMHEID

Partijen verklaren de nodige bekwaamheid te hebben om deze handeling te stellen en dat noch zijzelf noch de vennootschap is geviseerd door een beschermingsmaatregel of beschikkingsbeperking en evenmin een verzoekschrift hebben ingediend met het oog op een collectieve schuldenregeling. INFORMATIE - RAADGEVING

De comparanten erkennen dat hen door de notaris gewezen werd op het recht dat elke partij de vrije keuze heeft om een andere notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan door een raadsman, in het bijzonder wanneer tegenstrijdige belangen of onevenwichtige bedingen worden vastgesteld.

De comparanten hebben hierop verklaard dat zich hier volgens hen geen tegenstrijdigheid van belangen voordoet en dat zij alle bedingen opgenomen in onderhavige akte voor evenwichtig houden en deze aanvaarden.

De comparanten bevestigen tevens dat de notaris hen naar behoren heeft ingelicht over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit onderhavige akte en hen op een onpartijdige wijze raad heeft verstrekt.

BEVESTIGING IDENTITEIT

Om te voldoen aan de bepalingen van de wet bevestigt de notaris dat de naam, voornamen, geboorteplaats en geboortedatum en de woonplaats van de partijen-natuurlijke personen overeenstemmen met de gegevens opgenomen in:

- het rijksregister.

- hun identiteitskaart.

De partijen bevestigen de juistheid van deze gegevens.

De partijen-natuurlijke personen waarvan het rijksregistemummer werd vermeld in onderhavige akte

verklaren uitdrukkelijk in te stemmen met de vermelding van dit nummer in deze akte en in alle

afschriften en uittreksels die van deze akte zullen opgemaakt worden.)





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

FISCALE VERKLARING

Het recht op geschrift bedraagt vijfennegentig euro (¬ 95,00).

WAARVAN PROCES-VERBAAL:

Verleden ten kantore van ondergetekende notaris te Neerpelt op voormelde datum.

De comparanten erkennen ieder een ontwerp van onderhavige akte ontvangen te hebben op 19

december 2013.

De comparanten verklaren dat, hoewel het ontwerp van de akte hen medegedeeld werd minder dan vijf

dagen voor het verlijden van de akte, zij deze voorafgaandelijke mededeling van het ontwerp als

voldoende tijdig aanzien, en dat zij voorafgaandelijk aan deze dit ontwerp hebben nagelezen.

En na een integrale voorlezing met toelichting voor wat betreft de vermeldingen vervat in artikel 12,

alinea 1 en 2 van de Organieke wet Notariaat, de aanpassingen aan het vooraf meegedeelde ontwerp

en een gedeeltelijke voorlezing van de andere bepalingen werd de gehele akte door ons notaris ten

behoeve van de comparanten toegelicht.

Na vervulling van alles wat hierboven staat, hebben de comparanten getekend met mij, notaris.

Volgend de handtekeningen,"

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Silvie LOPEZ-HERNANDEZ,

geassocieerd notaris te Neerpelt.

Tegelijk hiermee neergelegd ;

-volledige uitgifte.

- gecoördineerde tekst der statuten.

- bijzonder verslag van de raad van bestuur.

- verslag van de bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

.

Belgisch

Staatsblad

03/10/2013 : TG060001
03/10/2013 : TG060001
30/08/2013 : TG060001
06/09/2012 : TG060001
26/08/2011 : TG060001
07/09/2010 : TG060001
06/10/2009 : TG060001
13/08/2008 : TG060001
20/08/2007 : TG060001
07/09/2006 : TG060001
07/09/2006 : TG060001
07/04/2006 : TG060001
27/04/2005 : TG060001
08/09/2004 : TG060001
06/08/2004 : TG060001
01/07/2003 : TG060001
17/10/2002 : TG060001
06/10/2001 : TG060001
30/03/2001 : TG060001
17/10/2000 : TG060001
29/09/1999 : TG060001
18/12/1996 : TG60001
12/09/1995 : TG60001
20/04/1994 : TG60001
08/02/1986 : TG60001
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.04.2016, NGL 30.08.2016 16532-0160-010

Coordonnées
ACON IMMO

Adresse
DOKTER HAUBENLAAN 4/2 3630 MAASMECHELEN

Code postal : 3630
Localité : MAASMECHELEN
Commune : MAASMECHELEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande