ACOSTURA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ACOSTURA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 897.450.631

Publication

02/12/2011
ÿþVoor-

behouden aan hei. Belgisch

Staatsblad

+11181759

r werd volledige décharge verleend aan de vereffenaar.

ift'ie

De I`to ratier,

Mod2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0897.450,631 Benaming ACOSTURA (voluit) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Slakweidestraat 38, 3630 Maasmechelen, België

Onderwerp akte Uittreksel vergadering sluiting vereffening

De bijzondere vergadering der aandeelhouders van 21 november 2011 heeft beslist om de vereffening van de vennootschap af te sluiten.

Het verdelingsplan werd voorgelegd aan de Rechtbank van Koophandel te Tongeren en bij beschikking van de Ie Kamer van deze Rechtbank van 14 november 2011 werd dit plan goedgekeurd.

Er worden geen gelden geconsigneerd.

boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende vijf jaren bewaard worden 630 M.asmechelen, Slakweidestraat 38

M chtild'e :essen, ve -ffenaa

te

"

Biilaggen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2011- Annexes du Moniteur belge

_ Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende nota

... _....._....-. - - -- ris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : !Vaam en handtekening.

~L

l rgelego ter griffie der

rechtbank v. koophandel te TONGEREN

72-11-2011

20/07/2011
ÿþ mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Neergelegd ter griffie dar

rechtbank y. klophandel te TONGEREN

g 7 17- 2IM

De Hooidgnetiffie

Voor-

behouden

aan flat

Belgisch

Staatsblad

1l1E (11 11 IIE I1II I111 Elli 1 III

*11112056+

Onderrtemingsnr : 0897.450.631

Benaming : AC$STIUIRA

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Slakweidestraat 38

3630 Maasmechelen

Onderwerp akte :BVBA: vereffening

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Geraldine COPS te Maaseik, Maastrich tersteenweg 85, op éénentwintig juni tweeduizend en elf, ter registratie aangeboden.

Zijnde een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeel houders van de vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met:, beperkte aansprakelijkheid "ACOSTURA" met maatschappelijke zetel te 3630 Maasmechelen, Slakweidestraat 38 en met ondernemingsnummer BTW BE 0897.450.631 en op welke buitengewone algemene vergadering honderd (100) aandelen, zijnde de totaliteit van de aandelen van de vennootschap aanwe-zig waren.

BLIJKT dat volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stem-men waarmee aan de stemming deelgenomen werd.

EERSTE BESLUIT - VERSLAGGEVING

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opge-. steld door de zaakvoerder, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door voornoemde bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap on-' der de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Hubert' Vencken", overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva gevoegd, afgesloten:: per éénendertig maart tweeduizend en elf.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van': activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen. TWEEDE BESLUIT - ONTBINDING

De vergadering beslist tot de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, " te rekenen vanaf heden.

DERDE BESLUIT  KENNISNAME ONTSLAG ZAAKVOERDER

De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die; voorafgaat de hiernavolgende zaakvoerder van rechtswege ontslagnemend is:

- mevrouw MAESSEN Mechtilda Gertruda, voornoemd.

VIERDE BESLUIT  BENOEMING VEREFFENAAR - BEZOLDIGING

De vergadering beslist één vereffenaar te benoemen. Zij benoemt als vereffenaar, mevrouw MAESSEN Mechtilda Gertruda, voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden onder de bevestiging niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich daartegen, verzet.

De vergadering beslist dat de vereffenaar haar mandaat onbezoldigd zal uitoefenen. Ondergetekende notaris wijst erop dat de vereffenaar overeenkomstig artikel 184 van het ': Wetboek van Vennootschappen slechts in functie treedt nadat haar benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel wordt bevestigd of gehomologeerd.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

i

" " -

mai 2.1

De vergadering verleent alle machten aan mevrouw MAESSEN Mechtilda Gertruda, voornoemd, om het verzoekschrift met het oog op het verkrijgen van de bevestiging of de homologatie van de benoeming van de vereffenaar of van de hierna benoemde plaatsvervangende vereffenaar in te dienen bij de rechtbank van koophandel tezamen met een boekhoudkundige staat van activa en passiva. De vergadering beslist dat desgevallend in dat verzoekschrift ook de bevestiging wordt gevraagd aan de rechtbank van koophandel van de handelingen die de vereffenaar tussen heden en de bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel zou hebben gesteld in hoedanigheid van vereffenaar van de vennoot-schap.

Een afschrift van de beslissing van de rechtbank van koophandel wordt samen met een uitgifte van dit proces-verbaal neergelegd in het vereffeningsdossier van de vennootschap bij de griffie van de rechtbank van koophandel.

VIJFDE BESLUIT  MACHTEN VAN DE VEREFFENAAR

De vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast.

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189 bis van het Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de: vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te , worden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 van het Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

ZESDE BESLUIT  STATUTENWIJZIGINGEN

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap beslist de vergadering de statuten als volgt aan te passen, rekening houdend met de nieuwe toestand waarin de vennootschap zich bevindt.

- vervanging van artikel één van de statuten door de volgende tekst:

"De vennootschap, opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid, is in vereffening. Haar benaming luidt "ACOSTURA, in vereffening".

- vervanging van artikel twee van de statuten door de volgende tekst:

"De vennootschap bestaat met ingang vanaf éénentwintig juni tweeduizend en elf enkel nog

voor haar vereffening."

- vervanging van artikel drie van de statuten door de volgende tekst:

"De vennootschap is gevestigd te 3630 Maasmechelen, Slakweidestraat 38.

De zetel van de vennootschap kan niet verplaatst worden tenzij mits homologatie van de

bevoegde rechtbank van koophandel."

- toevoeging van een tweede alinea aan artikel achtentwintig van de statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel achtentwintig, tweede alinea van de statuten luidt als volgt:

"In het geval dat de vennootschap ontbonden wordt en in vereffening wordt gesteld, kan de vereffenaar van de aandeelhouders betaling eisen van de bedragen tot storting waarvan ze zich verbonden hebben en welke nodig lijken om haar schulden en de kosten van vereffening te voldoen."

- toevoeging van een derde alinea aan artikel twaalf van de statuten.

Artikel twaalf, derde alinea van de statuten luidt als volgt:

"In het geval dat de vennootschap ontbonden wordt en in vereffening wordt gesteld, wordt

de vennootschap bestuurd door één vereffenaar."

- toevoeging van artikel negenentwintig bis in de statuten waarvan de tekst als volgt luidt: "In het geval dat de vennootschap ontbonden wordt en in vereffening wordt gesteld, heeft de vereffenaar de volgende bevoegdheden.

. De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene

" vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verza-

ken aan alle zakelijke rechten,

voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of

zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen,

beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken

van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een

gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij

vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor aile

handelingen door de vereffenaar."

ZEVENDE BESLUIT  VOLMACHT COORDINATIE

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde

" statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

ACHTSTE BESLUIT  VOLMACHT FORMALITEITEN

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Theo Raedschelders", met maatschappelijke zetel te 3680 Maaseik, Pelserstraat 11, evenals aan de bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde te verzekeren.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL Notaris Geraldine Cops te Maaseik.

Tegelijk hiermede neergelegd:

uitgifte van de akte dd 21/06/2011,

de gecoördineerde statuten,

bijzonder verslag van de zaakvoerder,

een staat van actief en passief per 31/03/2011, en

bijzonder verslag van de bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik 8 vermeiden " Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris: hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.05.2011, NGL 21.06.2011 11179-0320-009
23/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 31.05.2010, NGL 19.07.2010 10306-0242-009

Coordonnées
ACOSTURA

Adresse
SLAKWEIDESTRAAT 38 3630 MAASMECHELEN

Code postal : 3630
Localité : MAASMECHELEN
Commune : MAASMECHELEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande