ACSHAM

Société en commandite simple


Dénomination : ACSHAM
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 886.487.057

Publication

31/12/2012
ÿþ Mcd Wafd 777

. 1t In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i111111I I I I 1I 111111 IIHI 111H 1I1 11111111

/ -.~.C,YFBAKKVANKpOPi7Ali~El

1 8 Ut, 2912 vdtagi..T.

Ondernemingsnr : 0886.487.057

Benaming

(voluit) : ACSHAM in vereffening

(verkort)

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Merelstraat 8, 3945 Ham

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 31 oktober 2012 blijkt dat kennis werd genomen van het verslag van de vereffenaar en van de goedkeuring ervan door de Rechtbank van Koophandel te Hasselt mits betaling en/of consignatie van E 227,35 en E 1.723,03. Uit de bijgevoegde stukken blijkt dat aan deze betalings- en consignatieverplichting is voldaan.

De vereffeningsrekeningen werden goedgekeurd, er werd afgezien van de benoeming van een commissaris, er werd kwijting verleend aan de vereffenaar en de vereffening werd met ingang van diezelfde datum gesloten. De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende vijf jaren bewaard worden te 3945 Ham, Merelstraat 8.

Ali SARI

vereffenaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso (o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

27/04/2012
ÿþVoar-

behoudo aan hot Belgiscl

StaatgbI

Mad21

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111

*12081347*

1

id

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 7 -04- 2012

HASSELT

Ondememingsnr : 0886.487.057

Benaming

(voluit) : ACSHAM

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Merelstraat 8, 3945 Ham

Onderwerp akte : ONTBINDING

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering d.d. 10 januari 2012 blijkt dat de vergadering met eenparigheid van stemmen besloten heeft om :

-met ingang van diezelfde datum de vennootschap vervroegd te ontbinden en in vereffening te stellen zodat de vennootschap enkel nog zal voortbestaan voor haar vereffening.

-met ingang van diezelfde datum ontslag te verlenen aan de in functie zijnde zaakvoerders en vervolgens te benoemen als vereffenaar van de vennootschap :

-de heer Ali SARI, wonende te 3945 Ham, Merelstraat 8.

De vereffenaar zal de meest uitgebreide bevoegdheden hebben voor het volbrengen van zijn opdracht en namelijk deze voorzien bij artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder de machtiging te moeten krijgen van een nieuwe algemene vergadering in de gevallen waarin deze voorzien is door de wet. In het bijzonder zal hij de macht hebben alle zakelijke rechten, voorrechten en ontbindende vorderingen te verzaken, opheffing te verlenen voor of na betaling, van alle inschrijvingen van voorrechten of hypotheken, overschrijvingen, beslag of bevel, verzet en beletsel, en de hypotheekbewaarders vrij te stellen van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen.

Hij mag, onder zijn verantwoordelijkheid, één of meer lasthebbers aanstellen en alle algemene en bijzondere machten toekennen, die hij gepast oordeelt.

Hij wordt ervan ontslagen een inventaris op te maken en zal zich mogen beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

Hij vertegenwoordigt alleen de vennootschap ten opzichte van derden en de vennootschap in vereffening zal geldig verbonden zijn door de handtekening van de vereffenaar. Zijn mandaat is onbezoldigd. -bijzondere volmacht te verlenen aan de naamloze vennootschap Fineko, met zetel te 3600 Genk, Toekomstlaan 38, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Tongeren onder nummer 0458.916.007, evenals aan haar aangestelden en vertegenwoordigers om over te gaan tot:

" de indiening van het verzoekschrift op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel tot de bevestiging van de benoeming van de vereffenaar

" de schrapping van de inschrijving in het rechtspersonenregister bij de sluiting van de vereffening

" alle overige formaliteiten te vervullen die zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen.

Ali SARI

vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Rasta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ACSHAM

Adresse
MERELSTRAAT 8 3945 HAM

Code postal : 3945
Localité : Kwaadmechelen
Commune : HAM
Province : Limbourg
Région : Région flamande