ACTION SHOP KEMP

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ACTION SHOP KEMP
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 449.391.793

Publication

10/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.05.2014, NGL 24.05.2014 14149-0407-014
27/11/2013
ÿþMoa word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0449.391.793

Benaming

(valwit) : ACTION SHOP KEMP

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : 3500 Hasselt, Genkersteenweg 80B

(volledig adres)

Onderwerp akte ; STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Michaël VAN DER LINDEN, te Hasselt op 31 oktober 2013, geregistreerd te Hasselt op 4 november 2013, boek 801, blad 47, vak 11, ontvangen 50,00 euro, de Ontvanger K, Blondeel, dat er werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap ACTION SHOP KEMP, met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Genkersteenweg 80B.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING:

Zijn aanwezig of vertegenwoordigd de hierna genoemde aandeelhouders

1) De heer KEMP Marcel Martha Jozef Paul, en zijn echtgenote, mevrouw KREINTZ Marie Claire Andrea Henri, samen wonende te 3500 Hasselt, Eikendreef 11.

2) Mevrouw KEMP Ann Ida Albert, wonende te 2018 Berchem, Generaal Lemanstraat 50.

3) De heer KEMP Marc Jozef Maria, wonende te 3500 Hasselt, Zestien-Bundersstraat 45.

Eerste beslissing: Omzetting van het maatschappelijk kapitaal in euro en afschaffing van de nominale. waarde van de aandelen.

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap om te zetten in euro.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt vier miljoen vijfhonderdduizend Belgische Frank (4.500.000 BF); en wordt op basis van de conversiekoers, hetzij veertig komma drieduizend driehonderd negenennegentig; (40,3399), omgezet in honderd en elfduizend vijfhonderd tweeënvijftig euro en negen eurocent (¬ 111.552,09).

De vergadering beslist eveneens de nominale waarde van de aandelen af te schaffen.

Tweede beslissing: Kennisname van de beslissing tot omwisseling van de aandelen aan toonder in aandelen op naam, en wijziging van de statutaire bepalingen betreffende de aard van de aandelen en de oproepingen tot de algemene vergaderingen, conform de Wet van 14 december 2005 houdende afschaffing van, de effecten aan toonder.

In het kader van de Wet van 14 december 2005 houdende afschaffing van de effecten aan toonder, werd de algemene vergadering de dato 27 december 2011 beslist de aandelen aan toonder af te schaffen, en om te zetten in aandelen op naam.

De notulen van deze algemene vergadering werden geregistreerd te Hasselt 1, op 28 december 2011, boek 6/148, blad 38, vak 26.

Als gevolg van deze beslissing worden de statutaire bepalingen betreffende de aard van de aandelen en de oproepingen tot de algemene vergaderingen gewijzigd, als volgt;

Aard van de aandelen;

Alle aandelen zijn op naam en worden voorzien van een volgnummer.

Er wordt in de zetel van de vennootschap een register van aandelen gehouden, waarin wordt aangetekend: -de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke aandeelhouder, alsmede het getal van de hem; toebehorende aandelen;

-de gedane stortingen;

-de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, en de omzetting van aandelen op naam. in gedematerialiseerde effecten, voor zover onderhavige statuten de omzetting toelaten;

-de uitdrukkelijke vermelding van de nietigheid van eigen effecten in bezit van de vennootschap, conform de: bepalingen van artikel 625 van het Wetboek van Vennootschappen.

De eigendom van een aandeel op naam wordt bewezen door de akten van oprichting en van` kapitaalverhoging, alsmede, na overdracht of overgang, door inschrijving in voormeld register.

De overdrachten en overgangen gelden ten aanzien van de vennootschap en van derden vanaf de datum, van inschrijving in het register van aandelen.

Elke aandeelhouder of belanghebbende derde kan van dat register inzage nemen.

Op de 1aatte blz. van Luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

15 -ii- 2013

HASSELT

Griffie



I H 1 177797* 111111



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van de aandelen, Deze certificaten vermelden de aard van deze effecten, de datum van hun uitgifte, de voorwaarden van hun overdracht en de overgangen en voordrachten niet hun datum,

Een algemene vergadering kan beslissen tot de omvorming van de aandelen op naam naar gedematerialiseerde aandelen, en omgekeerd.

De raad van bestuur bepaalt, conform de wet, de vorm en de inhoud van het aandeelbewijs, en zorgt voor de verspreiding ervan tussen de aandeelhouders.

ingeval van gedematerialiseerde aandelen, zal de raad van bestuur beslissen bij welke financiële instelling en op welke wijze de aandelen zullen worden ingeschreven.

Oproepingen tot de algemene vergaderingen:

De algemene vergaderingen komen bijeen op bijeenroeping van de raad van bestuur.

Aan de houders van aandelen, obligaties of warrants op naam of onder gedematerialiseerde vorm, aan de houders van certificaten op naam of onder gedematerialiseerde vorm, die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de bestuurders en aan de commissarissen worden de oproepingen vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen:

- de eigenaars van aandelen op naam, ten minste zeven dagen voor de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie om aan de vergadering deel te nemen en van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen;

- de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen, ten minste zeven dagen voor de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap of op de plaatsen die aangegeven zijn in de oproeping, een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest dienen neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de aandeelhouders, de commissarissen en de bestuurders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld. Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming, zoals bepaald in artikel 536 van het Wetboek van Vennootschappen, dan zullen de bestuurders, samen met het rondschrijven, aan de aandeelhouders en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Derde beslissing: Eerste kapitaalverhoging door incorporatie van beschikbare reserves.

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met vierhonderd zevenenveertig euro en éénennegentig eurocent (¬ 447,91), door incorporatie van beschikbare reserves, teneinde het kapitaal te brengen van honderd en elfduizend vijfhonderd tweeënvijftig euro en negen eurocent (¬ 111.552,09) op honderd en twaalfduizend euro (¬ 112.000,00).

Vierde beslissing: Tweede kapitaalverhoging door inbreng in natura  Verslagen -- Inschrijving -- Vaststelling van de kapitaalverhoging.

Beslissing tot kapitaalverhoging:

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met honderd achtentachtigduizend euro (¬ 188.000,00), teneinde het kapitaal te brengen van honderd en twaalfduizend euro (¬ 112.000,00) op driehonderdduizend euro (¬ 300.000,00), door het creëren van tweeduizend (2.000) nieuwe aandelen op naam, zonder nominale waarde, die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen.

Op deze nieuwe aandelen zal onmiddellijk worden ingeschreven in natura, zoals hierna vermeld.

Verslagen:

Met éénparigheid ontslaat de algemene vergadering de voorzitter de verslagen van de bestuurders en van de bedrijfsrevisor voor te lezen.

Deze verslagen werden opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen.

Een exemplaar van de verslagen zal worden neergelegd op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, samen met een expeditie van onderhavig proces-verbaal.

Inschrijving:

Op deze tweeduizend (2.000) nieuwe aandelen is vervolgens ingeschreven door:

1/ de echtgenoten KEMP-KREINTZ voornoemd, voor een bedrag van vierennegentigduizend euro (¬ 94.000,00);

2/ de heer Marc KEMP voornoemd, voor een bedrag van vierennegentigduizend euro (¬ 94.000,00).

Deze kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt door de inbreng van een gedeelte van de schuldvorderingen, onder de vorm van rekening-courant, die de echtgenoten KEMP-KREINTZ en de heer Marc KEMP hebben op de Naamloze Vennootschap "ACTION SHOP KEMP",

De nieuwe aandelen worden, als tegenprestatie voor de inbreng, toebedeeld aan de inbrengers, zoals voormeld.

Zijn hier tussengekomen, de echtgenoten KEMP-KREINTZ en de heer Maro KEMP, allen voornoemd, die verklaren, na lezing gehoord te hebben van wat voorafgaat, volledig kennis te hebben van de statuten en van de financiële toestand van de vennootschap, en inbreng te doen van een gedeelte van hun schuldvorderingen, onder de vorm van rekening-courant, op de Naamloze Vennootschap "ACTION SHOP KEMP",

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Als tegenprestatie voor de inbreng worden aan de echtgenoten KEMP-KREINTZ duizend (1.000) nieuwe aandelen toebedeeld, en aan de heer Marc KEMP eveneens duizend (1.000) nieuwe aandelen.

Vaststelling van de kapitaalverhoging:

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat het maatschappelijk kapitaal aldus gebracht werd op driehonderdduizend euro (E 300.000,00), vertegenwoordigd door tweeduizend vierhonderd vijftig (2.450) aandelen op naam, zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/tweeduizend vierhonderd vijftigste (1/2.450ste) elk.

Vijfde beslissing; Actualisering en herformulering van de statuten teneinde deze in overeenstemming te brengen met de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, zonder wijziging van de kernbepalingen van de statuten.

De vergadering beslist de statuten te actualiseren en te herformuleren, teneinde deze in overeenstemming te brengen met de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, zonder wijziging evenwel van de kernbepalingen van de statuten.

De statuten zullen aangepast worden in het kader van de aanneming van nieuwe statuten, waarvan hierna sprake.

Zesde beslissing: Aanneming van nieuwe statuten overeenkomstig de voorgaande beslissingen.

De vergadering beslist nieuwe statuten aan te nemen, rekening houdend met de genomen beslissingen en met de bepalingen van het voormelde wetboek, als volgt (verkorte weergave) :

ARTIKEL 1 : Rechtsvorm en naam

De vennootschap is een Naamloze Vennootschap onder de naam "ACTION SHOP KEMP".

ARTIKEL 2 ; Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3500 Hasselt, Genkersteenweg 80 B.

De zetel kan zonder statutenwijziging door beslissing van de raad van bestuur overgebracht worden naar elke andere plaats in België binnen het nederlandstalig of tweetalig taalgebied.

Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad,

De vennootschap mag, bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, bijhuizen, filialen, administratieve zetels, uitbatingen, agentschappen, kantoren en bewaarplaatsen oprichten in België en in het buitenland. ARTIKEL 3 ; Doel

Het doel van de vennootschap, te verwezenlijken hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden, is:

Groot- en kleinhandel in, het bestuderen van, het verwezenlijken van, het nemen van belangen in projecten betreffende, en het ter beschikking stellen van de know-how aangaande goederen of activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de sectoren van fotografie, cinema, audio-visueel, optiek, informatica, elektronica, burotica, alsmede aile technieken van reproduktie, communicatie, research, detectie, preventie, beveiliging, alarm, introspectie,..., voor aile doeleinden, zowel burgerlijk en particulier als commercieel of industrieel, met inbegrip van wetenschappelijke en medische doeleinden.

Deze opsomming is louter enuntiatief en niet limitatief.

De vennootschap zal, zowel in het buitenland als in het binnenland, door middel van inbreng, versmelting, inschrijving, borgstelling of om het even welke andere wijze, mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijksoortig of bijhorend doel nastreven, of die eenvoudig nuttig zijn tot de algemene of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel, of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

ARTIKEL 4 : Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Behoudens gerechtelijke ontbinding kan zij slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering, beraadslagend volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

ARTIKEL 5 : Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderdduizend euro (E 300.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door tweeduizend vierhonderd vijftig (2.450) aandelen met stemrecht, zender aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/tweeduizend vierhonderd vijftigste (112.450ste) elk,

ARTIKEL 13 : Samenstelling van de raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit ten minste drie leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, aandeelhouders of niet, benoemd door de algemene vergadering en ten allen tijde door haar afzetbaar.

Nochtans kan het aantal bestuurders beperkt worden tot twee, inzoverre de wet dit toelaat.

De duur van hun opdracht mag zes jaar niet te boven gaan. De uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

ARTIKEL 20 : Bevoegdheden van de raad van bestuur en vertegenwoordiging van de vennootschap

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn ter verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

,

~ 4

" ' Voorbehouden aan het Belgisch 3 Staatsblad

-Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur zal aan personen gekozen in of buiten zijn midden het dagelijks bestuur of bijzondere volmachten, welke hij zal bepalen, mogen afvaardigen.

Wordt dit gedaan aan een bestuurder, dan zal deze de titel hebben van gedelegeerd bestuurder; zo het geen bestuurder is, voert deze de titel van directeur.

Hij zal de aldus toegekende machten mogen herroepen en zal de emolumenten aan deze bijzondere ; functies verbonden, vaststellen.

Onverminderd de vertegenwoordigingsmacht voor daden van dagelijks bestuur is de handtekening van twee bestuurders noodzakelijk om de vennootschap te vertegenwoordigen in al de handelingen die het beschikkingsrecht betreffen, zoals de verkoop van onroerende goederen van de vennootschap, alsmede het , aangaan van leningen met hypotheken.

ARTIKEL 21 : Toezicht

Het toezicht over het bestuur van de vennootschap wordt uitgeoefend door ieder aandeelhouder individueel, ARTIKEL 23 ; Jaarvergadering, bijzondere en buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand mei, om achttien (18.00) uur, in de maatschappelijke zetel. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, op hetzelfde uur.

ARTIKEL 32 : Boekjaar

Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. ARTIKEL 39 ; Wetboek van Vennootschappen Voor alles wat niet opgenomen is in de statuten wordt verwezen naar de beschikkingen van het Wetboek

van Vennootschappen. Dientengevolge worden de beschikkingen van dit wetboek waarvan niet uitdrukkelijk zou

zijn afgeweken, geacht opgenomen te zijn in de huidige statuten van de vennootschap en worden de bedingen

die in tegenspraak zijn met de gebiedende bepalingen van dit wetboek, geacht niet geschreven te zijne" Zevende beslissing; Machtiging aan de notaris tot coördinatie van de statuten,

De vergadering machtigt ondergetekende notaris tot coördinatie van de statuten en tot neerlegging van deze gecoordineerde statuten op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel binnen de drie maanden vanaf heden.

Achtste beslissing: Ontslag en (her)benoeming van de bestuurders.

De vergadering aanvaardt het ontslag van de huidige bestuurders, en geeft hen kwijting voor het gevoerde beleid.

De vergadering beslist nieuwe bestuurders te (her)benoemen.

Het aantal bestuurders wordt vastgesteld op drie (3), en tot die functie worden benoemd, voor een termijn van zes (6) jaar:

-de heer KEMP Marcel voornoemd;

-mevrouw KREINTZ Marie Claire voornoemd;

-de heer KEMP Marc voornoemd.

Zij verklaren allen dit mandaat te aanvaarden.

Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De raad van bestuur, aldus samengesteld, verklaart vervolgens geldig te kunnen vergaderen teneinde over te gaan tot de benoeming van een voorzitter en een gedelegeerd bestuurder.

Met éénparigheid van stemmen wordt benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur, mevrouw KREINTZ Marie Claire voornoemd, en tot gedelegeerd bestuurder, de heer KEMP Marcel en de heer KEMP Marc voornoemd, voor een periode van zes (6) jaar, die verklaren deze mandaten te aanvaarden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Getekend notaris Michaël VAN DER LINDEN, Toekomststraat 56 te 3500 Hasselt.

TEGELIJK HIERBIJ NEERGELEGD.

Voor eensluidend afschrift, voor ontledend uittreksel, verslag bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

08/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.05.2013, NGL 31.07.2013 13386-0150-014
16/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.05.2011, NGL 08.08.2011 11388-0176-013
02/03/2011 : HA082787
02/07/2009 : HA082787
03/07/2008 : HA082787
12/05/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
02/07/2007 : HA082787
30/06/2006 : HA082787
13/07/2005 : HA082787
26/05/2004 : HA082787
26/06/2003 : HA082787
16/03/1993 : HA82787
09/05/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
ACTION SHOP KEMP

Adresse
GENKERSTEENWEG 80B 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande