ADA

Association sans but lucratif


Dénomination : ADA
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 833.673.824

Publication

22/08/2013
ÿþ M0D2.2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

11111111

111,11).111.1.11111112*

_........,... _.. ~..,..,

Neergelegd ter glatie aso rechtbank v. koophandel ta TONGEREN

1 2 -08- 2013

De Hoofdgrittier>Griffi'e

Voor behoud

aan he Bolgis( staatsti

11

Ondernemingsnr : 0833.673.824 Benaming

(voluit) :

vzw "Ada"

iverkort)

Rechtsvore : vzw

Zetel ; Oude Baan 5, 3630 Maasmechelen

Onderwerp akte : Ontbinding

Ontbinding van de v.z.w. "Ada"

De hierna vermelde personen:

Voorzitter: Avci Cemalettin; Pennigmeester: Kapaklikaya Rahmi; Secretaris: Cengiz Kadir, Bogutekin Erhan

en aile andere leden van de vereniging.

Bij de Algemene Vergadering van 28 juli 2013 hebben de bovenvermelde personen en alle andere leden met unanimiteit besloten om de vereniging, die de naam v.z.w. "Ada" draagt en gevestigd is op de Oude Baan 5, 3630 Maasmechelen, gerechtelijk arrondissement Tongeren, te ontbinden.

Gelet op de statuten van de v.z.w. "Club Maasmechelen", heeft de buitengewone algemene vergadering van 6 februari 2011 besloten als volgt :

1.Het verslag van de Algemene Vergadering van zondag 28 juli 2013 wordt zonder opmerkingen aanvaard.

2.De Algemene Vergadering, vaststellend dat het vereiste aanwezigheidsquota is bereikt, beslist met eenparigheid van stemmen, over te gaan tot de vrijwillige en definitieve ontbinding van de vereniging. De v.z.w, "Ada"" wordt ontbonden. De ontbinding gebeurt conform de statuten van de vereniging.

3.Eveneens met eenparigheid van stemmen hebben de leden van de Algemene Vergadering de bestuurders kwijting gegeven voor de daden verricht tijdens hun bestuursmandaat. De algemene vergadering schenkt kwijting aan alle beheerders.

4.Er wordt geen vereffenaar benoemd : omdat er vastgesteld is door de Algemene vergadering dat de v.z.w.' noch bezittingen, noch schulden, noch verbintenissen, noch vorderingen heeft. Bijgevolg is de vereffening afgesloten. Er is geen maatschappelijk kapitaal dat netto overblijft omdat er nog kosten noch baten te vereffenen zijn. Daarom is het niet nodig om een vereffenaar aan te duiden.

Aldus opgemaakt en getekend te Maasmechelen op 2810712013 in 3 exemplaren en aangenomen met eenparigheid van stemmen op de vergadering.

Gedaan te Maasmechelen op 28/07/2013

De hierna vermelde personen zijn bevoegd om de vereniging ten aanzien van derden te vertegenwoordigen:

Voorzitter Avci Cemalettin

Penningmeester Kapaklikaya Rahmi

Op de raatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ' Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

23/02/2011
ÿþVoorbehouder aan het Belgisch Staatsblac

MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2011- Annexes du Moniteur belge

" 110299â0"

" 0833.673.824

Neergelegd ter griffie der rechtbank v. koophandel te TONGEREN

1 1 -02- 2011 1

/'

De Hoofdgriffier, Griffie

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : V.Z.W. "Ada"

(verkort) : V.Z.W. "Ada"

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Oude Baan 5, 3630 Maasmechelen

Onderwerp akte : Oprichting.

Statuten v.z.w. "Ada"

De hierna vermelde personen:

Avci Cemalettin ; Adres: Guillaume Lambertlaan 9, 3630 Maasmechelen; Geboortedatum: 01/01/1960,

Beroep: arbeider; Rijksregisternummer: 60.01.01-427.34;

Cengiz Kadir; Adres: Bresilstraat 22, 3650 Dilsen-Stokkem ; Geboortedatum: 12/10/1982; Beroep: arbeider;

Rijksregisternummer: 82.10.12-535.24;

Kapaklikaya Rahmi, Adres: Beerensheuvel 15, 3630 Maasmechelen; Geboortedatum: 10/10/1970; Beroep:

arbieder; Rijksregisternummer: 70.10.10-649.09.

Bogutekin Erhan; Adres: Heirstraat 282, 3630 Maasmechelen; Geboortedatum:10/1211980; Beroep:

arbieder; Rijksregisternummer: 80.12.10-485.09;

Bij de oprichtersvergadering zijn de bovenvermelde personen overeengekomen een vereniging zonder

winstoogmerk op te richten, waarvan de statuten als volgt luiden:

STATUTEN

ARTIKEL 1. NAAM: De vereniging draagt de naam: vzw "Ada".

ARTIKEL 2. ZETEL: De maatschappelijke zetel van de vereniging is gevestigd te, Oude Baan 5, 3630 Maasmechelen, gelegen in het gerechtelijke arrondissement Tongeren. De vereniging kan krachtens het besluit van de Algemene Vergadering een bijkantoor of een comité openen.

ARTIKEL 3. DUUR: De vereniging is een Vereniging Zonder Winstoogmerk en is voor onbepaalde duur opge-'richt. De algemene vergadering kan te allen tijde de vereniging ontbinden mits besluit van twee derde meerderheid van de leden.

ARTIKEL 4. DOEL: De vereniging heeft tot doel:

a.De vereniging heeft tot doel, met uitsluiting van elk winstoogmerk, het opzetten van socio-culturele, interculturele en sport activiteiten ten einde de individuele ontplooiing van de van de leden te stimuleren en hun integratie in de samenleving te bevorderen.

b. Het bieden van een lokaal aan haar leden om samen te komen en gezamenlijk gezelschapsspelen, bordspellen en kaartspellen op te zetten.

c. Sportliefhebbers samenbrengen en gezamenlijk activiteiten opzetten, om de integratie te bevorderen. d.De Turkse cultuur bekendmaken maken bij de Belgische bevolking. Ook wil de vereniging de Belgische

cultuur bekendmaken bij de Turkse bevolking. Uitbouwen van werkingen om zo beide culturen te promoten. e.De vereniging kan met andere Belgische en Turkse verenigingen gezamenlijke activiteiten ontwikkelen om

hetzelfde doel na te streven.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden " Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(ea) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

ARTIKEL 5. BENOEMING, ONTSLAG EN UITSLUITING VAN LEDEN:

a.ledereen kan lid worden van de vereniging.

b.Geïnteresseerden die lid willen worden moeten een schriftelijke aanvraag indienen bij de Raad van Bestuur. Over de toetreding van nieuwe leden wordt beslist door de Raad van Bestuur. Binnen de maand krijgen zij een schriftelijk antwoord over de genomen beslissing. Geïnteresseerde die een negatief beslissing heeft ontvangen kan dit voorleggen bij de eerste Algemene Vergadering. Het besluit van de Algemene Vergadering is bindend.

c.Het lidgeld die betaald dient te worden, die door de beslissing van de Raad van Bestuur wordt bepaald, wordt aan ieder lid medegedeeld.

d.Leden die wensen uit te treden van de vereniging kunnen uittreden mits betaling van het lidgeld. De reden van de uittreding dient schriftelijk en aangetekend te gebeuren.

e.De Raad van Bestuur kan de uitsluiting vorderen van de leden die de doelstellingen van de vereniging tegenspreken. De lid kan in de eerst komende Algemene Vergadering zich verweren. Het besluit van de Algemene Vergadering is bindend.

f.De Raad van Bestuur kan erelidmaatschap of voorzitterschap geven aan een persoon of meerdere personen, die een aanmerkelijk ondersteuning betekent in de harmonisering van de gemeenschappen, of een grote materiële contributie inbrengt.

ARTIKEL 6. DE ORGANEN VAN DE VERENIGING:

De Organen van de vereniging zijn: De Algemene Vergadering en de Raad van Bestuur;

ARTIKEL 7. DE ALGEMENE VERGADERING:

a.De Algemene Vergadering wordt samengesteld uit alle leden.

b.Elk jaar, binnen de eerste drie maanden, wordt verplichtend een gewone algemene vergadering te houden. De Algemene Vergadering zal gehouden bij middel van een schriftelijk oproeping of een aankondiging verstuurd ten minste 15 dagen voor de vergadering, door de voorzitter van de Raad van Bestuur.

c.De Algemene Vergadering kan worden samengeroepen in buitengewone zitting door één vijfde van de leden of op verzoek van de Raad van Bestuur. De Vergadering dient te gehouden binnen de maand.

d.ln gewone gevallen worden wordt de Algemene Vergadering gehouden bij meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen. De Algemene Vergadering vergadert slechts geldig als de absolute meerderheid van de leden aanwezig zijn. Indien de absolute meerderheid niet bereikt wordt, komt er 15 dagen later een tweede bijeenroeping waarbij de Algemene Vergadering geldig vergadert, ongeacht het aantal aanwezigen.

e.De Algemene Vergadering bevat de agenda, vastgelegd door de Raad van Bestuur. De agendapunten worden aan de Algemene Vergadering toegelicht. De Algemene Vergadering beraadslaagt zich over de agendapunten en indien nodig keurt zij de agendapunten.

f.De Algemene Vergadering wordt voorgezeten door een lid die aangeduid wordt door de Algemene Vergadering. De gekozen voorzitter van de Algemene Vergadering moet van de aanwezige leden met meerderheid van de aanwezige of de vertegenwoordigde stemmen twee secretarissen aanduiden. De notulen van elke vergadering worden opgenomen in een bijzonder register en overgedragen aan de nieuwe Algemene Vergadering.

ARTIKEL 8. DE RAAD VAN BESTUUR:

a.De Raad van Bestuur is samengesteld uit zeven personen. De Algemene Vergadering kiest, bij meerderheid, uit zijn leden een algemene voorzitter. De verkiezing van de Raad van Bestuur gebeurt afzonderlijk dan die van de verkiezing van de voorzitterschap. De verkozen Raad van Bestuur komt bijeen onder bestuur van de voorzitter binnen de vijftien dagen na de verkiezing. De Raad van Bestuur kiest onder hun twee vice-voorzitters, een secretaris, een penningmeester en andere gemachtigden.

b.De Raad van Toezicht is samengesteld uit drie leden. Zij kiezen onder hun één voorzitter.

ARTIKEL 9. DE BEVOEGDHEDEN NE TAKEN VAN DE ALGEMENE VERGADERING:

a.De verwezenlijking van de doelstellingen van de vereniging.

b.Als belangrijkste orgaan van de vereniging de doelstellingen en de rechten, voorzien in deze statuten,

uitvoeren.

c.Indien nodig geacht de onderhavige statuten wijzigen.

d.De goedkeuring van de financiële begrotingen en de verslagen van de activiteiten.

e.De goedkeuring van de Raad van Beheer.

f.De exploitatie van de inkomsten en financiële uitgaven van de vereniging overleggen en beslissen.

g.Kiezen van de voorzitter van de Raad van Bestuur, de leden van de Raad van Bestuur.

De Algemene Vergadering kan de vereniging ontbinden, mits meerderheid van twee derde van de leden is

bereikt. In geval van ontbinding van de vereniging, zullen alle roerende en onroerende bezittingen na uitbetalen

van schulden worden overgedragen aan een vereniging of instelling die de zelfde doelstellingen nastreeft.

i.lndien nodig geacht kan de vereniging zich aansluiten bij een overkoepelende organisatie.

j.Een lid wiens ontslag wordt geëist door de Raad van Bestuur, kan zich verdedigen tijdens de Algemene

Vergadering, bij meerderheid van twee derde van de stemmen is de eis van ontslag geldig.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Luik B - vervolg

ARTIKEL 10. DE BEVOEGDHEDEN EN TAKEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR:

a.De verwezenlijking van de doelstellingen van de vereniging.

b.Het uitvoeren van de besluiten van de vereniging.

c.Het bijeenroepen van de Algemene Vergadering.

d.Alle opdrachten uitvoeren, voorzien door de onderhavige statuten, om de doelstellingen en taken van de

vereniging te verwezenlijken.

e.De kosten van de activiteiten en andere kosten van de vereniging financieren.

f.Alle daden van koop, verkoop van goederen verrichten namens de vereniging en daartoe gemachtigd om

alle handelingen te ondernemen.

g. De Raad van bestuur vergadert ten minste één keer in de maand, maar minstens 4 keer per jaar. Van aile

vergaderingen worden notulen bijgehouden door de secretaris van de vereniging.

h.Buiten de algemene Vergadering komt de Raad van Bestuur op vraag van de voorzitter bijeen. Bij

afwezigheid van de voorzitter zetelt de ondervoorzitter de vergadering.

i.De secretaris van de vereniging is bevoegd voor de administratie. Hij is verantwoordelijk over de dossiers

. van de vereniging.

j.De pennigmeester is bevoegd voor de boekhouding van de vereniging.

k. Aangelegenheden die door deze statuten niet zouden geregeld zijn, worden geregeld in

overeenstemming met de wet van 27 juni 1921 zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002.

ARTIKEL 11. DE VERTEGENWOORDIGING:

a.Een lid kan zich laten vertegenwoordigen door één ander lid op een Vergadering. Hiervoor dient een

geschreven volmacht aan de ander lid bezorgd.

b.Elk lid kan maximaal over twee stemmen beschikken.

ARTIKEL 12. DE INKOMSTEN VAN DE VERENIGING:

a.De lidgelden van de leden van de vereniging.

b.De giften van rechtspersonen en natuurlijke personen binnen en buiten België.

c.De publicatie, werkings -en activiteiten inkomsten van de vereniging.

d.De subsidies van de Belgische overheden.

ARTIKEL 13. De raad van bestuur draagt 2 bestuurders op, die de vereniging op geldige wijze bindt voor dagelijkse bestuurshandelingen ten aanzien van derden. Een van deze 2 bestuurders kan de voorzitter zijn. Deze bestuurders zijn niet verplicht om zich tegenover iedereen te verantwoorden.

ARTIKEL 14. HET NOTULENREGISTER VAN DE VERENIGING:

Het boekjaar van de vereniging loopt, gelijk met het kalenderjaar. Conform de statuten en de vzw wetten

worden de registraties bijgehouden. De secretaris is bevoegd voor de registraties bij te houden.

ARTIKEL 17. DE OPRICHTERS VAN DE VERENIGING:

De hieronder genoemde personen zijn de oprichters van de verenigiging en zijn bevoegd om de vereniging ten aanzien van derden te vertegenwoordigen. Volgen de namen, voornamen en de handtekeningen van de stichtende leden.

Voorzitter: Avci, Cemalettin;

Adres: G. Lambertlaan 9, 3630 Maasmechelen;

Geboortedatum: 01/01/1960;

Beroep: arbeider; Rijksregisternummer: 60.01.01-427.34;

Secretaris: Cengiz, Kadir;

Adres: Bresilstraat 22, 3650 Dilsen-Stokkem;

Geboortedatum en plaats: 12/10/1982;

Beroep: arbeider; Rijksregisternummer: 82.10.12-535.24;

Penningmeester: Kapaklikaya, Rahmi

Adres: Beerensheuvel 15, 3630 Maasmechelen;

Geboortedatum: 10/10/1970;

Beroep: arbeider; Rijksregisternummer: 70.10.10-649.09

Lid: Bogutekin, Erhan;

Adres: Heirstraat 282, 3630 Maasmechelen;

Geboortedatum: 10/12/1980

Beroep: arbeider; Rijksregistemummer: 80.12.10-485.09;

Aldus opgemaakt en getekend te Maasmechelen op 06/02/11 in 3 exemplaren en aangenomen met eenparigheid van stemmen op de stichtingsvergadering.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)nlen) bevoegd de vereniging. stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso s Naam en handtekening

Coordonnées
ADA

Adresse
OUDE BAAN 5 3630 MAASMECHELEN

Code postal : 3630
Localité : MAASMECHELEN
Commune : MAASMECHELEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande