ADIM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADIM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 436.522.170

Publication

25/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 17.03.2014, NGL 22.08.2014 14444-0290-011
12/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.04.2013, NGL 09.08.2013 13407-0009-014
16/07/2013
ÿþMal 27

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden IIVIN~NIMI~NW~IIV~I1VN

aan het +1310 9 9*

Belgisch Staatsblad

FECH7ekK(VF'4 Yb'JQHge+AFI

0 5 JULI 2013

Ondernemingsnr 0436.522.170

Benaming

(voluit) : ADIM

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel - 3530 Houthalen-Helchteren, Stationsstraat 15

Onderwerp akte : OMVORMING NV IN BVBA

Uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Ivo VRANCKEN te Genk op 28 juni 2013, dragende de melding : "Geregistreerd negen bladen geen verzending te Genk op 28 juni 2013. Boek 5/140 blad 100 vak 5. Ontvangen : vijfentwintig euro. De e.a. inspecteur a.l. (getekend) G; VANHENGEL", houdende buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "ADIM", blijkt dat volgende beslissingen werden genomen met meerderheid van stemmen :

EERSTE BESLUIT OMZETTING IN EURO

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal van drie miljoen honderd duizend Belgische frank' (3.100.000,00 BEF) om te zetten in zesenzeventigduizend achthonderd zesenveertig euro negenennegentig cent (76.846,99 EUR).

TWEEDE BESLUIT-- DOELWIJZIGING

De vergadering bevestigt kennis te hebben gekregen van het bijzonder verslag van de raad van bestuur de dato 31 mei 2013 betreffende de toelichting bij de wijziging van het doel van de vennootschap. Aan dit verslag is overeenkomstig artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen een staat van actief en passief van de vennootschap gehecht, afgesloten op 31 maart 2013.

De vergadering bespreekt het verslag en geeft haar goedkeuring aan dit verslag.

De vergadering besluit het doel van de vennootschap overeenkomstig het voormeld verslag van de raad van bestuur te wijzigen als volgt

"De vennootschap heeft tot doel :

-De groot- en kleinhandel, aan- en verkoop, in- en uitvoer van allerlei automatisatie materiaal, waaronder (zonder beperkend te zijn) uitschuifbare palen, garagepoorten, draai-, schuif- en industriële poorten, elektrische. en industriële installaties, klavieren, mechanische sloten, afstandsbedieningen, radio-ontvangers, -zenders, commando's, fotocellen, en diverse materialen.

Zij zal alle industriële, handels- en financiële, roerende en onroerende verrichtingen mogen doen, rechtstreeks of onrechtstreeks in verband met haar maatschappelijk doel of die die ontwikkeling ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap kan ook de functie van bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap uitoefenen.

DERDE BESLUIT  KENNISNAME VERSLAGEN

De vergadering bevestigt kennis te hebben gekregen van het bijzonder verslag van de raad van bestuur de data 31 mei 2013 betreffende de toelichting van de omvorming van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, conform artikel 778 van het Wetboek van Vennootschappen.

Aan dit verslag is een staat van actief en passief van de vennootschap, die niet meer dan drie maanden voordien werd vastgesteld, met name per 31 maart 2013, gehecht.

Verder bevestigt de vergadering kennis te hebben gekregen van het verslag van de raad van bestuur de dato 8 juni 2013 houdende de kapitaalverhoging door inbreng in natura, zoals hierna omschreven.

Tenslotte bevestigt de vergadering kennis te hebben gekregen van het verslag van de bedrijfsrevisor, CALLENS, PIRENNE & C° BEDRIJFSREVISOREN, vertegenwoordigd door de heer Roger Tiest, de dato 8 juni 2013, aangaande de omvorming van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en de inbreng in natura.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt als volgt:

"Tot besluit van ons nazicht en verslaggeving, in toepassing van artikel 602 en 777 betreffende een inbreng in natura en de omzetting van de rechtsvorm van de naamloze vennootschap ADIM in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, wensen wij te bevestigen dat wij de controleopdracht hebben uitgevoerd overeenkomstig de controlenormen inzake het verslag op te stellen bij en inbreng in natura en bij de omzetting van een vennootschapsvorm, uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren, en dat

wat betreft de voorgenomen omzetting van de vennootschapsvorm :

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto Naain en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naara en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

het netto-actief, zoals in onderhavig verslag omschreven, 262.923,55 ¬ bedraagt, en aldus groter is dan het wettelijk maatschappelijk kapitaal voor zowel een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid als voor een naamloze vennootschap;

wat betreft de inbreng in natura :

-de beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid beantwoordt;

-de door partijen weerhouden methoden van waardering voor de inbreng in natura met een inbrengwaarde voor een totaal bedrag van tweehonderd en veertig duizend euro (240.000,00 EUR) in het geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord zijn;

-de raad van bestuur geen rekening heeft gehouden met enige (latente) meer of minderwaarde in het kader van de bepaling van de vertegenwoordigende waarde van de bestaande aandelen;

-de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal, de fractiewaarde en met het van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is;

-de toekenning van de als vergoeding verstrekte aandelen steunt op een financiële positie met een negatief eigen vermogen van ADIM N.V. en dus een negatieve waarde van de bestaande aandelen, hetgeen bekend is en aanvaard wordt door de inbrenger.

De vergoeding van de inbreng bestaat uit negenhonderd achtenzestig (968) aandelen van de N.V. ADIM zonder vermelding van nominale waarde, wordt toegekend aan de heer Di Lernia Luigi, wonende Stationsstraat 15 te Houthalen-Heichteren.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaan een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion is".

Antwerpen, 8 juni 2013.

Callens, Pirenne & Co Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door

Roger Ti est".

De vergadering geeft haar goedkeuring aan deze verslagen.

VIERDE BESLUIT KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Kapitaalverhoging

De vergadering beslist vervolgens een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van tweehonderd veertigduizend euro (240.000,00 EUR) om het kapitaal te brengen van zesenzeventigduizend achthonderd zesenveertig euro negenennegentig cent (76.846,99 EUR) op driehonderd zestienduizend achthonderd zesenveertig euro negenennegentig cent (316.846,99 EUR).

De kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden, enerzijds door een inbreng in natura van een achtergestelde lening toegestaan door de heer Dl LERNIA Luigi, wonende te 3530 Houthalen-Helchteren, Stationsstraat 15, aandeelhouder, aan de vennootschap, ten bedrage van tweehonderd en tien duizend euro (210.000 EUR) en anderzijds via de inbreng in natura van de rekening courant ten bedrage van dertigduizend euro (30.000,00 EUR), in ruil waarvoor negenhonderd achtenzestig (968) aandelen zullen worden uitgegeven.

Deze nieuw uit te geven aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de bestaande aandelen, zij zullen dezelfde rechten en plichten hebben als de bestaande en zij zullen in winst en/of verlies deelnemen pro rata temporis.

Op de aandelen zal ingetekend worden tegen een uitgifteprijs van tweehonderd zevenenveertig komma achtduizend negenhonderd vijfendertig euro (247,8935 EUR) per aandeel en deze aandelen dienen volledig te worden volstort zoals hierna vermeld.

Inbreng  waardering

De heer DI LERNIA Luigi, voornoemd, doet een inbreng in de vennootschap van een achtergestelde lening en een rekening courant met een waardering van respectievelijk tweehonderd en tienduizend euro (210.000,00 EUR) en dertigduizend euro (30.000,00 EUR).

De waardering van deze vorderingen wordt uiteengezet in het voormeld bijzonder verslag van de bedrijfsrevisor. Het eveneens voormelde verslag van het bestuursorgaan dat de redenen omvat waarom de inbreng in natura voor de vennootschap van belang is, wijkt niet af van het verslag van de bedrijfsrevisor.

Aanvaarding

De hierboven beschreven inbrengen worden uitdrukkelijk aanvaard door de aandeelhouders.

Vergoeding

De vergadering beslist dat voormelde inbrengen in natura vergoed worden door toekenning aan de heer DI LERNIA Luigi, voornoemd, van negenhonderd achtenzestig (968) nieuwe kapitaalsaandelen, uitgegeven aan tweehonderd zevenenveertig komma achtduizend negenhonderd vijfendertig euro (247,8935 EUR), met dezelfde rechten en voordelen en onderworpen aan dezelfde verplichtingen als de thans bestaande aandelen.

Vaststelling verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt zodat het maatschappelijk kapitaal DRIEHONDERD ZESTIENDUIZEND ACHTHONDERD ZESENVEERTIG EURO NEGENENNEGENTIG CENT (316.846,99 EUR) bedraagt, vertegenwoordigd door duizend tweehonderd achtenzeventig (1.278) aandelen zonder vermelding van de nominale waarde.

VIJFDE BESLUIT  KAPITAALVERMINDERING

De vergadering besluit het kapitaal te verminderen met tweehonderd achtentachtigduizend driehonderd zestien euro negenennegentig cent (288.316,99 EUR) om het kapitaal te brengen van driehonderd zestienduizend euro negenennegentig cent (316.846,99 EUR) op achtentwintigduizend vijfhonderd dertig euro (28.530,00 EUR)

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

en dit ter aanzuivering van geleden verliezen ten belope van het overeenkomstige bedrag, bij voorrang aan te rekenen op het werkelijk volstort kapitaal.

ZESDE BESLUIT  OMZETTING IN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

De vergadering besluit de vennootschap om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid waarvan de naam, de zetel, het doel en de duur dezelfde zullen zijn als die van de huidige vennootschap, en waarvan de activa- en passivabestanddelen, met inbegrip van het kapitaal en de reserves, onveranderd zullen behouden worden, rekening houdend met voormelde doelwijziging, kapitaalverhoging en  vermindering.

Het kapitaal van achtentwintigduizend vijfhonderd dertig euro (28.530,00 EUR) zal vertegenwoordigd zijn door duizend tweehonderd achtenzeventig (1.278) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Elke vennoot zal één (1) aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ontvangen in ruil voor één (1) aandeel van de omgezette naamloze vennootschap.

De aandelen luiden reeds op naam, werden nooit gedrukt en zijn steeds ingeschreven geweest in een aandelen reg ister.

Van hun inschrijving in dit aandelenregister worden aan de respectievelijke aandeelhouders aandeelhou.

derscertificaten afgegeven waarop vermeld staat welke rechten op hoeveel aandelen zij respectievelijk bezitten. De aldus vervangen aandelen hebben dezelfde rechten en verplichtingen als de oorspronkelijke aandelen. De omzetting geschiedt op grond van:

A. de artikelen 774 en volgende van het Wetboek van vennootschappen;

B. artikel 121 van het Wetboek der registratie-, hypotheek- en griffierechten.

ZEVENDE BESLUIT VASTSTELLING STATUTEN

Na elk artikel afzonderlijk te hebben goedgekeurd, stelt de vergadering de statuten van de omgezette vennootschap vast. Zij bepalen onder meer :

ARTIKEL 1 : RECHTSVORM  NAAM : De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als benaming: ADIM.

ARTIKEL 2 : ZETEL : De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3530 Houthalen-Helchteren, Stationsstraat 15.

ARTIKEL 3 : DOEL : De vennootschap heeft tot doet :

-De groot- en kleinhandel, aan- en verkoop, in- en uitvoer van allerlei automati-satie materiaal, waaronder (zonder beperkend te zijn) uitschuifbare palen, garagepoorten, draai-, schuif- en industriële poorten, elektrische en industriële installaties, klavieren, mechanische sloten, afstandsbedieningen, radio-ontvangers, -zenders, - commando's, fotocellen, en diverse materialen.

Zij zal alle industriële, handels- en financiële, roerende en onroerende verrichtingen mogen doen, rechtstreeks of onrechtstreeks in verband met haar maatschappelijk doel of die die ontwikkeling ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap kan ook de functie van bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap uitoefenen.

ARTIKEL 4 : DUUR : De vennootschap werd opgericht voor een onbepaalde duur.

ARTIKEL 5 : KAPITAAL -- AANDELEN : Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTENTWINTIGDUIZEND VIJFHONDERD DERTIG EURO (28.530,00 EUR).

Het is vertegenwoordigd door duizend tweehonderd achtenzeventig (1.278) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

ARTIKEL 10 : BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, waarvan de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks rechtshandelingen.

ARTIKEL 11 : ZAAKVOERDER : Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

ARTIKEL 15 : TOEZICHT : Het toezicht van de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten. ledere vennoot bezit het recht van onderzoek en toezicht op de maatschappelijke verrichtingen.

Hij mag zonder verplaatsing inzage nemen van al de boeken, briefwisseling, de processen-verbaal en over het algemeen van al de geschriften van de vennootschap; eventueel mag hij zich laten bijstaan door een accountant, zoals wettelijk voorzien.

Indien de wet daartoe verplicht of bij gebreke aan wettelijke verplichting, indien de algemene vergadering ertoe beslist, wordt de controle over de verrichtingen der vennootschap opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaren en wordt hun vergoeding vastgesteld door de algemene vergadering.

"

ARTIKEL 17 : JAARVERGADERING : Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks gehouden worden op de zetel van de vennootschap of een andere plaats aangeduid in de oproepingsberichten op de derde maandag van de maand maart om 20 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden worden. ARTIKEL 19 : STEMUITOEFENING :

a) Elk aandeel geeft recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht.

b) De vennoot die niet persoonlijk op de algemene vergadering zat kunnen aanwezig zijn, mag zijn stem vooraf schriftelijk uitbrengen of zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging, kan elke aandeelhouder op de algemene vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, en drager van een schriftelijke volmacht, die ook kan worden gegeven bij wettelijk toegestaan elektronisch bericht, telefax of elk ander fototefe. grafisch communicatiemiddel.

ARTIKEL 21 : BOEKJAAR : Het maatschappelijke boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde kalenderjaar.

ARTIKEL 23 : RESERVES  WINSTVERDELING : Jaarlijks wordt op de zuivere winsten een bedrag van tenminste één/twintigste voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds; deze voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering. ARTIKEL 24 : ONTBINDING : ingeval van ontbinding van de vennootschap zal het liquidatiesaldo in gelijke delen worden verdeeld onder al de aandelen.

BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT:

ARTIKEL 32 : CONTROLE: Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle bevoegdheden van de commissaris uit zoals bepaald in artikel 15 van de statuten.

ARTIKEL 33 : ALGEMENE VERGADERING : De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

De formaliteiten van bijeenroeping en bekendmaking dienen door de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet.

ACHTSTE BESLUIT  ONTSLAG BESTUURDERS : De vergadering stelt het ontslag vast van de bestuurders :

-de heer Dl LERNIA Luigi, wonende te 3530 Houthalen-Helchteren, Stationsstraat 15;

- mevrouw Dl LERNIA Franca, wonende te 3530 Houthalen-Helchteren, Bakkerstraat 15,

ingevolge de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Er wordt hen décharge verleend voor de uitoefening van hun mandaat

NEGENDE BESLUIT -- BENOEMINGEN : De vergadering besluit de volgende persoon te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder, voor onbepaalde duur:

- de heer DI LERNIA Luigi, voornoemd.

Het mandaat wordt onbezoldigd uitgeoefend, totdat de algemene vergadering hierover een andere beslissing zal nemen.

Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering;

- verslag van de raad van bestuur inzake de wijziging van het maatschappelijk doel met staat van aktief en

passief;

- verslag van de raad van bestuur inzake de inbreng In natura;

- verslag van de raad van bestuur inzake de omvorming van nv in bvba;

- verslag van de bedrijfsrevisor inzake de inbreng in natura en de omzetting in een bvba.

Notaris Ivo VRANCKEN

Op de laatste biz van luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notans, hetzq van de perso(o)n{en}

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordiger

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

°" Voor-

ª% behouden aan het Belgisch Staatsblad

L

04/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.04.2012, NGL 31.08.2012 12483-0032-014
02/02/2012
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111101

Vo

beha

aan

Bel

Staat

I



Rechtbank ven koophandel

2 0 JAR. 2012

te HAU56T

Ondernemingsnr : 0436.522.170

Benaming

(voluit) : ADIM

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Stationsstraat 15, 3530 Houthalen-Helchteren

Onderwerp akte : Ontslag

Bij verslag van de bijzondere algemene vergadering op 3 januari 2012 wordt met algemeenheid van: stemmen beslist om Mevrouw Angelina Di Lemia, Varenstraat 127 te 3530 Houthalen te ontslaan als bestuurder: met ingang van 16 september 2011

Di Lemia Luigi

Afgevaardigd-bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/10/2011
ÿþ4 " " "

,. ~" In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1Ill

" 11164013

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 $ e16_ 2019

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0436.522.170

Benaming

(voluit) : ADIM

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Stationsstraat 15, 3530 Houthalen-Helchteren

Onderwerp akte : Ontslag-benoemingen

Bij verslag van de bijzondere algemene vergadering op 16 september 2011 wordt met algemeenheid van

stemmen beslist om het ontslag van Antonio Di Lernia te aanvaarden en geen kwijtschelding te geven en een

nieuwe raad van bestuur te benoemen voor een termijn van zes jaar:

- De Heer Di Lernia Luigi, Stationsstraat 15 te 3530 Houthalen-Helchteren - Afgevaardigd bestuurder

- Mevrouw Di Lemia Angelina, Varenstraat 127 te 3530 Houthalen-Helchteren - Bestuurder

- Mevrouw Di Lemia Franca, Stationsstraat 15 te 3530 Houthalen-Helchteren - Bestuurder

Deze mandaten zijn onbezoldigd

Di Lemia Luigi

Afgevaardigd-bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.09.2011, NGL 30.09.2011 11570-0308-014
31/08/2010 : HA072403
04/09/2009 : HA072403
04/09/2008 : HA072403
22/06/2007 : HA072403
05/07/2006 : HA072403
28/07/2005 : HA072403
17/05/2004 : HA072403
11/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 16.03.2015, NGL 03.08.2015 15403-0570-011
23/06/2003 : HA072403
08/05/2002 : HA072403
30/04/2002 : HA072403
17/10/1998 : HA72403
17/10/1998 : HA72403
18/03/1989 : HA72403
18/02/1989 : HA72403

Coordonnées
ADIM

Adresse
STATIONSSTRAAT 15 3530 HOUTHALEN-HELCHTEREN

Code postal : 3530
Localité : Helchteren
Commune : HOUTHALEN-HELCHTEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande