ADMINISTRATIE- EN ADVIESKANTOOR GENK

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADMINISTRATIE- EN ADVIESKANTOOR GENK
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 442.776.294

Publication

29/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.05.2014, NGL 22.09.2014 14599-0326-009
20/10/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

1\,11 NITEUR B-L

13 -10- 3111 . Nekria eg ter pl% der reohtbank V. koopbandel Antwerpen, aki, Toneeren

0 .1 -10- 2014

BEL ISCH STAAT

De

.-

Ondernemingsnr : 0442.776.294

Benaming

(voluit) : Administratie- en Advieskantoor Genk

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 3600 Genk, Weg naar As 15 bus 61

(volledig adres)

Onderwerp akte: Ontbinding en sluiting vereffening

Blijkens akte verleden voor Jean Flemings, geassocieerd notaris te Lommel op 25 september 2014, heeft de buitengewone algemene vergadering van de in hoofding genoemde vennootschap het volgende beslist: 1,Voorafgaande verslagen

De voorzitter doet voorlezing van de In de agenda aangekondigde verslagen aan de voornoemde aanwezige of vertegenwoordigde vennoten.

De conclusies van het verslag van bvba Ira Nicoalij Bedrijfsrevisor, vertegenwoordigd door Ira Nicolaij, becirlifsrevisor, worden hierna letterlijk overgenomen:

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen heeft het bestuursorgaan van de BV ovv BVBA ADMINISTRATIE- EN ADVIESKANTOOR GENK met zetel te 3600 Genk, Weg naar As 15 bus 61, een boekhoudkundige staat opgesteld, afgesloten op 31 augustus 2014, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 1.143.055,24 EUR en een netto-actief van 918.152,00 EUR.

Uit onze controles, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, blijkt dat deze boekhoudkundige staat volledig, getrouw en juist de toestand van de vennootschap weergeeft op deze datum.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van genoemde beroepsnormen, hebben wij vastgesteld da alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

De roerende voorheffing op de liquidatieboni, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, werd evenwel nog niet geconsigneerd.

Er is geen andere informatie die mij onontbeerlijk lijkt voor de algemene vergadering en die niet in he verslag van het bestuursorgaan zou voorkomen.

Sint-Truiden, 22 september 2014.

Voor BVBA IRA NICOLAIJ BEDRIJFSREVISOR,

NICOLAU Ira, bederevisor."

De voormelde verslagen zullen samen met onderhavige akte warden neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank.

2.0ntbinding en Invereffeningstelling

De vergadering besluit unaniem tot ontbinding van de Vennootschap en spreekt vanaf heden haar in vereffening stelling uit.

6.Goedkeuring balans en resultatenrekening op datum van de ontbinding  verzaking aan de formaliteiten voorzien door artikel 194 W.Ven.

De vergadering stelt unaniem vast dat luidens de voormelde staat van activa en passive als bedoeld in artikel 181 W.Ven., dat de bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 184 §5 W.Ven., in zijn voor-meld verslag bevestigd heeft dat alle schulden aan derden werden betaald of dat de nodige nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Elke vennoot erkent een exemplaar van de balans en resultatenrekening (met toelichting), afge,sloten op heden ontvangen te hebben. De voorzitter licht deze stukken verder nog mondeling toe.

De vennoten erkennen goed op de hoogte te zijn van de toestand van de Vennootschap en doen formeel en uitdrukkelijk afstand van de formaliteiten van artikel 194 W.Ven.

De vergadering keurt unaniem de jaarrekening afgesloten op heden goed.

7.Kwijting zaakvoerder benoeming vereffenaar

1

griffier, Griffie

I11111111*1.141 1,1.1II 1.1111jIll

Bijlagen Tiij-fiet-NliTsch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Wocsi 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist unaniem, bij arzonderiinge stemming, om kwijting te verlenen aan de zaakvoerder voor het uitoefenen van zijn mandaat tot op heden.

De vergadering beslist unaniem om geen vereffenaar te benoemen.

5.Uitkering van het resterende actief  sluiting van de vereffening

Artikel 184 §5 W.Ven, stelt dat ontbinding en vereffening in één akte mogelijk zijn mits naleving van volgende voorwaarden;

*er is geen vereffenaar aangeduid;

*alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd;

*alle vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

*de terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

Uit de voormelde staat van actief en passief zoals gecontroleerd door voormelde bedrijfsrevisor blijkt dat de vennootschap op dat ogenblik nog schulden aan derden had maar zoals voormeld, heeft de bedrijfsrevisor in zijn voormelde verslag bevestigd dat die schulden inmiddels betaald werden dan wel dat de nodige gelden werden geconsigneerd om die te voldoen.

De vergadering beslist vervolgens unaniem om het overblijvende actief van de Vennootschap integraal over te dragen aan de vennoten in proportie tot hun aandelenbezit. De vennoten worden hierna ook 'Overnemer' genoemd,

De vennoten zijn, door de uitoefening van hun rechten verbonden aan de eigendom van de aandelen, gemachtigd om het gehele resterende actief van deze vennootschap te ontvangen, waaronder begrepen (doch niet uitsluitend) alle roerende goederen, vorderingen en waarden, hetgeen zij verklaren te aanvaarden. Betreffende de vorderingen wordt de heer Herwig Indestege voormeld gemachtigd om de nodige betekeningen en kennisgevingen te verrichten aan de schuldenaar(s) welke aldus enkel nog bevrijdend kunnen betalen op de wijze aangegeven door deze persoon. Betreffende de toebedeling van de onroerende goederen wordt verwezen naar hetgeen hierna opgenomen wordt in onderhavige akte.

Alle activa, die de vennootschap in vereffening in de toekomst nog zou blijken te bezitten na de sluiting van haar vereffening (al dan niet op heden bekend), worden naar aanleiding van onderhavige sluiting van de vereffening thans toebedeeld aan de heer Herwig Indestege voormeld in zijn hoedanigheid van vennoot van de esdan vereffende vennootschap, waarbij de egemene vergadering aan deze vennoot de bevoegriheld verleent deze activa indien gewenst, hetzij in te vorderen of ten geide te maken voor rekening van de vennoten van de alsdan vereffende vennootschap, met de verplichting om de opbrengst ervan te verdelen onder de vennoten van de alsdan vereffende vennootschap, pro rata hun aandeel in het vereffeningsdivid end.

In het bijzonder verleent de vergadering aan de heer Herwig Indestege voormeld in zijn hoedanigheid van vennoot van de alsdan vereffende vennootschap, machtiging om namens de alsdan vereffende vennootschap betreffende de op de staat van activa en passiva vermelde terug te vorderen BTW en belastingen, alsmede betreffende de zelfs niet-vernoemde belastingen (directe en indirecte belastingen, van welke aard dan ook, alsmede andere heffingen of taksen in de meest ruime zin van het woord  zowel verschuldigd als terug te vorderen door de alsdan vereffende vennootschap) aile administratieve en/of gerechtelijke procedures te voeren en de terug te vorderen bedragen te innen. Daartoe zef de heer Herwig Indestege voormeld alle nodige handelingen kunnen verrichten, de nodige verklaringen afleggen, de nodige vorderingen instellen en indien nodig de nodige betwistingen voeren, en alle documenten ontvangen en ondertekenen namens de alsdan vereffende vennootschap. De opbrengst ervan zal toekomen aan de vennoten van de alsdan vereffende vennootschap; de heer Herwig Indestege voormeld is gehouden de opbrengst ervan te verdelen onder de aandeelhouders van de vennootschap in vereffening, pro rata hun aandeel in het vereffeningsdividend.

De vergadering stelt vast dat het actief van de vennootschap onder andere de hierna beschreven onroe-'rende goederen begrijpt, die uiteraard eveneens worden overgedragen aan de vennoten in verhouding tot hun aandelenbezit.

1Stad GENK, eerste afdeling

In een appartementsgebouw genaamd "Residentie Agora", opgericht op grond gelegen aan de Weg naar As 25, volgens titel sectie I nummer 1036/ voor een grootte van twee are twin-'tig centiare (02a 20ca) en nummer 1036/N voor een grootte van drie are zestig centiare (03a 60ca), volgens recent kadaster sectie I nummer 1036/X voor een grootte van vijf are tachtig centiare (5a 80ca);

Het appartement LI, gelegen op de eerste verdieping, aan de linkerkant gezien vanop de Weg naar As, begrijpende:

ajln privatieve en uitsluitende eigendom: hal, zithoek-eethoek-ontbijthoek, ingerichte keu-ken, terras, W.C., ingerichte badkamer, twee slaapkamers en een balkon en bovendien de kelder nummer 3 (K3) en de parkeerplaatsen nummers 33, 34 en 35;

b)In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: honderd eenenveertig/twee-duizendsten (141/2000) in de gemene delen van het gebouw waaronder de grond.

Zoals beschreven in de basisakte verleden voor notaris Gilbert Seresia te Genk op 22 februari 1989, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Tongeren op 22 maart 1989, boek 3581 nummer 3.

Hierna genoemd `Goed 1'

Eigendomsaanhaling

Goed 1 behoort toe aan de Vennootschap om het te hebben aangekocht jegens de BVBA Bouwwerken Frans Postelmans-Frederix te Lummen, mevrouw Wilhelmina Withofs te Heusden-Zolder en mevrouw Yolande Willrofs te Heusden-Zolder, bij akte verleden voor notaris Guy Verlinden te Genk op 30 maart 1992, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Tongeren op 13 mei 1992, boek 60 nummer 4652.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

2.Stad GENK, eerste afdeling

In een appartementsgebouw genaamd "Residentie Agora", opgericht op grond gelegen aan de Weg naar As

25, volgens titel en recent kadaster sectie I nummer 1036/X voor een grootte van vijf are tachtig centiare (05a

80ca):

Het appartement R1, gelegen op de eerste verdieping, aan de rechterkant gezien vanop de Weg naar As,

begrijpende:

a)In privatieve en uitsluitende eigendom: hal, zithoek-eethoek-ontbijthoek, ingerichte keu-ken, terras, W.C.,

ingerichte badkamer, twee slaapkamers en een balkon

b)In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: honderd/twee-'duizendsten (100/2000) in de gemene

delen van het gebouw waaronder de grond.

De parking P26 gelegen in de kelder en omvattende:

a)In privatieve en uitsluitende eigendom: de ruimte van de parkeerplaats zelf;

b)in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: tien/tweeduizendsten (10/2000) in de gemene delen

van het gebouw waaronder de grond.

De kelder 13, gelegen in de kelder, en omvattende:

a)In privatieve en uitsluitende eigendom: de kelder zelf met zijn toegangsdeur;

b)In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: elf/tweeduizendsten (11/2000) in de gemene delen

van het gebouw waaronder de grond.

Volgens titel en recent kadasteruittreksel kadastraal bekend ais Weg naar As 25#A1/R1/K13-S26 KI 1053.

Zoals beschreven in de hcger vermelde basisakte verleden vocr notaris Gilbert Seresia te Genk op 22

februari 1989, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Tongeren op 22 maart 1989, boek 3561

nummer 3.

Hierna genoemd 'Goed

Eigendomsaanhaling

Goed 2 behoort toe aan de Vennootschap om het te hebben aangekocht jegens ORYE Peter Tom, bij akte

verleden voor notaris Guido Van Aenrode te Genk op 20 december 2011, overgeschreven op het tweede

hypotheekkantoor te Tongeren op 27 december 2011 onder referte 75-T-27/12/2011-14777,

3.Stad GENK, eerste afdeling

In een appartementsgebouw genaamd "Residentie Agora", opgericht op grand gelegen aan de Weg naar As

25, volgens titel en recent kadaster sectie I nummer nummer 1036/X voor een grootte van vijf are tachtig

centiare (05a 80ca):

Het appartement L5, gelegen op de vijfde verdieping, aan de linkerkant gezien vanop de Weg naar As,

begrijpende:

c)In privatieve en uitsluitende eigendom: hal, zithoek-eethoek-ontbijthoek, ingerichte keu-ken, terras, W.C.,

ingerichte badkamer, twee slaapkamers en een balkon en bovendien de kelder nummer 2 (K2) en de

parkeerplaatsen nummer P31;

d)In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: honderd eenentwintig/twee-duizendsten (121/2000) in

de gemene delen van het gebouw waaronder de grond.

Zoals beschreven in de basisakte verleden voor notaris Gilbert Seresia te Genk op 22 februari 1989,

overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Tongeren op 22 maart 1989, boek 3581 nummer 3.

Volgens titel en recent kadasteruittreksel kadastraal bekend als Weg naar As 25#A5/L5/K2 en #S31.

Hierna genoemd 'Goed 3'

Eigendomsaanhaling

Goed 3 behoort toe aan de Vennootschap om het te hebben aangekocht jegens SEVERIJNS Anna Maria,

bij akte verleden vcor notaris Herbert Fiouben te Genk op 1 december 2010, overgeschreven op het tweede

hypotheekkantoor te Tongeren op 20 decvember 2010 onder referte 75-T-20/12/2010-13639.

4.Stad MAASEIK, eerste afdeling

In het appartementsgebouw genaamd "Residentie Koning Albert", gelegen Koning Albertlaan 61 en +61,

gekadastreerd volgens titel en recent kadaster sectie D nummer 146/S/3, groot volgens titel vierendertig are

vierenveertig centiare (34a 44ca), volgens recent kadastraal uittreksel vijfendertig are twee centiare (35a 02ca)

A. In privatieve en uitsluitende eigendom:

I. Net appartement gelegen op de tweede verdieping aan de rechterzijde in blok A, gezien vanaf de Koning Albertlaan, met huisnummer 61/23, gemerkt "A 2-3", en bestaande uit: hal met vestiaire, wc, berging cv, badkamer, nachthal, slaapkamer 1, slaapkamer 2, living met terras, keuken;

II. De parkeerplaats en kelder, gelegen in de kelderverdieping, gemerkt "parkeerplaats 2" en "kelder 2", en

bestaande uit: de parkeerruimte zelf en de kelderruimte zelf.

Opmerking: voormelde "kelder 2" is verbonden met voormelde "parkeerplaats 2".

B. In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

I. betreffende het appartement A 2-3: de honderd zeven en tachtig/tienduizendsten (187/10.000sten) in de

gemeenschappelijke delen van het gebouw;

Il; betreffende de parkeerplaats 2 met kelder 2: de twintig/tienduizendsten (20/10.000sten) in de

gemeenschappelijke delen van het gebouw.

Zoals deze eigendommen omschreven staan in de basisakte verleden voor notaris Charles Van Cauwelaert

te Maaseik op 20 januari 2005, overgeschreven op het tweede hypotheek-kantoor te Tongeren op 1 februari

daarna onder formaliteit 75-T-01/02/2005-1061.

Hierna genoemd 'Goed 4'

Eigendomstitel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Goed 4 hoort toe aan de Vennootschap om het te hebben aangekocht jegens mevrouw Elisabeth Heffels te Maaseik, bij akte verleden voor ondergetekende notaris Jean Flemings te Lommel op 29 januari 2010, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Tongeren op 9 februari 2010 onder referte 75-T09/02/2010-01470

De voormelde onroerende goederen samen worden hierna genoemd de 'Goederen'.

OVERDRACHT ONROERENDE GOEDEREN  VOORWAARDEN EN MODALITEITEN

ALGEMENE VOORWAARDEN

1.Eigendom en risico: de eigendom en het risico van de Goederen gaan over op de respectieve Ovememer op heden.

2.Hypothecaire toestand: de Vennootschap draagt de Goederen over zonder vrijwaring voor schuhden, lasten en hypotheken of andere welkdanige beletselen.

3.Staat: de Goederen worden overgedragen in de staat waarin ze zich op heden bevinden.

4.Gebrekere Door de aanvaarding van de respectieve Goederen aanvaardt iedere Ovememer dat de respectieve Goederen conform werden geleverd en aanvaardt hij aile zichtbare gebreken. De Vennootschap geeft geen vrijwaring voor verborgen gebreken waarmee de Goederen op heden zouden zijn behept. De Vennootschap is niet aansprakelijk voor verbongen gebreken, in de mate dat zij deze gebreken niet kende; zij verklaart uitdrukkelijk niet op de hoogte te zijn van enig verborgen gebrek.

De Ovememer treedt evenwel in de kwalitatieve rechten van de Vennootschap waaronder het recht om vorderingen in te stellen ingevolge productaansprakelijkheid, vorderingen tegen architect en/of aannemers en burenhinder, ook voor feiten en/of schade die zijn ingetreden voorafgaand aan deze akte.

5.0ppervlakte: de Goederen worden overgedragen zonder waarborg over de uitgedrukte oppervlakte, zelfs al varieert de werkelijke oppervlakte meer dan één/twintigste van de uitge-drukte opper-ivlakte. Een meeroppervlakte komt de Ovememer ten goede, een mindenoppervlakte is in zijn nadeel. Partijen zijn het erover eens geworden dat een afwijking van de oppervlakte geen aanleiding kan geven tot enige vergoeding ln hoofde van een van de partijen en de overdracht nooit ongedaan kan maken. De kadastrale beschrijvingen worden bijgevolg louter als inlichting meegedeeld, aangezien er geen bijzondere opmeting is gebeurd.

6.Gemene muren  afsluitingen: de Goederen worden overgedragen met alle rechten en verplichtingen omtrent eventuele gemene muren, hagen of andere afsluitingen, die de scheiding uitmaken tussen de overgedragen Goederen en de aanpalende eigendommen,

7.Belastingen: De Ovememer zal aile taksen en belastingen betalen van alle aard waartoe de respectieve Goederen aanleiding zullen of zouden kunnen geven, en dit vanaf heden. De Vennootschap verklaart dat er geen verhaalbelastingen verschuldigd zijn. Mochten deze toch bestaan, dan zal hij ze te zijnen leste nemen voor de tot op heden uitgevoerde infrastructuur.

8.Brandverzekeringspolis: De instrumenterende notaris wijst ieder Ovememer erop dat de brand-'verzekeringspolis van rechtswege vervalt dde maanden na de datum waarop de notariële akte is verleden. Tot het verstrijken van deze termijn blijft de dekking van de Vennootschap gelden. De notaris informeert de Overnemer dat zulks enkel geldt indien er door de Vennoot-schap een verzekering was onderschreven. Bovendien geldt de verzekering slechts op basis van de door de Vennootschap overeengekomen dekking. Er is bijgevolg dekking tegen brand als en in de mate de Vennootschap het goed hiertegen heeft verzekerd. De Vennootschap verklaart dat het goed wel degelijk tegen brand is verzekerd.

De instrumenterende notaris informeert partijen dat de brandverzekering van de Vennootschap van rechtswege vervalt op het ogenblik dat de Ovememer over een eigen dekking geniet.

Betreffende de collectieve verzekeringspolissen tegen brand en andere risico's met betrekking tot de Goederen, is de respectieve Ovememer in de plaats gesteld in alle rechten en verplich-tingen van de Vennootschap die hieruit voortspruiten en dit overeenkomstig de bepalingen hieromtrent aangehaald in de statuten van het gebouw en andere betreffende overeenkomsten. De Ovememer zal verplicht zijn deze lopende verzekeringspolissen voort te zetten en de betrokken verzekeringsmaatschappij of de syndicus op de hoogte te brengen van de verandering van eige-maar, en de verzekeringspremies te betalen vanaf de eerstko-'mende vervaldag

9.Nutsvoorzieningen: iedere Ovememer wordt erover geïnformeerd dat de nutsleidingen, de tellers en de meters eigendom blijven van de nutsmaatschappijen. Alle contracten, waaronder water, gas- en elektriciteitsvoorzieningen, kabel, telefoon en/of satelliet, worden niet overgenomen, maar het staat de Ovememer vrij dergelijke overeenkomsten voort te zetten. De comparanten verklaren dat zij hieromtrent de nodige regelingen hebben getroffen.

10.Kostem de kosten, rechten en erelonen van deze akte vallen ten laste van de Vennootschap,

11,Titel: de Overnemer zal zich moeten vergenoegen met de hiervoor opgegeven oorsprong van eigendom zonder andere titels te kunnen eisen dan een afschrift dezer.

12.Hoofdelijkheid en ondeelbaarheid: Aile partijen, hun erfgenamen en rechtverkrijgenden zijn hoofdelijk en ondeelbaar gehouden tot de verplichtingen die uit deze overeenkomst voort-'vloeien.

13.Keuze van woonst: Woonstkeuze wordt door partijen gedaan op hun huidige woonplaats, elke partij zich het recht voorbehoudende aile betekeningen te doen op de werkelijke woon-'plaats van de tegenpartij.

BIJZONDERE VOORWAARDEN

1 .Ingenottreding  gebruik:

De Vennootschap verklaart dat

* Goed 1 verhuurd is aan Snowdon Alan, sinds 15 juni 2010, onder het regime van onder het regime van woninghuurwet, geregistreerd te Genk op 10 juni 2010 boek 22/22 blad 16 vak 696. De Ovememer bekomt het genot van het Goed door het ontvangen van de huurgelden vanaf heden, (of: vanaf de eerstvolgende vervaldag).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De Ovememer verklaart op de hoogte te zijn van de bestaande huurovereenkomsten en van de identiteit van de huurder(s). De Ovememer verbindt er zich toe aile bestaande huur-overeenkomsten na te leven, onverminderd de rechten die hij als gevolg van die overeenkomsten of krachtens de wet kan doen gelden. De Overnemer wordt door ondertekenend notaris op de hoogte gesteld van het belang om de huurder de eigendomsoverdracht mee te delen, evenals het nieuwe rekeningnummer waarop voortaan moet worden betaald.

De Ovememer erkent door notaris op de hoogte te zijn gesteld van de manier waarop de Overnemer de huurder kan opzeggen en binnen welke termijnen zulks mogelijk is).

Met betrekking tot het voorschot dat de huurder had gestort, spreken partijen als volgt af:***

* Goed 2 verhuurd is aan Eygemans Gabriels M, sinds 1 februari 2013, onder het regime van

woninghuurwet geregistreerd te Genk op 10 januari 2013 boek 6 2/23 blad 50 vak 14. De Ovememer bekomt het genot van het Goed door het ontvangen van de huurgelden vanaf heden, (of: vanaf de eerstvolgende vervaldag).

De Overnemer verklaart op de hoogte te zijn van de bestaande huurovereenkomsten en van de iden-ititeit van de huurder(s). De Ovememer verbindt er zich toe aile bestaande huurover-eenkomsten na te leven, onverminderd de rechten die hij als gevolg van die overeenkomsten of krachtens de wet kan doen gelden, De Overnemer wordt door ondertekenend notaris op de hoogte gesteld van het belang om de huurder de eigendomsoverdracht mee te delen, evenals het nieuwe rekeningnummer waarop voortaan moet worden betaald.

Iedere Ovememer erkent door notaris op de hoogte te zijn gesteld van de manier waarop de Ovememer de huurder kan opzeggen en binnen welke termijnen zulks mogelijk is).

* Goed 3 verhuurd is aan Konings Dominique, sinds 3 oktober 2011, onder het regime van woninghuurwet, geregistreerd te Genk op 28 november 2011 boek 6 2/23 blad 18 vak 1535. De Ovememer bekomt het genot van het Goed door het ontvangen van de huurgelden vanaf heden. (of: vanaf de eerstvolgende vervaldag).

De Ovememer verklaart op de hoogte te zijn van de bestaande huurovereenkomsten en van de Identiteit van de huurder(s). De Ovememer verbindt er zich toe aile bestaande huurovereenkomsten na te leven, onverminderd de rechten die hij als gevolg van die overeenkomsten of krachtens de wet kan doen gelden. De Ovememer wordt door ondertekenend notaris op de hoogte gesteld van het belang om de huurder de eigendomsoverdracht mee te delen, evenals het nieuwe rekeningnummer waarop voortaan moet worden betaald.

* Goed 4 vrij en beschikbaar is; het is noch verhuurd, noch bezwaard met een zakelijk of persoonlijk

genotrecht.

ZErfdienstbaarheden:

De Goederen worden overgedragen met aile heersende en lijdende, voortdurende en niet-voortdurende,

zichtbare en onzichtbare erfdienstbaarheden waarmee ze zouden belast of bevoordeeld kunnen zijn.

De Vennootschap verklaart dat zij zelf geen erfdienstbaarheden heeft gevestigd in voor- of nadeel van de

overgedragen Goederen en dat haar eigendomstitel ook geen erfdienstbaarheden vermelden met uitzondering

van hetgeen vermeld in de respectieve basisakten,

3. Mede-eigendom  statuten gemeenschappelijke lasten

A. Goed 1, Goed 2 en Goed 3 maken deel uit van de appartementsmede-eigendom "Residentie Agora ". Als

gevolg van deze overdracht worden de respectieve Ovememers van rechtswege lid van de Vereniging van

Mede-eigendom "Residentie Agora.

Goed 4 maakt deel uit van de appartementsmede-eigendom 'Residentie Koning Albert". Als gevolg van

deze overdracht wordt de Overnemer van rechtswege lid van de Vereniging van Mede-eigendom "Residentie

Koning Albert".

De Ovememer verklaart zich te zullen gedragen naar aile rechten en plichten in de voormelde respectieve

basisakten bedongen.

Iedere basisakte omvat eveneens:

- het algemeen reglement van mede-eigendom;

- de vermelding van de erfdienstbaarheden;

- de dertigjarige oorsprong van eigendom;

- de plannen van het appartementsgebouw;

De respectieve basisakten en de daaraan gehechte documenten maken samen één geheel uit. ledere Ovememer ontslaat ondergetekende notaris om de voorwaarden ervan en het reglement van mede-eigendom in deze akte op te nemen vermits hij verklaart in het bezit te zijn van een exemplaar en/an en deze wel te kennen.

Iedere Overnemer erkent ook ingelicht te zijn aangaande alle eventuele besluiten van de algemene vergadering die een wijziging brachten aan het betreffende reglement van mede-eigendom en interne orde.

Alle akten die overdracht of verklaring van eigendoms- of genotsrechten, de huurcontracten inbegrepen, tot voorwerp hebben zullen de melding moeten bevatten dat de nieuwe belanghebbende kennis heeft van de basisakte en van het reglement van mede-eigendom en dat hij zich verbindt die na te leven, evenals de regelmatig genomen of nog te nemen besluiten van de algemene vergadering van de mede-eigenaars en dat hij in de plaats gesteld is in alle rechten en verplichtingen die er uit voortvloeien.

B. De Vennootschap verklaart dat voor het gebouw of de groep van gebouwen waarvan de Goe-deren deel

uitmaken syndicus is:

*Voor Residentie Agora: De heer lndestege Paul, te Middelkerke, Warande 290/202.

*Voor Residentie Koning Albert: VME Lam brechts bvba, te Leuven, Vaartstraat 37.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Iedere Overnemer erkent vóór heden kopie te hebben ontvangen van de documenten en inlichtingen, gegeven door de respectieve syndicus overeenkomstig artikel 577-11 § 1.

De ondergetekende notaris heeft bij ter post aangetekende brief van 11 jull 2014 (residentie Agor) en op 23 juli 2014 (residentie Koning Albert) overeenkomstig artikel 577-11 §2 van het Burgerlijk Wetboek, een kostenstaat opgevraagd bij de gemelde syndici. Deze voor Residentie Argora heef daarop bij mail van 21 juli 2014, (b) deze voor Residentie Koning Albert heeft daarop buiten de wettelijke termijn geantwoord. iedere Ovememer verkiaart vóór heden een kopie van deze brieven ontvangen te hebben.

Iedere Overnemer verklaart aldus van de syndicus van Residentie Argora voorafgaandelijk aan deze akte kennis te hebben genomen, en ontslaat ondertekenend notaris ervan de inhoud van deze brieven over te nemen in de akte of integraal voor te lezen aan de partijen,

C. De partijen zijn ervan op de hoogte dat, overeenkomstig artikel 577-11 § 2, lid 1 van het Burgerlijk Wetboek, de Overnemer, ten aanzien van de vereniging van mede-eigenaars, slechts gehouden is tot het betalen van de volgende kosten

1° het bedrag van de uitgaven voor behoud, onderhoud, herstelling en vernieuwing waartoe de algemene vergadering of de syndicus \id& de vaste datum van de eigendomsoverdracht heeft besloten, maar waarvan de syndicus pas na die datum om betaling heeft verzocht;

2° een staat van de oproepen tot kapitaalinbreng die door de algemene vergadering van de mede-eigenaars zijn goedgekeurd v66r de vaste datum van de eigendomsoverdracht, alsook de kostprijs van de dringende werkzaamheden waarvan de syndicus pas na die datum om betaling heeft verzocht;

30 een staat van de kosten verbonden aan het verkrijgen van gemeenschappelijke delen, waartoe de algemene vergadering vóór de vaste datum van de eigendomsoverdracht heeft besloten, maar waarvan de syndicus pas na die datum om betaling heeft verzocht;

4° een staat van de door de vereniging van mede-eigenaars vaststaande verschuldigde bedragen, ten gevolge van geschillen ontstaan v66r de vaste datum van de eigendomsoverdracht, maar waarvan de syndicus pas na die datum om betaling heeft verzocht.

De kosten die de Overnemer, ten aanzien van de vereniging van mede-eigenaars, overeen-komstig artikel 577-11 § 2, van het Burgerlijk Wetboek, gehouden is te betalen zijn bij de Ovememer bekend ingevolge de voordien ontvangen kostenstaat door de syndicus.

De partijen hebben dientengevolge besloten van de wettelijke gehoudenheld tot het betalen van die kosten in hun onderlinge verhouding alleszins niet af te wijken.

D. De partijen zijn er bovendien van op de hoogte dat:

overeenkomstig artikel 577-11 §2 lid 5, van het Burgerlijk Wetboek, de Overnemer, ten aanzien van de vereniging van mede-eigenaars, gehouden is tot het betalen van de periodieke kosten, vanaf de dag waarop hij effectief gebruik heeft gemaakt van de gemeenschappelijke delen;

overeenkomstig artikel 577-11 §5 l°, van het Burgerlijk Wetboek, de Vennootschap, met betrekking tot het werkkapitaal van de vereniging van mede-eigenaars, recht heeft op de terugbetaling van het gedeelte van zijn aandeel daarin overeenstemmend met de periode tijdens dewelke hij juridisch geen gebruik meer kon maken van de gemeenschappelijke gedeelten. Ondertekenend notaris wijst de Vennootschap erop dat de Vennootschap dit verzoek zelf zal moeten richten aan de syndicus en dat deze terugbetaling niet van rechtswege plaatsheeft.

E. De partijen zijn er bovendien van op de hoogte dat overeenkomstig artikel 577-11 §5 2°, van het Burgerlijk Wetboek, het aandeel in het reservekapitaal van de vereniging van mede-eigenaars, wordt beschouwd ais bijzaak van de kavel, onafscheidelijk daarmee overgedragen op de Ovememer, zodat de Vennootschap daarop geen enkel recht kan doen gelden, noch ten aanzien van de vereniging van medeeigenaars, noch ten aanzien van de Overnemer. Waar nodig heeft de Vennootschap hiermede rekening gehouden bij het bepalen van de prijs die hij de Overnemer aanrekent.

F. De Vennootschap heeft verklaard tegenover de Vereniging van Mede-eigenaars geen achtstallen te hebben, hetgeen wordt bevestigd in de brief van de syndicus.

RUIMTELIJKE ORDENING MILIEU -REGLEMENTERINGEN

1, Stedenbouwkundlg uittreksel Artikel 5.2.1, § 1 Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening (vastgoed info)

Ondergetekende notaris vermeldt en informeert, met toepassing van het artikel 5.2.1., § 1 van voormelde Vlaamse Codex, met betrekking tot Goed 1, Goed 2 en Goed 3, zoals eveneens blijkt uit het uittreksel uit het plannen en vergunningenregister van de stad Genk, afgeleverd op 13 augustus 2014

1.dat de meest recente stedenbouwkundige bestemming van deze goederen volgens het plannenregister woongebied is; gelegen in het B.P.A. Zavelveld.;

2.dat voor die goederen een stedenbouwkundige vergunning werd afgeleverd op 1 augustus 1958 voor het uitvoeren van verbouwingswerken aan zijn bestaand handelshuis; 22 juni 1988 voor het oprichten van een appartementsgebouw;

3.dat zoals blijkt uit het hypothecair getuigschrift voor die goederen geen dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig de artikelen 6,1.1. of 6.1.41, tot en met 6.1.43.;

4.dat er op die goederen geen voorkooprecht rust, zoals bedoeld in artikel 2.4.1.;

5.dat er geen verkavelingsvergurming werd afgeleverd;

6.dat er geen krachtens artikel 4.2,12., § 2, 2° voor de overdracht verplicht as-built attest is uitgereikt en gevalideerd.

Ondergetekende notaris vermeldt en informeert met betrekking tot Goed 4, met toepassing van het artikel 5.2.1., § 1 van voormelde Vlaamse Codex, zoals eveneens blijkt uit het uittreksel uit het plannen en vergunningenregister van de stad Maaseik, afgeleverd op 1 juli 2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

1.dat de meest recente stedenbouwkundige bestemming van het Goed volgens het plannen-register

woongebied is;

2.dat voor het Goed een stedenbouwkundige vergunning werd afgeleverd op:

2 september 1996 voor aanpassing voorgevel

21 januari 1977 voor het verplaatsbare frituurbarrak op hoek kon. Albertlaan

11 augustus 2001 voor het slopen van bestaande bebouwing

28 juli 2003 voor het bouwen van 35 appartementen en 11 woningen

30 september 2013 voor de regularisatie van een afdak;

3.dat zoals blijkt uit het hypothecair getuigschrift voor hot Goed geen dagvaarding werd uitgebracht

overeenkomstig de artikelen 6,1.1. of 6.1.41. tot en met 6,1.43.;

4.dat er op het Goed geen voorkooprecht rust, zoals bedoeld in artikel

5.dat er geen verkavelingsvergunning werd afgeleverd;

6.dat er geen krachtens artikel 4.2.12., § 2, 20 voor de overdracht verplicht as-built attest is uitgereikt en

gevalideerd.

Ondergetekende notaris vermeldt en informeert, met toepassing van het artikel 5.2,1., § 1 van voormelde

Vlaamse Codex, met betrekking tot Goed 1, Goed 2 en Goed 3, zoals eveneens blijkt uit het uittreksel uit het

plannen en vergunningenregister van de stad Maaseik, afgeleverd op 10 juli 2014

De Ovememer verklaart een kopie te hebben ontvangen van de voormelde stedenbouwkundige uittreksels

betreffende de Goederen, die niet meer dan één jaar voor heden werden afgeleverd.

Tevens bevestigt iedere Ovememer dat hij een kopie heeft ontvangen van de stedenbouwkundige

inlichtingen, afgeleverd door de Stad Genk op 18 augustus 2014 en door de Stad Maaseik op 10 juli 2014, en

hij verklaart kennis te hebben genomen van de inhoud ervan.

2. Artikel 4.2,1. Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening.

Iedere Ovememer verklaart door de instrumenterende notaris op de hoogte te zijn gebracht van de inhoud

van artikel 4.2.1. van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening.

3, Verkaveling

De Goederen maken geen deel uit van een verkaveling.

4. Onteigening

De Vennootschap verklaart dat er hem voor de Goederen geen onteigeningsbestuit werd betekend en dat zij

geen kennis heeft van een geplande onteigening.

5.Bouwvergunning

De Vennootschap verklaart dat aile door haar opgerichte vergunningplichtige constructies vergund werden

c.q. gemeld werden en dat zij die constructies heeft opgericht conform de verleende vergunningen, De

Vennootschap verklaart eveneens dat er bij zijn weten geen stedenbouwkundige overtredingen inzake het Goed

zijn vastgesteld.

Door de instrumenterende notaris kan geen waarborg gegeven worden betreffende de thans bestaande

constructies, en of deze al dan niet overeenkomstig al dan niet afgeleverde stedenbouwkundige vergunningen

zijn opgericht, noch omtrent de inplanting van de gebouwen en/of de afstand tot de perceelgrenzen,

6.Ruilverkaveling:

De Vennootschap verklaart dat de Goederen niet vallen in een gebied van ruilverkaveling, en bijgevolg niet

onderworpen is aan de desbetreffende wetgeving, hetgeen door de instrumenterende notaris wordt bevestigd.

7.monumenten, stads- en dorpsgezichten, landschappen:

De Vennootschap verklaart dat de Goederen niet beschermd zijn als monument en niet zijn gelegen in een

beschermd stads- of dorpsgezicht, als archeologisch patrimonium of als landschap, noch voorkomen op een

ontwerp lijst daartoe,

8. Bosdecreet

Ondergetekende notaris heeft comparanten toegelicht dat:

" Een grondoppervlakte onder de voorschriften van het Bosdecreet valt wanneer deze beant-woordt aan de wettelijke definitie van bos (Bosdecreet art. 3)

+let Bosdecreet van toepassing blijft op onwettig ontboste grondoppervlakten.

" lnzonderheid voor beboste grondoppervlakten volgende verplichtingen gelden:

obij elke kap of bij elke grondige wijziging aan de bosbodem, de strooisellaag of de kruiden-laag, dient een machtiging bekomen te warden van het Bosbeheer, tenzij anders voorzien in een wettelijk goedgekeurd beheerplan.

oEen beheerplan is wettelijk vereist voor aile aaneengesloten beboste eigendommen van minstens 5 Ha, en voor aile bossen gelegen in het Vlaams Ecologisch Netwerk, zodra dat laatste wettelijk van kracht zal zijn,

oMet het oog op de gehele of gedeeltelijke ontbossing van een perceel, geldt dat hiervoor een stedenbouwkundige vergunning met voorafgaand advies van het Bosbeheer vereist is, evenals naleving van de compensatieregeling (Bosdecreet art. 90bis, Besi. VI. Reg. van 16 februari 2001). Hiervan kan enkel afgeweken worden op grond van art. 47 en art. 87 van het Bosdecreet.

oDe verwerver neemt aile rechten en verplichtingen over die op het eigendom rusten, nl. door het Bosbeheer verleende machtigingen, subsidies of goedgekeurd bosbeheerplan."

In aansluiting daarop heeft de Vennootschap verklaard dat de Goederen niet vallen onder de bepalingen van het bosdecreet,

9.Vlaams Decreet betreffende de bodemsanering en de bodembescherming a)De Vennootschap verklaart:

. " I t. Ddat er op de grond, voorwerp van onderhavige akte, bij haar weten geen risico-inrichting gevestigd is of was, als bedoeld in het Vlaams Decreet van 27 oktober 2006 betreffende de bodemsanering en de bodembescherming.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge Ddat er met betrekking tot de respectieve Goederen een bodemattest werd afgeleverd door de OVAM op voor Goederen 1, 2, 3, en 4 op 8 juli 2014. De inhoud van iedere attest luidt als volgt:

2. Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodem-'kwaliteit. Dit bodemattest vervangt aile vorige bodemattesten."

b)De Vennootschap verklaart met betrekking tot de Goederen geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de Ovememer of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een saneringsplicht, tot gebruiksbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband Kan opleggen.

c)De Vennootschap verklaart dat de Ovememer op de hoogte werd gesteld van de inhoud van het bodemattest váár de ondertekening van onderhavige notariële akte.

De Ovememer bevestigt ervan op de hocgte te zin dat hij, overeenkomstig artikel 116, §1 van voormeld decreet, de nietigheid kan vorderen van een overdracht die plaats vond zonder dat de bepalingen van artikel 101 van voormeld decreet werden nageleefd. De Ovememer verklaart voor zoveel ais nodig onherroepelijk te verzaken aan alle vorderingen tot nietigheid die hij zou kunnen laten gelden op grond van artikel 116 van voormeld decreet.

e)De Vennootschap is met betrekking tot de Goederen geen enkele vrijwaring verschuldigd aan de Ovememer met betrekking tot de verplichtingen (technisch verslag, g rondnverzettoelating, bodembeheerrapport, ...) en de kosten die eventueel verbonden zijn aan grondverzet (Hoofdstuk XIII van het Vlaams Reglement betreffende de bodemsanering en de bodem-bescherming).

f)In de brief van de Stad Genk de dato 13 augustus 2014 staat bovendien vermeld wat volgt met betrekking tot Goed 1, Goed 2 en Goed 3:

-Voor zover bekend wordt of werd op het onroerend goed geen activiteit uitgeoefend en/of is of was er geen inrichting gevestigd, opgenomen in bijlage 1 bij VLAREBO.

-De gemeente beschikt voor het onroerend goed niet over een attest van het OVAM register van verontreinigde gronden.

-Voor zover bekend is op het onroerend goed geen niet-vervallen milieuvergunning (of ARAB exploitatievergunning, of vergunning voor afvalwaterlozing, afvalverwerking of grondwaterwinning) van toepassing,

g)In de brief van de Stad Maaseik de dato 10 juli 2014 staat bovendien vermeld wat volgt met betrekking tot Goed 4:

-Voor zover bekend wordt of werd op het onroerend goed geen activiteit uitgeoefend en/of is of was er geen inrichting gevestigd, opgenomen in bijlage 1 bij VLAREBO.

-De gemeente beschikt voor het onroerend goed niet over een attest van het OVAM register van verontreinigde gronden.

-Voor zover bekend is op het onroerend goed geen niet-vervallen milieuvergunning (of ARAB exploitatievergunning, of vergunning voor afvalwaterlozing, afvalverwerking of grondwaterwinning) van toepassing.

g)Voor zover voorgaande verklaringen door de Vennootschap te goeder trouw afgelegd werden, neemt de Ovememer de risico's voor eventuele bodemverontreiniging en de schade zowel ais de kosten die daaruit Kunnen voortvloeien op zich, en verklaart hij dat de Vennootschap hiervoor tot geen vrijwaring zal zijn gehouden.

h)De notaris wijst de Ovememer er echter op dat:

- dit geen enkele garantie inhoudt met betrekking tot het al dan niet zuiver zijn van de bodem;

- dit niet verhindert dat de regels met betrekking tot het grondverzet (Hoofdstuk X111 van zelfde decreet) onverminderd van toepassing blijven,

10.Leegstand en verkrotting:

De Vennootschap verklaart dat bij haar weten de Goederen niet zijn opgenomen in de inventaris van de leegstaande en/of verwaarloosde bedrijfsruimten; noch in de inventaris van de leegstaande gebouwen en/of woningen, de inventaris van de verwaarloosde gebouwen en/of woningen of de inventaris van de ongeschikte en/of onbewoonbare woningen.

11.Vlaamse wooncode

De Vennootschap verklaart er geen kennis van te hebben dat de Goederen zijn opgenomen in enige inventaris van leegstaande, verwaarloosde, ongeschikte of onbewoonbare onroerende goederen en dat de Goederen bij haar weten niet vallen onder de toepassing van artikel 85/1 van de zogeheten Vlaamse Wooncode.

12.Natuurbehoud en natuurlijk milieu

De Vennootschap verklaart dat de Goederen niet gelegen zijn binnen:

-een Vlaams Ecologisch netwerk (VEN);

-een Vlaams erkend natuurreservaat en hun uitbreidingszone gelegen binnen de groen- en bos-gebieden, de bosuitbreidingsgebieden en de met al deze gebieden vergelijkbare bestem-mingsgebieden aangewezen op de plannen van aanleg of de ruimtelijke ultvoerings-'plannen van kracht in de ruimtelijke ordening, of het Vlaams Ecologisch Netwerk;

-een door de Vlaamse regering afgebakende perimeter binnen de groen- en bosgebieden en de bos-uitbreidingsgebieden en de met al deze gebieden vergelijkbare bestemmings-igebieden aangewezen op

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

de plannen van aanleg of de ruimtelijke uitvoeringsplannen van kracht in de ruimtelijke ordening gelegen binnen het integraal verwervings- en ondersteu-inend netwerk (IVON);

-de afbakening van een natuurinrichtingsproject.

Bijgevolg is het voorkooprecht voorzien in artikel 37 van het Decreet betreffende het Natuur-behoud en het Natuurlijk Milieu niet van toepassing.

13.Postinterventie Dossier (KB 25/01/2001):

Op vraag van de instrumenterende notaris of er voor de respectieve Goederen een postinterventiedossier werd opgesteld, heeft de Vennootschap geantwoord:

-ontkennend voor de goederen gelegen in Genk en zij bevestigt dat er aan dit eigendom sedert 1 mei 2001 geen werken werden uitgevoerd door één of meerdere aan-'nemers waarvoor een postinterventiedossier diende te worden opgesteld.

-Bevestigend voor goed gelegen in Maaseik. De Vennootschap verklaart dat zij op heden aan de Overnemer het postinterventiedossier heeft overhandigd, hetgeen door de Overnemer wordt bevestigd 14.0verstrom ingsgebied.

In navolging van artikel 68-7 § 4 van de wet van 25 juni 1992 op de landverzekeringsovereen-komst en overeenkomstig artikel 17bis van het decreet integraal waterbeleid deelt de instrumenterende notaris de Overnemer mede dat ieder der Goederen:

- niet gelegen is in een risicozone voor overstroming zoals bepaald in het K.B. van 28 februari 2007 tot afbakening van de risicozones

- niet gelegen is in mogelijk of effectief overstromingsgevoelig gebied zoals vastgesteld door de Vlaamse regering;

niet gelegen is in een afgebakend overstromingsgebied of afgebakende oeverzone zoals vastgesteld door de Vlaamse regering;

15.Stookolietank:

De Vennootschap verklaart dat in de Goederen noch een ondergronds, noch een bovengrondse stookolietank aanwezig is.

16. Elektrische installaties

Recente installaties:

De Vennootschap verklaart dat de 4 Goederen een wooneenheid is in de zin van artikel 276 bis van het Algemeen Reglement op de Elektrische Installaties van 10 maart 1981, waarvan de elektrische installatie het voorwerp is geweest van een volledig controleonderzoek in de zin van het reglement voorafgaandelijk de ingebruikname van de installatie.

Conform artikel 271 van het Algemeen Reglement, wordt de Ovememer gewezen op het feit dat de installatie het voorwerp moet uitmaken van een nieuw controleonderzoek door een erkend organisme, binnen de 25 jaar te rekenen van het laatste controleonderzoek.

De vergadering stelt vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en waarden die toekomen aan vennoten of schuldeisers en die hen niet kunnen worden afgegeven.

De vergadering stelt unaniem vast dat aan alle voorwaarden van artikel 184 §5 W.Ven. voldaan is en verklaart de vereffening voor gesloten; de Vennootschap heeft aldus definitief opgehouden te bestaan.

6.Bewaarplaats van de boeken

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de Vennootschap zullen worden neer-gelegd en gedurende ten minste vijf jaar worden bewaard te 3600 Genk, Weg naar As 15 bus 61.

7. Volmacht

Er wordt volmacht gegeven aan NV Van Havenmaet Groenweghe BV, met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65, vertegenwoordigd door mevrouw Marie-Jeanne Vrijsen, wonende te 3941 Hechtel-Ekset, Gerard Jehoelstraat 42 of mevrouw Stephanie Casado, wonende te 3665 As, Vennekeslaan 29, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om elle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het Ondememingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting, wijziging of stopzetting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.

STEMMINGEN

Elk van de besluiten werd met eenparigheid van stemmen genomen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(get.) Jean FLEMINGS, geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

uitgifte van voornoemde akte van statutenwijziging, uitgereikt uitsluitend voor neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel voor registratie;

- verslag zaakvoerder, verslag revisor,

- historiek

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

01/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.05.2013, NGL 28.06.2013 13226-0463-010
02/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.05.2012, NGL 29.06.2012 12225-0412-010
25/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.05.2011, NGL 24.08.2011 11425-0328-010
07/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 20.05.2010, NGL 31.08.2010 10513-0393-010
01/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 20.05.2009, NGL 27.08.2009 09649-0241-010
24/12/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 07.12.2007, NGL 20.12.2007 07837-0312-010
22/12/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 01.12.2006, NGL 21.12.2006 06917-4427-012
02/01/2006 : TGT000578
03/01/2005 : TGT000578
19/12/2003 : TGT000578
14/01/2003 : TGT000578
13/01/2000 : TG069159
20/08/1992 : TG69159
08/01/1991 : TG69159

Coordonnées
ADMINISTRATIE- EN ADVIESKANTOOR GENK

Adresse
WEG NAAR AS 15, BUS 61 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande