ADR3NALINE

Société en commandite simple


Dénomination : ADR3NALINE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 629.890.284

Publication

20/05/2015
ÿþ"

Op de laatste blz, van Luik E vermelden ; Recto : islaam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perro(o)n(en) bevoegd de rechtspérsoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Faam en handtekening.

ModiO

[Merl In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111111.1g1.111111111111

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

0 8 MEI 2015

Griffie

Onderné'mingsnr ; o 3 % ,t,

Benaming

(voluit) : ADR3NALINE

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : 3800 Sint-Truiden, Zavelkuil 13

Onderwerp akte: :'OPRICHTING

OPRICHTING GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP ADR3NALINE

Uit een onderhands document opgemaakt op 30 april 2015 houdende de oprichting van een commanditaire vennootschap blijkt ondermeer.

De hoofdelijk aansprakelijk vennoot is mevrouw Chantal Goossens, wonende te 3800 Sint-Truiden, Zavelkuil

13, rijksregistemummer, 74.08.22-398.67

De stille vennoot is de heer Koen Cefis, wonende te 3800 Sint-Truiden, Zavelkuil 13,

rijksreglsternurinmer 74.11.26-237.32

ARTIKEL 1: NAAM

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap met als benaming Adr3naline Comm. V..

Op aile akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande; van de vennootschap zal de naam "Adr3naline vermeld worden, voorafgegaan door de woorden gewone"; commanditaire vennootschap' of door de afkorting "Comm.V."

ARTIKEL 2: DOEL

De vennootschap stelt zich tot doel

Alle mogelijke werkzaamheden, diensten en adviezen te verstrekken aan derden op organisatorisch, commercieel, administratief en bedrijfseconomisch vlak.

Het oprichten; besturen,' het begeleiden, het deelnemen, het adviseren en directie voeren overi ondernemingen en vennootschappen.

Zelf of door bemiddeling van derden of in vereniging met derden, in binnen- en buitenland, aile handelingeni en verrichtingen te stellen betrekking hebbend op de organisatie, opleiding, aankoop en verkoop van producten: en goederen die hiervoor in aanmerking komen. en alle mogelijke directe of indirecte diensten die enigszins verband houden met wat vooraf gaat.

Het optreden bij onderhandelingen ter zake gehele of gedeeltelijke overname van aandelen, in de meest ruime betekenis. " Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of

investeringen. .

Het toestaan van leningen, zich borgstellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren. Het huren of verhuren, het doen bouwen of verbouwen, met inbegrip van de onroerende leasing.

"

"

Vóar-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag alle commerciële, industriële of financiële verrichtingen, roerende en onroerende' handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met voornoemd doel verband houden of welke van aard zijn de uitbreiding of de verwezenlijking ervan mogelijk te maken of te bevorderen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten.

De vennootschap mag zich interesseren door middel van inbreng, fusie, deelname of anderszins, in bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen in België of in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in verband staat met het hare. Zij kan de functies van lasthebber, bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen of ondernemingen uitoefenen.

De vennootschap kan persoonlijke of zakelijke borgen stellen in het voordeel van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap zelf niet over de vereiste activiteitenattesten zou beschikken zullen in

onderaanneming worden gegeven.

ARTIKEL 3; DUUR

De vennootschap is voor onbepaalde tijd aangegaan. Zij begint met haar activiteit op datum van deze oprichtingsakte.

ARTIKEL 4: MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De vennootschap heeft haar zetel te 3800 Sint-Truiden, Zavelkuil 13.

De zetel kan zonder statutenwijziging binnen België verplaatst worden bij besluit van de zaakvoerder.

Dergelijke wijziging dient gepubliceerd te worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

ARTIKEL 5: KAPITAAL EN AANDELEN

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderd (300,00) euro. Het Is verdeeld in

honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

De aandelen zijn steeds op naam en worden genoteerd in een aandelenregister

ARTIKEL 6 : BESTUUR

De vennootschap zal worden vertegenwoordigd door 1 zaakvoerder.

ARTIKEL 7; ALGEMENE VERGADERING  WIJZE VAN STEMMEN

De algemene vergadering zal jaarlijks worden gehouden, op de plaats van de maatschappelijke zetel, en dit op de derde dinsdag van de maand mei om 20 uur.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij gewone brief, toegezonden aan de vennoten, ten minste veertien dagen voor de vergadering,

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Bij staking van stemmen wordt de beslissing uitgesteld en zal een bijzondere vergadering moeten bijeengeroepen worden door de zaakvoerder volgens dezelfde procedure. Deze bijzondere vergadering moet binnen de maand na de algemene vergadering bijeenkomen.

Wanneer één of meer aandelen toebehoren aan verscheidene personen, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts Uitgeoefend worden door-één,enjtele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden.

Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan deze aandelen verbonden rechten geschorst.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

goor'- boho

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2015 - Annexe du Moniteur belge

H

ARTIKEL 8: BIJZONDERE VERGADERING

Elke vennoot kan, volgens dezelfde proceduré als voor een algemene vergadering, een bijzondere vergadering bijeenroepen. Deze vergadering vindt; eveneens plaats op de maatschappelijke zetel. Deze procedure is niet vereist wanneer alle vennoten vrijwillig samen vergaderen,

Dezelfde wijze van stemmen als voor de algemene vergadering is dan van toepassing.

ARTIKEL 9: VERDELING VAN DE WINST

0

De winst van het boekjaar zal verdeeld worden volgens beslissing van de algemene vergadering op voorstel

van de zaakvoerder.

ARTIKEL 10: AANDELEN OP NAAM

De aandelen zijn steeds op naam en mogen enkel eigendom zijn van personen die vertrouwd zijn met de

activiteit van de vennootschap zoals bepaald in het voorgaand artikel 2.

ARTIKEL 11: OVERDRACHT VAN AANDELEN

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden dan mits in acht name van artikel 10 hiervoqr en niet instemming van alle vennoten,

De vennoot die één of meer aandelen wil overdragen moet van zijn voornemen aan de vennoten kennis geven bij een aangetekende brief, waarin hij de naam, de voornaam, het beroep en de woonplaats voor de voorgestelde ovememer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen en de daarvoor geboden prijs.

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen eenmaand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van -de-overdracht,-hun- bij _aangetekende-brief-verzonden, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht.

Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open. Nochtans, indien een vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen het verlangt, zijn de weigerende vennoten verplicht binnen drie maanden hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden. Indien de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen, vindt het recht van voorkeur overeenkomstig toepassing,

in dit geval zal de verkoopprijs gelijk zijn aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen te benoemen.

De deskundigen zullen rekening houden met alle gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden, en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde deskundige die, op hun verzoek of op verzoek van één der partijen, zal worden aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de plaats waar de vennootschap is gevestigd. Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen zes maanden na de dag waarop de waarde, op de hierboven bepaalde wijze, definitief zal zijn vastgesteld. Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle middelen rechtens.

Splitsing van de eigendom der aandelen in vruchtgebruik en naakte eigendom is verboden. Indien een aandeel met erfrechtelijk vruchtgebruik bezwaard is, moet dit vruchtgebruik door de naakte eigenaar worden

afgekocht of omgekeerd:

i

ARTIKEL 12: UITTREDING VAN EEN VENNOOT

Opzegging van de vennootschapsovereenkomst door een vennoot is slechts' mogelijk onder voorwaarde van het ter kennis brengen van zijn voornemen aan de overige vennoten bij aangetekende brief en mits het respecteren van een opzeggingstermijn van zes maanden.

De uittredende vennoot kan vervangen worden door een nieuwe met in acht name van voormeld artikel 11.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 13: OVERGANG VAN AANDELEN BIJ OVERLIJDEN

De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden moeten binnen een maand na het overlijden van de vennoot aan de andere vennoten of zaakvoerders nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd. Zij moeten tevens de naam, de voornaam, het beroep en de woonplaats van de rechtverkrijgenden en hun respectievelijke erfrechten opgeven,

De aandelen mogen niet overgaan wegens overlijden dan niet instemming verkregen overeenkomstig artikel

11.

De erfgenamen en legatarissen of rechtverkrijgenden, die geen vennoot kunnen worden, omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten volgens artikel 10, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen; deze waarde wordt vastgesteld en uitbetaald zoals in artikel 11 van deze statuten is bepaald. Zij zijn verplicht op verzoek van de vennootschap die aandelen over te dragen aan de door de vennootschap aangewezen vennoten.

ARTIKEL 14: BEZOLDIGING VAN DE ZAAKVOERDERS

Het mandaat van zaakvoerder kan bezoldigd worden. De algemene vergadering keurt de toegekende bezoldiging goed.

ARTIKEL 15: ONTBINDING EN VEREFFENING

Het overlijden van een vennoot heeft niet de ontbinding van de vennootschap tot gevolg. De overgang van aandelen bij overlijden wordt geregeld bij artikel 13 van deze statuten.

Bij de ontbinding zal de zaakvoerder optreden als vereffenaar.

ARTIKEL 16: BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december.

EERSTE BENOEMING

Als zaakvoerder wordt benoemd : mevrouw Goossens Chantal .

De bovenbenoemde zaakvoerder verklaart vervolgens dit mandaat te aanvaarden, onder de bevestiging niet

getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet.

TIJDELIJKE- EN OVERGANGSBEPALINGEN

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot en met éénendertig december 2016.

De eerste algemene vergadering heeft plaats op dinsdag 16 mei 2017.

De oprichters verklaren dat de vennootschap, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die voor rekening en op naam van de vennootschap in 'oprichting zijn aangegaan, te rekenen vanaf de oprichtingsdatum. Deze overneming zal maar uitwerking hebben van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

VOLMACHTEN EN FORMALITEITEN

Door voomoemde statutaire zaakvoerder wordt hierbij volmacht gegeven aan de BVBA INDEKEU & PARTNERS vertegenwoordigd door mevrouw Kristiane Indekeu, met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Heidestraat 47 met macht tot in de plaatsstelling, tot het vervullen van aire formaliteiten die ten gevolge van deze akte zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private en publiekrechtelijke instellingen, en onder meer met betrekking tot de inschrijving in het register der burgerlijke vennootschappen bij de KBO en bij de BTW administratie.

Aldus opgesteld te Sint-Truiden, op 30 april 2015 in drie exemplaren waarvan elke partij erkent één exemplaar te hebben ontvangen.

Te elijk hiermee neergele&l : vol. akte

Goossens Chantal

Hoofdelijk aansprakelijk vennoot

Coordonnées
ADR3NALINE

Adresse
ZAVELKUIL 13 3800 ST-TRUIDEN

Code postal : 3800
Localité : SINT-TRUIDEN
Commune : SINT-TRUIDEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande