ADVIESBURO COX STEFAN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVIESBURO COX STEFAN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 446.648.673

Publication

22/05/2014
ÿþ"ar\ Mod Word 75.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Neergelegd ter griffie der rechtbank y. koophandel Antwerpen, atd. Toegaren

12 -05- 20%

De griffteiffie

Oiidernemingsnr : 0446.648.673

Benaming

(voluit) : ADVIESBURO STEFAN COX

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke venootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3600 Genk, Weg naar As 38

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE

Uit een akte verleden voor notaris Michael BASE, geassocieerd notaris op 28 maart 2014 ,dragende de volgende melding van registratie: Geregistreerd vijf blad geen verzending te Genk op 24/04/2014, boek 576 bled 68 vak 08, Ontvangen: vijftig euro (¬ 50,00), De Ontvanger (get.) E, HUBRECHTS., blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van hierbovengenoemde vennootschap volgende beslissingen genomen heeft:

DEEL j FUSIE DOOR OVERNEMING (GERUISLOZE FUSIE) BVBA SDS CONSULTANTS DOOR BVBA ADVIESBURO STEFAN COX

I. AGENDA

A. De voorzitter stelt vast dat de buitengewone algemene vergaderingen van beide vennootschappen volgende gemeenschappelijke agenda omvat als voorstel van beslissing:

Kennisname en onderzoek door de vennoten van het voorstel tot fusie opgemaakt door de zaakvoerders van de betrokken vennootschappen op achttien december tweeduizend dertien; neergelegd ter publicatie in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Tongeren op dertig januari daarna, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad op elf februari daarna respectievelijk onder nummer 14039936 voor de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ADVIESBURO STEFAN COX en 14039936 voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SDS CONSULTANTS.

B. De voorzitter stelt vast dat de buitengewone algemene vergadering van de over te nemen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SDS CONSULTANTS volgende agenda omvat als voorstel van beslissing:

1) Fusie door overneming overeenkomstig artikel 676 van het Wetboek van Vennootschappen waarbij het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SDS CONSULTANTS ais gevolg van een ontbinding zonder vereffening overgaat op de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ADVIESBURO STEFAN COX, die reeds houdster is van al de aandelen van de over te nemen vennootschap SIJS CONSULTANTS en dus zonder toekenning van aandelen, overeenkomstig hetfusievoorstel.

2) Ingevolge de ontbinding van de over te nemen vennootschap: ontslag en kwijting aan de zaakvoerder, de heer COX Stefan, voornoemd.

C. De voorzitter stelt vast dat de Buitengewone vergadering van de overnemende burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ADVIESBURO STEFAN COX volgende agenda omvat ais voorstel van beslissing:

1) Fusie door overneming overeenkomstig artikel 676 van het Wetboek van Vennootschappen waarbij het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SDS CONSULTANTS als gevolg van een ontbinding zonder vereffening overgaat op de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ADVIESBURO STEFAN COX, die reeds houdster is van al de aandelen van de over te nemen vennootschap SDS CONSULTANTS en dus zonder toekenning van aandelen, overeenkomstig het fusievoorstel.

Deze overgang zal worden verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging in de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ADVIESBURO STEFAN COX en zonder

omwisseling van aandelen op basis van de boekhoudkundige staat per éénendertig oktober tweeduizend dertien. Uit die staat blijkt dat het eigen vermogen van de over te nemen vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SDS CONSULTANTS vijftienduizend vijfhonderdtwintig euro tweeënveertig cent (¬ 15.520,42) bedraagt.

NI

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Alle handelingen en verrichtingen gesteld door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SDS CONSULTANTS, worden sedert één november tweeduizend dertien tot op de dag van de verwezenlijking van de fusie (boekhoudkundig) geacht verricht te zijn voor rekening van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ADVIESBURO STEFAN COX

2) Vaststelling van de verwezenlijking van de fusie door overneming waarbij het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SDS CONSULTANTS, volgens voornoemde. balanstoestand afgesloten op éénendertig oktober tweeduizend dertien overgegaan is op de overnemende vennootschap en vaststelling dal de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SDS CONSULTANTS definitief opgehouden heeft te bestaan.

3) ontslag en kwijting aan de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SDS CONSULTANTS, zijnde de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ADVIESBURO STEFAN COX.

4) Vaststelling dat, overeenkomstig artikel 724 van het Wetboek van Vennootschappen het doel niet moet gewijzigd worden, gezien het huidig doel volledig beantwoordt aan de activiteiten die de vennootschap na deze fusie door overname zal ontplooien,

5) Wijziging van de statutaire doelbepaling door inlassing van volgende bepalingen

"Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren, de borgstelling, het verlenen van aval en alle overige financiële verrichtingen behoudens deze die wettelijk voorbehouden zijn aan de banken, spaarkassen hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen en erkende financiële tussenpersonen,"

6) Kennisneming van de bijzondere algemene vergadering de dato zevenentwintig december tweeduizend dertien tot uitkering van een tussentijds dividend overeenkomstig artikel 537 WIB 92.

7) Verhoging van het kapitaal met éénenzestigduizend vierhonderd euro (¬ 61.400,00) om het te brengen van achtienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op tachtigduizend euro (¬ 80.000,00), zonder creatie van aandelen, maar waardoor de fractiewaarde der aandelen wordt verhoogd;

8) De heer COX Stefan, stortte ten belope van éénenzestigduizend vierhonderd euro (¬ 61.400,00) wiens zevenhonderd vijftig (750) aandelen in fractiewaarde zullen stijgen.

Genoemd ingebrachte geldbedrag is gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE32

0882 5574 1202 bij Belfius Bank, geopend ten name van de vennootschap, blijkens het bankattest, afgegeven door deze instelling op zevenentwintig maart tweeduizend veertien.

9) Aanpassing van de statuten aan de beslissing van de buitengewone Algemene Vergadering de dato één maart tweeduizend en zeven houdende overbrenging van de zetel van de vennootschap naar 3600 Genk, Weg naar As 38.

Il. De voorzitter bevestigt, na te hebben verduidelijkt dat de vennootschappen geen obligaties of nominatieve certificaten hebben uitgegeven en dat tot deze vergadering niet alleen de vennoten werden opgeroepen, maar ook de zaakvoerders.

III. De aanwezige of vertegenwoordigde vennoten hebben zich gedragen naar de statutaire en wettelijke bepalingen met betrekking tot de formaliteiten om op de vergadering toegelaten te worden.

IV. Het kapitaal van de vennootschappen is thans vertegenwoordigd door respectievelijk zevenhonderdvijftig (750) aandelen voor de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ADVIESBURO STEFAN COX en zevenhonderd vijftig (760) aandelen voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SDS CONSULTANTS.

Uit het bovenstaande blijkt dat alle aandelen hier en nu vertegenwoordigd zijn, zodat:

a) deze vergaderingen derhalve geldig kunnen beraadslagen over de agenda;

b) geen bewijs hoeft geleverd te worden over de geldige bijeenroeping van deze vergaderingen,

V. Om te worden aangenomen, moeten navolgende meerderheden behaald worden in de stemming:

* de beslissingen met betrekking tot ontslag van en kwijting aan de zaakvoerder van de over te nemen

vennootschap : de gewone meerderheid van de stemmen;

*overeenkomstig artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen, de beslissingen met betrekking tot de

doelwijziging, de vier/vijfden van de stemmen;

*de overige voorstellen die een statutenwijziging teweeg brengen, de drielvierden der stemmen.

VI. Vaststellingen met betrekking tot de formaliteiten die overeenkomstig artikelen 719, 720, 723 en volgenden van het Wetboek van vennootschappen voor de fusie moeten worden vervuld:

a) de zaakvoerders van beide vennootschappen hebben een fusievoorstel opgemaakt dat sedert meer dan zes weken voor vandaag werd neergelegd op de bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel zoals blijkt uit het gemeenschappelijk agendapunt van de vennootschappen;

b) gezien alle aandelen van de over te nemen vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SOS CONSULTANTS in handen van de overnemende vennootschap, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ADVIESBURO STEFAN COX, verenigd zijn, werd er geen fusieverslag opgemaakt en evenmin diende controleverslagen door de bedrijfsrevisor (of externe accountant) schriftelijk te worden opgesteld.

o) de fusievoorstellen, de jaarrekening, de jaarverslagen en de tussentijdse cijfers omirent de stand van het vermogen, niet ouder dan drie maanden voor het opstellen van het fusievoorstel, werden in de agenda van de betrokken algemene vergaderingen vermeld, alsook de plaats waar de vennoten van deze stukken kennis konden nemen; een afschrift van deze stukken werd aan de vennoten één maand vóór heden ter beschikking gesteld.

d) de zaakvoerders van de beide vennootschappen bevestigen dat blijkens de vermeldingen in het aandelenregister en eveneens naar hun weten de aandelen van de over te nemen besloten vennootschap met

d+'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

beperkte aansprakelijkheid SDS CONSULTANTS volledig in handen zijn van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ADVIESBURO STEFAN COX

e) de zaakvoerders van de beide vennootschappen hebben er zich van vergewist dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SDS CONSULTANTS geen eigendomsrechten op onroerend goed bezit, behoudens in de hierna vermelde bouwgrond.

STAD Bilzen (elfde afdeling) voorheen: Grote-Spouwen

Een Hoeve op en met grond en aanhorigheden, gelegen Sapstraat 34, gekend ten kadaster sectie A, volgens titel en thans nummer 8361K, telkens met een oppervlakte van elf are twaalf centiare (11al2ca)

Hierna "voormelde goederen" genoemd.

Oorsprong van eigendom

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SDS Consultants, is samen met de heer Stefan Cox, elk voor de onverdeelde helft eigenaar van het goed ingevolge aankoop bij akte verleden voor notaris Xavier Voets, te Bilzen op zeventien september tweeduizend en twaalf, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Tongeren op vijfentwintig september daarna, nummer 06301, van de heer CLAESEN Willy Florent Elisabeth,

Hypothecaire toestand

Partijen verklaren dat voormelde goederen vrij en onbelast zijn van alle schulden, inschrijvingen of bezwarende overschrijvingen.

Ondergrond & Milieu

De ovememer erkent vóór heden op de hoogte te zijn gebracht van de inhoud van de bodemattesten uitgereikt door OVAM op achtentwintig maart twee-'dui-'zend veertien, waaruit voor het betrokken perceel letterlijk blijkt wat volgt" De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit. "

De partijen erkennen te weten dat deze tekst niet inhoudt dat de bodem effectief werd gecontroleerd en te zijn ingelicht over de algemene principes van het bodemdecreet.

Nadat de ovememer erop gewezen werden dat goederen, waarop een inrichting gevestigd is of was, of een activiteit werd uitgeoefend die door het bodemdecreet als dus danig bedoeld werd, niet zonder bijkomend onderzoek kunnen worden overgedragen, verklaren zij geen weet te hebben van bodemverontreiniging en evenmin van mogelijk vervuilende activiteiten of intichtingen, wat niet tegengesproken wordt door navermelde vastgoedinformatie .

Ondergetekende notaris verklaart hierna dat de bepalingen van Afdeling il "Overdracht van risicogronden" uit hoofdstuk VIIi van het bodemdecreet werden nageleefd.

De ovememer erkent erover te zijn geïnformeerd dat als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, bijzondere regelgeving ("grondverzet") van toepassing is.

Ruimtelijke Ordening & Stedenbouw

TER ALGEMENE INFORMATIE van de partijen verwijst ondergetekende notaris, zoals verplicht, naar artikel 4.2.1 van de 'Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening' aangaande vergunningsplichten.

OVER DE HUIDIGE STEDENBOUWKUNDIGE TOESTAND werd volgende informatie aan ondergetekende notaris verschaft zoals blijkt uit het stedenbouwkundig uittreksel afgeleverd door de stad Bilzen, dat de partijen erkennen te hebben ontvangen:

1° er werden geen vergunningen uitgereikt door de stad Bilzen;

2° de meest recente stedenbouwkundige bestemmingszone is "woongebied met landelijk karakter" volgens het gewestplan Sint-Truiden-Tongeren de dato vijf april negentienhonderd zevenenzeventig, zoals vernield in het plannenregister;

3° over bouwovertredingen of stedenbouwmisdrijven in het algemeen loopt er geen enkele discussie of procedure, werd er geen dagvaarding uitgebracht noch een gerechtelijke of administratieve beslissing gewezen, tot herstelmaatregelen of anderszins;

4° voormelde goederen zijn niet gelegen in een zone met stedenbouwkundig voorkooprecht;

5° voormelde goederen maken geendeel uit van een verkavelingsvergunning;

Uit voormeld stedenbouwkundig uittreksel blijkt dat voormelde verkavelingsvergunning niet ver-vallen is. 6° dat er nog geen 'as-builtattest' voorhanden is,

Op basis van voorgaande informatie kan geen enkele zekerheid geboden worden dat voor welke werken of activiteiten ook, vergunning kan bekomen worden.

De overnemer zal zich op uitsluitend eigen initiatief, risico, kosten en lasten moeten gedragen naar alle voorschriften van bevoegde overheden zonder  om welke reden het ook moge wezen enig verhaal tegen de overdrager te kunnen uitoefenen.

AANVULLENDE VERKLARINGEN VAN DE PARTIJEN

De overdrager verklaart geen weet te hebben van eventuele stedenbouwkundige problemen of overtredingen in verband met voormelde goederen.

De overdrager verklaart geen weet te hebben van een planbatenheffing.

g) op verzoek van het bureau stelt de vergadering vast, overeenkomstig artikel 719, 4° van het Wetboek van Vennootschappen en overeenkomstig het fusievoorstel, dat geen enkel bijzonder voordeel toegekend is aan de zaakvoerder van enerzijds de overnemende vennootschap en anderzijds aan de zaakvoerder van de over te nemen vennootschap.

h) De zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SDS CONSULTANTS heeft zich ervan vergewist, dat sinds de datum van opstelling van het fusievoorstel en de datum van huidige

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

algemene vergadering zich in de activa en passiva van haar vermogen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

VII. Daarnaast omvat de agenda de kennisname, zoals wettelijk verplicht, van de stukken bedoeld in -artikel

287 van het Wetboek van Vennootschappen:

- verslag van de niet-statutaire zaakvoerder, houdende een omstandige verantwoording inzake de

voorgestelde wijziging van het maatschappelijk doel;

- staat van activa en passiva, opgemaakt binnen de drie maanden vóór het zoëven genoemd verslag;

Alle aanwezige vennoten verklaren hiervan een afschrift ontvangen te hebben, en ervan kennis genomen te

hebben. Zij ontslaan derhalve de voorzitter van het voorlezen ervan.

VIII. De voorzitter bevestigt, na te hebben verduidelijkt dat de vennootschap geen nominatieve certificaten heeft uitgegeven en dat er geen commissaris werd aangesteld, dat tot deze vergadering niet alleen de vennoten werden opgeroepen, maar ook de niet-statutaire zaakvoerder.

IV. Ieder kapitaalaandeel geeft recht op één stem.

V, Tenslotte bevestigt de voorzitter dat de vennootschappen niet op de beurs genoteerd zijn en evenmin een openbaar beroep hebben gedaan op het spaarwezen, en dat ze tot op heden niet in vereffening werden gesteld.

BESLISSINGEN:

Nadat de uiteenzetting van de voorzitter door de respectieve vergaderingen als juist erkend is, stellen zij vast dat ze geldig werden samengesteld, en bevoegd zijn om over bovenstaande agenda te beraadslagen en te beslissen als volg:

De vergaderingen vatten vervolgens de stemming over de agenda aan, en dit zonder wederzijdse beïnvloeding.

Eerste besluit (agendapunt A)

De respectieve vergaderingen nemen kennis van de voorgelegde stukken en zij ontslaan de voorzitter van de lezing van het fusievoorstel, waarvan sprake in de agenda, aangezien de vennoten erkennen hiervan volledig in kennis te zijn gesteld geweest meer dan één maand voor de datum van deze vergadering, alles met naleving van de bepalingen van artikel 720 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen.

Tweede besluit (agendapunten B.1 en C.1)

De algemene vergadering van beide vennootschappen beslissen dat de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ADVIESBURO STEFAN COX overgaat tot fusie door overneming (gelijkgestelde verrichting) waarbij het volledige vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SOS CONSULTANTS als gevolg van een ontbinding zonder vereffening overgaan op de overnemende burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ADVIESBURO STEFAN COX die reeds houdster is van al de aandelen van de over te nemen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SDS CONSULTANTS.

Deze fusie door overneming wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ADVIESBURO STEFAN COX en zonder omwisseling van aandelen, op basis van een boekhoudkundige staat per éénendertig oktober tweeduizend dertien. Uit die staat blijkt dat het vermogen van de over te nemen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SDS CONSULTANTS vijftineduizend vijfhonderdtwintig euro tweeënveertig cent (¬ 15.520,42) bedraagt en dat alle verrichtingen en handelingen gesteld door besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SDS CONSULTANTS sedert één november tweeduizend dertien tot op datum van vandaag (boekhoudkundig) geacht worden te zijn verwezenlijkt voor rekening van de overnemende vennootschap, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ADVIESBURO STEFAN COX.

Derde besluit (agendapunt C.2)

Ten gevolge van het voorgaande besluit tot fusie door overneming van het volledige vermogen van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SDS CONSULTANTS, stelt de algemene vergadering van de overnemende burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ADVIESBURO STEFAN COX vast, dat:

- enerzijds de fusie door overneming van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SDS CONSULTANTS, door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ADVIESBURO STEFAN COX werd verwezenlijkt;

- anderzijds de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SDS CONSULTANTS, definitief opgehouden heeft te bestaan.

Vierde besluit (agendapunt C.3, ontslag en kwijting)

De algemene vergadering van de overnemende burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ADVIESBURO STEFAN COX verleent ontslag aan de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SDS CONSULTANTS, te weten de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ADVIESBURO STEFAN COX zelf. Zij verleent kwijting over haar mandaat.

Vijfde besluit (agendapunt C.4)

De Algemene Vergadering van de gefusioneerde burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ADVIESBURO STEFAN COX beslist - overeenkomstig artikel 724 van het Wetboek van Vennootschappen, dat het doel, zoals in de agenda voorgesteld, niet moet aangepast worden gezien het huidig doel van de overnemende vennootschap beantwoordt aan de activiteiten die de vennootschap na de fusie zal ontplooien.

Zesde besluit (agendapunt C.5)

t

"

," 'Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad



Na bespreking van het zaakvoerdersverslag en de staat van activa en passiva, beslist de vergadering de voorgestelde doeiswijziging goed te keuren.

Zevende besluit (agendapunt C.6)

De vergadering heeft kennisgenomen van de bijzondere algemene vergadering de dato zevenentwintig december tweeduizend dertien tot uitkering van een tussentijds dividend overeenkomstig artikel 537 WIB 92 aan te rekenen op de beschikbare belaste reserves. De dividenduitkering kadert in de overgangsregeling voorzien in artikel 537 WIB. Deze regeling maakt het mogelijk om reserves uit te keren tegen inhouding van 10 roerende voorheffing op voorwaarde dat de netto dividenden onmiddellijk worden geïncorporeerd in kapitaal. Na inhouding van de roerende voorheffing blijft een netto-dividend ten bedrage van éénenzestigduizend vierhonderd euro (¬ 61.400,00) ter beschikking.

De vennoten hebben besloten het aldus verkregen netto-dividend in te brengen in kapitaal onder de voorwaarden voorzien in artikel 537 WIB 92.

Achtste besluit (agendapunt C.7)

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen door de geldelijke inbrengen en tot het bedrag zoals voorgesteld in de agenda,

De aandeelhouders en de zaakvoerders erkennen door mij notaris gewezen te zijn op volgende gevolgen van de in deze akte opgenomen verrichting(en):

- Kapitaalverminderingen van het bij deze verhoogde kapitaal in de eerste vier jaren dan wel acht jaren na heden zullen aanleiding geven tot verhoogde taxatie;

- De afzonderlijke aanslag op dividenduitkeringen die afwijken van de normale dividendpolitiek in de vorige vijf jaren.

Negende besluit (agendapunt C.8)

De vergadering erkent vervolgens dat de stortingen volledig gebeurden in overeenstemming met wat hierboven werd toegezegd.

Tiende besluit (agendapunt C.9)

De vergadering aanvaardt de voorgestelde aanpassing van de statuten aan de eerder genomen beslissing van overbrenging van de zetel van de vennootschap.

Al deze beslissingen worden genomen met éénparigheid van stemmen,

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

ENKEL UITGEREIKT MET HET OOG OP NEERLEGGING TER GRIFFIE VAN DE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL

DE NOTARIS, YVES CLERCX

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van voormelde akte

- coördinatie van de statuten





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 28.08.2014 14513-0343-014
11/02/2014
ÿþ Mcd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r

11 IIIIIIIIIIIIIIIIIIY

*19039936*

1111

Neergelegd ter griffie der rechtbank v koophandel te TONGEREN

Ondernemingsnr : 0446.648.673

Benaming

(voluit) : ADVIESBURO STEFAN COX

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid eso

Zetel : Genk, Weg naar As 38

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Fusievoorstel

Overeenkomstig de bepalingen van artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen, werd door de bestuursorganen van de hierna vermelde vennootschappen, in gemeenschappelijk overleg, het voorstel van fusie door overneming opgesteld waarvan hierna de tekst volgt:

IDENTIFICATIE VAN DE AAN DE FUSIE DEELNEMENDE VENNOOTSCHAPPEN 1.BVBA ADVIESBURO STEFAN COX (= overnemende vennootschap)

Deze vennootschap werd opgericht blijkens akte verleden voor meester Oduiphe VOETS, destijds notaris te Bilzen op 18 februari 1992, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 10 maart daaropvolgend onder nummer 1992-03-10 1 286.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd ingevolge akte verleden voor meester Yves CLERCX, notaris te Genk op 28 mei 2004, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 16 juni daaropvolgend onder nummer 2004-06-1610088944.

De vennootschap heeft tot doel:

Diensten te verlenen die behoren tot de functie van accountant als van belastingconsulent, zoals

omschreven in artikel 34 en 38 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig-

betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, en het uitoefenen van aile hiermee verenigbare

activiteiten.

Behoren met name tot de functie van de accountant:

a)Het nazien en corrigeren van aile boekhoudstukken;

b)De expertise, zowel privé als gerechtelijk, met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van

ondernemingen alsook de analyse met boekhoudkundige procedés, van de positie en werking van

ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico's;

c)Het organiseren van boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen en het verstrekken

van advies inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen;

d)Het organiseren en voeren van de boekhouding van derden;

e)Het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden, het bijstaan van belastingplichtigen bij de

nakoming van hun fiscale verplichtingen en het vertegenwoordigen van ondernemingen waarin hij andere

opdrachten dan deze bedoeld in a) en e) en waarvan de uitvoering hem bij of krachtens de wet is

voorbehouden of waarin hij de opdrachten als bedoeld in artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen

verricht.

Behoren met name tot de functie van de belastingconsulent:

a)Het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden;

b)Het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

c)Het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

De vennootschap mag alle opdrachten uitvoeren die krachtens het Wetboek van vennootschappen

toevertrouwd kunnen worden aan de accountant die Is ingeschreven op de deellijst van de externe

accountants.

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen niet verboden zijn krachtens de wet of de uitvoeringsbesluiten en voor zover zij in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van accountant of van belastingconsulent,

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken.

Zij mag elke activiteit die rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, in ondernemingen, verenigingen, of vennootschappen van uitsluitend professionele aard. Alvorens haar doel te verwezenlijken, is de vennootschap ertoe gehouden de hoedanigheid van accountant en belastingconsulent aan het Instituut van de Accountants en Belastingconsulenten te vragen en moet zij die hoedanigheid van het Instituut hebben verkregen.

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt thans 18.600,00 EUR en wordt vertegenwoordigd door 750 aandelen zonder vermelding van een nominale waarde.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Genk, Weg naar As 38.

Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

De vennootschap is ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen onder het nummer 0446.648.673.

Hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder;

" De heer Stefan COX,

wonende te Bilzen, Kattebroekstraat 7 bus 22

2. BVBA SDS CONSULTANTS (= over te nemen vennootschap)

De vennootschap werd opgericht ingevolge akte verleden voor meester Ghislain DE SCHAETZEN, notaris te Tongeren op 6 oktober 1999, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 28 oktober daaropvolgend onder nummer 1999-10-28 / 534.

De statuten werden sedertdien niet meer gewijzigd.

De vennootschap heeft tot doel:

Het leveren van consulting, vorming, ondersteuning, projectleiding en implementatie op het vlak van de verschillende systeemmanagement disciplines, architecturen, ... bij het verwezenlijken van Client/Server toepassingen.

De ontwikkeling en commercialisering van informaticaproducten, zowel hard- als software. Het aanbieden van internet/lntranet diensten, gaande van consultancy tot het beschikbaar stellen van de nodige infrastructuur. Het leveren van diensten en producten op het domein van video en muitimediaproductenr Het beheren van roerende en onroerende goederen en het beheren van portefeuiilewaarden en andere immateriële activa,

in het algemeen zal de vennootschap alle industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel, of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergematckelijken of uitte breiden.

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt 19.000,00 EUR en wordt vertegenwoordigd door 760 aandelen met een nominale waarde van 25,00 EUR per aandeel,

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Genk, Weg naar As 38.

Het boekjaar gaat in op 1 juli en eindigt op 30 juni van het daaropvolgende jaar.

0e vennootschap is ingeschreven in de kruispuntbank voor ondernemingen onder het nummer 0467.101, 322.

Hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder:

" De heer Stefan COX,

wonende te Bilzen, Kattebroekstraat 7 bus 22

L

w I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

FUSIE

In aanmerking nemende dat de bestuursorganen van voormelde vennootschappen het initiatief hebben

genomen ertoe strekkende een fusie door te voeren waarbij het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap, met toepassing van de bepalingen van de artikelen 671 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zal overgaan op de overnemende vennootschap, verbinden de bestuursorganen van de

genoemde vennootschappen zich jegens elkaar te doen wat in hun macht ligt om tussen de genoemde vennootschappen een fusie tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen zij bij

deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectieve algemene vergaderingen van de aandeelhouders van deze vennootschappen.

Aldus wordt voorgesteld dat de fusie zal worden doorgevoerd tussen de BVBA ADVIESBURO STEFAN COX en de BVBA SDS CONSULTANTS

De BVBA ADVIESBURO STEFAN COX, voornoemd, zal als overnemende vennootschap het gehele vermogen - zowel de rechten als de verplichtingen - verkrijgen van de BVBA SOS CONSULTANTS, voornoemd en die de over te nemen vennootschap is, en dit zonder uitreiking van nieuwe aandelen.

BOEKHOUDING

De fusie tussen beide vennootschappen zal gebeuren op basis van de balansen per 31 oktober 2013. De balansen van BVBA ADVIESBURO STEFAN COX en BVBA SDS CONSULTANTS betreffen een tussentijdse staat.

De handelingen van de over te nemen vennootschap zullen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 november 2013.

RUILVERHOUDING

Niet van toepassing.

WIJZE VAN UITREIKING VAN DE NIEUWE AANDELEN

Niet van toepassing gezien de overnemende vennootschap BVBA ADVIESBURO STEFAN COX reeds eigenaar is van al de aandelen van de over te nemen vennootschap BVBA SDS CONSULTANTS

DATUM VAN RECHT OP WINSTUITKERING

Niet van toepassing.

RECHTEN DER AANDEELHOUDERS EN BIJZONDERE REGELINGEN

Er zijn In de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

BIJZONDERE VOORDELEN

Aan het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap en van de over te nemen vennootschap worden geen bijzondere rechten toegekend.

BIJZONDERE BEZOLDIGINGEN AAN BEDRIJFSREVISOR

Niet van toepassing.

SLOTVERKLARINGEN

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de ondergetekende bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve aandeelhouders alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze ais voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen en de statuten.

Bij goedkeuring van de fusie worden alle kosten voortvloeiende uit de verrichting gedragen door de overnemende vennootschap.

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het bovenstaande fusievoorstel wordt door de zorgen van ondergetekenden, in hun hoedanigheid van bestuursorgaan van de aan de fusie deelnemende vennootschappen, neergelegd in het vennootschapsdossier van elke vennootschap.

Opgemaakt in vier exemplaren op 18 december 2043,

Het bestuursorgaan van BVBA ADVIESBURO STEFAN COX en van BVBA SDS CONSULTANTS erkennen ieder twee door of namens het bestuursorgaan getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er één bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en het ander om te worden

bewaard op de zetel van de respectievelijke vennootschappen

Voor BVBA ADVIESBURO STEFAN COX

Stefan COX

zaakvoerder

Voor BVBA SDS CONSULTANTS

Stefan COX

zaakvoerder

 Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 26.07.2012 12344-0592-013
05/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 29.08.2011 11483-0196-013
07/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 31.08.2010 10503-0101-011
09/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.06.2008, NGL 28.08.2008 08715-0195-014
02/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 04.06.2007, NGL 27.07.2007 07497-0020-013
19/03/2007 : TGT000252
24/08/2006 : TGT000252
04/10/2005 : TGT000252
05/10/2004 : TGT000252
16/06/2004 : TGT000252
11/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 05.08.2015 15401-0596-014
11/08/2003 : TGT000252
27/09/2002 : TGT000252
08/09/2001 : TGT000252
04/11/2000 : TGT000252
24/11/1999 : TGT000252

Coordonnées
ADVIESBURO COX STEFAN

Adresse
WEG NAAR AS 38 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande