ADVIESGROEP RUKO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVIESGROEP RUKO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 478.506.344

Publication

03/04/2014
ÿþ MoG 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





*19073283*

Neergelegd ter grfilie-abi rechtbank v . koophandel te TONGEREN

2 4 -03- 201it

De HoofdgritfieGriffie

Ondernemingsnr : 0478.506.344

Benaming

(voluit) : Koolen-Peerlings

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : 3680 Maaseik, Venlosesteenweg 36

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING - OMVORMING van V.O.F in BVBA

Uit een akte verleden voor Reginald RAGE GOETSBLOETS, notaris te Hasselt, op 20 maart 2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de vennootschap onder firma "Koolen-Peerlings", met maatschappelijke zetel te 3680 Maaseik, Venlosesteenweg 36, onder meer volgende besluiten genomen heeft:

Eerste besluit : Naamswijziging.

De vergadering besluit de naam van de vennootschap, te rekenen vanaf heden, te veranderen in "Adviesgroep RUKO".

Tweede besluit

Met eenparigheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van de verplichting lezing te geven van het verslag de data 17 maart 2014 van Luc Beckers, bedrijfsrevisor, handelend voor de VOF KOOLEN-PEERLINGS, met zetel te 3680 Maaseik, Venlosesteenweg 36 en van het verslag de dato 17 maart 2014 van, de zaakvoerder-vennoot van de VOF Koolen-Peerlings, opgemaakt overeenkomstig de artikelen 777 en 778 van het Wetboek van Vennootschappen over het voorstel tot omvorming van de vennootschap. Bij het verslag van de zaakvoerder is overeenkomstig de artikelen 776 en 778 van het Wetboek van Vennootschappen een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd, afgesloten op 31 december 2013. Alle vennoten verklaren op de hoogte te zijn van de huidige boekhoudkundige en financiële toestand van de vennootschap en geen recentere staat te eisen.

Elke vennoot erkent v66r deze vergadering en binnen de door de wet enfof de statuten voorziene termijn een afschrift van deze verslagen ontvangen te hebben, alsook een ontwerp van de statutenwijziging en derhalve kennis te hebben van de inhoud ervan. Deze verslagen geven geen aanleiding tot opmerkingen vanwege de leden van de vergadering, die allen verklaren de erin verwoorde conclusies zonder enig voorbehoud bij te treden.

Voormeld verslag van de bedrijfsrevisor besluit als volgt (letterlijk):

V. Conclusies

Ondergetekende, Luc BECKERS, bedrijfsrevisor-zaakvoerder, handelend in zijn hoedanigheid van de BVBA "BECKERS, LOENDERS & C°", Bedrijfsrevisoren, met zetel te 3510 KERMT (HASSELT), Diester-steenweg 146, benoemd krachtens verzoekschrift dd. 12 maart 2014 van de heer Rudi KOOLEN, zaakvoerder-vennoot ' van de VOF "KOOLEN-PEERLINGS", verklaart op basis van haar beperkt nazicht van de staat van activa en passiva per 31 december 2013 van de VOF "KOOLEN-PEERLINGS", dat:

*Onze werkzaamheden er inzonderheid op gericht zijn na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva opgesteld door het bestuursorgaan van de vennootschap, heeft plaatsgehad;

*Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, niet is gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad;

*Het netto-actief volgens deze staat van zevenendertigduizend negenhonderd en elf euro zevenentwintig eurocent (37,911,27) niet kleiner is dan het maatschappelijk kapitaal van dertigduizend (30.000,00) euro.

Het verslag van de zaakvoerder en het verslag van de bedrijfsrevisor worden door de leden van het bureau en door de ondergetekende notaris getekend en zullen samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal, neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Derde besluit: Omvorming in een BVBA

De vergadering besluit de vennootschap, overeenkomstig artikel 774 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, om te vormen in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zodat deze omzetting geen verandering brengt in de rechtspersoonlijkheid van de vennootschap, die onder de nieuwe vorm blijft bestaan.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

De activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en waardevermeerderingen blijven dezelfde, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding, die door de vennootschap onder firma werden gehouden of gevoerd werd voortzetten en de bestaande contracten overnemen.

De vennootschap behoudt het ondernemingsnummer waaronder de vennootschap onder firma ingeschreven is in het rechtspersonenregister (rechtsgebied Tongeren), alsook haar BTW nummer.

De omvorming geschiedt op basis van het actief en het passief van de vennootschap, weergegeven in het bovenvermelde staat van activa en passiva, afgesloten op 31 december 2013.

Alle verrichtingen die sedert voormelde datum gedaan werden door de vennootschap onder firma worden geacht verricht te zijn door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke bescheiden.

De vergadering besluit de rechtsvorm van de vennootschap te wijzigen in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de opschortende voorwaarde van de goedkeuring, overeenkomstig artikel 782 van het Wetboek van Vennootschappen, door de vergadering van de statuten van de vennootschap in haar nieuwe rechtsvorm.

Vierde besluit : de statuten (bij uittreksel)

Naam : De vennootschap is een handelsvennootschap. Zij neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "Adviesgroep RUKO".

Zetel : De zetel is gevestigd te 3680 Maaseik, Venlosesteenweg 36

Doel :

1.Advies, bemiddeling, onderzoek en levering van spaar- en variaverzekeringsstelsels in binnen- en buitenland;

2,Verzekeringsagent, subagent, tussenpersoon in verzekeringen

3.1-let houden van privaatcursussen of schriftelijke cursussen voor algemene beroeps- of technische vorming;

4.Begeleiding, coördinatie, scholing en vorming van management- en begeleidingstechnieken, het rekruteren, het opleiden, het motiveren, stimuleren van adviseurs en medewerkers;

5.Tussenpersoon in de handel;

6.Het tot stand brengen en het uit elkaar halen van samenwerkingsovereenkomsten tussen vennootschappen en zelfstandigen onderling of tussen vennootschappen;

7.Alle handelingen van financiële-, roerende of onroerende aard, handels- en nijverheidsactiviteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot het verwezenlijken of bevorderen van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks hierboven beschreven;

8.De vennootschap kan participeren in of een fusie aangaan met andere vennootschappen of ondernemingen die zij het rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot het bereiken van het doel van_ de vennootschap.

Duur : De duur van de vennootschap is onbepaald.

Kapitaal: Het kapitaal is vastgesteld op dertigduizend (30.000) euro. Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Deze aandelen zijn voorzien van een volgnummer van 1 tot en met 100,

Bestuur,

Artikel 10: De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering. De algemene vergadering bepaalt de duur van hun opdracht.

Artikel 11 : (Interne) bestuursbevoegdheden van de zaakvoerder.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen te verrichten die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die door de wet of door onderhavige statuten aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

Iedere zaakvoerder mag, voor een door hem bepaalde termijn, bepaalde bevoegdheden opdragen aan bijzondere lasthebbers, al dan niet vennoten,

Artikel 14 (Externe) vertegenwoordigingsbevoegdheid.

De vennootschap wordt rechtsgeldig vertegenwoordigd jegens derden en in rechte (als eiser en als verweerder), alsook bij akten waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, door één zaakvoerder, die in geen geval ten aanzien van derden blijk moet geven van een voorafgaand besluit of een voorafgaande goedkeuring van de algemene vergadering of van de andere zaakvoerder, noch, in voorkomend geval, van het college van zaakvoerders,

Lasthebbers verbinden de vennootschap slechts binnen de grenzen van hun mandaat.

Algemene vergadering : De jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel op de derde woensdag van de maand mei om 11 uur, Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Boekjaar: Het boekjaar vangt aan op 01 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Artikel 24 : Bestemming van de winst.

Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf procent voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht, wanneer dit reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de wettelijke beperkingen terzake.

De uitbetaling van dividenden geschiedt op de plaats en op het tijdstip, vastgesteld door de zaakvoerder.

Artikel 27 : Verdeling.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief bij voorkeur aangewend om het volgestorte, niet afgeloste bedrag van de aandelen in geld of in aandelen terug te betalen..

Indien alle aandelen niet in gelijke mate volgestort werden, moeten de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, dit evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door opvraging van bijkomende stortingen op de aandelen die niet in voldoende mate volgestort werden, hetzij door voorafgaande terugbetaling ten bate van de in een hogere mate volgestorte aandelen.

Het gebeurlijk saldo wordt gelijkelijk over alle aandelen verdeeld"

Vijfde besluit: Benoeming zaakvoerders

De vergadering neemt kennis van het ontslag, te rekenen vanaf heden, van de zaakvoerder(s) van de inmiddels omgevormde vennootschap onder firma. Worden voor onbepaalde duur tot niet-statutaire zaakvoerders benoemd : Koolen Rudi en Peerlings Lizzy, beiden voornoemd en die verklaren te aanvaarden.

Laatste besluit : Bevoegdheden - Diversen

De vergadering verleent alle bevoegdheden aan de zaakvoerders voor de uitvoering van de hierboven opgenomen besluiten.

De vergadering verleent bovendien aan de ondergetekende notaris de machtiging om de bijgewerkte volledige tekst van de statuten op te stellen en deze tekst overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Stemming

Deze besluiten werden achtereenvolgens met éénparigheid van stemmen genomen.

Voor eensluidend analytisch UITTREKSEL

Samen neergelegd : uitgifte van de akte dd. 20 maart 2014, revisoraal verslag en de gecoördineerde statuten

Getekend notaris Reginald Hage Goetsbloets, te Hasselt

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2014 - Annexes du Moniteur belge



Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad



Op de laatste blz. van Luik BB vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/01/2014
ÿþ Mod MM 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





111i111111

19 09 0*

11111

NITEUR B

31 ,12= 2.~ 3El,GISCH STA~

:LGE Neergelegd ter griffie der rechtbank v koophandel te TONGEREN

313

TSBLAB

2 L -12- 2013

De Hoofdgriffier, Griffie

Ondernemingsnr : 0478.506.344

Benaming

(voluit) : KOOLEN-PEERLINGS

(verkort) :

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : VENLOSESTEENWEG 36 TE 3680 MAASEIK

(volledig adres)

Onderwerp akte ; KAPITAALVERHOGING

Uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering van 10 december 2013, gehouden op de maatschappelijke zetel, blijkt dat met éénparigheid van stemmen werd beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen met 29.000,00 euro, om het te brengen van 1.000,00 euro naar 30.000,00 euro, Deze

' kapitaalverhoging gebeurd enerzijds door middel van inbreng in geld van het verkregen netto-dividend, zijnde 27.819,48 euro uitgekeerd met toepassing van artikel 537 van het WIB 1992 en anderzijds door inbreng in geld. van de som van 1.180,52 euro.

Tevens werd beslist dat deze kapitaalverhoging gepaard gaat met de uitgifte van 90 nieuwe aandelen zonder nominale waarde Het totaal aantal aandelen wordt dan verhoogd van 10 naar 100 waarbij dezelfde rechten en voordelen gelden als voor de bestaande aandelen.

Tegelijk hiermee neergelegd : verslag bijzondere algemene vergadering

Kooien Rudi,

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

12/05/2011
ÿþ~

111

' wiio1isas

Wood 2.1

, e rgeleyd ler griffie ber

rechtbank v. koophandel te TONGEREN

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0478506344

Benaming

(voluit) : Koolen- Peerlings

Rechtsvorm : V.O.F.

Zetel : Ittervoorterweg 5 , 3640 Kinrooi - Kessenich

Onderwerp akte : Bijzondere algemene vergadering

Bijzondere algemene vergadering dd. 12 april 2011.

De aanwezige aandeelhouders die het volledige maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, beslissen in de hoedanigheid van algemene vergadering, om vanaf heden de maatschappelijke zetel over te brengen naar:

3680 Maaseik, Venlosesteenweg 36

en " Verzekeringen Koolen " als publiciteitsnaam te gebruiken.

( Getekend)

Koolen Rudi ( vennoot)

Peerlings Lizzy-Anne ( vennoot)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/04/2008 : TGA012930
14/05/2004 : TGA012930
14/10/2002 : TGA012930
26/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 20.05.2015, NGL 21.10.2015 15652-0374-013

Coordonnées
ADVIESGROEP RUKO

Adresse
VENLOSESTEENWEG 36 3680 MAASEIK

Code postal : 3680
Localité : MAASEIK
Commune : MAASEIK
Province : Limbourg
Région : Région flamande