ADVIESKANTOOR NELISSEN BURT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVIESKANTOOR NELISSEN BURT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.821.194

Publication

15/01/2014
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

HECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 6 -01- 20%

Grli ELT

~ , .

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Advieskantoor Neussen Burt

Rechtsvorm ; Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3500 Hasselt, Sint Truidersteenweg 432

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Reginald HAGE GOETSBLOETS, notaris te Hasselt, op 26 december 2013, blijkt

" d" at de heer NELISSEN Burt Mathieu Alfons Peter Ferdi, geboren te Tongeren op 16 februari '1967, wonende te, 3" 500 Hasselt, Sint-Truïdersteenweg 432 een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten v" ennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht heeft onder de naam "Advieskantoor Nelissen Burt" en met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Sint-Truidersteenweg 432.

Voormelde oprichtingsakte bevat ondermeer volgende bepalingen :

Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

1)Holding activiteiten:

-het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen, al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een publiekrechterlijk statuut,

-het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van' bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt,

-het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

2) Managementactiviteiten

het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

3)Onroerend goed (aankoop, verkoop en beheer)

-Het aankopen, verkopen en ruilen, de exploitatie, het beheer, huren en verhuren van alle bebouwde en onbebouwde onroerende goederen;

-De aankoop en verkoop, de handel, zowel klein- als groothandel, de distributie en fabricatie van alle bouwproducten, bouwmaterialen, grondstoffen en aanverwante producten of fabrikanten, evenals van alle machines, gereedschappen, onderdelen van machines en bijhorigheden welke betrekking hebben op voorgaande opsomming.

' -zowel voor eigen rekening als van derden en zowel in België als in het buitenland: het verkrijgen,

behouden, beheren en uitbreiden van een vermogen, hoofdzakelijk bestaande uit onroerende goederen en ' roerende goederen.

4)Organisatie van presentaties, seminaries, recepties en dergelijke.

De vennootschap mag deelnemen of tussenkomen in andere ondernemingen of vennootschappen of aan deze toestaan tussen te komen, deel te nemen of te participeren in haar bedrijf, wanneer deze ondernemingen of vennootschappen een identiek, analoog, gelijkaardig of aanverwant maatschappelijk doel hebben dan wel van aard zijn de ontwikkeling van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich onledig houden met alle operaties van commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende aard welke hetzij direct, hetzij indirect, verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

Zij mag optreden als bestuurder en/of vereffenaar van andere vennootschappen.

Zij kan zich borg stellen voor alle verrichtingen van roerende of onroerende aard.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Duur : onbepaald

Kapitaal :

Het kapitaal is vastgesteld op twee miljoen driehonderd achtentachtigduizend (2.388.000) euro. Het is verdeeld in tweeduizend driehonderd achtentachtig (2.388) aandelen zonder vermelding van nominale waarde en die elk 1/2388 van het kapitaal vertegenwoordigen.

Belsuiten verslag van bedrijfsrevisor, de heer Bloemen Frank:

"De inbreng in natura tot oprichting van de BVBA «Advieskantoor Nelissen Burt» bestaat uit 2.000 aandelen, waarvan 1.999 aandelen in volle eigendom en 1 aandeel in blote eigendom, van de NV «N & G GROUP» met maatschappelijke zetel te 3620 Lanaken, Kiezelweg 458, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0476.386.497.

Ondergetekende, de heer Frank BLOEMEN, bedrijfsrevisor, optredend als permanent vertegenwoordiger van het bedrijfsrevisorenkantoor «BB&B Bedrijfsrevisoren» met maatschappelijke zetel te 3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1, is bij het beëindigen van de controlewerkzaamheden van oordeel dat:

1.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichter verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2.de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid;

3.de voor de inbreng in natura weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn, en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding voor de inbreng in natura door de heer Burt NELISSEN ten belope van 2,388.000,00 EUR bestaat uit de een toekenning van 2.388 kapitaalaandelen van de BVBA «ADVIES-KANTOOR NELISSEN BURT», aandelen zonder nominale waarde maar met een fractiewaarde van 112.388ste van 2.388.000,00 EUR per aandeel.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting («no faimess opinion»),

Dit verslag is bestemd voor de algemene vergadering van de BVBA « ADVIESKANTOOR NELISSEN BURT» in het kader van de voorgenomen oprichting door inbreng in natura en zal voor geen andere doeleinden kunnen gebruikt worden".

Bestuur :

Artikel 10 : De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering. De algemene vergadering bepaalt de duur van hun opdracht. Artikel 11 : (Interne) bestuursbevoegdheden van de zaakvoerder. Iedere zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen te verrichten die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die door de wet of door onderhavige statuten aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

De algemene vergadering is evenwel uitsluitend bevoegd om te be-sluiten over de verkoop van onroerende goederen. Deze beperking kan in beginsel niet worden ingeroepen tegenover derden.

Iedere zaakvoerder mag, voor een door hem bepaalde termijn, bepaalde bevoegdheden opdragen aan bijzondere lasthebbers, al dan niet vennoten.

Artikel 12 : Vergoedingen. De opdracht van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd, behoudens uitdrukkelijk andersluidend besluit van de algemene vergadering.

Artikel 14 : (Externe) vertegenwoordigingsbevoegdheid. De vennootschap wordt rechtsgeldig vertegenwoordigd jegens derden en in rechte (als eiser en als verweerder), alsook bij akten waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, door één zaakvoerder, die in geen geval ten aanzien van derden biijk moet geven van een voorafgaand besluit of een voorafgaande goedkeuring van de algemene vergadering of van de andere zaakvoerder, noch, in voorkomend geval, van het college van zaakvoerders. Lasthebbers verbinden de vennootschap slechts binnen de grenzen van hun mandaat.

Jaarvergadering : op de eerste woensdag van de maand juni om 17.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Elk aandeel geeft recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen terzake.

Boekjaar : het boekjaar vangt aan op 01 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar. Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 31 december 2014.

Reserves, verdeling winst en vereffeningssaldo :

Art 24: Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf procent voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve, Deze voorafneming is niet meer verplicht, wanneer dit reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de wettelijke beperkingen terzake. De uitbetaling van dividenden geschiedt op de plaats en op het tijdstip, vastgesteld door de zaakvoerder.

Artikel 27 :Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-aktief bij voorkeur aangewend om het volgestorte, niet afgeloste bedrag van de aandelen in geld of in aandelen terug te betalen. Indien alle aandelen niet in gelijke mate volgestort werden, moeten de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, dit evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door opvraging van bijkomende stortingen op de aandelen die niet in voldoende mate volgestort

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

werden, hetzij door voorafgaande terugbetaling ten bate van de in een hogere mate volgestorte aandelen. Het

gebeurlijk saldo wordt gelijkelijk over alle aandelen verdeeld.

Zaakvoerder: wordt voor onbepaalde duur tot (niet-statutaire) zaakvoerder benoemd: Nelissen Burt,

voornoemd.

Commissaris : nihil.

Voor eensluidend analytisch UITTREKSEL

Samen neergelegd : uitgifte van de akte dd. 26.12.2013, verslag van de oprichter en verslag van de bedrijfsrevisor

Getekend notaris Reginald Liage Goetsbloets, te Hasselt

Bilfâgén bij hërBëlgii-el Staatsbad - T TT 1/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.06.2016, NGL 30.08.2016 16537-0027-012

Coordonnées
ADVIESKANTOOR NELISSEN BURT

Adresse
SINT-TRUIDERSTEENWEG 432 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande