ADVIESKANTOOR RUDI TRUYENS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : ADVIESKANTOOR RUDI TRUYENS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 841.715.421

Publication

22/12/2011
ÿþVoor" behouden aan het Belgisch Staatsblad

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 2airp3,

?i r.

ELT

IIIIIiiihI/ihIIIII!lII//I/ll/I/ji//iiiijiii, liii

" iiieazas*

' Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Advieskantoor Rudi Truyens

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Einde, 29 - 3920 Lommel

Onderwerp akte : Oprichting VOF Advieskantoor Rudi Truyens - statuten - benoeming

Tussen de ondergetekenden:

" Truyens Rudi Marc Willem, geboren te Tienen op 16 januari 1961 (NN 61.01.16-287.36) wanende Einde, 29 te 3920 Lommel

" Truyens Elie, geboren te Soest (BRD) op 08 februari 1986 (NN 86.02.08-164.58), wonende Einde, 29 te 3920 Lommel

Wordt heden overeengekomen:

Art. 1 Bij deze wordt tussen vennoten een vennootschap onder firma opgericht. De benaming van de vennootschap luidt "Advieskantoor Rudi Truyens". De vennootschap zal haar activiteiten uitvoeren onder de handelsnaam "Advieskantoor Rudi Truyens".

Art. 2 De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 3920 Lommel, Einde 29. Bij beslissing van de Algemene Vergadering kan hij elders worden ondergebracht.

Art. 3 De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur. Met maatschappelijk dienstjaar vangt. aan op 1 januari en eindigt op 31 december. Bij uitzondering start het eerste dienstjaar op datum van de, oprichting (6 december 2011) om te eindigen op 31 december 2012.

Art. 4 De vennootschap heeft tot doel te bemiddelen in verzekeringen, beleggingsdiensten, kredieten, en aanverwante activiteiten in het kader van haar optreden en activiteiten als zelfstandige verzekeringstussenpersoon. De vennootschap kan ook optreden als kredietbemiddelaar en advies geven inzake handels- en sociale aangelegenheden en als consultant op het gebied van management, beheer en marketing.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan niet haar maatschappelijk doel. Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze  rechtstreeks of zijdelings  deelnemen aan en mag zij eveneens belangen verwerven bij wijze van: inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij kan allerhande bestuurs- en beheersopdrachten en mandaten waarnemen en uitoefenen. Zij, kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden: borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.' De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of ais vertegenwoordiger.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Art. 5 Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op 1.000 EURO. Het maatschappelijk kapitaal is gevormd ' bij middel van de storting in contanten door de vennoten en wordt onderverdeeld in aandelen waarvan de nominale waarde van ieder deel 100 Euro bedraagt, ni.

Rudi Truyens 9 aandelen x 100 euro = 900,00 Euro.

Elie Truyens 1 aandelen x 100 euro = 100,00 Euro

De aandelen zijn op naam en kunnen noch aan een vennoot, noch aan derden worden overgedragen ' zonder de toestemming van de Algemene Vergadering.

Art. 6 De Gewone Algemene Vergadering van de vennoten komt éénmaal per jaar bijeen, de eerste maandag van de maand juni om 18 uur. Alle vennoten maken er deel van uit met gelijke rechten. De statuten mogen slechts gewijzigd worden bij Bijzondere Algemene Vergadering. In dit geval kunnen de beslissingen slechts genomen worden bij een meerderheid der stemmen.

Art. 7 Als zaakvoerder wordt Rudi Truyens benoemd voor onbeperkte termijn. Dit mandaat is bezoldigd. De i zaakvoerder heeft afzonderlijk de meest uitgebreide macht om de vennootschap te besturen, om alle daden . van bestuur en van beschikking te stellen, inzonderheid rechtsvorderingen instellen als eisende en als verwerende partij, leningen en financieringen aangaan en onroerende goederen met hypotheek bezwaren of ontlasten.

Art. 8 Worden beschouwd als daden van dagelijks bestuur het ondertekenen van de briefwisseling, het i sluiten van contracten. Alle sommen en waarden ontvangen, alle geconsigneerde stukken afhalen, alle betalingseffecten ondertekenen, alle bank- en postrekeningen openen en hierop de nodige verrichtingen uitvoeren en volmachten verlenen. In naam van de vennootschap op de post, de douane en aile vrachtkantoren, brieven en collis afhalen, al dan niet aangetekend, zelfs met aangegeven waarden, alle stukken en kwijtingen ondertekenen, alle verzekeringen afsluiten en alle inventarissen ondertekenen.

in geval van betwistingen voor alle rechtscolleges pleiten als eiser en ais verweerder; alle vonnissen of arresten bekomen en ze uitvoeren; over alle maatschappelijke belangen onderhandelen, schikkingen treffen en compromissen aangaan.

Alle processen-verbaal en akten ondertekenen en in het algemeen het nodige doen voor de rechten en plichten van de vennootschap te vrijwaren.

Art. 9 Het gunstig overschot van de balans, na afhouding van alle onkosten, lasten en afschrijvingen, vormt het nettoresultaat waarvan de verdeling bepaald wordt door de Algemene Vergadering, rekening houdend met de wettelijke beschikkingen, inzonderheid met betrekking tot de aan te leggen wettelijke reserves.

Art. 10 Bij de ontbinding van de vennootschap regelt de Algemene Vergadering de wijze van vereffening, benoemt de vereffenaars en bepaalt hun machten. Nadat alle schulden en lasten van de vennootschap betaald zijn en het kapitaal terugbetaald, wordt het saldo van de vereffening verdeeld onder de aandelen naar verhouding van hun nominale waarde.

Art. 11 De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan Erkend Boekhouder-Fiscalist Beyen Herman, Heppensesteenweg 122  3581 Beringen om de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

In drievoud opgemaakt te Lommel, op 06 december 2011.

Truyens Rudi Truyens Elle

Getekend Truyens Rudi, zaakvoerder en Truyens Elie, vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd : Vol. akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ADVIESKANTOOR RUDI TRUYENS

Adresse
EINDE 29 3920 LOMMEL

Code postal : 3920
Localité : LOMMEL
Commune : LOMMEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande