ADVOCAAT KRIS BOSMANS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCAAT KRIS BOSMANS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.997.359

Publication

04/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 31.07.2014 14376-0023-009
13/02/2013
ÿþ~ *z

Mod Woed 1t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : rc2 .

Benaming

(voiuit) : Advocaat Kris Bosmans

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Laerstraat 96, 3660 Opglabbeek

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Dirk Vanderstraeten, te Opglabbeek, op 30 januari 2013, blijkt dat door de heer BOSMANS Kris Peter, geboren te Genk op 10 juni 1970, echtgenoot van mevrouw VANCRAEYNEST Bieke Riquette John, geboren te Genk op 20 mei 1970, samenwonende te 3660 Opglabbeek, Dorpsstraat nummer 16, en die verklaart gehuwd te zijn te Opglabbeek op 26 juli 1997 onder het stelsel van de scheiding van goederen dat werd bedongen in een huwelijkscontract gesloten bij akte die werd verleden voor het ambt van meester Yves Clercx, notaris met standplaats te Genk, op 3 juli 1997, en die verklaart dat zij nadien dit huwelijksvermogensstelsel niet hebben gewijzigd noch aangevuld;

een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, met als maatschappelijke benaming "Advocaat Kris Bosmans", met zetel te 3660 Opglabbeek, Laerstraat 96 en waarvan het kapitaal achttienduizend zeshonderd euro nul cent (¬ 18.600,00) bedraagt, verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Voornoemde heer BOSMANS Kris verklaart in te schrijven op alle honderd (100) aandelen, tegen de prijs van honderd zesentachtig euro (¬ 186) per aandeel en doet een inbreng in geldspeciën van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600).

Als vergoeding voor zijn inbreng in geldspeciën worden aan de heer BOSMANS Kris, die verklaart te aanvaarden, de honden] (10D) aandelen, waarop hij heeft ingeschreven, toegekend.

De oprichter stelt vast en verklaart dat de aandelen, waarop door hem werd ingeschreven, volstort werden ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400).

Door voornoemde heer Bosmans Kris moet bijgevolg nog een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200) volstort worden.

Het gemelde bedrag is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, geopend bij Fintro, op naam van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in oprichting.

Het "bankattest", afgeleverd door voomoemde financiële instelling op 29 januari 2013, wordt door de oprichter aan ondergetekende notaris Dirk Vanderstraeten overhandigd die het zal bewaren.

De oprichter stelt de statuten van de vennootschap vast zoals hiema volgt. (uittreksel)

--De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "Advocaat Kris Bosmans",

--De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3660 Opglabbeek, Laerstraat 96.

---De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening, hetzij alleen hetzij in samenwerkingsverband: het uitoefenen door de vennoot van het beroep van advocaat en het verrichten van alle activiteiten die daarmee verband houden en die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat zoals onder meer het verstrekken van juridisch advies, het pleiten, het opstellen en afsluiten van overeenkomsten, het optreden als scheidsrechter, juristconsult, gerechtelijk mandataris, bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, sekwester of curator, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten, het geven van onderwijs en cursussen, het publiceren van artikels en boeken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

De vennootschap mag deelnemen in associaties of vennootschappen die hetzelfde doel nastreven.

De vennootschap mag autonoom en in samenwerking met anderen, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening en voor rekening van derden, alle roerende, onroerende en financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het beroep van advocaat of tot de ontwikkeling ervan kunnen bijdragen. Daartoe kan de vennootschap alle rechtshandelingen stellen en verbintenissen aangaan.

De vennootschap mag studiedagen, seminaries, conferenties, werklunches en soortgelijke activiteiten organiseren ten behoeve vanpotentiële cliënten en andere relaties van de vennootschap. Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor,, behoud

aan h[

Belgis Staatsti

1111111111111111

esa*

rwaorge egd tor zJrtitie Our

rechtbank v. koophandel te TONGEREN

0 I _02- 2013

De Hoofdgriffier,Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

Bij de verwezenlijking van haar doel zal de vennootschap steeds handelen met inachtneming van de regels eigen aan de uitoefening van het beroep, de deontologische regels en reglementen aangenomen door de bevoegde plaatselijke Orde van Advocaten en door de Orde van Vlaamse Balles, onder meerdere betreffende samenwerkingsverbanden en/of vennootschappen van advocaten.

Dit alles binnen het kader van de geldende wettelijke en bestuurlijke voorschriften.

Deze aanduiding en opsomming zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard en te begrijpen in de ruimste zin.

De vennootschap mag beleggen in roerende of onroerende goederen of mag haar middelen investeren, dit ais bijkomstig doe! zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten en zonder aanleiding te geven tot de ontwikkeling van om het even welke commerciële activiteiten. Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende, industriële en financiële handelingen stellen, dit alles met inbegrip van het verwerven van zakelijke onroerende rechten, zoals onder meer vruchtgebruik, opstalrecht en erfpacht.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving, financiële tussenkomst of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

De vennootschap mag zich borgstellen of haar aval verlenen, voorschotten toestaan en kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. Zij mag alle mandaten en functies in andere vennootschappen waarnemen voor zover dit mandaat verenigbaar is met de uitoefening van het beroep van een advocaat.

En al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig, of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Zij kan alle burgerlijke, handels-, roerende en onroerende verrichtingen afsluiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met één of andere tak van haar doel of van aard zijn de zaken van de vennootschap uit te breiden of te bevorderen.

Zij kan de functie of mandaat van zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Zij kan borg staan ten voordele van haar eigen zaakvoerders, vennoten en andere vennootschappen of personen.

Het doel kan gewijzigd worden bij besluit van de Algemene Vergadering, gehouden ten overstaan van een Notaris en mits inachtneming van de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen verricht door haar bestuursorganen, zelfs indien deze handelingen buiten haar doel liggen, tenzij de vennootschap kan bewijzen dat de derde er kennis van had of er, gezien de omstandigheden niet onwetend van kon zijn; bekendmaking van de statuten is echter geen voldoende bewijs.

---De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

---Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is volledig geplaatst.

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde.

---De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, advocaten-vennoten.

Het verlies van de hoedanigheid van advocaat, brengt van rechtswege de verplichting met zich mee om als zaakvoerder terug te treden en om zijn aandelen of rechten over te dragen hetzij aan de andere advocaat-vennoten, hetzij aan een andere advocaat, binnen de voorwaarden door de statuten bepaald.

De zaakvoerders) is/zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

ledere zaakvoerder kan de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen.

De zaakvoerder kan bijzondere gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Deze gevolmachtigde dient een advocaat te zijn, die ingeschreven is op het Tableau van de Orden of op de lijst van de stagiairs.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hen verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

 De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand juni. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

---Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari van ieder jaar en eindigt op eenendertig december van het zelfde jaar,

---Jaarlijks wordt van de nettowinst van de vennootschap ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt.

De aanwending van het saldo van de nettowinst wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

AANVANG EN EINDE EERSTE BOEKJAAR - EERSTE JAARVERGADERING

De oprichter verklaart

1.dat bij wijze van overgang, het eerste boekjaar begint op heden, 30 januari 2013 en eindigt op 31 december 2013 met dien verstande dat het alle verrichtingen zal omvatten die sedert 01 januari 2013 voor

.,~

Voorbehouden rekening van de vennootschap in oprichting werden gedaan en dit bij toepassing van het artikel 60 van het'

aan het Wetboek van Vennootschappen en dat alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane

Belgisch Staatsblad verbintenissen worden thans door de vennootschap uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd;

2.dat de eerste jaarvergadering zal gehouden worden in juni 2014.

BENOEMING VAN EERSTE ZAAKVOERDER

De oprichter verklaart als niet-statutaire zaakvoerder te benoemen voor een onbepaalde duur, te rekenen vanaf

heden, voomoemde heer BOSMANS Kris, hetgeen door hem aanvaard wordt; zijn mandaat zal bezoldigd

uitgeoefend worden.

Voor eensluidend verklaard uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd

* uitgifte akte





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2013 - Annexes du Moniteur belge Getekend, notaris Dirk Vanderstraeten



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 31.07.2015 15370-0209-010
28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 22.06.2016 16211-0083-010

Coordonnées
ADVOCAAT KRIS BOSMANS

Adresse
LAERSTRAAT 96 3660 OPGLABBEEK

Code postal : 3660
Localité : OPGLABBEEK
Commune : OPGLABBEEK
Province : Limbourg
Région : Région flamande