ADVOCATENKANTOOR SARAH GEEBELEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR SARAH GEEBELEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 542.892.271

Publication

23/12/2013
ÿþ?Md 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Nfuirgr4lie trie einrp-

rechtbank v, k i3plionc l TONGEREN

1 o -12- 2013

De Hoofdgriffier, Griffie

~

13 93191

Ondernemingsnr : p 5 4 2 . 8 9 2" 2 7 1

Benaming

(voluit) : ADVOCATENKANTOOR SARAH GEEBELEN

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Aldeneikerweg 89, 3680 Maaseik

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Tine Smeets te Eisden-Maasmechelen op 6 december 2013, neergelegd voor registratie met het oog op de publicatie dat

GEEBELEN Sarah, geboren te Genk op 14 februari 1983, nationaal nummer 83.02.14176-94, echtgenote van KNAPEN Jeroen Frans Arnaud Jos, wonende te 3680 Maaseik, Aldeneikerweg 89.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel ingevolge huwelijkscontract bij akte verleden voor notaris Anita lndekeu te Neeroeteren-Maaseik op 26 april 2010, volgens haar verklaring niet gewijzigd tot op heden,

een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de benaming "ADVOCATENKANTOOR SARAH GEEBELEN".

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3680 Maaseik, Aldeneikerweg 89.

Doel

De vennootschap heeft tot doek

De uitoefening van het beroep van advocaat, middels haar vennoten, alsook aile aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het beroep van advocaat, zoals het geven van onderwijs, het publiceren van artikels en boeken, het optreden als bestuurder en vereffenaar en het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten. Deze opsomming is niet limitatief.

De vennootschap kan daartoe elke overeenkomst van samenwerking of deelneming afsluiten die verenigbaar is met het beroep van advocaat.

De vennootschap kan, rechtstreeks of onrechtstreeks, autonoom of in samenwerking met anderen, in België of in het buitenland, alle handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken, voor zover die deelneming verenigbaar is met de regels van de Orde van Advocaten bij de Balie te Tongeren en deze van de Orde van Vlaamse Balies.

De vennootschap mag alle financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten die nodig en dienstig zijn voor de verwezenlijking van deze doelstellingen.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de professionele regels en richtlijnen eerbiedigen die opgelegd worden door de Raad van de Orde van Advocaten bij de Balie te Tongeren, alsook deze van de Orde van Vlaamse Balies.

Duur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetziJ van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

Zij begint te werken vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Kapitaal

Als vergoeding voor haar onderschrijving, worden aan GEEBELEN Sarah voornoemd 100 aandelen toegekend.

Ingevolge deze onderschrijving bedraagt het geplaatste kapitaal van de vennootschap achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) en wordt het vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

VOLSTORTING

GEEBELEN Sarah voornoemd stelt vast en erkent dat deze aandelen volgestort werden tot beloop van twee/derde per aandeel of samen twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR).

Zodat een totaal bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro onmiddellijk ter beschikking gesteld wordt van de vennootschap,

Algemene vergadering

De gewone algemene vergadering zal jaarlijks gehouden worden op de eerste van de maand juni om veertien uur, in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in België, aangeduid in de bijeenroeping.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden worden.

Bestuur

ARTIKEL ACHTTIEN

De vennootschap wordt bestuurd door één zaakvoerder die vennoot moet zijn en bijgevolg eveneens de hoedanigheid van advocaat moet hebben, ingeschreven op het tableau.

De zaakvoerder kan bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks rechtshandelingen.

ARTIKEL NEGENTIEN

De vennootschap wordt jegens derden én in rechte als eiser en ais verweerder geldig vertegenwoordigd door de enige zaakvoerder alleen optredend, of, indien er twee of meer zaakvoerders zijn, door deze zaakvoerders elk afzonderlijk optredend.

ARTIKEL TWINTIG

Wordt tot statutaire zaakvoerder benoemd: GEEBELEN Sarah voornoemd, geboren te Genk op 14 februari 1983, wonende te 3680 Maaseik, Aldeneikerweg 89,

die verklaart te aanvaarden.

Zij bevestigt dat de uitoefening van deze functie haar niet verboden is krachtens het Koninklijk Besluit nr. 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig.

De duur van het mandaat van de statutaire zaakvoerder is onbeperkt.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden afgezet:

-hetzij door beslissing van de algemene vergadering beraadslagend zoals voor een wijziging der statuten;

-hetzij om gewichtige redenen, door beslissing van de algemene vergadering beraadslagend bij eenvoudige meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde vennoten; indien de zaakvoerder recht op schadevergoeding meent te hebben, zal hij zijn gebeurlijke vordering voor de burgerlijke rechtbank brengen.

r

Het ongevraagd ontslag van een statutaire zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

ARTIKEL EENENTWINTIG

Het vrijwillig aftreden van de enige zaakvoerder kan niet eerder effect sorteren dan nadat de algemene vergadering van het ontslag kennis heeft genomen en een nieuwe zaakvoerder heeft benoemd.

is er meer dan één zaakvoerder, dan kan een zaakvoerder te allen tijde aftreden, mits hij zijn voornemen ten minste één maand vooraf bij een gewone brief ter kennis brengt van de andere zaakvoerders. De aftredende zaakvoerder is verplicht zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Boekjaar

Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op eenendertig december.

Bestemming van de winst - reserve

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één twintigste voorafgenomen voor het oprichten van een reservefonds; deze voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer het

reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering, mits inachtneming van de beperkingen voorzien in artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Statutaire zaakvoerder

Het mandaat van statutaire zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing genomen door de algemene vergadering.

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar begint op de datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, dienst burgerlijke vennootschappen, en eindigt op 31 december 2014.

De vennootschap neemt alle handelingen en verbintenissen gesteld voor de vennootschap in oprichting over vanaf 15 oktober 2013 tot aan de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van koophandel, dienst burgerlijke vennootschappen, onder de opschortende voorwaarde van voormelde neerlegging, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste van de maand juni om veertien uur.

Bijzondere volmacht

Tot bijzondere lasthebber wordt benoemd, gelast om onmiddellijk na de registratie van deze akte alle formaliteiten te vervullen die nodig of dienstig zijn met betrekking tot het bekomen van de inschrijving in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, alsook eventuele latere wijzigingen, met de macht van indeplaatsstelling: AFS-CARE BVBA, Boekhouding & Fiscaliteit, te 3511 Kuringen Roeselstraat 6-7.

Voor eensluidend uittreksel

Notaris Tine Smeets.

Werden gelijktijdig hiermee neergelegd: een uitgifte van de akte voor registratie met het oog op publicatie.

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan liet

Belgisch

Staatsblad

10/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 07.08.2015 15401-0077-011

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR SARAH GEEBELEN

Adresse
ALDENEIKERWEG 89 3680 MAASEIK

Code postal : 3680
Localité : MAASEIK
Commune : MAASEIK
Province : Limbourg
Région : Région flamande