AEROCLUB SANICOLE

Association sans but lucratif


Dénomination : AEROCLUB SANICOLE
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 407.922.513

Publication

31/05/2011
ÿþ MOD 2.2

+x^:

'~-~ 1t.~

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

11111

" iioeaos,1"

bi

é

st

i;ri,ii i iiAl+'" K VAN K00PHANDEt.

1 9 -05- 2091

HASSELT

Griffie

Ondernemingsnr : 0407.922.513

Benaming

(voluit) : Aéro-club Sanicole

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Heppensesteenweg 117 te 3581 Beverlo (Beringen)

Onderwerp akte : Aanpassing statuten aan de nieuwe wetgevinglwijziging maatschappelijke zetel

Op de algemene vergadering van 10 maart 2011 werden de statuten gewijzigd als volgt : GECOORDINEERDE STATUTEN NA WIJZIGING GOEDGEKEURD OP 10 MAART 2011-03-16 TITEL 1 Benaming, zetel, doel, duur.

Art.1 De vereniging draagt voortaan de benaming "Aeroclub Sanicole".

Art.2 De maatschappelijke zetel van de vereniging is gevestigd te 3581 Beverlo (Beringen), Heppensesteenweg 127. De vereniging resorteert onder het gerechtelijk arrondissement Hasselt.

De zetel mag naar elke andere plaats in België worden overgebracht ingevolge een beslissing van de Algemene Vergadering.

Art.3 De vereniging heeft tot doel :

De bevordering van de burgerluchtvaart, de vliegsport en het valschermspringen, als ontspanning en vrijetijdsbesteding in het bijzonder. Zij kan rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in al de verenigingen die een zelfde,doel nastreven of hiermee in nauw verband staan. Zij kan aile middelen aanwenden om dit doel te bereiken : vliegschool, paraopleiding, luchttaxi, reclamevluchten en andere. Alle winsten die de club zou maken moeten dienen voor investeringen ter bevordering van het doel van de vereniging.

Art.4 De duur van de vereniging is niet beperkt. Ze kan ten allen tijde ontbonden worden. TITEL 2 Leden, aanneming, verplichtingen, ontslag.

Art.5 Het aantal leden van de vereniging is niet beperkt. Het minimum is op drie bepaald. Indien er minder dan drie leden zouden zijn, dient de voorzitter over te gaan tot de ambtshalve ontbinding van de vereniging. De eerste leden zijn de hierboven vermelde ondergetekenden.

Art.6 De leden behoren tot de twee volgende categorieën :

1° de actieve leden

2° de toetredende leden

De toetredende leden bezitten uitsluitend de rechten en plichten die hen uitdrukkelijk door de statuten of het eventueel op te stellen regelement worden toegekend. Zij hebben geen stemrecht in de Algemene Vergadering.

Om lid te zijn moet men :

- meerderjarig zijn

- zijn jaarlijkse bijdrage betalen, voor 1 januari van het betrokken jaar; hiervan en van de datum van storting

moet worden bewijs geleverd zo niet wordt men van rechtswege uitgesloten van de club. Het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, slachting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/05/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

maximumbedrag der bijdrage of de stortingen der leden worden door de Raad van Bestuur bepaald op

minimum 0,00 euro en maximum 255,00 euro.

- Regelmatig de vergaderingen bijwonen welke zullen georganiseerd worden.

Voor het toetreden van nieuwe leden kan enkel en door de meerderheid van de aanwezige leden worden beslist. De kandidaat-leden dienen voorgedragen te worden door twee bestaande leden en aanvaard door eenvoudige meerderheid der stemmen van de Algemene Vergadering. Bij voorkeur dienen deze kandidaat-leden personen te zijn welke houder zijn van een vergunning als piloot, reeds uitgereikt door de Raad van Bestuur van de vzw Sanicole.

Art.7 Het lidmaatschap eindigt door overlijden, ontslag of uitsluiting.

Elk lid kan ten allen tijde uit de vereniging treden. Het ontslag moet bij aangetekend schrijven aan de Raad van Bestuur ter kennis worden gebracht.

Het ontslaggevend of uitgesloten lid heeft geen enkel recht op het maatschappelijk bezit, en kan geen terugbetaling eisen van de door hem betaalde bijdragen, evenmin al de rechthebbenden van een overleden lid.

TITEL 3 Algemene Vergadering.

De Algemene Vergadering is uitsluitend bevoegd voor het wijzigingen van statuten, het benoemen van de bestuurders, het goedkeuren van de rekeningen en de begrotingen, het vrijwillig ontbinden van de vereniging en het uitlsluiten van een lid.

Tot wijziging van statuten kan slechts worden besloten indien die wijziging gedetailleerd op de agenda is vermeld en indien 2/3 van de stemgerechtigden leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Wordt dit getal niet bereikt dan kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, waarop deze vergadering een geldig besluit zal kunnen nemen, ongeacht het aantal aanwezigen.

Eén door deze tweede vergadering genomen besluit tot wijziging van de statuten zal door de burgerlijke rechtbank moeten worden bekrachtigd. Deze tweede vergadering mag wel niet eerder dan 15 dagen na de eerste worden gehouden.

Voor elke statutenwijziging is bovendien is bovendien een meerderheid van 2/3 der aanwezige of vertegenwoordigde stemmen vereist.

Voor een doelswijziging of een ontbinding van een vzw bestaat er een meerderheid van 4/5.

Alle actieve leden moeten worden opgeroepen bij gewone brief of bij aangetekende brief ten minste acht werkdagen voor de vergadering. De oproepingsbrief, die plaats, dag en uur van de vergadering vermeldt, bevat de agenda, die wordt vastgelegd door de Raad van Bestuur.

Van elke vergadering worden notulen gemaakt, die ondertekend worden door de Voorzitter en de secretaris en opgenomen in een bijzondere register.

Uittreksels daarvan worden geldig ondertekend door de Voorzitter en de secretaris of door twee bestuurders en bij ontstentenis hiervan door twee leden van de Algemene Vergadering.

De Algemene Vergadering wordt jaarlijks tussen 1 januari en 31 maart gehouden.

De beslissingen van de Algemene vergadering worden getroffen bij gewone meerderheid van stemmen der aanwezige leden, tenzij anders statutair of wettelijk bepaald. In geval van gelijkheid van stemmen is de stem van de voorzitter beslissend.

Indien de Raad van Bestuur het noodzakelijk acht, kan een buitengewone Algemene Vergadering belegd worden. De leden van de vzw beschikken over één volmacht om zich door andere te laten vertegenwoordigen, mits uitdrukkelijke schriftelijke toelating van de voorzitter. De toelating voor het bekomen van meerdere volmachten dient ook te worden verleend door de voorzitter.

TITEL 4 Bestuur.

De vereniging wordt beheerd door een Raad van Bestuur samengesteld uit een voorzitter, een secretaris . en een penningmeester, die lid zijn van de vereniging. Het bestuur ook wel Raad van Bestuur genoemd is thans samengesteld als volgt :

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

- Plees Nicole, wonende te 3581 Beverlo, Pastoor Zegersstraat 9 : voorzitter

- Lemmens Gerardus, wonende te Nederland, 5552EA Valkenswaard, Koningsvaren 27 : secretaris

- Plees Nicole, wonende te 3581 Beverco, Pastoor Zegersstraat 9 : penningmeester

- Buekenberghs Gilbert, wonende te 3581 Beverlo, Pastoor Zegersstraat 9 : bestuurder

- Tamborijn Pierre, wonende te 3990 Peer, Rode Kruisstraat 5 : bestuurder

- Vleugels Raymond, wonende te 2550 Olmen, Bankloopstraat 1 : bestuurder

- Vangenechten Tom, wonende te 2490 Balen, Vlasstraat 15 : bestuurder

- Buekenberghs Geoffrey, wonende te 3580 Beringen,O.L.-Vrouwstraat 10 bus 4 : bestuurder

Zij worden benoemd door de Algemene Vergadering voor onbepaalde duur.

Ten overstaan van derden mag de vereniging vertegenwoordigd worden door de voorzitter en de secretaris die samen tekenen.

De Raad van Bestuur is gemachtigd haar bevoegdheid over te dragen op één van haar leden, mits uitdrukkelijke geschreven toelating en goedkeuring van de voorzitter.

Voor een afzettingvan een bestuurder is een meerderheid van 2/3 stemmen in de Algemene Vergadering noodzakelijk.

Het mandaat van de bestuurder wordt onbezoldigd uitgeoefend.

De Raad van Bestuur staat in voor alle daden van het dagelijks bestuur. Ze verzorgt de lopende zaken en de dagelijkse briefwisseling van de vzw.

De Raad van Bestuur heeft het recht reglementen van inwendige orde op te stellen, welke dienen in acht te worden genomen door personen die houder zijn van een vergunning (piloot en/of kandidaat-piloot) uitgereikt door de Raad van Bestuur.

Bij niet naleven van deze reglementen heeft de Raad van Bestuur het recht hun vergunning in te trekken en hen de toegang tot de vlieghavens of de aeroclubs te ontzeggen, op straffe van er desnoods te worden uitgedreven manu miliari. Dit geldt eveneens voor de effectieve leden van de vzw die een vergunning bezitten, uitgereikt door de Raad van Bestuur van de vzw.

Piloten of kandidaat-piloten, die geen actief lid zijn mogen slechts vliegen mits uitdrukkelijke toestemming

van de Raad van Bestuur, en na het bekomen van een vergunning uitgereikt door het Bestuur.

De voorwaarden worden bepaald door het reglement van inwendige orde.

TITEL 5 Rekeningen.

Art. 9 Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december van elk kalenderjaar.

De Raad van Bestuur sluit de rekeningen over het voorbije boekjaar af en bereidt de begroting van het komend boekjaar voor.

Beide worden ter goedkeuring aan de Algemene Vergadering voorgelegd.

TITEL 6 Vereffening.

In geval van vrijwillige ontbinding worden de activa, na aanzuivering van de passiva, overgedragen aan een vereniging met een gelijkaardig doel.

Voor alle bepalingen die niet nader verduidelijkt zijn in onderhavige statuten wordt verwezen naar de wetgeving betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk.

Mevrouw Plees Nicole, voorzitter

De heer Lemmens Gerardus, secretaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behauden

aan het

Belgisch

Staatsblad

04/08/2015
ÿþ MOD 2,2

Luik B in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

iA

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, asdeling HASSELT

2 4 JULI 2015

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondememingsnr : 0407.922.513

Benaming

(voluit) : Aeroclub Sanicole

(verkort) : SANICOLE

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Heppensesteenweg 127 te 3581 Beverco (Beringen)

Ond - rwerp akte : Aanpassing statuten

Op de Algemene Vergadering van 3 juni 2014 werden de statuten gewijzigd ais volgt

GECOORDINEERDE STATUTEN NA WIJZIGING GOEDGEKEURD OP 3 JUNI 2014

TITEL 1 Benaming, zetel, doel, duur.

Art1 De vereniging draagt voortaan de benaming °Aeroclub Sanicole".

Art.2 De maatschappelijke zetel van de vereniging is gelegen te 3581 Beverlo (Beringen), Pastoor Zegersstraat 9. De vereniging resorteert onder het gerechtelijk arrondissement Hasselt.

De zetel mag naar elke andere plaats in België worden overgebracht ingevolge een beslissing van de Algemene Vergadering.

Art.3 De vereniging heeft tot doel:

de bevordering van de burgerluchtvaart, de vliegsport en het valschermspringen, als ontspanning en vrijetijdsbesteding in het bijzonder. Zij kan rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in al de verenigingen die een zelfde doel nastreven of hiermee nauw in verband staan. Zij kan alle middelen aanwenden om dit doel te bereiken : vliegschool, paraopleiding, tuchttaxi, reclamevluchten en andere. Alle winsten die de club zou maken moeten dienen voor investeringen ter bevordering van het doel van de vereniging.

Art.4 De duur van de vereniging is niet beperkt. Ze kan ten allen tijde ontbonden worden.

TITEL 2 Leden, aanneming, verplichtingen, ontslag.

Art.5 Het aantal leden van de vereniging is niet beperkt. Het minimum is op drie bepaald. Indien er minder dan drie leden zouden zijn, dient de voorzitter over te gaan tot ambtshalve ontbinding van de vereniging.

Art" 6 De leden behoren tot de volgende categorieën :

1° de werkende leden

2° de toetredende leden of kandidaat-leden

3° de steunende leden

4° de ereleden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Om werkend lid te zijn moet men:

-meerderjarig zijn, dit wil zeggen 18 jaar oud op datum van toetreding;

-zijn jaarlijkse bijdrage betalen, voor 31 januari van het lopende kalenderjaar: hiervan en van de datum van

storting moet worden bewijs geleverd zo niet wordt men van rechtswege uitgesloten van de club. Het

maximumbedrag der bijdrage of de stortingen der leden worden door de Raad van Bestuur bepaald;

-regelmatig de vergaderingen bijwonen welke zullen georganiseerd worden;

-de clubactiviteiten ondersteunen en een bijdrage leveren aan het goed functioneren van de vereniging; -minstens één jaar lid zijn alvorens stemrecht te verwerven.

De kandidaat-leden bezitten uitsluitend de rechten en de plichten die hen uitdrukkelijk door de statuten of het Huishoudelijk Reglement worden toegekend. Zij hebben geen stemrecht in de Algemene Vergadering.

De kandidaat-leden dienen voorgedragen te worden door het Dagelijks Bestuur en aanvaard te worden door eenvoudige meerderheid der stemmen in de Raad van Bestuur.

Kandidaat-leden dienen personen te zijn die de clubactiviteiten ondersteunen en een bijdrage leveren aan het goed functioneren van de vereniging. Kandidaat-leden kunnen de intentie hebben om houder van een piloten-vergunning te worden of zijn reeds in het bezit van een piloten-vergunning.

Steunende leden betalen hun jaarlijkse bijdrage uit sympathie voor de club, maar hebben geen stemrecht in de Algemene Vergadering.

De ereleden worden voorgedragen door de Raad van Bestuur en aanvaard door de Algemene Vergadering. Zij hoeven geen bijdrage te betalen maar hebben wel stemrecht op de Algemene Vergadering.

Alle leden verbinden zich er toe kennis te nemen van het Huishoudelijk Reglement en er zich naar te schikken.

Art.7 Het lidmaatschap eindigt door overlijden, ontslag of uitsluiting.

Elk lid kan ten allen tijde uit de vereniging treden. Het ontslag moet bij aangetekend schrijven aan de Raad van Bestuur ter kennis worden gebracht of kan mondeling meegedeeld worden tijdens de Algemene Vergadering. Aile ontslagen worden genotuleerd in het verslag van de Algemene Vergadering met vermelding van datum van in werking treden van het ontslag.

De uitsluiting van een lid kan door de Algemene Vergadering uitgesproken worden in overeenstemming met de wettelijke bepalingen terzake. Dit lid moet daarvan verwittigd worden en per aangetekend schrijven uitgenodigd worden op de Algemene Vergadering die over de al dan niet uitsluiting zal beslissen. Om geldig te zijn, moet de uitsluiting vermeld staan op de dagorde van de Algemene Vergadering, en minstens twee derden (2/3) van de stemmen verenigen. De beslissing zal door de Raad van Bestuur binnen de acht dagen aan de belanghebbende betekend worden.

Het ontslaggevend of uitgesloten lid heeft geen enkel recht op het maatschappelijk- bezit, en kan geen terugbetaling eisen van de door hem betaalde bijdragen, evenmin al de rechthebbenden van een overleden lid.

TITEL 3 Algemene vergadering.

Art. 8 De Algemene Vergadering is uitsluitend bevoegd voor het wijzigen van de statuten, het benoemen van de bestuurders, het goedkeuren van de rekeningen en de begrotingen, het vrijwillige ontbinden van de vereniging en het uitsluiten van een lid.

Tot wijziging van statuten kan slechts worden besloten indien die wijziging gedetailleerd op de agenda is vermeld en indien twee derden (213) van de stemgerechtigde werkende" leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Wordt dit getal niet bereikt dan kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, waarop deze vergadering een geldig besluit zal kunnen nemen, ongeacht het aantal aanwezigen. Een door deze tweede vergadering genomen besluit tot wijziging van de statuten zal door de burgerlijke rechtbank moeten worden bekrachtigd. Deze tweede vergadering mag niet eerder dan 15 dagen na de eerste worden gehouden.

Voor elke statutenwijziging is bovendien een meerderheid van twee derden (2/3) der aanwezige of vertegenwoordigde stemmen vereist.

Voor een doelswijziging of een ontbinding van een vzw bestaat er een meerderheid van vier vijfden (4/5).

MOD 2,2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Alle werkende leden moeten worden opgeroepen bij gewone brief of elektronisch (email) ten minste acht werkdagen voor de vergadering. De oproepingsbrief, die plaats, dag en uur van de vergadering vermeldt, bevat de agenda, die wordt vastgelegd door de Raad van Bestuur.

Van elke vergadering worden notulen gemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter en de secretarissen en opgenomen in een bijzonder register.

Uittreksels daarvan worden geldig ondertekend door de voorzitter en de secretarissen of door twee bestuurders en bij ontstentenis hiervan door twee leden van de Algemene Vergadering.

De Algemene Vergadering wordt jaarlijks tussen 1 maart en 30 juni gehouden.

De beslissingen van de Algemene Vergadering worden getroffen bij gewone meerderheid van stemmen der aanwezige leden, tenzij anders statutair of wettelijk bepaald. In geval van gelijkheid van stemmen is de stem van de voorzitter beslissend.

Voor een afzetting van een bestuurder is een meerderheid van twee derden (2/3) stemmen in de Algemene Vergadering noodzakelijk.

Indien de Raad van Bestuur het noodzakelijk acht, kan een Buitengewone Algemene Vergadering belegd worden.

De leden van de vzw beschikken over één volmacht om zich door anderen te laten vertegenwoordigen, mits uitdrukkelijke schriftelijk toelating van de voorzitter. De toelating voor het bekomen van meerdere volmachten dient ook te worden verleend door de voorzitter.

Daarnaast is het mogelijk om op vraag van een vijfden (1/5) van de werkende leden een Buitengewone Algemene Vergadering bijeen te roepen.

TITEL 4 Bestuur.

Art 9. De vereniging wordt beheerd door een Raad van Bestuur samengesteld uit bestuurders, die lid zijn van de vereniging. Onder hen worden ook de mandaten toegekend. De mandaten zijn als volgt: een voorzitter, één of meerdere ondervoorzitter(s), één of meerdere secretaris(sen) en één of meerdere penningmeester(s).

Het bestuur ook wel Raad van Bestuur genoemd is thans samengesteld ais volgt :

-Plees Nicole, wonende te 3581 Beverlo, Beverpad 32: bestuurder en voorzitter;

-Lemmens Gerardus, wonende te Nederland, 5552EA Valkenswaard, Koningsvaren 27: bestuurder en

onder-voorzitter;

-Buekenberghs Gilbert, wonende te 3581 Beverlo, Beverpad 32: bestuurder en onder-voorzitter;

-Mardaga Vic, wonende te 3800 Sint-Truiden, Startelstraat 25: bestuurder en secretaris;

-Buekenberghs Geoffrey, wonende te 3581 Beverla, Pastoor Zegersstraat 9 : bestuurder en secretaris;

-Luc Cloetens, wonende te 3150 Haacht, Broekstraat 12, bestuurder en penningmeester;

-Jan Larosse, wonende te 3582 Bering en, Orgelwinningstraat 22: bestuurder en penningmeester;

-Van genechten Tom, wonende te 3300 Goetsenhoven, Mysteriestraat 3: bestuurder;

-Gerry Willems, wonende te 3980 Tessenderlo, Belledreef 7: bestuurder;

-Armand Bussé, wonende te 3550 Heusden-Zolder, Rijkelstraat 20,bestuurder.

Zij worden benoemd door de Algemene Vergadering voor een duur van 6 jaar.

Mandaten van de bestuurders lopen gedurende B jaren vanaf goedkeuring in de desbetreffende Algemene Vergadering en zijn maximaal 2 keer verlengbaar met eenzelfde termijn.

Ten overstaan van derden mag de vereniging vertegenwoordigd worden door de voorzitter en/of bestuurders, die al dan niet samen tekenen, conform de bepalingen in het Huishoudelijk Reglement.

De Raad van Bestuur is gemachtigd haar bevoegdheid over te dragen op één van haar leden, mits uitdrukkelijk geschreven toelating en goedkeuring van de voorzitter.

Het mandaat van de bestuurder wordt onbezoldigd uitgeoefend.

Elke benoeming, ontslagneming of afzetting van een bestuurder dient te gebeuren en bekendgemaakt te worden in overeenstemming met de wettelijke bepalingen terzake.

r"

~r ,

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Luik B - Vervolg

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

De Raad van Bestuur staat in voor alle daden van het Dagelijks Bestuur. Ze verzorgt de lopende zaken en de dagelijkse briefwisseling van de vzw. Het Dagelijks Bestuur bestaat uit enkele leden van de Raad van Bestuur, conform de bepalingen in het Huishoudelijk Reglement.

De Raad van Bestuur heeft het recht een Huishoudelijk Reglement op te stellen, welke dient in acht worden genomen door alle werkende en toetredende leden. Dit reglement vult de statuten van de vzw aan en vaardigt regels en toepassingsmodaliteiten uit over de organisatie, de administratie en het beheer van de vereniging. Het Huishoudelijk Reglement zal ook het gebruik van de installaties reglementeren en de te nemen maatregelen voorschrijven inzake de veiligheid. Het Huishoudelijk Reglement en de eventuele wijzigingen zullen slechts in werking treden na hun bekendmaking. Het reglement ligt samen met de statuten ter inzage in het clubhuis.

Piloten of kandidaat-piloten, die geen werkend lid zijn mogen slechts vliegen vanuit Aeroclub Sanicole en/of met toestellen van de club mits uitdrukkelijke toestemming van de Raad van Bestuur. De voorwaarden worden bepaald door het reglement van inwendige orde.

Art. 10 De leden van de vereniging kunnen in geen geval persoonlijk aansprakelijk gesteld worden voor de verbintenissen en de handelingen van de vereniging behalve voor wat de in de wet gestelde uitzonderingen betreft.

TITEL 5 Rekeningen.

Art.11 Het boekjaar van de vereniging Loopt van 1 januari tot 31 december van elk kalenderjaar.

De Raad van Bestuur sluit de rekeningen over het voorbije boekjaar af en bereidt de begroting van het komende boekjaar voor.

Beide worden ter goedkeuring aan de Algemene Vergadering voorgelegd,

TITEL 6 Vereffening.

Art. 12 In geval van vrijwillige ontbinding worden de activa, na aanzuivering van de passiva, overgedragen aan een vereniging met een gelijkaardig doel.

Voor alle bepalingen die niet nader verduidelijkt zijn in onderhavige statuten wordt verwezen naar de wetgeving betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk.

Mevrouw Plees Nicole, voorzitster

De heer Lemmens Gerardus, bestuurder

De heer Buekenberghs Gilbert, bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
AEROCLUB SANICOLE

Adresse
HEPPENSESTEENWEG 127 3581 BEVERLO

Code postal : 3581
Localité : Beverlo
Commune : BERINGEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande