AGRO-INSIGHT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AGRO-INSIGHT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.013.565

Publication

10/12/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BE Ekr.ZR,GELEGD

0 2 -12- 201 3 0 OKT. 2014 BELGISCH STAATS

ECHTBAter VAN KOOPHAN EL`rÈ=GENT

111111J1,11.11j1111,1,1111,1,1,111J11111

Ondernenningsnr 0840013565

Benaming

(voluit) Agro - Insight

werkoM

Rechtsvorm BVBA

Zetel Fuchsiastraat 112, 9000 Gent

(volfedlg adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Op 27 oktober 2014 heeft Dhr. Van Mele Paul, zaakvoerder, beslist om de maatschappelijk zetel te Fuchsiastraat 112, 9000 Gent met ingang van 1 november 2014 te verplaatsen naar Grote Baan 24, 3670 Meeuwen - Gruitrode.

d laatste nlz van Lki~k B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumente ende notons r I

bevoegd de rechtspetscan ten aaneen

Verso Naam en handter,erting

07/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 31.07.2013 13382-0101-009
18/10/2011
ÿþ Motl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*11157242*

L0 ~ 4~r~ 2011 It h'. G I-l' 1:" t~. \\, l: 1' r\ N KOOI'I-IA~~'~?1'r: GENT

NEERGELEGD

Ondennemingsir : O -%O ®'t 156,

Cie: m 3rq:,

(voluit) : AGRO-INSIGHT

Rechtsvorm.: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9000 Gent, Fuchiastraat 112

Onden eric akte ; OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Anita INDEKEU met standplaats te Neeroeteren (Maaseik), op dertig september tweeduizend en elf, "Geregistreerd te Maaseik op 3 oktober 2011, zeven bladen, geen verzendingen, boek 543, blad 1, vak 1. Ontvangen 25,00 Euro. De ea. inspecteur J. Haeldermans (get)", blijkt dat door volgende personen een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, waarvan de te vermelden modaliteiten hierna volgen:

De heer VAN MELE Paul Liliane Jozef,geboren te Sint-Gillis-Waas op twaalf januari negentienhonderd achtenzestig, nationaal nummer 680112 367 29 en zijn echtgenote mevrouw VROLIJKS Marcella,geboren te Bree op drieëntwintig januari negentienhonderd achtenzestig, nationaal nummer 680123 190 70, wonende samen te 3670 Meeuwen-Gruitrode, Roesstraat 20.

Naam - vorm: De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar benaming luidt: "AGRO-INSIGHT",

Duur De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de oprichtingsakte

Zetel De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, Fuchiastraat 112.

Doei De vennootschap heeft tot doet, en dit zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

- het ondersteunen en evalueren van landbouwprojecten;

- het verlenen van trainingen aan lokale partners voor het maken van landbouwvoorlichtingsvideo's;

- het produceren en op grote schaal verspreiden van multimedia landbouwvoorlichtingsmaterialen om alzo een maximale impact op plattelandboeren te verwezenlijken.

Verder heeft de vennootschap tot doel, voor eigen rekening:

- het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

- het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering.

- overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer; adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering; - overige gespecialiseerde wetenschappelijke en technische activiteiten

Bovenvermelde opsommingen zijn niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag daarbij in België of in het buitenland alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële onroerende, roerende of financiële, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Zij kan bovendien de functie van zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar waarnemen.

Kapitaal en aandelen

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd Euro (¬ 18.600,00). Het is

verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke ondeelbare aandelen op naam zonder vermelding van waarde. Het gehele maatschappelijk kapitaal wordt volledig onderschreven door inbreng in geld door de echtgenoten

Van Mele - Vrolijks en wordt voor een bedrag gestort van zeseduizend tweehonderd Euro (¬ 6.200,00) volstort. Vergoeding - splitsing lidmaatschapsrechten.

Als vergoeding voor de onderschrijving worden er honderd zesentachtig (186) aandelen aandelen uitgegeven, hetgeen de oprichters aanvaarden.

Overeenkomstig artikel 1401,5° van het Burgerlijk Wetboek verklaren de oprichters de lidmaatschapsrechten uit te splitsen en dit als volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam er hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versc : Naam en nandtekening.

Bijlagen bij biet Belgisch-Staatsblad'-18/11)121111

Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

- de lidmaatschapsrechten verbonden aan drieënnegentig (93) aandelen worden ingeschreven op naam van de heer VAN MELE Paul, zodat deze hem eigen zijn, hetgeen zijn echtgenote mevrouw Vrolijks Marcella, erkent;

- de lidmaatschapsrechten verbonden aan drieënnegentig (93) aandelen worden ingeschreven op naam van mevrouw VROLIJKS Marcella, zodat deze hem eigen zijn, hetgeen zijn echtgenoot de heer VAN MELE Paul, erkent.

Alle aandelen hebben stemrecht.

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, natuurlijke - of rechtspersonen. Wanneer een rechtspersoon wordt aangewezen als zaakvoerder benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

Worden benoemd tot statutaire zaakvoerders:

- De heer VAN MELE Paul,wonende te 3670 Meeuwen-Gruitrode, Roesstraat 20.

- Mevrouw VROLIJKS Marcella,wonende te 3670 Meeuwen-Gruitrode, Roesstraat 20.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen van intern bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap wordt in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door de handtekening van iedere zaakvoerder alleen optredend.

Jaarvergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand juni. Indien dit een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Aanleg reserves - Verdeling winst

De netto-winst wordt als volgt verdeeld, respectievelijk gereserveerd:

1)tenminste vijf procent (5 %) wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve, totdat die één tiende (1110) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2)over de bestemming van het saldo wordt door de jaarvergadering op voorstel van de zaakvoer(d)(st)er(s) beslist met inachtneming van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Ontbinding

Ingeval van ontbinding bij beslissing van een buitengewone algemene vergadering, worden er één of meer vereffenaars benoemd. Is daaromtrent niets beslist, dan word(t)(en) de zaakvoer(d)(st)er(s) van rechtswege als vereffenaar(s) beschouwd. De vereffenaar(s) tre(e)d(t)(en) pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van zijn (hun) benoeming.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. De nieuw benoemde vereffenaar(s) tre(e)d(t)(en) pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van zijn (hun) benoeming.

Vereffening

De vereffenaar(s) is (zijn) bevoegd tot alle verrichtingen door het Wetboek van Vennootschappen voorzien, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

De vereffenaar(s) moet(en) in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening overzenden aan de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts eens per jaar aan de griffie te worden overgemaakt.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leg(t)(gen) de vereffenaar(s) het plan voor de verdeling van cie activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

1. Eerste algemene vergadering - BENOEMING ZAAKVOERDERS

De heer VAN MELE Paulen mevrouw VROLIJKS Marcella,beiden voornoemd, werden als statutaire

zaakvoerders benoemd voor onbepaalde tijd.

Zij verklaren ieder afzonderlijk dit mandaat te aanvaarden onder de bevestiging dat zij niet getroffen werden

door enige maatregel die zich daar tegen verzet en in het bezit te zijn van de vereiste

vestigingsgetuigschrift(en).

Het ambt van zaakvoerder is bezoldigd.

2. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar begint vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen alle verrichtingen en verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert één juli tweeduizend en elf. Deze overneming zal maar effect sorteren zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de

tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

3. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend dertien.

4. Controle

De oprichters stellen vast dat uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat onderhavige vennootschap voor het eerste boekjaar niet verplicht is krachtens het Wetboek van Vennootschappen een commissaris te benoemen.

5. Bijzondere volmacht wordt verleend aan:

/ de heer VANDIJCK Joannes Albertus, wonende te 3950 Bocholt, Breeërweg 35, en

1 de heer LOOS Rob, wonende te Lijsterstraat 3, 3670 Meeuwen - Gruitrode,

met individuele handelingsbevoegdheid en met mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde de

formaliteiten van kruispuntbank voor ondernemingen, ondememingsloketten en BTW te vervullen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Samen hiermee neergelegd: - expeditie van de akte.

NOTARIS A. INDEKEU



Voor-

behouder;

aar het

Belgisch

Staatsblad

1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heerij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van deroen te vertegenwoordiger

Verso : Naam en handtekening

05/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 31.07.2015 15378-0213-009

Coordonnées
AGRO-INSIGHT

Adresse
GROTE BAAN 24 3670 MEEUWEN-GRUITRODE

Code postal : 3670
Localité : Gruitrode
Commune : MEEUWEN-GRUITRODE
Province : Limbourg
Région : Région flamande