AIRBREEZE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AIRBREEZE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.821.545

Publication

06/12/2013
ÿþMod PDF 11,1

"Pq f rsf E. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbias

IIIMIIIIN~V~IIIIII

X1310 21>

Rechtbank van koophandel

2 6 NOV, 2013

te HASSELT

Griffie

i u

Ondernemingsier : 0839.821.545

Benaming (voluit) : Airbreeze

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Varenstraat 111, 3530 Houthalen-Helchteren, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Uittreksel uit akte ontslag zaakvoerder

Tekst :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2013 - Annexes du Moniteur belge De algemene vergadering neemt op 30 september 2013 de volgende beslissing:

Aanvaarding van het ontslag van mevrouw Bazimas Christine als zaakvoerder. Er wordt decharge verleend voor haar mandaat.

Deze beslissing zal in werking treden vanaf 1 oktober 2013.

Bazimas Constantinos, zaakvoerder

Bazimas Christine, uittredend zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/10/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*11305830*

Neergelegd

30-09-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : AIRBREEZE

0839821545

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3530 Houthalen-Helchteren, Varenstraat 111

Onderwerp akte: Oprichting

Uittreksel uit de oprichtingsakte verleden in het jaar tweeduizend en elf op 26 september voor Meester Herbert Houben, notaris te Genk, Bochtlaan 33, opgesteld voor registratie naar analogie van artikel 173 van het wetboek der registratierechten, met als enig doel neergelegd te worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel:

Oprichters

1) De heer BAZIMAS Constantinos, geboren te Gosselies op acht september negentienhonderd negenenvijftig, van Griekse nationaliteit, nationaalnummer 59090800191, ongehuwd, wonende te 3530 Houthalen-Helchteren - Houthalen, Varenstraat 111.

2) Mejuffrouw BAZIMAS Christine, geboren te Hasselt op elf augustus negentienhonderd zesentachtig, nationaalnummer 86081109480, ongehuwd, wonende te 3530 Houthalen-Helchteren - Houthalen, Varenstraat 111.

Inschrijving op en volstorting van het kapitaal  bevestiging storting bij instelling

De comparanten verklaren dat het kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) bedraagt en dat op ieder aandeel ingeschreven en gestort is in geld als volgt :

1) de heer BAZIMAS Constantinos, voornoemd, verklaart in te schrijven op 180 aandelen uitgegeven aan 93,00 euro per aandeel, en verklaart hiertoe een inbreng in geld te doen van 16.740,00 euro, onmiddellijk volstort ten belope van 5.580,00 euro;

2) Mevrouw BAZIMAS Christine, voornoemd, verklaart in te schrijven op 20 aandelen uitgegeven aan 93,00 euro per aandeel, en verklaart hiertoe een inbreng in geld te doen van 1.860,00 euro, onmiddellijk volstort ten belope van 620,00 euro;

Totaal : 18.600,00 euro.

Het laatst genoemde bedrag is ten belope van 6.200,00 euro bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere bankrekening met nummer 001-6524174-30, geopend ten name van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgeleverd door BNP Paribas Fortis op datum van 23 september 2011.

Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet.

Als vergoeding voor hun inbreng, worden aan de comparanten het volgende aantal aandelen toegekend :

1) Aan de heer BAZIMAS Constantinos, voornoemd : 180 aandelen;

2) Aan mevrouw BAZIMAS Christine, voornoemd: 20aandelen;

Welke aandelen comparanten verklaren te aanvaarden.

Ingevolge deze inbreng bedraagt het geplaatste kapitaal van de vennootschap achttienduizend

zeshonderd euro (18.600 EUR) en wordt vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen

zonder aanduiding van een nominale waarde.

Elk aandeel werd volledig onderschreven en volstort voor één/derde zodat zesduizend tweehonderd

(6.200) euro kapitaal ter beschikking staat van de vennootschap.

Rechtsvorm - Naam

De vennootschap heeft de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en

draagt de benaming AIRBREEZE.

De vennootschap is gevestigd te Varenstraat 111, 3530 Houthalen-Helchteren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag naar een andere plaats in het Vlaamse gewest of het hoofdstedelijk gebied worden overgebracht door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, afgekondigd in het Belgisch Staatsblad.

De zaakvoerder mag ook bijhuizen, administratieve zetels, uitbatingen, agentschappen, kantoren en bewaarplaatsen oprichten in België en in het buitenland.

De vennootschap heeft tot doel :

- Groot- en kleinhandel, in- en uitvoer, huur en verhuur, vervaardiging en montage alsook het onderhoud van:

" Apparaten en toebehoren voor alle ventilatie-, verluchting- en aircosystemen;

" Alle ijzerwaren, alle soorten kabels, buizen en leidingen;

" Alle apparaten en toebehoren voor domotica;

" Alle producten en materialen die nuttig of dienstig zijn voor het uitvoeren van alle

hogergenoemde activiteiten;

- Uitbaten van een werkplaats voor mechaniek in de meest ruime zin van het woord;

- De installatie van al dan niet verplaatsbare plafonds en tussenwanden evenals de bekleding van wanden, plafonds in metaal en kunststof;

- Zij zal tussenpersoon in handel zijn en de taak van agentuur mogen vervullen.

- De vennootschap mag participeren, onder welke vorm dan ook, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische of Buitenlandse, commerciële, financiële, industriëlen of andere; zij mag eender welke titel of rechten verwerven door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop, aankoopoptie, verhandeling of op ieder andere wijze.

- De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen, die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur, vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) en is vertegenwoordigd door 200 aandelen op naam zonder nominale waarde.

Bestuur en vertegenwoordiging.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Indien een rechtspersoon tot zaakvoerder benoemd wordt, moet deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Een statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging. Het ongevraagd ontslag van de statutaire zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

Een niet-statutaire zaakvoerder kan te allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, mits eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten. Het ongevraagd ontslag van een niet-statutaire zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

Het vrijwillig aftreden van een zaakvoerder kan geen gevolg hebben dan nadat de algemene vergadering van het ontslag kennis heeft genomen.

Is er meer dan één zaakvoerder, dan kan een zaakvoerder te allen tijde aftreden, mits hij zijn voornemen ten minste één maand vooraf bij gewone brief ter kennis brengt van de vennootschap. De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide macht om te handelen in naam der vennootschap, in alle omstandigheden en om al de daden te stellen of toe te laten, die betrekking hebben op het doel der vennootschap, zoals dit bepaald werd in artikel drie van deze statuten.

Zij hebben allen de maatschappelijke handtekeningen en mogen samen of afzonderlijk optreden. De zaakvoerders hebben het recht, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid, zich te doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, hiertoe bestuurders te benoemen, hun bevoegdheid vast te stellen, alsmede hun wedde en voorwaarden van hun indiensttreding en hun ontslag.

Algemene vergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste donderdag van de maand juni om 18.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de daarop volgende werkdag.

De zaakvoerders mogen Buitengewone Algemene Vergaderingen bijeenroepen, telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

De Algemene Vergaderingen zullen gehouden worden in de maatschappelijke zetel of in een andere plaats, vermeld in de oproepingsberichten. De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij middel van een aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen vóór de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

uur en plaats van de vergadering en vermelding van de verslagen, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

De vennoten mogen zich doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, die zelf stemrecht heeft.

Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem, binnen de door de wet bepaalde perken. Welke ook de op de Algemene Vergadering vertegenwoordigde aandelen wezen, de besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen behoudens toepassing der wetbepalingen inzake wijziging van de statuten.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten verleden worden en dit overeenkomstig het wetboek van vennootschappen.

Boekjaar.

Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Winstverdeling.

Het batig saldo van de resultatenrekening maakt de netto-winst van de vennootschap uit; op deze netto-winst wordt vijf procent voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafname is niet meer vereist wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

De overblijvende winst zal verdeeld worden volgens de beslissingen van de Algemene Vergadering. In geval van ontbinding zal de vereffening der maatschappij plaats hebben op de wijze door de Algemene Vergadering aangeduid.

Deze zal de vereffenaar of vereffenaars aanstellen, alsmede hun vergoedingen zo nodig. De aangeduide vereffenaar(s) kunnen pas in functie treden nadat hun benoeming door de bevoegde Rechtbank van Koophandel is bevestigd.

Het batig saldo der vereffening zal tussen al de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen dat zij onderscheidelijk zullen bezitten, met dien verstande dat ieder aandeel hetzelfde recht geniet. Nochtans zo alle aandelen niet in gelijke verhouding afbetaald zijn, zullen de vereffenaars, alvorens tot hoger voorziene verdeling over te gaan, met de verscheidenheid van deze toestand moeten rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door geldoproepingen ten laste van de in mindere mate afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen van de in grotere mate afbetaalde aandelen.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

1. De partijen verklaren zich in alles te gedragen naar de bepalingen vervat in het Wetboek van vennootschappen. Dientengevolge worden de beschikkingen van deze wetten waarvan niet uitdrukkelijk zou zijn afgeweken, geacht genomen te zijn in huidige akte en worden de bedingen die in tegenspraak zijn met de gebiedende bepalingen van deze wetten geacht niet geschreven te zijn.

2. Wanneer de vennootschap voornemens is een vermogensbestanddeel dat toebehoort aan een zaakvoerder of vennoot te verkrijgen binnen de twee jaar vanaf de oprichting, in voorkomend geval bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, tegen een vergoeding van tenminste een tiende gedeelte van het geplaatste kapitaal, dan is de commissaris of de bedrijfsrevisor door de zaakvoerder aangewezen, verplicht een verslag op te maken. Dit verslag wordt dan gevoegd bij een bijzonder verslag door de zaakvoerder opgemaakt.

Deze verkrijging behoeft vooraf de goedkeuring van de Algemene Vergadering. De verslagen van de zaakvoerder en van de revisor worden op de agenda aangekondigd.

Deze bepalingen zijn ook toepasselijk op de overdracht gedaan door een persoon die in eigen naam voor rekening van een zaakvoerder of aandeelhouder of van een in artikel 220 van het Wetboek van vennootschappen bedoelde persoon handelt.

De zaakvoerders zijn hoofdelijk gehouden tegenover de belanghebbenden, niettegenstaande elke daarmee strijdige bepaling, voor de vergoeding van alle schade die het onmiddellijk en rechtstreeks gevolg is van de kennelijke overwaardering van de verworven vermogensbestanddelen, verkregen onder de voorwaarden hiervoor bepaald.

Deze bepalingen zijn niet van toepassing op verkrijgingen in het gewone bedrijf van de

vennootschap die plaats hebben op de voorwaarden en tegen de zekerheden die zij normaal voor dergelijke verrichtingen eist, op verkrijgingen ter beurs of op verkrijgingen bij een gerechtelijke verkoop.

3. Om te voldoen aan artikel 226 van het Wetboek van vennootschappen en na voorlezing door ondergetekende Notaris, van de eerste alinea van artikel 203 van het wetboek der

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Registratierechten, verklaren de oprichters dat het bedrag der kosten, uitgaven en kosten, die onder welke vorm ook, ten laste van de vennootschap vallen ingevolge haar oprichting, bij benadering de som van negenhonderd twintig euro (¬ 920,00) bedraagt.

4. De ondergetekende notaris heeft de oprichters voorlezing gedaan van artikel 212 van het wetboek van vennootschappen dat bepaalt een natuurlijke persoon de enige vennoot kan zijn van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Hij kan de enige vennoot zijn van meerdere besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid. In dat geval verliest hij het voordeel van de beperkte aansprakelijkheid voor de tweede en volgende besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid, behalve indien de aandelen in zulke vennootschappen wegens overlijden aan hem zijn overgegaan.

5. Het eerste boekjaar begint vanaf heden en eindigt op eenendertig december tweeduizend twaalf.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen alle verrichtingen en verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan. Deze overneming zal maar effect sorteren zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Zij verklaren en erkennen van deze verbintenissen en overeenkomsten op de hoogte te zijn en verlenen aan de zaakvoerder alle machten om alle formaliteiten te vervullen en alle akten te tekenen die noodzakelijk zouden blijken voor het op zich nemen door de vennootschap van deze verbintenissen en overeenkomsten.

6. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2013.

TITEL V. BENOEMINGEN

Met eenparigheid van stemmen neemt de voltallige algemene vergadering volgende beslissing : Worden tot zaakvoerder benoemd, voor de duur van de vennootschap:

De heer Constantinos BAZIMAS, voornoemd, die bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet krachtens een veroordeling verboden is, op grond van het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en die deze opdracht aanvaardt.

Mevrouw Christine BAZIMAS, voornoemd, die bevestigt dat de uitoefening van deze functie haar niet krachtens een veroordeling verboden is, op grond van het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en die deze opdracht aanvaardt.

Haar mandaat is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

TITEL VI. BIJZONDERE VOLMACHT

Bijzondere volmacht wordt door comparanten verleend aan het boekhoudkantoor Euro Service Broeders, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, kantoorhoudende te 3600 Genk, Winterslagstraat 56, met macht om afzonderlijk op te treden en met macht tot indeplaatsstelling, tot het vervullen van alle formaliteiten die ten gevolge van deze akte zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, en onder meer met betrekking tot de inschrijving in de kruispuntbank voor ondernemingen, het activeren van het B.T.W. nummer en de inschrijvingen bij de kas voor zelfstandigen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL (Get. Meester Herbert Houben, notaris)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
AIRBREEZE

Adresse
VARENSTRAAT 111 3530 HOUTHALEN-HELCHTEREN

Code postal : 3530
Localité : Helchteren
Commune : HOUTHALEN-HELCHTEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande