ALAIN BRONCKAERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALAIN BRONCKAERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 877.390.932

Publication

07/01/2014
ÿþl

(n()

~.

~

Mal Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

_L...._ --

-sa. ` Neergelegd ter griffie der rechtbank V. koophandel te TONGEREN

AD 19 -12- 2013

De Hoofdgriffier, Griffie

NJ1TEU1;

be

8c Sta

STA

Ondernemingsnr : 0877.390.932

Benaming

(voluit) : ALAIN BRONCKAERS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetei : 3720 Kortessem, Voetsestraat 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing

UITTREKSEL UIT HET BESLUIT VAN DE ZAAKVOERDER GENOMEN OP DE ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP OP 16/12/2013 OM 11:00 UUR

De zaakvoerder besluit om de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 3720 Kortessem, Voetsestraat 1 naar 3500 Hasselt, Spelvojestraat 16 en dit met ingang van 2010112014.

Voor ontledend uittreksel

De heer Alain Bronckaers

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

26/04/2013
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Murets* Wilk fi6t Y

rechtbank V. kosipi~rtilal I3 TtiN4~ER8N

1 f a04- 2013

Griffie

De Hootdgriffier,

r

Vt iii

beft[

aar

Betç

Staal





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : t' , J O. :~ I

Benaming

(voiuit) : ALAIN BRONCKAERS

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3720 Kortessem, Voetsestraat 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Maria NEVEN, notaris-zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "NOTARIS MIEKE NEVEN", met zetel te 3770 Kanne-Riemst, Statiestraat 36, op zestien april tweeduizend en dertien, neergelegd v66r registratie met het oog op de publicatie in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, dat volgende beslissingen genomen werden.

EERSTE BESLUIT -- DOELWIJZIGING

De enige vennoot neemt kennis van het vereiste verslag van de zaakvoerder inhoudende een omstandige verantwoording van de geplande doelwijziging en van de staat van actief en passief die niet meer dan drie maand voordien, met name per achtentwintig februari tweeduizend en dertien, werd opgemaakt.

De enige vennoot aanvaardt het verslag van de zaakvoerder en sluit zich aan bij de hierin vervatte verantwoording.

De enige vennoot besluit dienvolgens het doel van de vennootschap te wijzigen, uit te breiden en te herformuleren door Schrapping van de activiteiten als belastingconsulent en aanneming van een nieuw doel, zodat dit voortaan ondermeer activiteiten inzake patrimoniumbeheer, studie- en adviesbureau in financiële, commerciële, administratieve en informatica-aangelegenheden alsmede het waarnemen van bestuursopdrachten en tussenpersoon in de handel zal omvatten, door vervanging van de huidige tekst van artikel drie van de statuten door de tekst zoals vermeld in het zesde agendapunt.

TWEEDE BESLUIT Q' WIJZIGING AARD VENNOOTSCHAP

Ingevolge voorgaand besluit tot doelwijziging, besluit de vergadering het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen in een commercieel karakter,

DERDE BESLUIT  WIJZIGING BOEKJAAR

De enige vennoot besluit dat het boekjaar voortaan zal beginnen op één januari om te eindigen op eenendertig december van ieder jaar.

Bij wijze van overgangsmaatregel besluit de vergadering het lopend boekjaar aangevangen op één mei tweeduizend en twaalf te verlengen tot éénendertig december tweeduizend dertien.

VIERDE BESLUIT WIJZIGING JAARVERGADERING

De enige vennoot besluit de datum van de jaarvergadering aan te passen aan het gewijzigd boekjaar zodat deze voortaan zal gehouden worden op de derde zaterdag van de maand juni om elf uur.

Bij wijze van overgangsmaatregel zal de eerst volgende jaarvergadering gehouden worden in de maand juni van het jaar tweeduizend veertien.

VIJFDE BESLUIT (HER)FORMULERING MODALITEITEN

De enige vennoot besluit de modaliteiten van: overdracht van aandelen onder (evenden en bij overlijden; beëindiging mandaat, benoeming, bevoegdheid en bezoldiging van zaakvoerder(s) en commissaris(sen); ontbinding, vereffening te (her)formuleren en dit zoals bepaald in het zesde besluit hierna.

ZESDE BESLUIT AANPASSING STATUTEN:

De vergadering besluit tot actualisering van de tekst, alsook tot schrapping of vervanging van alle overbodig geworden bepalingen en tot schrapping van aile verwijzingen naar de deontologische bepalingen van Het Instituut voor Accountants en Belastingconsulenten. De vergadering besluit vervolgens de statuten aan te passen en dit in overeenstemming met de voorgaande besluiten en wel als volgt:

Artikel één wordt als volgt vervangen:

Op de laatste blz, van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

"De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam: "ALAIN BRONCKAERS"."

Artikel twee wordt als volgt vervangen:

"De zetel van de vennootschap mag verplaatst worden naar om het even welke plaats in het Vlaams of Brussels gewest, bij enkel besluit van het bestuursorgaan, te publiceren in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad,

Bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan zal de vennootschap bijhuizen, agentschappen en stapelhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten."

Artikel drie wordt als volgt vervangen:

"De vennootschap heeft ais doel:

Al Het aanleggen, hef oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, hef aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbalen van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking lot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook.

CI Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

DI Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

El Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

FI Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

GI De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in `t kort tussenpersoon in de handel.

HI Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

In artikel vijf wordt de derde alinea geschrapt.

Artikel negen wordt ais volgt vervangen:

"De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden en ook niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie vierde van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

Die instemming is niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen:

I I aan een medevennoot;

21 aan de echtgenoot of echtgenote van de overdrager of erflater;

3/ aan de bloedverwanten in de rechte nederdalende lijn van de overdrager of erflater;

4/ aan een dochtervennootschap van een rechtspersoon-vennoot;

5/ aan elke rechtspersoon (moedervennootschap) waarvan een rechtspersoon-vennoot zelf een dochtervennootschap is;

6/ aan elke dochtervennootschap van de hiervoor bedoelde moedervennootschap;

Onder "moedervennootschap" verstaat men iedere vennootschap die een controlebevoegdheid uitoefent over een andere vennootschap.

Onder "dochtervenncotschap" verstaat men iedere vennootschap ten opzichte waarvan een controlebevoegdheid bestaat.

Onder "controle" over een vennootschap moet worden verstaan, de bevoegdheid in rechte of in feite om een beslissende invloed uit te oefenen op de aanstelling van de meerderheid van bestuurders of zaakvoerders of op de oriëntatie van het beleid.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

De erfgenamen of legatarissen van aandelen of de schuldeisers van een vennoot kunnen onder geen enkel beding de verzegeling uitlokken van de goederen en waarden van de vennootschap, noch de inventaris van deze goederen en waarden laten opmaken, of zich op om het even welke wijze inmengen in het bestuur van de vennootschap. Zij moeten, voor het uitoefenen van hun reohten, de procedure volgen die is voorzien in de onderhavige statuten of in de wet,"

Artikel elf, eerste zin wordt als volgt vervangen:

"De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde zaterdag van de maand juni om elf uur."

Artikel twintig wordt als volgt vervangen:

"De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

Niet statutaire zaakvoerder

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen.

Behoudens andersluidende overeenkomst is een niet-statutaire zaakvoerder ad nutum afzetbaar en wordt over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

Statutaire zaakvoerder

De duur van het mandaat van een statutaire zaakvoerder is onbeperkt en zijn afzetting kan slechts plaatshebben om gewichtige redenen, Tengevolge van het ontslag van een statutaire zaakvoerder is een statutenwijziging vereist."

Artikel éénentwintig wordt als volgt vervangen:

"De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om aile daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen, te stellen en in het algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap.

Ai wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande."

Artikel drieëntwintig wordt als volgt vervangen:

"De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door ten minste één commissaris, zo de wettelijke bepalingen de benoeming van een commissaris vereisen of wanneer de algemene vergadering tot deze benoeming besluit.

De commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering van de vennoten voor een termijn van drie jaar.

Zijn opdracht eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervalt.

De bezoldiging van de commissaris(sen) wordt vastgesteld door de algemene vergadering, rekening houdend met de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Deze bezoldiging bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang en voor de duur van hun opdracht wordt vastgesteld. Zij kan worden gewijzigd met instemming van partijen.

Een commissaris kan tevens belast worden met uitzonderlijke werkzaamheden en bijzondere opdrachten zoals bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, en daartoe bezoldigd worden.

Buiten die bezoldiging mogen de commissarissen geen enkel voordeel, in welke vorm ook, van de vennootschap ontvangen.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant."

Artikel vierentwintig, eerste zin wordt als volgt vervangen:

"Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar."

Artikel zesentwintig wordt als volgt vervangen:

"Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel worden voorgelegd. Zo de Voorzitter van de Rechtbank weigert over te gaan tot bevestiging van hun benoeming, wijst híj zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De Voorzitter van de Rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan, Hij kan die handelingen nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken,

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen,

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de Rechtbank van Koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft,"

Artikel drieëndertig, tweede zin wordt geschrapt.

ACHTSTE BESLUIT  VOLMACHTEN

De enige vennoot-zaakvoerder zal overgaan tot uitvoering van de genomen besluiten en geeft volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten. De zaakvoerder stelt de hierna ' genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte die woonstkeuze doen op het kantoor te 3500 Hasselt, Gouverneur Roppesingel 13:

" Mejuffrouw Leen Petré;

Mejuffrouw Jollen Van Aerschot.

VOOR BEKNOPT ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Maria Neven

Tegelijk hiermee neergelegd'.

-- expeditie van de akte

- gecoördineerde statuten

- bijzonder verslag van de zaakvoerder en jaarrekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

f oori fe ouden

aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

13/11/2012 : ME. - JAARREKENING 30.04.2012, GGK 20.10.2012, NGL 07.11.2012 12634-0095-013
22/10/2010 : ME. - JAARREKENING 30.04.2010, GGK 16.10.2010, NGL 19.10.2010 10583-0424-013
23/10/2009 : ME. - JAARREKENING 30.04.2009, GGK 17.10.2009, NGL 19.10.2009 09818-0274-013
24/10/2008 : ME. - JAARREKENING 30.04.2008, GGK 18.10.2008, NGL 20.10.2008 08787-0245-012
05/11/2007 : ME. - JAARREKENING 30.04.2007, GGK 20.10.2007, NGL 30.10.2007 07790-0338-012

Coordonnées
ALAIN BRONCKAERS

Adresse
VOETSESTRAAT 1 3720 KORTESSEM

Code postal : 3720
Localité : KORTESSEM
Commune : KORTESSEM
Province : Limbourg
Région : Région flamande