ALBERTE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALBERTE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.364.491

Publication

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.05.2014, NGL 15.07.2014 14307-0152-009
18/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.05.2013, NGL 12.06.2013 13174-0426-009
14/06/2012
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

MM 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 5 -06- 2012

GESELT

*12105736*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : ALBERTS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Kiezelweg 21 bus 1-4 - 3530 Houthalen-Helchteren

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Meester Bart Drieskens, notaris te Houthalen op veertien mei tweeduizend en twaalf, blijkt dat de hiernavermelde natuurlijke personen voor zijn ambt een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht als volgt:

Oprichters:

Mevrouw VANWIJCK Mariette Leonie Monique Anna Elisa, geboren te Maaseik, op 19 december 1955, wonende te 3530 Houthalen-Helchteren, Kiezelweg 21 11-4.

Mevrouw DECKERS Alberte Rik Joseph Rita, geboren te Heusden-Zolder op 4 oktober 1981, wonende te 3530 Houthalen-Helchteren, Kiezelweg 21 /2 -1.

Rechtsvorm - Naam: De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming " ALBERTE ".

Duur: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3530 Houthalen-Helchteren, Kiezelweg 21 / 1 - 4.

Doel: De vennootschap heeft tot doel het uitbaten van een groot- of kleinhandel in aile producten en diensten, met uitzondering van deze waarvoor ze geen vergunning voor bezit, dit zowel voor eigen rekening als voor deze van derden en of in samenwerking met derden,

Deze kunnen onder andere omvatten zonder limitatief te zijn

A. de uitbating van een tankstation; dit omvat onder meer

De kleinhandel in motorbrandstoffen en smeermiddelen;

De uitbating van een winkel met onder meer tabak, alcohol, wijnen, bieren, frisdranken,: snoep, zoute snacks, algemene voeding (droge voeding en diepvries), ijs, bloemen, planten,° kerstbomen, olie, autobenodigdheden en  accessoires, wegenkaarten, dierenvoeding, speelgoed, videocassettes, compact discs, muziekcassettes, kranten en tijdschriften;

De uitbating van een broodjeszaak, omvattende onder meer het afbakken van diepgevroren voorgebakken stokbroden, broodjes, croissants, pizza's, worstenbroodjes en taartjes, evenals het beleggen van broodjes;

Verkoop van droge voeding en allerlei versproducten

De uitbating van een carwash, met volautomatische machine en stofzuiger.

B. Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voomamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen; van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties' waarnemen of laten waarnemen en diensten verfenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

C. 1) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, het ruilen, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het produc-fief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

2) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbcuwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen,

obligaties, staatsfondsen;

3) Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vomi, in alle bestaande of op te richten,

industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliën vennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig volstort.

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 363-1031600-45 bij de ING Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 11 april 2012 afgeleverd bankattest.

Bestuur: Iedere zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk de beslissingen dienen te nemen indien het om meer dan tien duizend euro (10.000,00 EUR) gaat.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Externe Vertegenwoordigingsmacht: Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Jaarvergadering: De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand mei te elf uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Bestemming van de winst: Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar. Benoemingen: Worden benoemd tot eerste statutaire zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur:

Mevrouw VANWIJCK Mariette Leonie Monique Anna Elisa, geboren te Maaseik, op '19 december 1955, wonende te 3530 Houthalen-Helchteren, Kiezelweg 21 11-4.

Mevrouw DECKERS Alberte Rik Joseph Rita, geboren te Heusden-Zolder op 4 oktober 1981, wonende te 3530 Houthalen-Helchteren, Kiezelweg 21 12 -1.

Bezoldiging: Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 31 december 2012, Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013,

Volmacht

De oprichters verlenen bijzondere volmacht aan de heer Peter SCHAEKERS, accountant, wonende te 3960 Bree, Peerderbaan 78, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend

Bart Drieskens

"

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.05.2016, NGL 06.08.2016 16413-0210-009

Coordonnées
ALBERTE

Adresse
KIEZELWEG 21, BUS 1-4 3530 HOUTHALEN-HELCHTEREN

Code postal : 3530
Localité : Helchteren
Commune : HOUTHALEN-HELCHTEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande