ALDES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALDES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 447.053.105

Publication

06/08/2013
ÿþ Mx! Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDn

2 5 -07- 2013

HASSELT

Griffie

MO ITEUR BELG

3 0 -07- 201

BELG!'.CH STA"

Ondernemingsnr : 0447.053.105

Benaming

(voluit) :

(verkort) :

ALDES

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Guldensporenplein 6 bus 10, 3500 Hasselt (volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging Maatschappelijke Zetel

De zaakvoerder, José Recko , heeft volgende beslissing genomen:

- Het verplaatsen van de maatschappelijke zetel naar Oeverstraat 7/502, 3500 Hasselt. De wijziging gaat in vanaf 1 juni 2013

Zaakvoerder

José Recko

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

edeltitetîtE#ak" VeD1141Ikemikeil4e:: Recto ::I#tftftPvéwfkMt§tfktéletfttltvfflreilíURtrilEfl'Wtitfer4titerttRttàir5,,ikejlmd19>eeseeete illeeme ce rrefikeestme ttet1 meço te m dlerceri e et+¬ keiUitllRd# ettl

Verso :: i#lttell+5111lkittiteetiilte

12/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 05.07.2013 13284-0229-011
05/02/2013
ÿþMai Wart1 11.1

;< iÎ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL.

Ondernemingsnr : 0447.053.105

Benaming

(voluit) : ALDES

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : 3500 Hasselt, Guidensporenplein 6 bus 10

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Michaël VAN DER LINDEN, te Hasselt op 28 december 2012, geregistreerd te Hasselt op 4januari 2013, boek 794, blad 59, vak 12, ontvangen 25,00 euro, de e.a. Inspecteur K. Blondeel, dat er werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap ALDES, met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Guldensporenplein 6 bus 10.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING:

Zijn aanwezig of vertegenwoordigd de hierna genoemde aandeelhouders :

1) Mevrouw RECKO Marie José Renée Ghislaine, wonende te 3500 Hasselt, Guidensporenplein 6 bus 10.

2) Mevrouw MERTENS Anouk Ine Veroniek, wonende te 2930 Brasschaat, Fortsebaan 32, hier vertegenwoordigd door mevrouw RECKO Marie José voornoemd, ingevolge onderhandse volmacht de dato 24 december 2012, welke volmacht gehecht blijft aan de minuut van onderhavige akte.

3) Mevrouw MERTENS Eva Saskia Gwenny, wonende te 8300 Knokke, Haagwinde 53, hier vertegenwoordigd door mevrouw RECKO Marie José voornoemd, ingevolge onderhandse volmacht de dato 24: december 2012, welke volmacht gehecht blijft aan de minuut van onderhavige akte.

Volgende beslissingen voorwerp van de dagorde werden genomen :

Eerste beslissing: Kennisname van het verslag van de raad van bestuur en het verslag van de< bedrijfsrevisor  Omzetting van de Naamloze Vennootschap in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Bij éénparigheid ontslaat de vergadering de voorzitter de verslagen van de raad van bestuur en van de bedrijfsrevisor voor te lezen.

ledere aandeelhouder erkent in het bezit te zijn van een kopie van de verslagen en hiervan kennis te hebben genomen.

Het verslag van de bedrijfsrevisor, de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 'IRA NICOLAIJ BEDRLIFSREVISOR", vertegenwoordigd door mevrouw Ira Nicolaij, bedrijfsrevisor, over de staat van activa en passiva de dato 31 oktober 2012.

Een exemplaar van deze verslagen en van de staat van activa en passiva zal neergelegd worden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel, samen met een expeditie van onderhavig proces-verbaal.

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen, zonder wijziging van de rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid aan te nemen; de bedrijvigheid en het maatschappelijk doel blijven ongewijzigd.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, evenals alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen; de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de Naamloze Vennootschap werd gehouden, voortzetten.

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer in het Rechtspersonenregister, te weten het nummer 0447.053.105,

De omzetting gebeurt op basis van de actieve en passieve toestand van de vennootschap, afgesloten op 31 oktober 2012, en waarvan een exemplaar werd gehecht aan het verslag van de bedrijfsrevisor.

Al de verrichtingen die sedert deze datum door de Naamloze Vennootschap werden gedaan, worden verondersteld verricht te zijn voor rekening van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat het opmaken van de maatschappelijke rekeningen betreft.

Tweede beslissing: Kapitaalverhoging door incorporatie van beschikbare reserves, zonder creatie van nieuwe aandelen.

De vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap te verhogen, door incorporatie van beschikbare reserves, ten bedrage van twintigduizend euro (¬ 20.000,00), om het te brengen van tachtigduizend vijfhonderd',

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

3 21957

2 3 -01- 2013

HASSELT

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

vijfenzestig euro en veertig eurocent (¬ 80.565,40) naar honderdduizend vijfhonderd vijfenzestig euro en veertig eurocent (¬ 100.565,40), zonder creatie van nieuwe aandelen.

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat het maatschappelijk kapitaal aldus gebracht werd op honderdduizend vijfhonderd vijfenzestig euro en veertig eurocent (¬ 100.565,40), vertegenwoordigd door drieduizend tweehonderd vijftig (3250) aandelen, zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/drieduizend tweehonderd vijftigste (1/3.250ste) elk.

Derde beslissing: Kapitaalvermindering door terugbetaling in geld aan de aandeelhouders en/of boeking in credit op de rekening-courant van de aandeelhouders.

De vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap te verminderen met tachtigduizend vijfhonderd vijfenzestig euro en veertig eurocent (¬ 80.565,40), om het te brengen van honderdduizend vijfhonderd vijfenzestig euro en veertig eurocent (¬ 100.565,40) naar twintigduizend euro (¬ 20.000,00), door terugbetaling in geld aan de aandeelhouders en/of boeking in credit op de rekening-courant van de aandeelhouders, in verhouding tot hun aandelenbezit, en zonder vernietiging van aandelen, doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen.

De kapitaalvermindering dient te worden aangerekend op het werkelijk gestort kapitaal, en strekt er toe het maatschappelijk kapitaal in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de vennootschap.

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat het maatschappelijk kapitaal aldus gebracht werd op twintigduizend euro (¬ 20.000,00), vertegenwoordigd door drieduizend tweehonderd vijftig (3.250) aandelen, zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/drieduizend tweehonderd vijftigste (1/3.250ste) elk.

Toelichting door de instrumenterende notaris

De aandeelhouders verklaren door mij, notaris, ingelicht te zijn omtrent de inhoud van artikel 317 van het Wetboek van Vennootschappen, dat inzake reële kapitaalvermindering voorziet dat de schuldeisers, wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van de bij dit procesverbaal besliste kapitaalvermindering, het recht hebben om binnen de twee maanden na gezegde bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die bekendmaking nog niet zijn vervallen. De vennootschap kan deze vordering afweren door de schuldvordering te betalen tegen haar waarde, na aftrek van het disconto. Aan de aandeelhouders mag bijgevolg geen terugbetaling in het kader van de hierboven besliste kapitaalvermindering gebeuren, zolang de schuldeisers die binnen de hierboven bedoelde termijn van twee maanden hun recht hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen.

Vierde beslissing: Kennisname van het verslag van de raad van bestuur ter verantwoording van de wijziging van het maatschappelijk doel  Wijziging van het maatschappelijk doel door uitbreiding.

Bij éénparigheid ontslaat de vergadering de voorzitter het verslag van de raad van bestuur, met een omstandige verantwoording voor de wijziging van het maatschappelijk doel, voor te lezen.

Bij dat verslag van de raad van bestuur werd een staat van activa en passiva gevoegd, afgesloten op 31 oktober 2012.

ledere aandeelhouder erkent in het bezit te zijn van een kopie van het verslag en van de staat van activa en passiva, en hiervan kennis te hebben genomen,.

Het verslag van de raad van bestuur, evenals de staat van activa en passiva zullen door mij, notaris, bewaard worden in het vennootschapsdossier.

De vergadering besluit het doel van de vennootschap te wijzigen, door het uit te breiden met de hierna volgende activiteiten:

-Alle daden van beheer, bijstand en management, zowel door rechtstreekse deelname aan het bestuur als bij wijze van managementovereenkomst, zonder dat deze opsomming beperkt is.

-Het verlenen van diensten in de meest ruime zin aan bedrijven, ondernemingen en overheidsorganisaties in verband met de organisatie, management en ontwikkeling van hun beroepsactiviteiten.

-Eerste lijnadvies en bemiddeling bij het leggen van contacten met risicokapitaal-verschaffers, subsidieverstrekkers, professionele organisaties, consultancy en onderzoeksgroepen.

-Zowel in België als in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam, het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, het in leasing geven en nemen, het in vruchtgebruik geven en nemen, het in opstal geven en nemen, de ruil, de verkaveling, en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

-Tussenpersoon in de handel en handelsbemiddeling, zoals makelaar in roerende goederen, de zelfstandige handelsvertegenwoordiging en commissionair, zonder dat deze opsomming beperkt is.

-Het organiseren en verrichten van evenementen, vergaderingen en voordrachten in de meest ruime zin. -Het ter beschikking stellen van ruimte en infrastructuur met daaraan verbonden diensten.

-De ter beschikking stelling van gemeenschappelijke ruimten, zoals parkings, kantoren, magazijnen en opslagplaatsen.

-De ter beschikking stelling van vergaderzalen met meubilair en apparatuur.

-De ter beschikking stelling van bureautica-infrastructuur, zoals faxtoestel, printer, computer en kopieerapparaat.

-De ter beschikking stelling van ICT- infrastructuur, met inbegrip van bekabeling tot in de ter beschikking gestelde ruimte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

-Opslag, bewaring en beheer van allerhande roerende goederen in de meest ruime zin van het woord, in de

daarvoor bestemde lokalen en magazijnen.

Vijfde beslissing: Vaststelling van de statuten.

De vergadering besluit de statuten van de vennootschap in haar nieuwe rechtsvorm en rekening houdend

met de genomen beslissingen als volgt vast te stellen (verkorte weergave)

ARTIKEL 1 : Naam

De vennootschap is een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid onder de naam "ALDES".

ARTIKEL 2 : Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3500 Hasselt, Guldensporenplein 6 bus 10.

De zetel kan zonder statutenwijziging door beslissing van de enige zaakvoerder of van alle zaakvoerders

samen overgebracht worden naar elke andere plaats in België binnen het nederlandstalig of tweetalig

taalgebied.

Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in de Bijlagen bij het

Belgisch Staatsblad.

De enige zaakvoerder of aile zaakvoerders samen mogen bijhuizen, filialen, administratieve zetels,

uitbatingen, agentschappen, kantoren en bewaarplaatsen oprichten in België en in het buitenland.

ARTIKEL 3 : Doel

De vennootschap heeft tot doel:

-de fabricatie, groot- en kleinhandel, import en export en de franchising van schoeisel, inbegrepen

kinderschoeisel, kinderkleding en aanverwanten, uitzet voor heren en jongens, uitzet voor dames en meisjes,

confectie voor heren en jongens, confectie voor dames, speelgoed en schoolartikelen;

-alle daden van beheer, bijstand en management, zowel door rechtstreekse deelname aan het bestuur als

bij wijze van managementovereenkomst, zonder dat deze opsomming beperkt is;

-het verlenen van diensten in de meest ruime zin aan bedrijven, ondernemingen en overheidsorganisaties in

verband met de organisatie, management en ontwikkeling van hun beroepsactiviteiten;

-eerste lijnadvies en bemiddeling bij het leggen van contacten met risicokapitaal-verschaffers,

subsidieverstrekkers, professionele organisaties, consultancy en onderzoeksgroepen;

-zowel in België als in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam, het aanleggen, het

oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot

onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de

binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, het in leasing geven en nemen, het in vruchtgebruik

geven en nemen, het in opstal geven en nemen, de ruil, de verkaveling, en, in het algemeen, alle verrichtingen

die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken van onroerende

goederen of onroerende zakelijke rechten;

-tussenpersoon in de handel en handelsbemiddeling, zoals makelaar in roerende goederen, de zelfstandige

handelsvertegenwoordiging en commissionair, zonder dat deze opsomming beperkt is;

-het organiseren en verrichten van evenementen, vergaderingen en voordrachten in de meest ruime zin;

-het ter beschikking stellen van ruimte en infrastructuur met daaraan verbonden diensten;

-de ter beschikking stelling van gemeenschappelijke ruimten, zoals parkings, kantoren, magazijnen en

opslagplaatsen;

-de ter beschikking stelling van vergaderzalen met meubilair en apparatuur;

-de ter beschikking stelling van bureautica-infrastructuur, zoals faxtoestel, printer, computer en

kopieerapparaat;

-de ter beschikking stelling van ICT- infrastructuur, met inbegrip van bekabeling tot in de ter beschikking

gestelde ruimte;

-opslag, bewaring en beheer van allerhande roerende goederen in de meest ruime zin van het woord, in de

daarvoor bestemde lokalen en magazijnen;

-de participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle

ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere;

-de vennootschap mag zich borg stellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor

verbintenissen door derde personen aangegaan; zij mag eveneens al haar andere goederen, met inbegrip van

het handelsfonds, in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden.

De vennootschap kan zowel in het binnen- als in het buitenland aile verrichtingen doen, zowel voor eigen

rekening als voor rekening van derden, die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel rechtstreeks of

onrechtstreeks bevorderen.

ARTIKEL 4 : Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Behoudens gerechtelijke ontbinding kan zij slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene

vergadering, beraadslagend volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

ARTIKEL 5 : Kapitaal

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend euro (¬ 20.000,00) en is

vertegenwoordigd door drieduizend tweehonderd vijftig (3.250) aandelen, zonder nominale waarde, met een

fractiewaarde van één/drieduizend tweehonderd vijftigste (113.250ste) elk.

ARTIKEL 13 : Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet

vennoten.

ARTIKEL 14 : Vertegenwoordiging

q e

~

"

~

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte. Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vertegenwoordigen zij elk afzonderlijk de vennootschap in en buiten rechte.

ARTIKEL 18 : Toezicht

Het toezicht over het bestuur van de vennootschap wordt uitgeoefend door ieder vennoot individueel. ARTIKEL 19 : Jaarvergadering, bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen

De jaarvergadering zal jaarlijks gehouden worden op de eerste maandag van de maand mei, om zestien ' (16.00) uur, in de maatschappelijke zetel. Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden worden.

ARTIKEL 21 : Boekjaar

Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

ARTIKEL 26

Voor alles wat niet opgenomen is in de statuten wordt verwezen naar de beschikkingen van het Wetboek van Vennootschappen. Dientengevolge worden de beschikkingen van dit wetboek waarvan niet uitdrukkelijk zou zijn afgeweken, geacht opgenomen te zijn in de huidige statuten van de vennootschap en warden de bedingen die in tegenspraak zijn met de gebiedende bepalingen van dit wetboek, geacht niet geschreven te zijn."

Zesde beslissing: Ontslag van en kwijting aan de bestuurders en benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder.

De vergadering aanvaardt het ontslag als bestuurder en/of gedelegeerd bestuurder van mevrouw RECKO Marie José, mevrouw MERTENS Anouk en mevrouw MERTENS Eva, allen voornoemd, en geeft hen kwijting voor het gevoerde beleid.

De vergadering beslist tot niet-statutaire zaakvoerder aan te stellen, mevrouw RECKO Marie José voornoemd, die dit mandaat verklaart te aanvaarden.

Het mandaat van zaakvoerder is kosteloos, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Getekend notaris Michaël VAN DER LINDEN, Toekomststraat 56 te 3500 Hasselt.

TEGELIJK HIERBIJ NEERGELEGD.

Voor eensluidend afschrift, voor ontledend uittreksel, verslagen bedrijfsrevisor en zaakvoerder, volmachten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 07.05.2012, NGL 05.07.2012 12273-0277-016
27/02/2012
ÿþhW 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ke 1!IIII!I!IIII/II/III/II!II!I/!!/IIIIIIIIIIi/ll /ii!

*iaoas~as*

Ondernemingsnr: 0447.053.105

Benaming

(voluit) : ALDES

Rechtsvorm : NV

Zetel : 3500 Hasselt, Guldensporenplein 6 bus 10

Onderweg akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Michaël VAN DER LINDEN, te Hasselt op 28 december 2011, geregistreerd te Hasselt op 4 januari 2012, boek 787, blad 51, vak 16, ontvangen 25,00 euro, de e.a. Inspecteur: K. Blondeel, dat er werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap ALDES, met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Guldensportenplein 6 bus 10.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING:

Zijn aanwezig of vertegenwoordigd de hierna genoemde aandeelhouders

1) Mevrouw RECKO Marie José Renée Ghislaine, wonende te 3500 Hasselt, Guldensporenplein 6 bus 10.

2) Mevrouw MERTENS Anouk !ne Veroniek, wonende te 2930 Brasschaat, Fortsebaan 32, hier vertegenwoordigd door mevrouw RECKO Marie José voornoemd, ingevolge onderhandse volmacht de dato 26 december 2011.

3) Mevrouw MERTENS Eva Saskia Gwenny, wonende te 8300 Knokke, Haagwinde 53, hier vertegenwoordigd door mevrouw RECKO Marie José voornoemd, ingevolge onderhandse volmacht de dato 26 december 2011.

Volgende beslissingen voorwerp van de dagorde werden genomen :

Eerste beslissing: Uitdrukking van het maatschappelijk kapitaal in euro.

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap uit te drukken in euro.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt drie miljoen tweehonderd vijftigduizend Belgische Frank, (3.250.000 E3F) en wordt op basis van de conversiekoers, hetzij veertig komma drieduizend driehonderd: negenennegentig (40,3399), omgezet in tachtigduizend vijfhonderd vijfenzestig euro en veertig eurocent (¬ 80.565,40).

Tweede beslissing: Afschaffing van de aandelen aan toonder en wijziging van de statutaire bepalingen betreffende de aard van de aandelen en de oproepingen tot de algemene vergaderingen, conform de Wet van 14 december2005 houdende afschaffing van de effecten aan toonder.

In het kader van de Wet van 14 december 2005 houdende afschaffing van de effecten aan toonder beslist; de vergadering de aandelen aan toonder af te schaffen, en de statutaire bepalingen betreffende de aard van dei aandelen en de oproepingen tot de algemene vergaderingen te wijzigen, als volgt:

Aard van de aandelen:

1. De volgestorte aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd, naargelang de keuze van de: aandeelhouder. De niet volgestorte aandelen zijn op naam.

2. De aandelen op naam worden ingeschreven in het register van aandelen op naam. Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek van Vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer] het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en overnemer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen, Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met vermelding van hun respectievelijke rechten.

3. Gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van de eigenaar of de houder bij een vereffeningsinstelling of bij een erkende rekeninghouder.

Het op rekening geboekte aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening.

Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen, wordt in het register van; aandelen op naam ingeschreven op naam van cie vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die' ais zodanig optreedt.

4. De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de volgestorte aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Rechtbank van koophandel

1 FEB, 2012

te HASar~T

Ei r e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen erkende rekeninghouder.

Bij gebrek aan vermelding van een gekozen rekeninghouder, worden de aandelen geboekt bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt. In het register van aandelen op naam worden deze aandelen ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

5. De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de gedematerialiseerde aandelen in aandelen op naam. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal in het register van aandelen op naam de inschrijving op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt vervangen door een inschrijving op naam van de aandeelhouder en vervolgens bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder waar de aandelen geboekt waren, de boeking laten schrappen.

Oproepingen tot de algemene vergaderingen:

De algemene vergaderingen komen bijeen op bijeenroeping van de raad van bestuur.

Aan de houders van aandelen, obligaties of warrants op naam of onder gedematerialiseerde vorm, aan de houders van certificaten op naam of onder gedematerialiseerde vorm, die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de bestuurders en aan de commissarissen worden de oproepingen vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen:

- de eigenaars van aandelen op naam, ten minste zeven dagen voor de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie om aan de vergadering deel te nemen en van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen;

- de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen, ten minste zeven dagen voor de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap of op de plaatsen die aangegeven zijn in de oproeping, een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest dienen neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.

Derde beslissing: Volmacht aan de raad van bestuur voor de omwisseling van de effecten aan toonder - Vaststelling van de omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam.

De vergadering geeft volmacht aan de raad van bestuur om, binnen de beperkingen opgelegd door de wet, de modaliteiten vast te leggen voor de omwisseling van de effecten aan toonder in effecten op naam of in gedematerialiseerde effecten, en voor de omwisseling van gedematerialiseerde effecten in effecten op naam of omgekeerd, en om deze omwisselingen praktisch te realiseren.

De voomoemde aandeelhouders bevestigen bij deze dat zij de aandelen aan toonder wensen om te zetten in aandelen op naam. Zij verzoeken ondergetekende notaris authentiek vast te stellen dat vanaf heden alle aandelen aan toonder op naam zullen zijn, en dat zij heden in aanwezigheid van ondergetekende notaris het aandelenregister aldus hebben ingevuld.

Vierde beslissing: Actualisering en herformulering van de statuten.

De vergadering beslist de statuten te actualiseren en te herformuleren, teneinde deze in overeenstemming te brengen met de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, zonder wijziging evenwel van de kernbepalingen van de statuten.

De statuten zullen aangepast worden in het kader van de aanneming van nieuwe statuten, waarvan hierna sprake,

Vijfde beslissing: Aanneming van nieuwe statuten overeenkomstig de voorgaande beslissingen.

De vergadering beslist nieuwe statuten aan te nemen, rekening houdend met de genomen beslissingen en met de bepalingen van het voormelde wetboek (verkorte weergave) :

ARTIKEL 1 : Rechtsvorm en naam

De vennootschap is een naamloze vennootschap onder de naam "ALDES".

ARTIKEL 2 : Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3500 Hasselt, Guldensporenplein 6 bus 10.

De zetel kan zonder statutenwijziging door beslissing van de raad van bestuur overgebracht worden naar elke andere plaats in België binnen het nederlandstalig of tweetalig taalgebied.

Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag, bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, bijhuizen, filialen, administratieve zetels, uitbatingen, agentschappen, kantoren en bewaarplaatsen oprichten in België en in het buitenland. ARTIKEL 3 ; Doel

De vennootschap heeft tot doel:

-de fabricatie, groot- en kleinhandel, import en export en de franchising van schoeisel, inbegrepen kinderschoeisel, kinderkleding en aanverwanten, uitzet voor heren en jongens, uitzet voor dames en meisjes, confectie voor heren en jongens, confectie voor dames, speelgoed en schoolartikelen;

-de participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriêle of andere;

-de vennootschap mag zich borg stellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen aangegaan; zij mag eveneens al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden.

De vennootschap kan zowel in het binnen- als in het buitenland aile verrichtingen doen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks bevorderen.

ARTIKEL 4 : Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Behoudens gerechtelijke ontbinding kan zij slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering, beraadslagend volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

ARTIKEL 5 . Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tachtigduizend vijfhonderd vijfenzestig euro en veertig eurocent (¬ 80.565,40).

Het wordt vertegenwoordigd door drieduizend tweehonderd vijftig (3.250) aandelen met stemrecht, zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/drieduizend tweehonderd vijftigste (113.250ste) elk,

ARTIKEL 7 : Aandelen

Aard van de aandelen:

1. De volgestorte aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd, naargelang de keuze van de aandeelhouder. De niet volgestorte aandelen zijn op naam.

2, De aandelen op naam worden ingeschreven in het register van aandelen op naam, Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek van Vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en overnemer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van

s., de aandelen. Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan worden

" ~ de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met vermelding van hun respectievelijke rechten.

3. Gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van de

b eigenaar of de houder bij een vereffeningsinstelling of bij een erkende rekeninghouder,

Het op rekening geboekte aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening.

Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen, wordt in het register van aandelen op naam ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

4. De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de volgestorte aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post

ó aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen erkende rekeninghouder.

N Bij gebrek aan vermelding van een gekozen rekeninghouder, worden de aandelen geboekt bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt, ln het register van aandelen op

et naam worden deze aandelen ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

" 5. De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de et

et gedematerialiseerde aandelen in aandelen op naam. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post

aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd

el om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

re De raad van bestuur of zijn aangestelde zal in het register van aandelen op naam de inschrijving op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt vervangen door een inschrijving op naam van de aandeelhouder en vervolgens bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder waar de aandelen geboekt waren, de boeking laten schrappen.

ARTIKEL 13 ; Samenstelling van de raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit ten minste drie leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, aandeelhouders of niet, benoemd door de algemene vergadering en ten allen tijde door haar afzetbaar.

et Nochtans kan het aantal bestuurders beperkt worden tot twee, inzoverre de wet dit toelaat.

De duur van hun opdracht mag zes jaar niet te boven gaan. De uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

ARTIKEL 20 ; Bevoegdheden van de raad van bestuur en vertegenwoordiging van de vennootschap

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn ter verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is,

De raad van bestuur za! aan personen gekozen in of buiten zijn midden het dagelijks bestuur of bijzondere volmachten, welke hij zal bepalen, mogen afvaardigen.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

f ~

Wordt dit gedaan aan een bestuurder, dan zal deze de titel hebben van gedelegeerd bestuurder; zo het

geen bestuurder is, voert deze de titel van directeur.

Hij zal de aldus toegekende machten mogen herroepen en zal de emolumenten aan deze bijzondere

functies verbonden, vaststellen.

De vennootschap wordt in en buiten rechte rechtsgeldig vertegenwoordigd:

- hetzij door de gedelegeerd bestuurder, alleen optredend;

- hetzij door twee bestuurders, samen optredend;

- hetzij, binnen hun bevoegdheidssfeer, door de personen gelast met het dagelijks bestuur;

hetzij, binnen de perken van hun mandaat, door de bijzondere gevolmachtigden.

ARTIKEL 21 : Toezicht

Het toezicht over het bestuur van de vennootschap wordt uitgeoefend door ieder aandeelhouder individueel.

ARTIKEL 23 : Jaarvergadering, bijzondere en buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste maandag van de maand mei, om zestien (16.00) uur, in .

de maatschappelijke zetel. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende

werkdag gehouden, op hetzelfde uur.

ARTIKEL 32 : Boekjaar

Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

ARTIKEL 39 Wetboek van Vennootschappen

Voor alles wat niet opgenomen is in de statuten wordt verwezen naar de beschikkingen van het Wetboek

van Vennootschappen. Dientengevolge worden de beschikkingen van dit wetboek waarvan niet uitdrukkelijk zou '

zijn afgeweken, geacht opgenomen te zijn in de huidige statuten van de vennootschap en worden de bedingen

die in tegenspraak zijn met de gebiedende bepalingen van dit wetboek, geacht niet geschreven te zijn."

Zesde beslissing: Machtiging aan de notaris tot coördinatie van de statuten.

De vergadering machtigt ondergetekende notaris tot coördinatie van de statuten en tot neerlegging van deze

gecoördineerde statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel binnen de drie maanden

vanaf heden.

Zevende beslissing: Ontslag en (her)benoeming van de bestuurders.

De vergadering aanvaardt en bevestigt voor zoveel als nodig het ontslag van de huidige bestuurders, en

geeft hen kwijting voor het gevoerde beleid.

De vergadering beslist de hierna volgende personen te (her)benoemen tot bestuurder;

-mevrouw RECKO Marie José voornoemd;

-mevrouw MERTENS Anouk voornoemd;

-mevrouw MERTENS Eva voornoemd:

die allen, aanwezig of vertegenwoordigd, verklaren dit mandaat te aanvaarden.

Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene

vergadering.

De raad van bestuur, aldus samengesteld, verklaart vervolgens geldig te kunnen vergaderen teneinde over

te gaan tot de benoeming van een voorzitter en een gedelegeerd bestuurder.

Met éénparigheid van stemmen wordt benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur en tot gedelegeerd

bestuurder, mevrouw RECKO Marie José voornoemd, die verklaart deze mandaten te aanvaarden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Getekend notaris Michaël VAN DER LINDEN, Toekomststraat 56 te 3500 Hasselt.

TEGELIJK HIERBIJ NEERGELEGD.

Voor eensluidend afschrift, voor ontledend uittreksel, volmachten.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 30.08.2011 11500-0420-017
08/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 03.05.2010, NGL 05.07.2010 10269-0287-014
22/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 11.06.2009, NGL 16.07.2009 09430-0040-017
13/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 28.06.2008, NGL 04.08.2008 08536-0158-018
05/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.06.2007, NGL 30.08.2007 07680-0061-017
07/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.06.2006, NGL 31.08.2006 06761-3847-016
29/09/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 30.06.2005, NGL 27.09.2005 05722-1756-016
29/08/2005 : HA081130
23/08/2004 : HA081130
13/01/2004 : HA081130
05/08/2003 : HA081130
24/08/2002 : HA081130
09/11/2001 : HA081130
08/09/2001 : HA081130
19/01/2001 : HA081130
01/09/1999 : HA081130

Coordonnées
ALDES

Adresse
GULDENSPORENPLEIN 6, BUS 10 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande