ALEXANDRIA FOODBAR

Société en commandite simple


Dénomination : ALEXANDRIA FOODBAR
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 560.900.124

Publication

11/09/2014
ÿþe

.

Modal

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

ilumegorm b0:1T-E

L'

Ondernemingsnr 5" 6, foic;:e s

Benaming

rR BÊLGE Neergelegd ter griffie der rechtbank v, koophandel Antwerpen, afd, Tongeren

- 2014

28 -08- 2014

De 9irge

Billa-gen-trithtt-BulgistirStaïtgblutt-11109i2-0I2r - Annexes du lUoniféur "6"élïë

(voluit) : Alexandria foodbar

Rechtsvorm: Gewone commanditaire vennootschap.

Zetel Kapelstraat, 21 te 3600 Genk.

Onderwerp akte: Oprichting

Heden 1 juli 2014, zijn bijeengekomen voor het oprichten van een gewone commanditaire vennootschap ( afgekort : Comm.V)

1) De heer Ashraf Ali Khalil Mahmoud, geboren op 28.11,1969 te Alexandrie (Egypte). ongehuwd, wonende te Zutendaal, Sprinkelestraat, 211A.

2) De Heer Khalil Ahmed, geboren op 23.10.1972 te Grza; ongehuwd, wonende te 4611 -11' Bergen op Zoom (Nederland) kremerstraat, 35.

3) De heer D'Hondt Luc, Eugeen, Maria, geboren op 17.07.1946 te Terhagen, weduwnaar, wonende te Hechtel- Eksel, Gerard Jehoelstraat, 18.

4) De heer Zerfcak Tahar, geboren op 12.02.1958 te Oran (Algerije) wettelijk gescheiden, wonende te Hasselt, Kempische steenweg, 153f7

Vennoten genoemd onder nummers 1 en 2 en 3 zijn de beherende vennoten; zij zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap. De vennoot genoemd onder nummer 4 is stille vennoot in de vennootschap.

De gewone commanditaire vennootschap, afgekort Gomm. V. welke bij onderhavige onderhandse akte wordt opgericht, wordt beheerst door de volgende regels:

AFDELING L Benaming-Zetel-Doel-Duur.

Artikel 1.

De naam van de vennootschap luidt: Alexandrie foodbar

Artikel 2.

Haar zetel is gevestigd te 3600 Genk, Kapelstraat, 21. Hg kan verplaatst worden bij eenvoudige beslissing

van de zaakvaerder(s). Bij beslissing van de zaakvoerder(s)mag de vennootschap exploitatiezetels

oprichten op andere plaatsen in België

Artikel 3.

De vennootschap heeft tot doel:

- Ultbaling van een restaurant

- Uitbating van een snackbar,

- Uibating van een drankgelegenheid.

- Uitbating van een hotel.

- Verhuur van kamers.

- De verhuur van machines en apparatuur.

Tussenpersoon in de handel.

De vennootschap mag alle industriële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van haar doel, met inbegrip van het deelnemen in alle ondernemingen

waarvan zij het nuttig acht hierin te participeren, kredieten en leningen aan te gaan en toe te staan, zich

Op de laatste blz. van Luilc B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

voor derden borg te stellen door haar goederen in hypotheek of in pend te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Artikel 4.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur met ingang van 1 juli 2014. Zij kan worden

ontbonden bij beslissing van de vennoten.

AFDELING II. Kapitaal  Aandelen Aansprakelijkheid.

Artikel 5.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op drieduizend eux, (3.000¬ ).

Artikel 6.

Het kapitaal is samengesteld uit dertig aandelen op naam van honderd (100) euro ieder De aandelen zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap, die het recht heeft, ingeval van onverdeeldheid, de uitoefening der aan deze aandelen verbonden rechten op te schorten tot één der mede-eigenaars, ten overstaan van de vennootschap als eigenaar ervan is aangeduid.

Artikel 7.

De aandelen mogen enkel worden afgestaan mits het akkoord van aile beheende vennoten. De vennoten

mogen hun aandelen niet verpandent

Artikel 8.

De beherende vennoten zijn hoofdelijk aansprakelijk voor aile verbintenissen van de vennootschap, ook al heeft één beherende vennoot getekend, mits dit in naam van de vennootschap is geschied.

De beherende vennoten zijn onderling aan elkaar rekenschap verschuldigd voor aile handelingen welke zij namens de firma verrichten en gehouden tot het betalen van hun deel in de vennootschapsschulden zo één van de beherende vennoten persoonlijk zou worden aangesproken.

Elk van de stille vennoten staat voor de schulden en verftezen van de vennootschap slechts in tot het bedrag dat zij beloofd hebben te zullen inbrengen.

Een stille vennoot mag geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens een volmacht. Adviezen en raadgevingen, daden van controle en toezicht, alsmede machtigingen aan zaakvoerders gegeven voor handelingen die buiten hun bevoegdheden liggen, verbinden die stille vennoot niet.

AFDELING Ill Vennoten.

Artikel 9.

De vennoten zijn de onderschrijvers van deze akte en zij die door vennoten met meerderheid van stemmen

als dusdanig zijn aanvaard.

De hoedanigheid van vennoot wordt vastgesteld bij het aanbrengen in het vennotenregister van de

handtekening van de vennoot en de vermelding van de datum van zijn toetreding.

Artikel 10.

Iedere vennoot heeft het recht uit te treden. De opzegging dient ofwel te gebeuren bij aangetekend schrijven,gericht aan de vennootschap en heeft uitwerking op het einde van de maand waarin de opzegging werd betekend, ofwel kan dit gegeven worden op een gewone of bijzondere algemene vergadering met instemming van de aanwezige vennoten waarvan onmiddellijk akte wordt genomen in de vergadering. Het uittreden of de opzegging van een vennoot heeft niet automatisch de ontbinding van de vennootschap tot gevolg. De vennootschap wordt voortgezet tusssen de overblijvende venno(o)t(en), welke desgevallend beslissen in de vervanging van de uittredende vennoot.

Artikel 11.

Iedere vennoot kan door de algemene vergadering, in gewone of buitengewone vergadering bijeen, worden uitgesloten. ledere vennoot kan tevens worden uitgesloten in volgende gevallen:

- Indien de vennoot gefailleerd is of in kennelijke staat van onvermogen verkeert.

- Indien de vennoot zijn diensten verleend of door zijn rechtstreekse of onrechtstreekse activiteiten deelneemt aan of aanleiding geeft tot, verrichtingen die ingaan de belangen van de vennootschap;

- De vennoot die in tegenstrijd met het bepaalde van artikel 7 hiervoor zou hebben gehandeld.

De vennoot wiens uitsluiting wordt gevraagd, moet worden verzocht zijn opmerkingen schriftelijk te kennen te geven binnen één maand nadat hem een aangetekend schrijven werd toegezonden met de toelichting van de redenen van uitsluiting. De mededeling tot uitsluiting en het verzoek om hierop te repliceren dienen te worden verzonden door de zaakvoerder(s) binnen de tien dagen na de vraag tot uitsluiting in de algemene vergadering.

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Elk besluit tot uitsluiting moet met redenen omkleed. Het besluit tot uitsluiting wordt vastgelegd in een proces verbaal dat door aile aanwezigen op de vergadering dient te worden ondertekend;

Eens de uitsluiting definitief is wordt deze opgetekend in het vennotenregister.

Een eensluidend afschrift van de beslissing tot uitsluiting wordt binnen de vijftien dagen door de zaakvoerder(s) aangetekend verzonden aan de uitgeslotene..

Wanneer het voorstel tot uitsluiting wordt genomen mag de vennoot over wiens aandeel het gaat, niet aan de beraadslaging(en) en/ of stemming(en) meer deelnemen.

De overblijvende vennoten kunnen de vennoot die voorgesteld werd tot uitstuiting uitnodigen op een hoorzitting. Het houden van zulke hoorzitting is verplicht indien drie vierde van de aandeelhouders hierom verzoeken in de algemene vergadering waarin de behandeling tot uitsluiting wordt genomen.

Artikel 12.

De uittredende of uitgestoten vennoot heeft het recht op de terugbetaling van zijn aandeel zoals blijkt uit de balans van het maatschappelijk :par waarin het ontslag werd genomen of de uitsluiting werd uitgesproken. De uittredende of uftgesioten vennoot heeft recht op zijn aandeel van de gevormde reserves

Artikel 13.

In geval van faillissement, kennelijk onvermogen, ontzetting of onbekwaamverklaring van een vennoot of zaakvoerder, of in geval van ontslag van laatstgenoemde, wordt de vennootschap niet ontbonden en wordt de vennootschap verder gezet met de overblijvende vennoten. De schuldelseni van een vennoot of de wettelijke vertegenwoordigers ontvangen de waarde van de aandelen overeenkomstig de bepalingen van vorig artikel 12.

Artikel 14.

Ingeval het overlijden van een vennoot Wordt de vennootschap niet ontbonden en wordt de vennootschap verder gezet met de erfgenamen van de overleden vennootDe erfgenamen kunnen ten alle tijde uittreden uit de vennootschap volgens de regels voorzien in artikel 10.

De rechthebbende van een overleden vennoot verkrijgen automatisch de hoedanigheid van stille vennoot ongeacht ieder verzet hiertegen.

Zo de overleden vennoot de enige beherende vennoot was, zullen de overige vennoten onmiddellijk in vergadering bijeenkomen en een nieuwe beherende vennoot aanduiden. Zo hierover niet onmiddellijk overeenstemming bestaat, kunnen de oveiblijvende vennoten aan de rechtbank van koophandel verzoeken dat deze ofwel een vennoot ofwel een niet vennoot aanstelt ais bewindvoerder om dringende zaken van louter beheer waar te nemen. Wordt een stille vennoot tot die taak geroepen verliest hij daardoor zijn beperkte aansprakelijkheid niet zolang deze tijdelijke opdracht die niet langer dan twee maanden mag duren, voortduurt en blijft de vennootschap voortbestaan, hoewel ze tijdens deze periode maar uit stille vennoten bestaat

Artikel 15.

Gewezen vennoten en rechtverkrijgenden of schuldeisers van vennoten kunnen noch de vereffening van de vennotschap, of het leggen van de zegels uitlokken, noch de vereffening of de verdeling van het maatschappelijk vermogen vorderen, noch op welke wijze ook in het beheer van de vennootschap tussenkomen

Voor de uitoefening van hun rechten zijn zij gebonden door de inventarissen en rekeningen van de vennootschap en door de beslissingen van de zaakvoerder(s) en van de algemene vergadering.

AFDELING IV - Bestuur.

Artikel 16.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s), vennoot of niet, die benoemd worden

door de algemene vergadering van de vennoten voor de duur door hen bepaald. Indien geen duur is

bepaald is de aanstelling van onbepaalde duur.

Worden aangesteld ais niet statutaire zaakvoerders de heren:

- Asraf, Ali, Khalil,Mahmoud, voornoemd;

- D'Hondt Luc, Eugeen Maria, voornoemd

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene

vergadering.

Artikel 17.

De zaakvoerders zijn met de meest uitgebreide macht bekleed, voor alle handelingen zowel van

bestuur als van beschikking in alle maatschappelijke aangelegenheden, behalve voor die handelingen

waarvoor volgens de wet of de statuten of de algemene vergadering bevoegd is

De machten van de zaakvoerder(s) zijn dus niet beperkt en hij (zij) kan ( kunnen) volkomen autonoom

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

aile beslissingen nemen die de ontwikkeling en het doel van de vennootschap kunnen dienen en of uitbreiden.

Artikel 18.

De zaakvoerder(s) kan ( kunnen) bepaalde bevoegdheden die zij zelf bepalen bij volmacht delegeren aan derden

Artikel 19.

Voor aile akten en handelingen, al dan niet gerechtelijk, zal de vennootschap geldig vertegenwoordigd zijn door de zaakvoerder(s) zonder dat een voorafgaande beslissing van de vennoten dient te worden

genomen.

AFDELING V - Algemene vergadering.

Artikel 20.

De jaarlijkse algemene vergadering der aandeelhouders heeft plaats op de voor laatste maandag van juni

van ieder jaar om 18 uur. Indien deze dag een zondag, of een wettelijke feestdag is,wordt de vergadering

gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Artikel 21.

De zaakvoerder(s) roepen de algemene vergadering en de buitengewone vergadering bijeen. De oproeping geschiedt uifedijk acht dagen voor de geplande vergadering met vermelding van de agendapunten. Deze bijeenroeping kan geschieden per brief, bij gewone post, per fax of per per mail of per electronische drager.

Artikel 22.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de zaakvoerder of, zo er meerdere zijn, door de

zaakvoerder, de oudste in jaren.

De voorzitter kan beslissen om al dan niet een bureau samen te stellen.

Artikel 23.

De vennoten hebben in in de algemene vergadering stemrecht in verhouding tot hun aandelenbezit.

Artikel 24.

Buiten de gevallen voorzien inzake het wijzigen van de statuten, beraadslaagd de algemene vergadering

geldig ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten.

De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van de geldig uitgebrachte stemmen met

uitzondering van stemmingen over de statutenwijziging..

Artikel 25.

Voor de wijziging van de statuten is de aanwezigheid van aile vennoten vereist. Beslisingen hierontrent dienen te worden genomen met drie vierde meerheid van de stemmen.

lndin bij een eerste vergadering met een oproep tot wijziging van de statuten niet aile vennoten aanwezig zijn dan kan een tweede vergadering gehouden binnen één maand na de eerste oproep geldig beslissen ongeacht het aantal vennoten.

Artikel 26.

De notulen van de algemene vergadering worden ingeschreven ( ingekleefd) in een daartoe bestemd

register. Ze worden ondertekend door de vennoten die aanwezig waren op de vergadering en degenen die

erom verzoeken.

Afschriften en uuittreksels uit de notulen worden afgeleverd en ondertekend door de zaakvoerder(s)

Artikel 27.

Buitengewone vergaderingen mogen door de zaakveroder(s) worden bijeengeroepen telkens ais het belang

van de vennootschap dit vergt

Zij moeten worden bijeengeroepen door de zaakvoerder(s) telkens wanner vennoten die één vijfde van het aantal aandelen vertegenwoordigen hierom verzoeken

AFI)ELING VI - Maatschappelijk dienstjaar - Balans.

Artikel 28.

Het maatschapelijk boekjaar begint op 1 januari en eindigd op 31 december van ieder jaar. Uitzonderlijk zal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

het eerste boekjaar aanvangen op de datum van oprichting zijnde 1 jull 2014 en zal lopen tot 31 december 2015.

Artikel 29.

Bij het einde van ieder boekjaar wordt door de zaakvoerder(s) een inventaris opgemaakt evenals een toestand van de vennootschap bestaande uit een balans en een resultatenrekening. Deze worden aan de algemene vergadering ter goedkeuring voorgelegd. Zij lichten de toestand van de vennootschap mondeling of schriftelijk toe

AFDELING VII - Verdeling van de winst

Artikel 30.

Over het batig saldo van het boekjaar wordt beslist door de algemene vergadering van de vennoten welke

beslist met gewone meerderheid..

AFDELING VIII - Ontbinding - Vereffening.

Artikel 31.

Benevens de wettelijke oorzaken van ontbinding, kan de vennootschap vervroegd ontbonden worden bij belssing van de algemene vergadering genomen volgens de voorwaarden voorzien voor een statutenwijziging. Indien nodig gaat de algemene vergadering over tot het aanduiden van een vereffenaar. In dit geval zal de algemene vergadering de bevoegdheden, de wijze van vereffening en de vergoeding bepalen.

AFDELING IX. - Overige.

Artikel 32.

Voor al wat niet in de statuten is voorzien wordt verwezen naar het wetboek van vennootschappen.

AFDELING X. - Overgangsbepalingen.

Comparanten - oprichters der vennootschap.

Zijn ten deze opetreden als oprichters en intekenaars van de vennootschap, waarvan de statuten in hun

bovenstaande opstelling werden aangenomen:

A. Ars beherende; gecommanditeerde vennoten:

1) De heer Ashraf Ali Khalil Mhmoud, geboren op 28.11.1969 te Alexandrie ( Egypte), ongehuwd, wonende te Zutendaal, Sprinkelestraat, 21/A.

2) De Heer KhaFil Ahmed, geboren op 23,10.1972 te Giza; ongehuwd, wonende te 4611 Ti' Bergen op Zoom ( Nederland) Kremerstraat, 35.

3) De heer D'Hondt Luc Eugeen, Maria, geboren op 17.07.1946 te Terhagen, weduwnaar, wonende te Hechtel- Eksel, Gerard Jehoeistraat, 18.

B. Ais stille gecommanditeerde vennoot

1) De heer Zerkak Tahar, geboren op 12.02.1958 te Oran ( Algerije) wettelijk gescheiden, wonende te

Hasselt, Kempische steenweg, 153/7

Intekeningen - Stortingen op de kapitaalaandelen.

Voornoemde comparanten hebben ingetekend op het kapitaal van de vennootshap en dit ais volgt:

1) De heer Ashraf Ali Khalil Mahmoud, voornoemd, schrijft in voor tien aandelen van 100¬ en stort aldus 1000 E .

2) De heer Zerkak Tahar, voornoemd, schrijft in voor tien aandelen van 100¬ en stort aldus 1000 E .

3) De heer Khalil Ahmed, voornoemd, schrijft in op vijf aandelen van 100¬ en stort aldus 500 E 3) De heer D'Hondt Luc, voornoemd, schrijft in voor vijf aandelen van 100¬ en stort aldus 500¬

Eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar loopt van 1 juli 2014 tot 31 december 2015

Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op voorlaatste maandag van juni 2016.

Bekrachtiging van verbintenissen, aangegaan namens de vennootschap in oprichting ( art 13 bis van de vennootschappenwet)

De vennoten bekrachten hierbij uitdrukkelijk Me opdrachten en verbintenissen die door de beherende vennoten zijn aanvaard of aangegaan voor rekening van de vennotschap in oprichting.

'

" "

Voor-

behouden

aan het

Beigisch

Staatsbiad

Gedaan te Genk op 1 juli 12014 en opgesteld en ondertekend in zesf originele exemplaren waarvan iedere ondertekenaar verklaart er één te hebben ontvangen_

Naam van de vennoten, handtekening

Ashraf Ali Khalii

Khalil Ahmed

D'Hondt Luc

Zerkak Tahar

Voor eensluidend afschrift te Genk op 1 juti 2014

Ashraf Ali Khalii

D'Hondt Luc

zaakvoerders.

WilagenbifffefirétgiserStaatifirad - 11/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de parso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

26/02/2015
ÿþ"~~ I

~

~ ~~\

"

Mai 2,6

r I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

' Ondernemingsnr : 0560.900.124

Benaming

(voluit) : Atexandria Foodbar

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Kapelstraat, 21 te 3600 Genk.

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder.

De buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders, gehouden op de zetel van de vennootschap

op 19 januari 2015, heeft volgende beslissing genomen:

- De heer Ashraf Ali Kahlil Mahmoud wordt ontslagen als zaakvoerder der vennootschap.

Aldus verklaart voor eensluidend afschrift.

Genk, 6 februari 2015

D'Hondt Luc.

zaakvoerder

1111111111,11111111 11111

Neergelegd ter griffie der rechtbank v. koophandel Antwerpen, aid. Tongeren

1 6 -02- 2015

Oe grifaaÇiffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

07/05/2015
ÿþMod21

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IVWiuVN~V~po

Ondernemingsnr : 0560.900.124

Benaming

(voluit) : Alexandria foodbar

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Kapelstraat, 21 te 3600 Genk

Onderwerp akte : Overdracht aandelen - benoeming zaakvoerders.

{eL-h0.1:1111i

V. ..+)+:i111hilrki ~af,~rlt_'~~1,"~h, .tl~ T }lif, r.

~ n}~.,~1

~ .~~1~ r

! ~- ~~~;~~-

;rlrilw~iGriffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

De buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van 30 maart 2015 heeft volgende beslissingen genomen:

1° De aandelen overdracht van de heren Ahmed Khalil, D'Hondt Luc en Zerkak Tahar aan de hh, Rotab Mohamed en AI Khafaji Mohammed, werd goedgekeurd.

2' De hh_ Rotab Mohamed Hassan en Al Khafaji Mohammed werden aangenomen als nieuwe vennoten. 3° De heer Kahlil Ahmed en de heer D'Hondt Luc zijn geen vennoot meer in de vennootschap vanaf 31 maart 2015

3° De heer Rotab Mohamed Hassan, wonende te 3500 Hasselt,Overmerelaan, 11 bus 5 en de heer AL Khafaji Mohammed, wonende te 3500 Hasselt, Brigandstraat, 5 bus 6 worden benoemd als zaakvoerder met ingang van 1 april 2015.

4° De hh Rotab Mohamed Hassan en Al Khafaji Mohammed zijn werkende vennoten, de heer Zerkak Tahar is een stille vennoot,

Aldus verklaart voor eensluidend afschrift,

Te Genk op 7 april 2015

D'Hondt Luc

zaakvoerder,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtsperscon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
ALEXANDRIA FOODBAR

Adresse
KAPELSTRAAT 21 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande