ALFA BOUW


Dénomination : ALFA BOUW
Forme juridique :
N° entreprise : 438.195.916

Publication

29/04/2014 : HA074614
04/06/2014
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mod POF 51.9

fle,"1-.Ei In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANKvan KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

2 3 MO 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0438.195.916

Benaming (voluit) : ALFA BOUW

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Ondernemersstraat 4, 3930 Hamont-Achel, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Herbenoemen bestuurders en afgevaardigd bestuurder Tekst

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge Op de algemene vergadering der aandeelhouders van 07 februari 2014 wordt beslist om de huidige bestuurders met name Van Hertutu Roger, Truyens Eliza en NV RV Beheer Vertegenwoordigd door Van Hertum Roger te herbenoemen voor een periode van 6 jaar. Zij aanvaarden deze mandaten die onbezoldigd zullen zijn en zullen lopen tot de algemene vergadering der aandeelhouders van 2020.

Dadelijk na afsluiten van de algemene vergadering van 7 februari 2014 Is de raad van bestuur in voltallige vergadering bijeengekomen.

Met eenparigheid van stemmen beslist de raad van bestuur te herbenoemen tot afgevaardigde bestuurder, bevoegd om alleen op te treden : Van Hertum Roger, die verklaart te aanvaarden. Dit mandaat welke onbezoldigd zal zijn, zal lopen tot de algemene vergadering van 2020

Van Hertum Roger

Afgevaardigd bestuurder

Op de laatste blz. van Lutk vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van deinstrumenterende naáris, iistzi "ván de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/10/2014
ÿþ MUd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*14191576*

VI

behi aai Bel Staa

11111i



II

RECHT2ANK van MOillAkfl )1.

te ANTWERPEN

09 OKT. 2014

adeffittssEur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0438.195.916

Benaming

(voluit) : Alfa Bouw

(verkort)

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: Ondernemersstraat 4, 3930 Hamont-Achel

(volledig adres)

Onderwerp akte: kapitaalverhoging (art 537 WEB) Statutenwijziging

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap "Alfa Bouw" te Hamont-Achel, Ondernemersstraat 4, verleden door Meester

Karen SABBE, notaris te Hamont-Achel met standplaats te Ache!, op 29 september 2014, thans ter registratie aangeboden.

Aanpassing statuten Aandelen

De vergadering stelt vast dat de aandelen van de vennootschap reeds de facto aandelen op naam zijn, maar dat dit niet wordt weerspiegeld in de statuten. Dit blijkt ook uit de laatste buitengewone algemene vergadering gehouden voor het ambt van notaris Dirk Seresia te Overpelt op 3 maart 2004, waarbij het aandelenregister werd voorgelegd.

De aandeelhouders leggen thans het aandelenregister hier voor aan ondergetekende notaris.

De vergadering beslist thans de statuten van de vennootschap aan te passen om ze in overeenstemming te brengen met de reële toestand en ingevolge de wettelijke verplichting tot deze statutenwijziging..

Meer in het bijzonder beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen dat volgende aanpassingen worden doorgevoerd:

- artikel 11 van de statuten wordt integraal vervangen door volgende tekst;

"Alle aandelen zijn en blijven op naam.

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving In het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de ovememer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen.

De overdracht van aandelen is in beginsel aan geen enkele beperking onderworpen onder voorbehoud hetgeen hierna volgt.

Zonder afbreuk te doen aan de dwingende wettelijke bepalingen, kunnen de aandelen slechts het voorwerp uitmaken van een overdracht onder levenden of een overgang wegens overlijden in voordeel van een natuurlijk persoon of rechtspersoon die voorafgaandelijke goedkeuring heeft genoten van de raad van bestuur. Indien, binnen de drie maanden te rekenen vanaf de verzending van de aanvraag tot goedkeuring, de raad van bestuur haar goedkeuring geweigerd heeft of indien ze geen andere ovemerner heeft voorgesteld, dan kan de aandelenoverdracht geschieden zoals voorgesteld en met inachtname van de dwingende wettelijke bepalingen zoals voorzien door het Wetboek van Vennootschappen.

Deze regeling geldt voor alle aandelen van de vennootschap, evenals voor aile converteerbare obligaties of warrants eventueel uitgegeven door de vennootschap."

-ln artikel 7 wordt de vierde alinea die begint met "De uitgifte van het voorkeurrecht..." en eindigt met ".., gebracht van de aandeelhouders", vervangen door volgende tekst: "De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd overeenkomstig artikel 593 van het Wetboek van Vennootschappen."

-ln artikel 10 wordt volgende zin geschrapt: "Aan iedere aandeelhouder wordt, tegen overlegging van zijn effect, vijftien dagen voor de vergadering kosteloos een exemplaar van de verslagen verstrekt."

-In artikel 13 wordt volgende zin geschrapt: "De obligaties zijn aan toonder; de obligaties aan toonder worden door ten minste twee bestuurders ondertekend,"

-Artikel 28 van de statuten wordt geschrapt en integraal vervangen door volgende tekst; " De houders van aandelen op naam, alsook de bestuurders, commissaris, de houders van obligaties op naam die met' medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, worden vijftien dagen v66r de vergadering,

««««« uitgenodigd, Dergelijke uitnodiging geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief tenzij de

Op de laatste blz. van Luik B vernielden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-Ëehbuden aan het .: , Belgisch Staatsblad

bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De brief of het ander communicatiemiddel vermeldt de agenda. De personen die krachtens liet Wetboek van vennootschappen tot een algemene vergadering dienen opgeroepen te worden en die aan een vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd.

Dezelfde personen kunnen tevens, voor of na de bijeenkomst van een algemene vergadering, die zij niet bijwoonden, verzaken zich te beroepen op het ontbreken van een oproeping of enige onregelmatigheid in de oproeping.

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de houders van aandelen op naam, aan de bestuurders en aan de eventuele commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Er wordt onverwijld een afschrift van deze stukken toegezonden aan degene, die uiterlijk zeven dagen voor de algemene vergadering, hebben voldaan aan de formaliteiten, door de statuten voorgeschreven om tot de vergadering te worden toegelaten. De personen die deze formaliteiten na dit tijdstip hebben vervuld, krijgen een afschrift van deze stukken op de algemene vergadering

Iedere aandeelhouder, obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect, vanaf vijftien dagen voor de algemene vergadering ter zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen.

De personen aan wie krachtens het Wetboek van Vennootschappen ter gelegenheid van enige algemene vergadering stukken dienen ter beschikking gesteld te worden, kunnen voor of na de bijeenkomst van de algemene

vergadering, verzaken aan deze terbeschikkingstelling."

-Artikel 30 van de statuten wordt geschrapt en integraal vervangen door volgende tekst: "Om tot de vergadering toegelaten te worden moeten de houders van aandelen op naam uiterlijk vijf dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap. De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering."

-In artikel 41 van de statuten wordt volgende zin geschrapt: "Aan iedere aandeelhouder wordt, tegen overlegging van zijn effect, vijftien dagen voor de vergadering kosteloos een exemplaar van de in het vorige lid vermelde stukken verstrekt."

Kapitaalverhoging

De vergadering beslist, onder voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90 %) van het tussentijds bruto-dividend, zijnde een verhoging voor een bedrag van driehonderd éénennegentig duizend vijfhonderd euro (¬ 391.500,00), zodat het huidig kapitaal van driehonderd éénenzeventig duizend achthonderd veertig euro achtentwintig cent (¬ 371.840,28) zal verhoogd worden tot zevenhonderd drieënzestig duizend driehonderd veertig euro achtentwintig cent (¬ 763.340,28).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door de inbreng in natura door de aandeelhouders van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90 %) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, de zij heeft ten laste van de vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de commissaris, zonder uitgifte of creatie van nieuwe aandelen. Het bedrag van de kapitaalverhoging zal onmiddellijk volgestort worden tot beloop van honderd procent (100 Vo).

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van driehonderd éénennegentig duizend vijfhonderd EURO (E 391.500,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op zevenhonderd drieënzestig duizend driehonderd veertig euro achtentwintig cent (¬ 763.340,28), vertegenwoordigd door honderd vijftig (150) kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

Wijziging van de statuten

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zevenhonderd drieënzestig ' duizend driehonderd veertig euro achtentwintig cent (¬ 763.340,28). Het is verdeeld in honderd vijftig (150) aandelen zonder vermelding van de nominale waarde."

Voor analytisch uittreksel,

Gelijktijdig hiermee neergelegd: expeditie, verslag van de raad van bestuur en verslag van de commissaris).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

21/05/2013 : HA074614
25/04/2013 : HA074614
18/04/2012 : HA074614
29/03/2011 : HA074614
19/04/2010 : HA074614
01/04/2010 : HA074614
04/05/2009 : HA074614
23/06/2008 : HA074614
22/04/2008 : HA074614
30/03/2007 : HA074614
08/03/2006 : HA074614
17/02/2005 : HA074614
25/03/2004 : HA074614
11/03/2004 : HA074614
10/03/2004 : HA074614
10/03/2003 : HA074614
17/07/2002 : HA074614
21/03/2000 : HA074614
17/03/1999 : HA074614
01/01/1997 : HA74614
01/01/1993 : HA74614
01/01/1992 : HA74614
18/01/1991 : HA74614

Coordonnées
ALFA BOUW

Adresse
ONDERNEMERSSTRAAT 4 3930 HAMONT-ACHEL

Code postal : 3930
Localité : Achel
Commune : HAMONT-ACHEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande