ALG. BOUWWERKEN & RENOVATIES KETELSLEGERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALG. BOUWWERKEN & RENOVATIES KETELSLEGERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.815.031

Publication

14/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 12.08.2013 13407-0447-014
15/07/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11304457*

Neergelegd

13-07-2011



Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

I. OPRICHTING

Uit een akte, verleden voor mij, Meester Georges Hougaerts, notaris met standplaats te Tongeren, op 13 juli 2011, blijkt dat de heer KETELSLEGERS Rudi Stéphane Katarinus, geboren te Tongeren op 19 mei 1977, echtgenoot van mevrouw MOUHA Frédérique Elisabeth Joséphine, geboren te Tongeren op 28 december 1979, wonende te 3700 Tongeren, Donkelstraat 41, gehuwd onder het wettelijk stelsel blijkens

huwelijkscontract verleden voor notaris Joseph Hougaerts te Tongeren op 5 september 1996, niet gewijzigd tot op heden.; een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam Alg. Bouwwerken & Renovaties Ketelslegers.

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën. De honderd zesentachtig (186) aandelen werden als volgt onderschreven: de heer KETELSLEGERS Rudi, wonende te 3700 Tongeren, Donkelstraat 41, titularis van honderd zesentachtig (186) aandelen

Totaal honderd zesentachtig (186) aandelen.

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volledig volgestort zijn.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd overeenkomstig artikel 224 van het wetboek van vennootschappen voorafgaandelijk dezer op een bijzondere rekening geopend ten name van de vennootschap in oprichting bij de Delta Lloyd Bank.

Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet. Een bewijs van deze deponering werd afgegeven door voornoemde instelling en zal in het dossier van ondergetekende notaris bewaard blijven.

II. STATUTEN (uittreksel)

Artikel 1  Naam

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een Besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Haar naam luidt Alg. Bouwwerken & Renovaties Ketelslegers.

Artikel 2 - Zetel

De zetel is gevestigd te 3700 Tongeren, Donkelstraat 41.

Artikel 3 - Doel

De vennootschap heeft tot doel, in België of in het buitenland, in de mate dat de hierna beschreven activiteiten

niet zijn onderworpen aan wettelijke bepalingen die de toegang ertoe of de uitvoering ervan reglementeren, en

dit in eigen naam en voor eigen rekening en in naam van en voor rekening van derden:

- 41.20101: optrekken van de ruwbouw van individuele huizen;

- 41.20102: bouw van individuele huizen volgens de formule  sleutel op de deur ;

- 41.20111: optrekken van de ruwbouw van gebouwen met celstructuur (appartementsgebouwen, enz.);

- 41.20112: bouwen van appartementen volgens de formule  sleutel op de deur ;

- 41.20121: optrekken van de ruwbouw van gebouwen;

- 41.20122: algemene coördinatiewerkzaamheden bouwwerf;

- 42.11001: bouw van autowegen, straten en andere wegen en paden voor voertuigen en voetgangers (inclusief het plaatsen van vangrails) evenals het strooien van zout op autowegen, straten en andere wegen;

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Alg. Bouwwerken & Renovaties Ketelslegers Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel: 3700 Tongeren, Donkelstraat 41

Onderwerp akte: OPRICHTING EN STATUTEN

BENOEMING ZAAKVOERDER

0837815031

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

- 43.33101: aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van : vloer- of wandtegels van keramische stoffen, beton of gehouwen steen, vloerbedekking en wandbekleding van terrazzo marmer, graniet of lei, enz.;

- 43.99901: onderneming voor het bouwen van funderingen, inclusief heien;

- 43.99902: onderneming voor het vlechten van ijzer en aanbrengen van bekisting;

- 43.99903: onderneming voor het bouwen van schoorstenen en industriële ovens;

- 43.99904: onderneming voor het monteren van niet-zelfvervaardigde metalen constructiewerken

- 43.99905: onderneming voor het uitvoeren van hijs- en hefwerkzaamheden voor rekening van derden;

- 43.99906: onderneming van het optrekken en afbreken van steigers en werkplatforms;

- 43.99907: onderneming voor het bouwen van koelkamers, kluizen, enz.

- 43.99911: verhuur van machines voor de bouwnijverheid met bedieningspersoneel;

- 43.99921: uitvoeren van diverse werkzaamheden onder water;

- 43.99931: installatie van particuliere zwembaden;

- 81.30001: snoeien van bomen en heggen;

- 81.30002: aanleggen en onderhouden van tuinen, parken en het groene gedeelte van sportvelden;

- 43.33101: aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van : vloer- of wandtegels van keramische stoffen, beton of gehouwen steen, vloerbedekking en wandbekleding van terrazzo marmer, graniet of lei, enz.;

Deze lijst is exemplatief en niet-beperkend. Het maatschappelijk doel mag worden uitgebreid of beperkt door middel van wijziging van de statuten.

De vennootschap mag de functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar in andere vennootschappen waarnemen.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen van de zaakvoerder(s) zelfs indien die handelingen buiten haar doel liggen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; openbaarmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag op gelijk welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, van aard zijn haar onderneming te ondersteunen of te ontwikkelen, haar grondstoffen kunnen inleveren of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

Zij zal haar doel kunnen realiseren zowel in België als in het buitenland op alle manieren en modaliteiten die ze goed vindt.

Het doel kan gewijzigd worden bij een besluit van de buitengewone algemene vergadering overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 4  Duur

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. Artikel 5  Kapitaal

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR).

Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 11  Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders door de vennoten benoemd en gekozen uit hun midden of daarbuiten.

De statutaire zaakvoerders worden benoemd zonder beperking van duur of voor een beperkte duur, indien uitdrukkelijk bepaald. Hun bevoegdheid kan slechts worden herroepen om reden van ernstige nalatigheid in het bestuur of wanneer zij niet meer in staat zijn dit op een degelijke wijze uit te oefenen, hetzij uit reden van onbekwaamheid, van ziekte of om welke reden van ernstige aard. De benoeming van een statutaire zaakvoerder maakt steeds een statutenwijziging uit en dient te gebeuren volgens de hiervoor vereiste procedure.

De gewone zaakvoerders worden benoemd bij gewone meerderheid, voor een welbepaalde termijn of voor onbepaalde duur en hun mandaat is steeds herroepbaar. Het mandaat van een zaakvoerder die voor een welbepaalde termijn is benoemd, kan steeds worden hernieuwd. De beslissing daartoe te nemen door de algemene vergadering gebeurt bij de vereiste meerderheden en procedure naargelang het een statutair zaakvoerder of een gewoon zaakvoerder betreft.

De aftredende zaakvoerder is verplicht zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Is benoemd tot statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap: de heer KETELSLEGERS Rudi Stéphane Katarinus, wonende te 3700 Tongeren, Donkelstraat 41, voornoemd, die verklaart deze opdracht te aanvaarden met bevestiging dat hij niet getroffen is door een beslissing die zich hiertegen verzet.

De statutaire zaakvoerder mag slechts ontslagen worden bij éénparigheid van stemmen, met inbegrip van de stem van de zaakvoerder indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan slechts geheel of gedeeltelijk herroepen worden voor ernstige redenen bij beslissing van de algemene vergadering, beslissend inzake wijziging der statuten.

Artikel 13  Bevoegdheden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide macht om te handelen in naam der vennootschap, in alle omstandigheden en om al de daden te stellen of toe te laten, die betrekking hebben op het doel der vennootschap, zoals dit bepaald werd in artikel 3 van deze statuten.

De zaakvoerders, alleen optredend indien er meerdere zijn, vertegenwoordigen de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht toegekend aan de zaakvoerder kan het dagelijks bestuur van de zaken van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging betreffende het bestuur, aan één of meerdere personen opgedragen worden.

Artikel 14  Toezicht

Het toezicht over de werkzaamheden van de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten of indien de wet het vereist door één of meer commissarissen die bedrijfsrevisoren dienen te zijn.

De algemene vergadering benoemt de commissarissen volgens de regels bepaald in het wetboek van vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt eveneens hun aantal en hun bezoldiging.

De benoeming van de commissaris kan steeds hernieuwd worden voor een periode van drie jaar.

De commissarissen kunnen enkel om wettige redenen worden afgezet door de algemene vergadering en dit volgens de regels bepaald het wetboek van vennootschappen.

De commissaris kan gedurende zijn opdracht op gelijk welk ogenblik ontslag nemen om ernstige, persoonlijke redenen ofwel op een algemene vergadering, na schriftelijk de vergadering te hebben ingelicht over de redenen van zijn ontslag.

Artikel 15  Algemene vergadering

De jaarlijkse algemene vergadering der vennoten zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand juni om 20:00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de eerste volgende werkdag.

Artikel 16  Beraadslaging

De vennoten mogen zich doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, die zelf stemrecht heeft. Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem, binnen de door de wet bepaalde perken.

Wanneer één of meer aandelen toebehoren aan verscheidene personen, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden.

Is een aandeel bezwaard met vruchtgebruik, dan wordt de uitoefening van het aan dat aandeel verbonden stemrecht toegekend aan de vruchtgebruiker. De blote eigenaar kan zich verzetten, bij aangetekende brief aan de vennootschap gericht alsmede aan de vruchtgebruiker, tegen de deelneming door de vruchtgebruiker aan de beraadslaging over de door hem aangewezen agendapunten. In dat geval wordt over die punten twee maal gestemd achtereenvolgens door de vruchtgebruiker en de blote eigenaar. Bij betwisting wordt de zaak aanhangig gemaakt bij de bevoegde rechter door de meest gerede partij.

Welke ook de op de algemene vergadering vertegenwoordigde aandelen wezen, de besluiten worden genomen bij volstrekte meerderheid van stemmen behoudens toepassing der wetsbepalingen inzake wijziging aan de statuten.

Over niet in de agenda begrepen punten kan slechts beraadslaagd worden in een vergadering waarin alle aandelen aanwezig zijn en mits daartoe met eenparige stemmen besloten wordt. De vereiste instemming staat vast, indien geen verzet is aangetekend in de notulen van de vergadering. Het stemrecht verbonden aan aandelen ingeschreven op naam van één echtgenoot, gehuwd onder het stelsel der gemeenschap van goederen, komt uitsluitend toe aan deze echtgenoot op wiens naam de aandelen staan ingeschreven, ongeacht of deze aandelen toebehoren aan zijn persoonlijk vermogen dan wel aan het gemeenschappelijk vermogen dat tussen beide echtgenoten bestaat.

Artikel 17  Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Artikel 18  Wettelijke reserve  Verdeling

Jaarlijks wordt op de zuivere winst van de vennootschap een bedrag van ten minste één/twintigste afgehouden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De bestemming van het resultaat wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering. Onder geen beding mag er winstuitkering geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Artikel 20  Vereffening

Ingeval van ontbinding zal de vereffening van de vennootschap plaats hebben op de wijze door de algemene vergadering aangeduid. Deze zal de vereffenaars aanstellen, alsmede hun vergoedingen bepalen zo nodig. Bij gebreke van zodanig benoeming zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot bevestiging of homologatie van de benoeming door de algemene vergadering.

Het batig saldo der vereffening zal tussen al de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen dat zij ieder zullen bezitten, met dien verstande dat ieder aandeel hetzelfde recht geniet. Nochtans zo alle aandelen niet in gelijke verhouding afbetaald zijn, zullen de vereffenaars, alvorens tot hoger voorziene verdeling over te gaan, met de verscheidenheid van deze toestand moeten rekening houden en het evenwicht herstellen door

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door geldoproepingen ten laste van de in minder mate afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen van de in grote mate afbetaalde aandelen.

TITEL VII  BIJZONDERE BEPALINGEN VAN TOEPASSING WANNEER DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT

Artikel 29  Zaakvoerder  Benoeming  Ontslag

Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle bevoegdheden en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder van de vennootschap worden benoemd.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten zonder beperking van duur, kan deze ten alle tijde door de enige vennoot ontslagen worden tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

Zelfs wanneer de zaakvoerder de enige vennoot is, kan hem kwijting worden gegeven volgens de bepalingen van het wetboek van vennootschappen en volgens onderhavige statuten.

Artikel 32  Algemene vergadering

De enige vennoot oefent al de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan de bevoegdheden niet overdragen.

Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen opgemaakt die door hem worden ondertekend. Is de enige vennoot tevens zaakvoerder, dient er enkel een bijzonder verslag te worden opgemaakt dat in voorkomend geval, openbaar dient gemaakt te worden overeenkomstig de bepalingen van de vennootschappenwet. Is er een externe zaakvoerder, dan neemt hij deel aan de algemene vergadering. De enige vennoot is verplicht hem per aangetekende brief op te roepen met opgaaf van de agenda. Laatstgenoemde formaliteit moet niet vervuld worden wanneer de zaakvoerder bereid is aan de vergadering deel te nemen. Dit moet in de notulen vermeld worden. De enige vennoot is steeds de voorzitter.

III. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt,

en eindigt het op 31 december 2012.

De zaakvoerder zal alsdan voor de eerste maal de inventaris opstellen van alle activa en passiva bestanddelen;

de jaarrekening zal dan ook voor de eerste maal afgesloten worden.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend dertien, overeenkomstig de statuten.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd

De comparant(en) verklaart(en) dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

Bij toepassing van het artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen zal de vennootschap al de verbintenissen opnemen die de oprichters hebben aangegaan voor de vennootschap in oprichting sedert 1 april 2011.

4. Benoemingen

Nadat de statuten zijn vastgelegd en de vennootschap is opgericht, rekening houdende met het feit dat zij haar rechtspersoonlijkheid zal bekomen bij de neerlegging van het dossier op de rechtbank van koophandel, komen de comparanten meteen samen in buitengewone algemene vergadering en beslissen éénparig :

a. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden.

b. geen commissaris te benoemen.

5. Volmacht.

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, VARTES BVBA, met zetel te 3700 Tongeren (Rutten), Smalstraat 15, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Tongeren met ondernemingsnummer 0827.714.955, vertegenwoordigd door de heer Jan Tesseur en/of mevrouw Caroline Varutti, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de BTW-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket, alsmede alle formaliteiten te vervullen die ten gevolge van deze akte nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private en publiekrechtelijke instellingen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijkertijd neergelegd :

-- een elektronisch afschrift van de oprichtingsakte;

-- het elektronisch analytisch uittreksel.

Meester Georges Hougaerts

notaris met standplaats te Tongeren

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 23.08.2016 16464-0572-013

Coordonnées
ALG. BOUWWERKEN & RENOVATIES KETELSLEGERS

Adresse
DONKELSTRAAT 41 3700 TONGEREN

Code postal : 3700
Localité : TONGEREN
Commune : TONGEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande