ALGEMENE WERKEN BROUNS, AFGEKORT : AWB

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALGEMENE WERKEN BROUNS, AFGEKORT : AWB
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.539.489

Publication

16/07/2012 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
02/07/2012
ÿþRechtsvorm : Besloten Vennootschap Met beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Hoogbaan 18, 3650 Dilsen-Stokkem

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER

Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering der Aandeelhouders, gehouden ten maatschappelijke zetel op 15 mei 2012:

Eerste besluit:

* Ontslag van Kuypers Lambert, Breeërweg 71 te 3650 Maaseik, als zaakvoerder. Zijn mandaat eindigt op

15 mei 2012 en er wordt hem décharge verleend over zijn gevoerd beleid,

Voor eensluidend uittreksel,

Brouns Bart

Zaakvoerder

 %

Maf Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



I II II II 111111111

*12115968*

NI

Ondernemingsnr : 0835.53.94.89 Benaming

(voluit) ALGEMENE WERKEN BROUNS

(verkort) :

Voorbehouder aan het Belgisch Staatsblai

IA

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/04/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11302714*

Neergelegd

15-04-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Algemene Werken Brouns

0835539489

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Oprichters

1. De heer BROUNS Bart Henri Annie, ongehuwd, geboren te Bree op vier april negentienhonderd tweeëntachtig, [Identiteitskaart nummer : 591-0182439-84 / Rijksregister nummer : 82.04.04099.76], wonende te 3650 Dilsen-Stokkem, Hoogbaan 18.

2. Mevrouw THEWISSEN Patricia, ongehuwd, geboren te Bilzen op dertig juli negentienhonderd tweeëntachtig, [Identiteitskaart nummer : 590-3884462-26 / Rijksregister nummer : 82.07.30288.01], wonende te 3650 Dilsen-Stokkem, Hoogbaan 18.

Inschrijving op en volstorting van het kapitaal  bevestiging storting bij instelling

De comparanten verklaren dat het kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) bedraagt en dat op ieder aandeel ingeschreven en gestort is in geld als volgt :

1) De heer BROUNS Bart, voornoemd, verklaart in te schrijven op honderdvijfentachtig (185) aandelen uitgegeven aan honderd euro (¬ 100,00) per aandeel, en verklaart hiertoe een inbreng in geld te doen van achttienduizend vijfhonderd euro (¬ 18.500,00), onmiddellijk volstort ten belope van zesduizend honderdzesenzestig euro zesenzestig cent (¬ 6.166,66);

2) Mevrouw THEWISSEN Patricia, voornoemd, verklaart in te schrijven op één (1) aandeel

uitgegeven aan honderd euro (¬ 100,00) per aandeel, en verklaart hiertoe een inbreng in geld te

doen van honderd euro (¬ 100,00), onmiddellijk volstort ten belope van drieëndertig euro

drieëndertig cent (¬ 33,33).

Totaal : achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het laatst genoemde bedrag is ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) bij storting

of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere bankrekening met nummer 068-8926095-85,

geopend ten name van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering,

afgeleverd door Dexia Bank NV op datum van 8 april 2011.

Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de

wet.

Rechtsvorm - Naam

De vennootschap is een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam

"Algemene Werken Brouns", in afkorting AWB.

Duur

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

Zetel

De vennootschap heeft haar zetel te 3650 Dilsen-Stokkem, Hoogbaan 18.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlandstalig gebied

en/of het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad, bij besluit van de zaakvoerder(s).

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s), in België of in het buitenland

bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren

oprichten.

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3650 Dilsen-Stokkem, Hoogbaan 18

Onderwerp akte: Oprichting

Uittreksel uit de oprichtingsakte verleden in het jaar tweeduizend en elf op veertien april voor Meester Silvie LOPEZ-HERNANDEZ, geassocieerd notaris, met zetel te Neerpelt, Boseind 23, opgesteld voor registratie naar analogie van artikel 173 van het wetboek der registratierechten, met als enig doel neergelegd te worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Doel

De vennootschap heeft tot doel uit uitvoeren en/of coördineren van algemene aannemingen, het bouwen en verbouwen, het onderhoud, de uitrusting, de inrichting, de versiering, de omvorming, de hernieuwing, de expertises en het reinigen en/of herstellen van alle zogenaamde onroerende goederen, parken en beplantingen.

Do studie en uitvoering van thermische en akoestische isolatiewerken, omvat ook de aankoop, verkoop, verhuring en de handel in het algemeen van alle producten en materialen hiervoor noodzakelijk. Alle schattingen en alle arbitrage, van welke aard ook op tegenspraak of niet, evenals aller verrichtingen die ze kunnen voorbereiden of die er kunnen uit voortvloeien en alle werken beherende tot het beroep van landmeter, van architect, van expert in onroerende goederen. Ze zal namelijk industriële, onroerende, boekhoudkundige, fiscale of andere schattingen mogen doen, alle regelingen uitvoeren van onheilen inzake brand, diefstal , verlies van winsten, schade door oorlogsfeiten of anderen, zowel voor haar rekening ven derden, ze verwezenlijken of ze uitvoeren onder welke vorm ook, handelen als technische raadgever of inzake onroerende

goederen. Alsook wordt voorzien de coördinatie van alle onderaannemingen, het aannemen en uitvoeren van alle metsel- en betonwerken, dakwerken, terrassen en patio's, timmerwerken, toveren en plaatsen van hout en metalen spanten, trappen, deuren, scheidingswanden en vloeren, alle dakbedekkingwerken, vloer- en tegelwerken, plafonneringwerken en cementeringwerken, beglazingswerken, sanitaire installaties in onderhoudswerken, warmte installaties, koude installaties, installaties voer afstandsverwarming en speciale installaties en onderhoudswerken voor ontwikkelen, regenereren, recupereren van warmte en/of koude en/of elektriciteit.

Onderneming voor betoncentrales en cementagglomeraten.

Gevelreinigingwerken, leveren en plaatsen van alle soorten ramen, deuren, rolluiken en zonneweringen, restauratie van monumenten, geklasseerde gebouwen. Waterbouwkundige werken zoals de eigenlijke zee- en stroomwerken waaronder het bouwen en herstellen van sluizen, stuwdammen, dijken, zeedammen, kanalen, en` technische werken aan de waterwegen en de havenwerken, de grote werken van droogleggen en pompen, de grote irrigatiewerken en regeling van de waterlopen, de uitbaggering. Bijzondere grondwerken zoals boringen, peilingen, uitdiepen, het neerslaan van de grondwaterspiegel, funderingswerken, heiwerk, dampplanken, en versterkingswerken van da bodem volgens allerlei methodes.

Onderneming voor alle vormen van bodemsanering. Draineringswerken en het ruimen van onbevaarbare waterlopen, het graven en onderhouden van vijvers, rivieren en waterlopen. Het draineren en/of bevloeien van gronden, terreinen, bouwplaatsen, akkers en sportvelden. Alle andere grondwerken die niet elders worden vernoemd.

Het ontwerpen en oprichten ven houten en/of metalen constructies zoals loodsen, bruggen, tank, afrasteringen en sporthallen

Het ontwerpen en uitvoeren van alle smeedwerkers siervoorwerpen voor gebouwen, tuinen, planten en recreatieterreinen. Voor alle inrichtingen, complexen en gebouwen, zowel industriële als residentiële, sport -en amusementsinrichtingen, als hospitalen, en ziekenhuizen zowel in de privé als in de publieke sector:

a) uit te voeren in alle beroepssectoren, gespecialiseerd of niet, de verkoop, de verhuring en het ontlenen of alle werken in het kader der diensten die betrekking hebben op de techniek, het beheer, de bewaking, de bescherming, de veiligheid, het onderhoud, de hulpverlening.

b) te promoveren door investering, financiering of lening, alle installaties van materiaal en alle grondstoffen,producten, systemen ideeën en brevetten die betrekking hebben op de techniekers nodig voor hun werking en hun uitbating.

c) te waarborgen het materiaal, de grondstoffen en de gebruikte producten zowel als de installaties die worden uitgebaat, beheerd of onderhouden, ontwerpen en maken van beurzen in binnen- en buitenland

Wegenbouw en bouw van niet metalen kunstwerken zoals het bouwen, herstellen en onderhouden van wegen, fietspaden, van vliegvelden en startbanden van niet metalen kunstwerken, zoals bruggen en viaducten, wegen en spoorwegtunnels, watertorens, silo's, zwembaden, kolenopslagplaatsen, as kuilen, draaischijven, weegbruggen, steunmuren enz. eveneens de rioleringswerken.

Leggen van kavels en diverse leidingen met onder meer de lokalisatie van hoogspanningslijnen en pijpen, de leidingen voor water- en gasvoorzieningen, het plaatsen van allerlei elektrische kabels. Het bouwen, aanleggen van speelpleinen en sportvelden evenals van parken en tuinen, met inbegrip van de aanplantingen, omvat eveneens het plaatsen van afsluitingen en omheiningen Het ontwerpen en aanleggen van tuinen, parken en recreatieterreinen, zoals siertuinen, minigolf, tennisterreinen, speeltuigen, pretparken en wat diens meer.

Het leggen van klinkers en kasseien voor wegen, terrassen en opritten.

Het transporteren van alle vast, vloeibaren en gasvormige stoffen en producten, levensmiddelen, vlees, vis, fruit, bieten, witloof en andere landbouwproducten, bloemen, planten, brandstoffen, bouw-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

en installatie materialen. Groot- en kleinhandel van alle soorten bouwmaterialen en roerende goederen.

Het aanleggen en het onderhouden van de verkeerssignalisatie en de wegmarkeringen. Het op trekken van gebouwen (ruwbouw en onder dak zetten) evenals de bekisting en het ijzervlechtwerk. Algemene bouw werkzaamheden, omvat de bedrijvigheden welke betrekking heeft op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltooiingwerken of de coördinatie van deze laatste wanneer zij door onderaannemers werden uitgevoerd, eveneens het optrekken van geprefabriceerde gebouwen. Schoorsteen- en ovenbouw, met hot optrekken van fabrieksschouwen, nijverheidsovens, en andere soort gelijke werken

evenals het metselwerk van ovens en het plaatsen van alle vuurvaste producten.

Slopingswerken en hot slopen van kunstwerken en gebouwen, evenals het effenen en het wegruimen.

Voegwerken, stukadoorswerken, plafonneer-cementeer en alle andere pleisterwerken, berapingswerken, plaatsen van chapes, gips-en staffwerken en ornamenten. Het leggen van industriële vloeren en poneren, het leggen van vloerdeklagen en bekleding van industriële vloeren. Het leggen van vloer beschermingslagen, de vloerbedekkingen met monolithisch karakter op basis van asfalt en synthetische producten of van natuur- of synthetische mortel, industriële kunstharsbedekking met inbegrip van muuroverlapping.

Dakdekken en isolatie tegen vochtigheid en het bedekken van gebouwen met onder meer dakpannen, stro, natuurlijke en kunstleien, stalen platen, en platen in asbestcement en non-ferro-metalen. Het waterdicht maken van gebouwen met asfalt en teer, onder meer het bedekken met asfalt- of met koolwaterstofhoudende producten, gebeurlijk gecombineerd met metalen.

Het droogmaken van gebouwen, anders dan met teer en asfalt. Thermische- en geluidsisolatie. Het plaatsen van gyprocwanden. Vloerbekleding en muurbekleding, het leggen van tegelvloeren, mozaïek en alle andere bedekkingen van vloeren.

Het saneren, het in stand houden of het in zijn oorspronkelijke toestand terugstellen van ondermeer orgels, beeldhouwwerken, monumentale horloges, historische wand en plafondschilderingen, fresco's, schilderijen, glas in lood en brandglasramen, klokken en beiaards, historische textiele wandbekledingen, historische gecoupeerd stucwerk, historische schrijnwerken en meubelen,

kunstsmeedwerk, historische parketvloeren, water- en wind molenmechanismen. Arduin-en marmerwerken, restauratiewerken, het plaatsen van grafmonumenten, het restaureren, reinigen en wassen van gevels en monumenten.

Het plaatsen van marmer en arduin in gebouwen. Het plaatsen van alle soorten versieringen, schoorsteenmantels en dergelijke in marmer of steen. Alle soorten timmerwerk en metalen schrijnwerk. Het timmer- en schrijnwerk voor gebouwen, het plaatsen van sloten en ijzerwaren voor bouwwerken, het plaatsen van houten en plastiekdeuren en plinten. Het plaatsen van houten en plastiek vensterluiken. Het leggen van parketvloeren en alle andere houten bedekkingen van muren en vloeren. Het plaatsen van valse schutsels en valse zolderingen in hout.

Het plaatsen van aanbouwkeuken en badkamers. Het plaatsen van ijzerwerk, metalen vensterfuiken en metalen schrijnwerk. evenals het plaatsen van rooster, ramen en deuren, intrekbare en rollende deuren en van buitenrolluiken.

Het plaatsen van alle soorten dakgoten, het bedekken van muren en zolderingen door het aanbrengen van metalen elementen. Het plaatsen van alle soorten glas, het bouwen van wanden en bedekkingen in doorschijnend beton.

Alle schilderwerk, evenals industrieel schilderwerk. Het kalken van gebouwen en het bestrijken met kalk, het behangen en stofferen, het plaatsen van vloerbedekkingen en van alle andere synthetische bedekkingen van vloeren, onder meer plastiek. Metaalconstructies, montage- en demontagewerken buis- en andere soortgelijke constructies.

Het plaatsen van alle uitrustingen en kunstwerken en van industriële mechanica. En hydromechanische installaties.

Het plaatsten van pompstations en turbines, van elektromechanische installaties van kunstwerken en nijverheidsinrichtingen en elektrische buiteninstallaties, uitrustingen voor afstandbediening, afstandsmeting en afstandscontrole. Het plaatsen van woon-units. Het plaatsen van ventilatie, verwarming met warme lucht, luchtconditionering en de caloriefugage van leidingen en kanalisaties. Het plaatsen van centrale verwarming met water, stroom of gas en van bijkomende toestellen. Het plaatsen van sanitaire inrichtingen, lood- en zinkwerk, Installatie van waterverzachters.

Het vervaardigen, verkopen en/of installeren van alle soorten filterinstallaties voor lucht, water, gas, olie ed. Het bedekken van daken in non-ferrometalen en het plaatsen van zinken dakvensters, evenals de herstelling- en onderhoudswerken,

Het plaatsen, herstellen en onderhouden van allerhande branders-brandertechnicus.

Alle elektriciteitswerken zowel in privé-gebouwen als in openbare gebouwen, evenals het plaatsen van bliksemafleiders, elektrische signalisatie allerhande voor wegen, spoorwegen rivieren, zee- en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

luchtwegen. Het plaatsen en inrichten, onderhouden, en herstellen van speciale installaties zoals het inrichten van fabrieken, werkplaatsen, pompstations, koelinstallatie en waterzuiveringsinstallaties. Dakbedekking en bouw van dakconstructies:

- de bouw van daken;

- het plaatsen van dakbedekking van ongeacht welk materiaal;

- het plaatsen van dakgoten en regenafvoeren;

- het waterdichtmaken van daken en dakterrassen;

Overige werkzaamheden in de bouw:

- onderneming voor het vlechten van ijzer en het aanbrengen van bekisting;

- onderneming voor het uitvoeren van metselwerk;

- onderneming voor het aanbrengen van chape;

- onderneming voor het bouwen van schoorstenen;

- onderneming voor het monteren van niet-zelfvervaardigde metalen constructiewerken;

- onderneming voor het uitvoeren van hijs- en hefwerkzaamheden voor rekening van derden; - onderneming voor het optrekken en afbreken van steigers en werkplatforms. Isolatiewerkzaamheden:

- het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van thermische isolatiemateriaal en isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen;

(Metaal)schrijnwerk:

- de montage van buiten- en binnenschrijnwerk van hout of van kunststof of in metaal voor het vlechten van ijzer en het aanbrengen van bekisting;

- Het voeren van een algemene bouwonderneming, hieronder begrepen de studie en de uitvoering van alle mogelijke particuliere en openbare bouwwerken, hieronder begerepen zowel de ruwbouw als het onder dak zetten, als algemene aannemer of in onderaanneming, het ontwerp en de bouw van alle mogelijke gebouwen en bouwsels, de studie en de uitvoering van binnen- en buitendecoraties. Het voormelde omvat tevens het optrekken van geprefabriceerde woningen. De vennootschap mag tevens alle roerende, onroerende industriële, commerciële, burgerlijke, financiële, handelsnijverheid, bedrijfstechnische en bedrijfseconomische verrichtingen stellen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden; de vennootschap mag haar maatschappelijk doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en nastreven. Zowel rechtstreeks als door vertegenwoordiging, deelneming, associatie, samensmelting concessie of mandaat, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

De vennootschap zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, fusie, deelname of op andere wijze in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen. De vennootschap kan ook functies van bestuur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. De vennootschap mag in alle plaatsen van binnen- en buitenland exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, verkoopsburelen, bijhuizen, opslag- en bewaarplaatsen, agentschappen of hoe genaamd ook, oprichten. Deze opsomming is verklarend en geenszins beperkend.

Kapitaal - aandelen.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). Het is verdeeld in honderd zesentachtig aandelen, zonder aanduiding van een nominale waarde ; elk aandeel vertegenwoordigt één honderdzesentachtigste /delen van het maatschappelijk kapitaal. Bestuur en vertegenwoordiging.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bevoegdheden

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bestuursbevoegdheden aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap individueel jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op tiende van de maand juni om twintig uur.

Indien die dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel vijfentwintig van de statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen voor de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Ten allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Ten allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

Plaats van de vergadering.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

Stemrecht.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Op het einde van het boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel. Winstverdeling.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt.

Het saldo van de winst wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering. Wijze van vereffening.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

Eerste jaarvergadering - eerste boekjaar

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend dertien.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel en eindigt op eenendertig december tweeduizend twaalf.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert 1 april 2011. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

BIJZONDERE VOLMACHT

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijzondere volmacht wordt door comparanten verleend met recht van indeplaatsstelling aan Klinkers Robby, zaakvoerder van Wero Consulting BVBA, Wayenbergstraat 11 te 3630 Maasmechelen, ondernemingsnummer 0878.747.348.

Teneinde :

a) wijzigingen en/of opheffing door te voeren van de inschrijving bij de Kruispuntbank der Ondernemingen;

b) eventuele inschrijving en/of wijzigingen van deze vennootschap door te voeren als belastingplichtige bij het bestuur van de B.T.W.

BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER(S)

Met eenparigheid van stemmen neemt de voltallige algemene vergadering volgende beslissing : Worden tot zaakvoerder benoemd, voor de duur van de vennootschap:

De heer Bart BROUNS, voornoemd en de heer Lambert KUYPERS, wonende te 3680 Maaseik, Breeërweg 71.

De heer BROUNS Bart, voornoemd, hier aanwezig en die bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet krachtens een veroordeling verboden is, op grond van het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en die deze opdracht aanvaardt. De heer KUYPERS Lambert, voornoemd, heeft bij schrijven van heden verklaard deze opdracht te aanvaarden en bevestigd dat de uitoefening van deze functie hem niet krachtens een veroordeling verboden is, op grond van het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig.

De zaakvoerders hebben de bevoegdheid om de vennootschap individueel te vertegenwoordigen. Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(Get. Meester Silvie Lopez-Hernandez, geass. notaris)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/10/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
ALGEMENE WERKEN BROUNS, AFGEKORT : AWB

Adresse
HOOGBAAN 18 3650 DILSEN-STOKKEM

Code postal : 3650
Localité : DILSEN-STOKKEM
Commune : DILSEN-STOKKEM
Province : Limbourg
Région : Région flamande