ALGIM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALGIM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.300.785

Publication

08/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 28.06.2013 13260-0029-007
13/01/2012
ÿþe,

Mal 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I*11211(j111j111121 NI

Rechtbank van koophandel

0 2 JAN. 2012

te HAS81%T

rt ie

Ondernemingsnr : O .? y

Benaming

(voluit) : ALGIM

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3500 Hasselt, Thonissenlaan 38

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Reginald HAGE GOETSBLOETS, notaris te Hasselt, op 28 december 2011, blijkt. dat de heer WARSON Alex Michel Alice Jean Marie, geboren te Hasselt op 28 september 1939, wonende te 9163 Kehmen (Groot-Hertogdom-Luxemburg), Uesperwee 6 een handelsvennootschap onder de vorm van een, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht hebben onder de naam "ALGIM" en met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Thonissenlaan 38.

Voormelde oprichtingsakte bevat ondermeer volgende bepalingen

Doel :

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

-het vormen en beheren, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, van een roerend en/of

onroerend patrimonium;

-het beheer van een vermogen, zowel roerend als onroerend, door koop, verkoop, huur, verhuur, en andere, rechtshandelingen, zowel voor zichzelf als voor derden. Zij mag aile handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan of die van aard zijn om de opbrengst van haar patrimonium te bevorderen zoals onder andere, tegen een redelijke vergoeding, zich gedeeltelijk of volledig borg stellen voor het goed verloop van verbintenissen door derde fysische of rechtspersonen aangegaan;

-onderneming in onroerende goederen welke ondermeer bevat: de verwerving, vervreemding, het beheer,. uitbreiding, valorisatie, verkaveling, ordening, huur en verhuring, het doen bouwen en verbouwen, de renovatie, de makelaardij en of handel in de onroerende goederen in de meest ruime zin, het toezien op bouwwerkzaamheden;

-het in leasing geven en in leasing nemen van onroerende goederen;

-het deelnemen in vennootschappen, bedrijven of associaties door inbreng, participatie, voorschotten;

-het waarnemen, bekleden en uitoefenen van mandaten en functies van bestuur en/of

-controle in vennootschappen of bedrijven behorende tot de groep en in aanverwante bedrijven.

Dit alles binnen de perken en mits naleving van de bepalingen voorzien door de wetgeving en regelgeving in

voormelde materies.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel aanwijzend.

De vennootschap mag deelnemen of tussenkomen in andere ondernemingen of vennootschappen of aan deze toestaan tussen te komen, deel te nemen of te participeren in haar bedrijf, wanneer deze ondernemingen of vennootschappen een identiek, analoog, gelijkaardig of aanverwant maatschappelijk doel hebben dan wel van aard zijn de ontwikkeling van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich onledig houden met alle operaties van commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende aard welke hetzij direct, hetzij indirect, verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

Zij mag optreden als bestuurder en/of vereffenaar van andere vennootschappen.

Zij kan zich borg stellen voor alle verrichtingen van roerende of onroerende aard.

Duur : onbepaald

Kapitaal : 2.190.000 euro, verdeeld in 2.190 aandelen met een fractiewaarde van 1.000 euro per aandeel.

Op deze 2.190 aandelen, genummerd van 1 tot en met 2.190 werd in natura ingeschreven door Warson

Alex. Deze aandelen werden volledig volstort.

Conclusies verslag van BECKERS Luc, bedrijfsrevisor, handelend in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van de BVBA "ENGELEN & PARTNERS", bedrijfsrevisoren, met zetel te 3500 Hasselt, Ilgatlaan 21 :

Ondergetekende Luc BECKERS, bedrijfsrevisor, handelend in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van de BVBA "ENGELEN & PARTNERS", bedrijfsrevisoren, met zetel te 3500 Hasselt, Ilgatiaan 21, benoemd krachtens verzoekschrift van de oprichter dd. 28 november 2011, verklaart, op basis van zijn controlewerkzaamheden met betrekking tot de inbrengen in natura, verricht naar aanleiding van de oprichting van de EBVBA "ALGIM" door inbreng van onroerende goederen, dat:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

-de beschrijving van de inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-de voor de inbreng door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en de dat de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is;

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit tweeduizend honderd negentig (2.190) aandelen van de EBVBA "ALGIM" met een fractiewaarde van duizend (1.000,00) euro elk.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting."

Bestuur :

Artikel 10 : De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering. De algemene vergadering bepaalt de duur van hun opdracht.

Artikel 11 : (Interne) bestuursbevoegdheden van de zaakvoerder. Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die door de wet of door onderhavige statuten aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

De algemene vergadering is evenwel uitsluitend bevoegd om te be-sluiten over de verkoop van onroerende goederen. Deze beperking kan in beginsel niet worden ingeroepen tegenover derden.

Iedere zaakvoerder mag, voor een door hem bepaalde termijn, bepaalde bevoegdheden opdragen aan bijzondere lasthebbers, al dan niet vennoten.

Artikel 12 : Vergoedingen. De opdracht van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd, behoudens uitdrukkelijk andersluidend besluit van de algemene vergadering.

Artikel 14 : (Externe) vertegenwoordigingsbevoegdheid. De vennootschap wordt rechtsgeldig vertegenwoordigd jegens derden en in rechte (als eiser en als verweerder), alsook bij akten waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, door één zaakvoerder, die in geen geval ten aanzien van derden blijk moet geven van een voorafgaand besluit of een voorafgaande goedkeuring van de algemene vergadering of van de andere zaakvoerder, noch, in voorkomend geval, van het college van zaakvoerders. Lasthebbers verbinden de vennootschap slechts binnen de grenzen van hun mandaat.

Jaarvergadering : op de laatste vrijdag van de maand juni om 20.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Elk aandeel geeft recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen terzake.

Boekjaar : het boekjaar vangt aan op 01 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar. Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 31 december 2012.

Reserves, verdeling winst en vereffeningssaldo :

Art 24: Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf procent voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht, wanneer dit reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de wettelijke beperkingen terzake. De uitbetaling van dividenden geschiedt op de plaats en op het tijdstip, vastgesteld door de zaakvoerder.

Artikel 27 :Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-aktief bij voorkeur aangewend om het volgestorte, niet afgeloste bedrag van de aandelen in geld of in aandelen terug te betalen. Indien alle aandelen niet in gelijke mate volgestort werden, moeten de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, dit evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door opvraging van bijkomende stortingen op de aandelen die niet in voldoende mate volgestort werden, hetzij door voorafgaande terugbetaling ten bate van de in een hogere mate volgestorte aandelen. Het gebeurlijk saldo wordt gelijkelijk over alle aandelen verdeeld.

Zaakvoerder: wordt voor onbepaalde duur tot (niet-statutaire) zaakvoerder benoemd: Warson Alex, voornoemd.

Commissaris : nihil.

Voor eensluidend analytisch UITTREKSEL

Samen neergelegd : uitgifte van de akte dd. 28.12.2011, verslag van de oprichter en verslag van de bedrijfsrevisor

Getekend notaris Reginald Hage Goetsbloets, te Hasselt

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ALGIM

Adresse
THONISSENLAAN 38 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande