ALL-LIN FACILITIES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALL-LIN FACILITIES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 504.898.361

Publication

23/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 19.07.2014 14320-0402-011
25/02/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111111~111~11f~1.1n~i1111uu

Naorgelegd ter griffie der rechtbank V. keephandol le TONGEREN

13 -02- 2013

De Hoofdgriffier, Griffie



Ondernemingsar : 0 5 0 4, 8 g 8. 3 6 1

Benaming

(voluit) : Ail-Lin Facilities

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3950 Bocholt - Dorperheideweg 54

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit de akte verleden voor notaris Wendy GEUSENS te Hamont-Achel (Flamant) op dertig januari tweeduizend en dertien, waarop volgende registratievermelding is aangebracht "Geregistreerd, dertien bladen, geen verzendingen, te Neerpelt op vijf februari tweeduizend en dertien, boek 548, blad 74 vak 15, ontvangen vijfentwintig euro, (get.) de ontvanger, de E.a. Inspecteur ai. L Hoogstijns" blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht waarvan hierna een uittreksel van de statuten overeenkomstig artikel 69 van het Wetboek van Vennootschappen:

Oprichters

- De naamloze vennootschap ILLEX, met maatschappelijke zetel gevestigd te 3950 Bocholt, Dorperheideweg 54, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Tongeren onder nummer 0431.277.440, hierbij vertegenwoordigd in hun hoedanigheid van bestuurders door de heer DIELISSEN Johannes Maria, geboren te Breda (Nederland) op dertien mei negentienhonderd negenenzestig, wonende te 3930 Hamont-Achel, Molenstraat 47, de heer VAN ROOIJ Waltherus Gerardus Henricus Johannes Laurentius, geboren te Breda (Nederland) op dertig april negentienhonderd zevenenvijftig, wonende te 4849 BM Dorst (Nederland), Rijksweg 41 en de Naamloze Vennootschap DE WITTE GANZ, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Tongeren met ondememingsnummer 0452.136.695 en met BTW-nummer BE 0452.136.695, met maatschappelijke zetel gevestigd te 3950 Kaulille, Dorperheideweg 54, op haar beurt vertegenwoordigd door de heer DIELISSEN Johannes Maria, wonende te 3930 Hamant Achel, Molenstraat 47 in zijn hoedanigheid van vaste vertegenwoordiger.

DDe Besloten Vennootschap naar Nederlands recht IMAJA BEHEER B.V. gevestigd te Kerkdriel (Nederland), kantoor houdende te 5331 GV Kerkdriel (Nederland), Lindestraat 12, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel en Fabrieken voor Zuidwest-Nederland onder nummer 50182145, vertegenwoordigd door de heer VAN LIEMPT Jacobus Antonius, wonende te 5331 GV Kerkdriel, Lindestraat 12 in zijn hoedanigheid van directeur, alleen bevoegd overeenkomstig artikel 17 van de statuten.

Rechtsvorm en naam

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de benaming "AH-Lin Facilities".

Zetel

De zetel is gevestigd te 3950 Bocholt, Dorperheideweg 54.

Doel van de vennootschap

I. Specifiek doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

- wasserij en strijkerij, inbegrepen de openbare wasserijen;

- depot voor het reinigen, verven of herstellen van linnen en kledingstukken;

- werkhuis voor het verven, het ontvetten, de nieuwe strijk en de droogwas;

- de aan- en verkoop, verhuur en leasing en transport

- van linnengoederen, bedrijfskleding, promomateriaal, hygiëneproducten, horecasupplies,

schoonmaakartikelen en kunstbomen ten bate van de horeca, bedrijven, bedrijfskantines, industrie, verzorgingstehuizen, instellingen, spa- en wellnesscentra, sportcentra, sportverenigingen, kantoren, catering, leisure, evenementen- en evenementbedrijven en winkels, dit zowel in binnen- en buitenland en zowel voor nieuwe ais gebruikte goederen.

Het uitbesteden aan derden van het reinigen, opmaken en transporteren van voornoemde artikelen. - Het verlenen van advies inzake bovenvermelde activiteiten.

Ii. Voor eigen rekening:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

A. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

B. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

III. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden:

A. het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

B. het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapi-talisatieondememingen;

C. het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

D. het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

B. het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante

immateriële duurzame activa;

F. het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

G. de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel;

H. het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

I. het aangaan en uitvoeren van pensioenovereenkomsten en verplichtingen tot periodieke uitkeringen op andere basis alsmede het beheren van daartoe ter beschikking gesteld vermogen.

IV. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen,

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Duur

`Je vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Bedrag en samenstelling van het maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, die elk een gelijk dee! van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Op deze aandelen is ingetekend door de oprichters door inbreng in geld. Het kapitaal is volledig volstort.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

De bevoegdheid van de zaakvoerder gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

De duur van het mandaat van een statutaire zaakvoerder is onbeperkt, en zijn afzetting kan slechts plaatshebben om ernstige redenen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bevoegdheden zaakvoerder(s)

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het doe! van de vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Met betrekking tot alle handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van tweeduizend vijfhonderd euro (¬ 2.500,00) overschrijdt, is evenwel de gezamenlijke handtekening van twee zaakvoerders vereist. Deze beperking van bevoegdheid kan in beginsel niet ingeroepen worden tegen derden. Dit bedrag wordt jaarlijks vastgesteld door de algemene vergadering.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

Begin en einde van het boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar loopt tot eenendertig december tweeduizend en dertien.

Controle

De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door één of meerdere commissarissen zo de wettelijke bepalingen de benoeming van een commissaris voorzien of wanneer de algemene vergadering tot deze benoeming besluit.

Iedere commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering voor de termijn van drie jaar.

Hun opdracht eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin hij vervalt.

De bezoldiging van de commissarissen wordt vastgesteld door de algemene vergadering, rekening houdend met de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Deze bezoldiging bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang en voor de duur van hun opdracht wordt vastgesteld. Zij kan worden gewijzigd met instemming van partijen. Buiten die bezoldiging mogen de commissarissen geen enkel voordeel, in welke vorm ook, van de vennootschap ontvangen.

Reserves -- winstverdeling  verdeling vereffeningssaldo

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat. De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdeelt/verdelen de vereffenaar(s) het netto-actief in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aan-'tal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld. Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moet/moeten de vereffenaar(s), alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door aile aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

Jaarvergadering

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van juni te twintig uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van juni tweeduizend en veertien te twintig uur.

Benoeming zaakvoerders

Worden benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders voor een onbepaalde duur:

- de heer VAN LIEMPT Jacobus Antonius, geboren te Maasdriel (Nederland) op eenendertig januari negentienhonderd zestig, wonende te 5331 GV Kerkdriel (Nederland), Lindestraat 12.

- de heer DIELISSEN Johannes Maria, geboren te Breda (Nederland) op dertien mei negentienhonderd negenenzestig, wonende te 3930 Hamont-Achel, Motenstraat47.

- De heer VAN ROOIJ Waitherus Gerardus Henricus Johannes Laurentius, geboren te Breda (Nederland) op dertig april negentienhonderd zevenenvijftig, wonende te 4849 BM Dorst (Nederland), Rijksweg 41.

Voor ontledend uittreksel

e

Y

A A - "

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Notaris Wendy Geusens

Samen hiermee neergelegd: de expeditie van de akte.

Op de laatste blz. van ruik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 31.08.2016 16513-0565-010

Coordonnées
ALL-LIN FACILITIES

Adresse
DORPERHEIDEWEG 54 3950 BOCHOLT

Code postal : 3950
Localité : BOCHOLT
Commune : BOCHOLT
Province : Limbourg
Région : Région flamande