ALLIANT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALLIANT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.938.195

Publication

04/04/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12301984*

Neergelegd

02-04-2012



Griffie

Ondernemingsnr :

0844938195

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): Alliant

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3650 Dilsen-Stokkem, H. Dunantstraat 3

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Oprichters

De heer DECKERS Jurgen Ferdinand Jean-Marie, ongehuwd, geboren te Maasmechelen op één mei negentienhonderd drieëntachtig, wonend te 3650 Dilsen-Stokkem, Henri-Dunantstraat 3. Inschrijving op en volstorting van het kapitaal  bevestiging storting bij instelling

De oprichter verklaart dat het kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) bedraagt en dat op ieder aandeel ingeschreven en gestort is in geld als volgt :

De heer DECKERS, voornoemd, verklaart in te schrijven op alle honderdzesentachtig (186) aandelen uitgegeven aan honderd (100) euro per aandeel, en verklaart hiertoe een inbreng in geld te doen van achttienduizend zeshonderd (18.600) euro, onmiddellijk volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd (12.400) euro;

Totaal : achttienduizend zeshonderd (18.600) euro.

Het laatst genoemde bedrag is ten belope van twaalfduizend vierhonderd (12.400) euro bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere bankrekening met nummer BE63737035789508, geopend ten name van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgeleverd door KBC Bank op datum van 29/03/2012.

.

Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de

wet.

Rechtsvorm - Naam

De vennootschap is een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam

"Alliant".

Duur

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

Zetel

De vennootschap heeft haar zetel te 3650 Dilsen-Stokkem, H. Dunantstraat 3.

Doel

De vennootschap heeft tot doel :

- Verkoop, assemblage en herstelling van computers, toebehoren en kantoorbenodigdheden.

- Aan- en verkoop zowel in klein- als in groothandel, en verhuur van PC s en alle benodigdheden voor PC en randapparatuur, standaardprogrammatuur, hardware, software en computeronderdelen.

- Het ontwikkelen en verkopen van multimedia-applicaties, hardware, software, cd-roms, zowel educatief als spellen, websites, internet en intranettoepassingen, netwerken onder diverse besturingssytemen.

- Verkoop van telefonie, breedband telenet, webdesign en hosting.

- Transmissie van geluid, beelden, gegevens of andere informatie via kabel, draadloos, door middel van relais of via een satteliet.

- Telefoon, mobilofoon, telegraaf, telex en fax,

Uittreksel uit de oprichtingsakte verleden op 2 april 2012 voor Meester Silvie Lopez-Hernandez, geassocieerd notaris te Neerpelt, Boseind 23, opgesteld voor registratie naar analogie van artikel 173 van het wetboek der registratierechten, met als enig doel neergelegd te worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

- Onderhoud van het netwerk.

- Het vervaardigen van computers en apparatuur voor de verwerking van informatie.

- Het installeren van bedrading voor telefooninstallaties en computersystemen

- Computeradviesbureau, verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun configuratie en toepassing van het bijhorende programmatuur (software), analyseren van behoeften en problemen van gebruikers en het aanbieden van de beste oplossing;.

- Maken van foto s voor bedrijven en particulieren.

- De reproductie vanaf een origineel van grammafoonplaten, compact discs, banden en

cassettes met muziek- of andere geluidsopnames.

- De reproductie vanaf een origineel van beeldplaten, compactdiscs, banden en cassettes met films en andere video-opnames.

- De reproducties vanaf een origineel van programmatuur en gegevens op schijven, compactdiscs, banden of cassettes.

- Handelsbemiddeling in audio- en videoapparatuur, fotografische en cinematografische apparaten en optische artikelen.

- De kleinhandel in audio- en videoapparatuur voor huishoudelijk gebruik, zoals radio- en televisietoestellen, videoweergavetoestellen, videocamera s, hifimateriaal, enzovoort.

- De kleinhandel in optische artikelen ( inclusief brillen), fotografische artikelen ( inclusief films) en precisie-instrumenten.

- Kleinhandel in allerlei producten per postorder, de goederen worden naar de koper gezonden, nadat deze zijn keuze heeft gemaakt aan de hand van advertenties, al dan niet gespecialiseerde catalogi, showmodellen of andere vorm van adverteren.

- Het verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven in verband met public relations en communicatie.

- Webshop om allerhande producten te starten (kleinhandel).

- Laboratorium voor fotografie.

- De verwerking van films: ontwikkelen, afdrukken en vergroten van door de cliënt gemaakte negatieven en films, inramen van dia s, restaureren en retoucheren van films en foto s.

- Reclame atelier en bureau.

- Onderneming voor het voeren van publiciteit en dit in ruime zin, met name: ontwerpen en aanbrengen van beletteringen op diverse voorwerpen, stickers, digital printing, textielbedrukking, spandoeken, lichtzuilen en tolems, lichtreclame, freesletters, vlaggen en masten, zeef- en vlakdruk, visitiekaartjes, beursstanden, enzovoort

- Werkplaats voor het versieren van diverse stoffen en materialen

- Ondernemingen ondersteunen in voeren van hun administratie en de administratie uitvoeren voor ondernemingen. Het organiseren en op punt stellen van de administratie van ondernemingen.

- Het verstrekken van administratieve en financiële adviezen.

- Advies en begeleiding bij overname en overgave van een handelszaak of onderneming.

- Consulting en het ter beschikking stellen van kennis, met als doel bedrijven op te starten, informatie te verschaffen over startersmodaliteiten, bedrijfsbeheer, management en informatica alsook ondernemingen ondersteunen in hun groeiproces.

- Het organiseren van seminaries voor eigen gebruik, maar ook voor derden. Het geven van cursussen, trainingen en teambuildings.

- Het verstrekken van alle advies, management en raadgevingen in commerciële, administratieve, technische, industriële en financiële aangelegenheden, evenals het verstrekken van interim-management aan bedrijven.

- De exploitatie van een studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake managementaangelegenheden, bedrijfsvoering, organisatie, administratie, marketing, public relations en communicatie, consultancy, personeelsaangelegenheden en product(ie)-innovaties.

- Het verlenen van financiële, administratieve, commerciële, juridische, fiscale, sociale, technische en consultatieve bijstand aan ondernemingen.

- Het verlenen van advies en ondersteuningsdiensten ten behoeve van het management van ondernemingen, particulieren en overheidsinstellingen.

- Het verlenen van adviezen, intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm dan ook van benodigdheden, modellen, materiaal, instrumenten, hard- en software, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan.

- Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of eenmanszaken, en dit op het vlak van beheer, de controle, het toezicht, de organisatie, de administratie, het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software, het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat aan concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-nijverheids-, of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit alles zonder enige beperking.

- Het ontwikkelen en onderhouden van websites waar werkgerelateerde topics en interessante links worden aangeboden en waar een database van profielen kan worden uitgebouwd.

- De ontwikkeling, het onderhoud en de hosting van websites;

- De verkoop, assemblage en herstelling van computers, toebehoren en

kantoorbenodigdheden.

- Het verstrekken van alle adviezen en het uitvoeren van alle consultancy, management en public-relations opdrachten, het aanbieden van IT diensten.

- De organisatie en de inrichting van alle studie- en adviesverlening inzake telecommunicatie, datacommunicatie, fotografie en informaticaprojecten alsook de organisatie van allerhande evenementen, beurzen en tentoonstellingen hieromtrent.

- Het verkopen, aankopen en verhandelen van alle internetdiensten in het bijzonder webhosting, domeinnaamregistraties, e-mail en internetsoft- en handware.

- Het ontwikkelen, programmeren en ontwerpen van websites, webapplicaties, webdesign, internetsoftware, multimedia en internetapplicaties, computerprogramma s.

- Het verstrekken van adviezen en diensten over hardware, software en het geven van seminaries en andere opleidingen.

- De ontwikkeling van IT projecten en webapplicaties;

- De realisatie van programma s en gebruiksklare systemen: uitgeverij van programmatuur;

- Activiteiten van systeemintegrators;

- Analyseren, ontwerpen, programmeren en eventueel uitgeven van gebruiksklare systemen, inclusief systemen van automatische data identificatie: ontwikkeling, productie, levering/samenstelling van documentatie over standaard- of speciale programmatuur;

- Het verlenen van advies met betrekking tot informaticaprogramma s;

- Het verlenen van bijstand bij de toepassing van programma s;

- Het al dan niet permanent verwerken van gegevens met behulp van een eigen programma of

een programma van de klant : invoeren van gegevens en volledige verwerking van gegevens; - Het permanent beheren van en werken met de gegevensverwerkende apparatuur van

derden;

- De samenstelling van databanken door samenbrengen en al dan niet interpreteren van bestaande gegevens uit verschillende bronnen (uurroosters, industriële catalogi, wetenschappelijke gegevens, financiële informatie, adressenbestanden, ...);

- De opslag van gegevens door middel van een computerrecord in een bepaald formaat;

- Terbeschikkingstelling van databank door het leveren van gegevens in een bepaalde volgorde on-line of door gegevens, op verzoek gesorteerd, toegankelijk te maken voor iedereen of voor bepaalde groep gebruikers door middel van listings, enzovoort;

- Marketing, onderzoek naar de omvang van de markt voor bepaalde producten, de ontvangst en de bekendheid van producten en koopgewoonten met het oog op de verkoopbevordering en de ontwikkeling van nieuwe producten.

- Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelnemingen met derden:

A. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

C. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

D. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of

particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de meeste ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositokassen, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

- De uitbating van een restaurant, brasserie, taverne, lunchroom;

- Restaurant gespecialiseerd in de organisatie van gastronomische weekends;

- Restaurant met een beperkt aantal kamers ten behoeve van de eigen cliënteel; - Horeca-

gelegenheid in de ruime zin van het woord;

- Verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het

algemeen, in een wegwerpverpakking aangeboden worden in snelbuffetten zoals snackbars,

sandwichbars en hamburgerrestaurants;

- Verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het

algemeen, in een wegwerpverpakking aangeboden worden in cafetaria s, tearooms, ijssalons en

dergelijke;

- Verkoop van dranken en eetwaren voor consumptie ter plaatse, eventueel in combinatie met

enigerlei vorm van amusement door cafés, bars, nachtclubs, bierhallen,...

- Evenementenbureel, de organisatie van evenementen in de ruimste zin van het woord; - De

organisatie van salons, tentoonstellingen en vakbeurzen;

- De organisatie van modeshows, congressen, seminaries,...

- De exploitatie van zalen en bijbehorende activiteiten;

- Het organiseren en verzorgen van feesten en partijen, bruiloften, banketten, cocktails, lunches,

recepties,...

- De regelmatige exploitatie van discotheken, dancings en privé-clubs die hun omzet verwezenlijken

door de verkoop van dranken, ook indien entreekaarten verkocht worden die recht geven op

consumptie;

- Aan- en verkoop, groot- en kleinhandel van bijouterie, juwelen en handtassen;

- Aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, in- en uitvoer van alle voedingswaren en dranken,

waaronder onder meer begrepen wordt: levensmiddelen, oliën, specerijen, vleeswaren, groenten en

fruit, dranken (alcoholische en non-alcoholische), zonder dat deze opsomming beperkend is;

- Hotels en motels, met restaurant;

- Hotels en motels, zonder restaurant;

- Vakantiecentra en  dorpen (inclusief bungalow- en chaletparken) met of zonder restaurant en

sportinfrastructuur ten behoeve van toeristen;

- Overige accomodaties voor kortstondig verblijf;

- Café;

- Kantines;

- Traiteur: het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels;

- Het organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, enzovoort;

- Wijnhandel: groot- en kleinhandel in alcoholische dranken;

- Het zoeken, selecteren, verwijzen en plaatsen van personeel ten behoeve van derden in de meest

ruimte zin van het woord;

- De dienstverlening in de meest ruime zin van het woord omtrent het ter beschikking stellen aan

derden van uitzendkoks, kelners en personeel in de meest ruime zin van het woord;

- Het organiseren, de coördinatie en het verzorgen van feesten, recepties, banketten, cocktails,

lunches en allerlei evenementen in de meest ruime zin van het woord;

- De uitoefening van allerlei werkzaamheden die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met

de opleiding en de navorming in de meest ruime zin van het woord;

- Het verlenen van diensten en adviezen aan derden op het vlak van administratie, mangement,

bedrijfsorganisatie, promotie en informatica;

- Alle werkzaamheden die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met communicatie,

publiciteit, het bevorderen en de verwerking van alle informatie met behulp van alle technische

middelen zoals uithangborden, elektronische en audiovisuele kanalen en aangelegenheden;

- Het optreden als bemiddelaar en tussenpersoon bij onderhandelingen op allerlei vlakken;

- De uitvoering van alle werkzaamheden die verband houden met toerisme, cultuur, culinaire

vaardigheden en sportactiviteiten;

- Het verlenen van diensten en adviezen in de meest ruime zin van het woord;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

- De begeleiding, het verlenen van adviezen en de uitvoering van alle technische, commerciële of

administratieve taken ten behoeve van bedrijven in de meest ruime zin van het woord;

- Het ter beschikking stellen aan derden van alle lokalen, uitrusting, accommodatie en faciliteiten met

betrekking tot het organiseren en de coördinatie van evenementen;

- De uitbating en het beheer van hotels, restaurants, traiteurservice, feesten, congressen,

vergaderingen en allerlei manifestaties in de meest ruime zin van het woord;

- Catering;

- Afwasservice;

- Ontbijtservice;

- Aan- en verkoop van kant en klare gerechten, maaltijden, halffabrikanten, grondstoffen voeding,

afhaalgerechten;

- Verzorgen van boottochten en seminaries;

- Verhuur van feestzalen en van feestmateriaal;

- Het uitbaten van een publiciteitsonderneming, onder meer het adviseren, organiseren en uitvoeren

van alle werkzaamheden betreffende reclame, public-relations en vertegenwoordiging van

ondernemingen.

- Het uitvoeren van promotieactiviteiten;

- De aankoop, verkoop, verhuring en terbeschikkingstelling van: goederen van promotionele aard in

de ruimste zin van het woord, van out-fits, costuums, uitrusting, gadgets,...

- Het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en

communicatie;

- Organisatie van salons, tentoonstellingen en beurzen;

- Ondersteunende diensten in verband met de sportbeoefening;

- De organisatie en de creatie van publicitaire manifestaties;

- Het verspreiden en het beheer van promotionele systemen, zoals folders, kleine geschenken,...

- De handel in tabakswaren, al dan niet alcholische dranken en voedingsmiddelen in de meest ruime

zin;

- De verkoop, de installatie, de promotie en/of de huur van mobile diensten bij middel van SMS en

MMS en andere analoge technieken, bestaande of toekomstige (gaming, voting, chatting,

informatiediensten);

- De promotie van diensten, gebaseerd op huur, van de toepassing van multimedia berichten en

 mobile handel;

- De verkoop en de plaatsing van hardware en materieel voor computers, van vervangstukken en

andere componenten;

- De uitoefening van de activiteiten van programmeur, consultant, publiciteits- en distributie agent,

verkoops- en marketingagent;

- Optreden als consultant, vorser en organisator met het oog op de toepassing van materieel,

mechanische systemen en middelen, bestemd voor de uitvoering van alle berekeningen en

metingen, die verband houden met de promotie, de organisatie, de conceptie, de programmatie, de

creatie en samenstelling van methodes van gegevensbeheer;

- Zij kan alle technische diensten verlenen, gespecialiseerde- en vormingscursussen geven met

betrekking tot wat voorafgaat;

- Het inrichten, uitvoeren en tussenkomen bij alle vormen van evenementen en modeshows;

- Alle aanverwanten nodig bij een evenement;

- Plaatsen van host- en hostesses;

- Plaatsen van butlers;

- Plaatsen van promo boys en girls;

- Plaatsen van parkingboys;

- Plaatsen van toiletdames;

- Plaatsen van ontvangstdames;

- Plaatsen van hulp in horeca;

- Plaatsen van mannequins;

- Plaatsingsbureau;

- Tussenpersoon in handel en diensten;

- Uitgeversbedrijf;

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen. Zij mag tevens om het even welke

gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te

vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie,

inschrijving op of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in

zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een zelfde, gelijkaardig of

samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zouden zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel.

Kapitaal - aandelen.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). Het is verdeeld in honderd zesentachtig aandelen, zonder aanduiding van een nominale waarde ; elk aandeel vertegenwoordigt één/honderdzesentachtigste delen van het maatschappelijk kapitaal. Bestuur en vertegenwoordiging.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bestuursbevoegdheden aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op tien (10) juni, om twintig (20.00) uur.

Indien die dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Plaats van de vergadering.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

Stemrecht.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Winstverdeling.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt.

Het saldo van de winst wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering. Wijze van vereffening.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

Eerste jaarvergadering - eerste boekjaar

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en veertien.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte

op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel en eindigt op eenendertig december

tweeduizend dertien.

BIJZONDERE VOLMACHT

Bijzondere volmacht wordt door comparant verleend met recht van indeplaatsstelling aan Klinkers

Robby, zaakvoerder van Wero Consulting BVBA, Wayenbergstraat 11, 3630 Maasmechelen met

ondernemingsnummer: 0878.747.348.

Teneinde :

a) wijzigingen en/of opheffing door te voeren van de inschrijving bij de Kruispuntbank der Ondernemingen;

b) eventuele inschrijving en/of wijzigingen van deze vennootschap door te voeren als

belastingplichtige bij het bestuur van de B.T.W.

BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER(S)

Met eenparigheid van stemmen neemt de voltallige algemene vergadering volgende beslissing :

Wordt tot zaakvoerder benoemd, voor de duur van de vennootschap

De heer Jurgen DECKERS, voornoemd,

die bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet krachtens een veroordeling verboden is,

op grond van het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd

vierendertig en die deze opdracht aanvaardt.

Zijn mandaat is bezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter

zake.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(Get. Meester Silvie Lopez-Hernandez, geass. notaris)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 29.08.2016 16521-0593-009

Coordonnées
ALLIANT

Adresse
H. DUNANTSTRAAT 3 3650 DILSEN-STOKKEM

Code postal : 3650
Localité : DILSEN-STOKKEM
Commune : DILSEN-STOKKEM
Province : Limbourg
Région : Région flamande