ALLIM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALLIM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.104.877

Publication

19/04/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

UI1I*i~ i iii iii iiuu uu

14096958*

be a

Sta

V

Neergelegd ter griffie der

rechtbank v. koophandel te TONGEREN

0 8 -04- 2012

De Hoofdgriffier, Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr: 0 8 4 5. -[ 0 4, 8 7 7

Benaming

(voluit) : ALLIM

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3650 Dilsen-Stokkem, Kempenstraat 11

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Guido Van Aenrode te Genk op 5 april 2012, neergelegd ter registratie, blijkt dat door:

1. De heer CRETSKENS Raymond Pierre, geboren te Maaseik op tweeëntwintig mei negentienhonderd vierenzestig, echtgenoot van mevrouw LEMMENS Susanna Rosatia Johan, geboren te Maaseik op zeven maart negentienhonderd vijfenzestig, wonende te 3650 Dilsen-Stokkem, Kempenstraat 11.

Gehuwd onder het stelsel van zuivere scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor Notaris Ghislain Dandoy te Maaseik op achtentwintig november negentienhonderd vijfentachtig. Dit huwelijksstelsel is verder volgens verklaring van comparanten ongewijzigd gebleven.

2. De heer REUMERS Bert, geboren te Bree op zes maart negentienhonderd tachtig, ongehuwd, wonende te 3640 Kinrooi, Bettestraat 6. een vennootschap werd opgericht als volgt :

1. Rechtsvorm en naam:

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt

de benaming ALLIM.

2. Zetel:

De vennootschap is gevestigd te 3650 Dilsen-Stokkem, Kempenstraat 11.

3. Kapitaal

Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op twintigduizend Euro (¬ 20.000,00) en is vertegenwoordigd door

tweehonderd (200) aandelen op naam zonder nominale waarde.

Inbreng in geld.

a) De heer CRETSKENS Raymond Pierre, voornoemd sub 1, onderschrijft honderd en tien (110) aandelen tegen de prijs van honderd Euro per aandeel, hetzij totaal onderschreven een bedrag van elfduizend Euro (¬ 11.000,00) en volstort ieder aandeel, hetzij in totaal gestort elfduizend Euro (¬ 11.000,00 ).

b) De heer REUMERS Bert, voornoemd sub 2, onderschrijft negentig (90) aandelen tegen de prijs van honderd Euro per aandeel, hetzij totaal onderschreven een bedrag van negenduizend Euro (¬ 9.000,00) en volstort ieder aandeel, hetzij in totaal gestort negenduizend (¬ 9.000,00).

4. Duur:

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur, vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

5. Doel:

De vennootschap heeft tot doel :

1, Algemene activiteiten

Al Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten ondernemingen, verenigingen en vennootschappen; het betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze bij om het even welke ondernemingen, verenigingen en vennootschappen; het stimuleren, de planning, de coordinatie, de ontwikkeling van en de investering in ondernemingen, verenigingen en vennootschappen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

BI Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

0/ Het waarnemen van aile bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

1=J Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

FI Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

GI De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel.

I-II Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

1/ Management Holding:

management en adviesverlening in de meest uitgebreide zin van het woord het beheer of uitbating van ondernemingen in de ruimste zin van het woord het verwerven en beheren van belangen in andere maatschappijen om hun beheér te controleren of er in deel te hebben.

het aanwenden van haar middelen voor de oprichting, de reorganisatie of de uitbreiding van vennootschappen

het adviseren inzake financiële-, handels- en sociale aangelegenheden

het fungeren als administratiekantoor, omvattende de administratieve verwerking van informatle, de boekhoudkundige verwerking en de loonadministratie

Adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering en beheer zoals ondermeer:

° het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enzovoort; ° het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, enzovoort;

° algemene audit-activiteiten

° het verlenen van adviezen op het gebied van het beheer, zoals de argonomen en landbouweconomen ten behoeve van landbouwbedrijven, enzovoort;

Managementactiviteiten van holding zoals :

° het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere managementactiviteiten.

° Het op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit verscheidenen economische sectoren...

Hulpbedrijf in verband met financiële instellingen, meer bepaald bemiddeling inzake kredieten en leningen en het verstrekken van advies inzake persoonlijk vermogensbeheer.

het verlenen van hulp voor een beperkte periode aan jonge bedrijven tijdens hun startperiode zoals ondermeer het terbeschikking stellen van een aangepaste bedrijfsruimten, het aanbieden van een gemeenschappelijk dienstenpakket; advies en begeleiding door manager.

Het waarnemen van mandaten in verenigingen, vennootschappen of andere organisaties met rechtspersoonlijkheid, zowel van Belgische als van buitenlandse nationaliteit.

ll. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen

N Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

SI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen. III. Specifieke activiteiten

A. het uitvoeren en/of coördineren van algemene aannemingen, het bouwen en verbouwen, het onderhoud, de uitrusting, de inrichting, de versiering, de omvorming, de hernieuwing, de expertises en het reinigen en/of herstellen van alle zogenaamde onroerende goederen, parken en beplantingen. De studie en uitvoering van thermische en akoestische isolatiewerken, omvat ook de aankoop, verkoop, verhuring en de handel in het algemeen van alle producten en materialen hiervoor noodzakelijk. Aile schattingen en aile arbitrage, van welke aard ook op tegenspraak of niet, evenals alle verrichtingen die ze kunnen voorbereiden of die er kunnen uit voortvloeien en alle werken behorende tot het beroep van landmeter, van architect, van expert in onroerende goederen. Ze zal namelijk industriële, onroerende, boekhoudkundige, fiscale of andere schattingen mogen doen, alle regelingen uitvoeren van onheilen inzake brand, diefstal, verlies van winsten,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

schade door oorlogsfeiten of andere, zowel voor haar rekening als voor rekening van derden, ze verwezenlijken of ze uitvoeren onder welke vorm ook, handelen als technisch raadgever of inzake onroerende goederen. Alsook wordt voorzien de coördinatie van alle onderaannemingen, het aannemen en uitvoeren van alle metsel- en betonwerken, dakwerken, terrassen en patio's, timmerwerken, leveren en plaatsen van hout en metalen spanten, trappen, deuren, scheidingswanden en vloeren, alle dakbedekkingswerken, vloer- en tegelwerken, plafonneringswerken en cementeringswerken, beglazingswerken, sanitaire installaties in onderhoudswerken. Warmte installaties, koude installaties, installaties voor afstandsverwarming en speciale installaties en onderhoudswerken voor ontwikkelen, regenereren, recupereren van warmte en/of koude en/of elektriciteit.

Gevelreinigingswerken, leveren en plaatsen van alle soorten ramen, deuren, rolluiken en zonneweringen, restauratie van monumenten, geklasseerde gebouwen. Waterbouwkundige werken zoals de eigenlijk zeeen stroomwerken waaronder het bouwen en herstellen van sluizen, stuwdammen, dijken, zeedammen, kanalen en technische werken aan de waterwegen en de havenwerken, de grote werken van droogleggen en pompen, de grote irrigatiewerken en regeling van de waterlopen, de uitbaggering. Bijzondere grondwerken zoals boringen, peilingen, uitdiepen, het neerslaan van de grondwaterspiegel, funderingswerken, heiwerk, dampplanken, en versterkingswerken van de bodem volgens allerlei methodes. Draineringswerken en het ruimen van onbevaarbare waterlopen, het graven en onderhouden van vijvers, rivieren en waterlopen, Het draineren en/of bevloeien van gronden, terreinen, bouwplaatsen, akkers en sportvelden, Alle andere grondwerken die niet elders worden vernoemd. Het ontwerpen en oprichten van houten en/of metalen constructies zoals loodsen, bruggen, tank, afrasteringen en sporthallen. Het ontwerpen en uitvoeren van alle smeedwerken siervoorwerpen voor gebouwen, tuinen, planten en recreatieterreinen. Voor alle inrichtingen, complexen en gebouwen, zowel industriële als residentiële, sport  en amusementsinrichtingen, als hospitalen, en ziekenhuizen zowel in de privé als in de publieke sector:

a) uit te voeren in aile beroepssectoren, gespecialiseerd of niet, de verkoop, de verhuring en het ontlenen of aile werken in het kader der diensten die betrekking hebben op de techniek, het beheer, de bewaking, de bescherming, de veiligheid, het onderhoud, de hulpverlening;

b) te promoveren door investering, financiering of lening, aile installaties van materiaal en alle grondstoffen, producten, systemen ideeën en brevetten die betrekking hebben op de techniekers nodig voor hun werking en hun uitbating;

c) te waarborgen het materiaal, de grondstoffen en de gebruikte producten zowel als de installaties die worden uitgebaat, beheerd of onderhouden, ontwerpen en maken van beurzen in binnen- en buitenland, Wegenbouw en bouw van niet metalen kunstwerken zoals het bouwen, herstellen en onderhouden van wegen, fietspaden, van vliegvelden en startbanen van niet metalen kunstwerken zoals bruggen en viaducten, wegen en spoorwegtunnels, watertorens, silo's, zwembaden, kolenopslagplaatsen, as kuilen, draaischijven, weegbruggen, steunmuren enz, eveneens de rioleringswerken. Leggen van kabels en diverse leidingen met onder meer de lokalisatie van hoogspanningslijnen en pijpen, de leidingen voor water  en gasvoorzieningen, het plaatsen van allerlei elektrische kabels. Het bouwen, aanleggen van speelpleinen en sportvelden evenals van parken en tuinen, met inbegrip van de aanplantingen, omvat eveneens het plaatsen van afsluitingen en omheiningen. Het ontwerpen en aanleggen van tuinen, parken en recreatieterreinen, zoals siertuinen, minigolf, tennisterreinen, speeltuinen, pretparken en wat dies meen Het leggen van klinkers en kasseien voor wegen, terrassen en opritten. Het transporteren van alle vast, vloeibare en gasvormige stoffen en producten, levensmiddelen, vlees, vis, fruit, bieten, witloof en andere landbouwproducten, bloemen, planten, brandstoffen, bouw-en installatie materialen. Groot- en kleinhandel van bouwmaterialen. Het aanleggen en het onderhouden van de verkeerssignalisatie en de wegmarkeringen. Het optrekken van gebouwen, (ruwbouw en onder dak zetten) evenals de bekisting en het ijzervlechtwerk. Algemene bouwwerkzaamheden, omvat de bedrijvigheden welke betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltooiingwerken of de coordinatie van deze laatste wanneer zij door onderaannemers worden uitgevoerd, eveneens het optrekken van geprefabriceerde gebouwen. Schoorsteen- en ovenbouw, met het optrekken van fabrieksschouwen, nijverheidsovens, en andere soortgelijke werken evenals het metselwerk van ovens en het plaatsen van aile vuurvaste producten. Slopingswerken en het slopen van kunstwerken en gebouwen, evenals het effenen en het wegruimen, Voegwerken, stukadoorswerken, plafonneer-cementeer en aile andere pleisterwerken, berapingswerken, plaatsen van chapes, gips- en staffwerken en ornamenten. Dakdekken en isolatie tegen vochtigheid en het bedekken van gebouwen met ondermeer dakpannen, stro, natuurlijke, kustleien, stalen platen, en praten in asbestcement en non-ferro metalen. Het waterdicht maken van gebouwen met asfalt en teer, ondermeer het bedekken met asfait of met koolwaterstofhoudende producten, gebeurlijk gecombineerd met metalen. Het droogmaken van gebouwen, anders dan met teer en asfalt. Thermische- en geluidsisolatie. Het plaatsen van gyprocwanden, Vloerbedekking en muurbekleding, het [eggen van tegelvloeren, mozaïek en alle andere bedekkingen van vloeren. Het saneren, het in stand houden of het in zijn oorspronkelijke toestand terugstellen van onder meer orgels, beeldhouwwerken, monumentale horloges, historische wand en plafondschilderingen, fresco's en schilderijen, glas in lood en brandglasramen, klokken en beiaards, historische textiele wandbekledingen, historisch gecoupeerd stucwerk, historisch schrijnwerken en meubelen, kunstsmeedwerk, historische parketvloeren, water en wind molenmechanismen. Arduin- en marmerwerken, restauratiewerken, het plaatsen van grafmonumenten, het restaureren, reinigen en wassen

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

van gevels en monumenten. Het plaatsen van marmer en arduin in gebouwen, Het plaatsen van alle soorten versieringen, schoorsteenmantels en dergelijke in marmer of steen. Alle soorten timmerwerk en metalen schrijnwerk. Het timmer- en schrijnwerk voor gebouwen, het plaatsen van sloten en ijzerwaren voor bouwwerken, het plaatsen van houten en plastiekdeuren en plinten. Het plaatsen van houten en plastiek vensterluiken. Het leggen van parketvloeren en alle andere houten bedekkingen van muren en vloeren. Het plaatsen van valse schutsels en valse zolderingen in hout. Het plaatsen van aanbouwkeukens en badkamers. Het plaatsen van ijzerwerk, metalen vensterluiken en metalen schrijnwerk evenals het plaatsen van rooster, ramen, en deuren, intrekbare en rollende deuren en van buitenrolluiken. Het plaatsen van alle soorten dakgoten, het bedekken van muren en zolderingen door het aanbrengen van metalen elementen. Het plaatsen van alle soorten glas, het bouwen van wanden en bedekkingen in doorschijnend beton. Alle schilderwerk, evenals industrieel schilderwerk. Het kalken van gebouwen en bestrijken met kalk, het behangen en stofferen, het plaatsen van vloerbedekkingen en van alle andere synthetische bedekkingen van vloeren, onder meer plastiek. Metaalconstructies, montage- en demontagewerken, buis- en andere soortgelijke constructies. Het plaatsen van ventilatie, verwarming met warme lucht, luchtconditionering en de caloriefugage van leidingen en kanalisaties. Het plaatsen van centrale verwarming met water, stoom of gas en van bijkomende toestellen. Het plaatsen van sanitaire inrichtingen, food- en zinkwerk, installatie van waterverzachters, het bedekken van daken in non-ferrometalen en het plaatsen van zinken dakvensters, evenals de herstellings- en onderhoudswerken. Het plaatsen, herstellen en onderhouden van allerhande branders- brandertechnicus. Alle elektriciteitswerken zowel in privé gebouwen als in openbare gebouwen, evenals het plaatsen van bliksemafleiders, elektrische signalisatie allerhande voor wegen, spoorwegen, rivieren, zee en luchtwegen. Het plaatsen en inrichten, onderhouden en herstellen van speciale installaties zoals het inrichten van fabrieken, werkplaatsen, pompstations, koelinstallaties enz.

B. De groot- en kleinhandel, de in- en uitvoerhandel, de vertegenwoordiging, de commissiehandel en de consignatie van alle artikelen van grootwarenhuizen, onder andere: voedingswaren, zuivelproducten, vleeswaren, producten van broodbakkerij, banketbakkerij en suikerbakkerij, fruit, groenten en aardappelen, kunstijs (ijsblokken), roomijs en consumptie-ijs, dranken, sigaren, sigaretten, tabak en rookartikelen, drogisterij, verf, onderhoudsproducten en artikelen, schoonheidsproducten, toiletartikelen, schoeisel, textielwaren en kleding, artikelen voor meubilering, onderhoud en huishoudartikelen, luxeartikelen, kunstvoorwerpen, fantasie- en diverse artikelen, boeken en papierwaren, kantoorbehoeften en muziekartikelen, sport, visvangst,jacht, speelgoed en kinderartikelen, elektriciteitsartikelen enz., kortom de handel van massaconsumptiegoederen alsook de verrichtingen van aile diensten die het cliënteel van distributie-organismen kunnen aanspreken,

C.  Vervaardiging van vuurvaste mortel, beton, enz.

- Vervaardiging van artikelen van beton voor de bouw

- Vervaardiging van artikelen van voorgestort beton voor gebruik in de bouw: dakpannen, tegels,

bouwstenen, holle welfsels, betonklinkers, platen, buizen, palen, enz.

- Vervaardiging van betonnen geprefabriceerde bouwelementen

- Vervaardiging van stortklare beton

- Vervaardiging van stortklare beton en gebruiksklare mortel

- Vervaardiging van andere artikelen van beton, gips en cement

- Vervaardiging van overige artikelen van beton, cement, gips of kunststeen die geen rechtstreeks verband

houden met de bouw: beeldjes, meubelen, bas-en haut-reliëfs, vazen, bloempotten, enz.

- Vervaardiging van betonpompen

- Vervaardiging van betonmolens en van machines voor het aanmaken van mortel Vervoer van stortklare beton die niet door de eenheid zelf werd vervaardigd

- Aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van: vloer- of wandtegels van keramische stoffen, beton

of gehouwen steen, vloerbedekking en wandbekleding van terrazzo marmer, graniet of lei, enz.

- Inzameling van ongevaarlijk afval

- Inzameling van gevaarlijk afval

- Overige verwerking en verwijdering van ongevaarlijk afval

- Voorbehandeling van gevaarlijk afval met het oog op verwijdering

- Behandeling en verwijdering van gevaarlijk afval

- Behandeling van kernafval

- Recuperatie van recycleerbare ferro- en non-ferrometalen door het demonteren van gebruikte goederen

(bvb auto's of koelkasten) ten einde het schadelijk afval (bvb olie) eruit te halen

- Sorteren van ongevaarlijk afval

- Terugwinning van metaalafval

- Recuperatie van recycleerbare ferro- en non-ferrometalen door het mechanisch verbrijzelen en

vervolgenssorteren en scheiden van metaalafval, zoals gebruikte auto's, wasmachines, fietsen, enz.

- Terugwinning van inerte afvalstoffen

- Terugwinning van overig gesorteerd afval

- Sorteren, schoonmaken en verbrijzelen van overig afval voor de productie van secundaire grondstoffen

- Groothandel in afval, al dan niet van metaal, en in recuperatiematerialen

- Groothandel in afval en schroot, n.e.g.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Reparatie en onderhoud van andere transportmiddelen

- Groothandel in hijs-, hef- en transportwerktuigen

Verhuur en operationele leasing van transportmiddelen voor vervoer te land, zonder bestuurder, m.u.v,

personenauto's en lichte vrachtwagens: spoorwegmat, vrachtauto's, trekkers, aanhangwagen, enz.

- Verhuur en operationele leasing van machines en installaties voor de burgerlijke en utiliteitsbouw en voor de weg- en waterbouw, zonder bedieningspersoneel (kranen, betonmolens, enz.)

- Verhuur en operationele leasing van transportmiddelen voor vervoer over water, zoals vrachtschepen, cargo's enz. zonder bemanning

- Verhuur en operationele leasing van transportmiddelen voor luchtvervoer, zonder piloot.

IV. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of

financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de

verwezenlijking ervan kunnen bevorderen,

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op

welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doet.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en

manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten

en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan

reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

6. Bestuur en vertegenwoordiging:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide macht om te handelen in naam der vennootschap, in alle omstandigheden en om al de daden te stellen of toe te laten, die betrekking hebben op het doel der vennootschap, zoals dit bepaald werd in artikel drie van deze statuten.

Zij hebben allen de maatschappelijke handtekeningen en mogen samen of afzonderlijk optreden, desgevallend binnen de perken zoals bepaald bij hun aanstelling.

De zaakvoerders hebben het recht, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid, zich te doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, hiertoe gemachtigden te benoemen, hun bevoegdheid vast te stellen, alsmede hun wedde en voorwaarden van hun indiensttreding en hun ontslag.

7. Controlerecht:

Indien de wet het vereist of, bij gebreke aan een wettelijke verplichting, indien cie Algemene Vergadering hiertoe beslist, wordt het toezicht op de vennootschap opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaren.

8. Algemene vergadering:

De jaarvergadering wordt gehouden op éénendertig mei van elk jaar om veertien (14.00) uur.

De Algemene Vergaderingen zullen gehouden worden in de maatschappelijke zetel of in een andere plaats,

vernield in de oproepingsberichten. De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij middel van een

aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste

vijftien dagen vóór de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering

en vermelding van de verslagen.

De oproeping kan evenwel met een ander communicatiemiddel gebeuren indien de bestemmeling er

individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk mee instemt

De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten,

zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

De vennoten mogen zich doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, die zelf stemrecht heeft.

Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem, binnen de door de wet bepaalde perken.

Welke ook de op de Algemene Vergadering vertegenwoordigde aandelen wezen, de besluiten worden

genomen bij gewone meerderheid van stemmen behoudens toepassing der wetbepalingen inzake wijziging

van de statuten.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

9. Boekjaar:

Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van datzelfde jaar.

10. Bestemming van de winst:

Het batig saldo van de resultatenrekening maakt de nettowinst van de vennootschap uit; op deze nettowinst

wordt vijf procent voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafname is niet meer vereist wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk

kapitaal bereikt heeft.

De overblijvende winst zal verdeeld worden volgens de beslissingen van de Algemene Vergadering.

11. Vereffeningssaldo:-

In geval van ontbinding zal de vereffening der maatschappij plaats hebben op de wijze door de Algemene

Vergadering aangeduid.

Deze zal de vereffenaar of vereffenaars aanstellen, alsmede hun vergoedingen zo nodig. De vereffenaars

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

3I

Voorbehouden ban het Belgisch

" Staatsblad

treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot bevestiging of homologatie van de benoeming door de algemene vergadering

Het batig saldo der vereffening zal tussen al de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen dat zij onderscheidelijk zullen bezitten, met dien verstande dat ieder aandeel hetzelfde recht geniet. Nochtans zo alle aandelen niet in gelijke verhouding afbetaald zijn, zullen de vereffenaars, alvorens tot hoger voorziene verdeling over te gaan, met de verscheidenheid van deze toestand moeten rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door geldoproepingen ten laste van de in mindere mate afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen van de in grotere mate afbetaalde aandelen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

12. Benoemingen -

De statuten aldus vastgesteld zijnde, bevestigen de partijen dat de Besloten vennootschap met beperkte ' aansprakelijkheid'ALLIM' opgericht is en nemen terstond de volgende beslissingen

Te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde tijd:

a) De heer CRETSKENS Raymond, voornoemd sub 1,

b) De gewone commanditaire vennootschap "BEREUVO", met zetel te 3640 Kinrooi, Bettestraat 6,

ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0845.019.260, BTW-nummer in aanvraag, RPR Tongeren, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer REUMERS Bert, voornoemd sub 2.

De benoemde niet-statutaire zaakvoerders, verklaren hun mandaat te aanvaarden onder de bevestiging dat zij niet getroffen zijn door énige maatregel die zich daar tegen verzet.

De zaakvoerder-rechtspersoon, met name de gewone ccmmanditaire vennootschap "BEREUVO", kan niet afzonderlijk rechtshandelingen stellen die de vennootschap verbindt voor een bedrag van meer dan veertigduizend euro (¬ 40.000,00).

De oprichters nemen kennis van de notulen van het bestuursorgaan van de gewone commanditaire vennootschap "BEREUVO", voornoemd, de dato vier april tweeduizend en twaalf, waarbij, in overeenstemming met artikel 61 § 2 van het wetboek van vennootschappen, de heer Bert Reumers, voornoemd, werd aangeduid als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van haar zaakvoerdersmandaat.

De oprichters verklaren te benoemen tot bijzondere gevolmachtigde om de vennootschap geldig te vertegenwoordigen voor het vervullen van alle formaliteiten die ten gevolge van de akte zouden nuttig of nodig zijn bij alle private of publiekrechtelijke instelling en ondermeer met betrekking tot de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, kamer van ambachten en Neringen en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 3500 Hasselt, Gouverneur Roppesingel 13:

AI Mejuffrouw Marion Dreesen;

BI Mejuffrouw Jolien Van Aerschot;

CI Mejuffrouw Leen Petré.

13.Overgangsbepalingen:

Het eerste boekjaar begint vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op éénendertig december tweeduizend dertien.

De vennootschap neemt bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen alle verrichtingen en verbintenissen over die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan. Deze overneming zal maar effect sorteren zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend veertien. De oprichters stellen vast dat uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat onderhavige vennootschap voor het eerste boekjaar niet verplicht is krachtens het Wetboek van vennootschappen een commissaris te benoemen.

VOOR EENSLUIDEND VERKLAARD UITTREKSEL Notaris Guido Van Aenrode

Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 31.05.2015, NGL 24.06.2015 15211-0289-016
09/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 29.07.2016 16397-0043-016

Coordonnées
ALLIM

Adresse
KEMPENSTRAAT 11 3650 DILSEN-STOKKEM

Code postal : 3650
Localité : DILSEN-STOKKEM
Commune : DILSEN-STOKKEM
Province : Limbourg
Région : Région flamande