ALLOQUI ADVOCATEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALLOQUI ADVOCATEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 500.583.148

Publication

26/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 18.09.2014, NGL 25.09.2014 14596-0506-009
15/10/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

.." " " " " " " " " " " .».,

Nueryalegot ter grittie der rechtbank

MONIIIIEUR BELCT r

koophanciel Antwerpen, Cd. Tongeren

Ev.

08 -10- 2014 BELGISC STAATS

2 6 -09- 2014

3PAD iri

II

111111111111,1.1101,1111

Ondernerningsnr 0500583148

Bemming

{vok.ot, ALLOQUI advocaten

Kverkoril

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap die de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen.

Zetel: Winkelomstraat 16 - 3740 Bilzen

(volledig adres)

Onderveerp akte Adreswijziging

De algemene vergadering van 18 september 2014 heeft met éénparigheid van stemmen de volgende beslissing genomen die onmiddellijk in werking treedt:

de maatschappelijke zetel van de vennootschap zal worden overgebracht naar 3740 Bilzen (Eigenbilzen), Dorpsstraat 20.

NULENS Myriam

Zaakvoerder en enige vennoot.

.........

Op de leatste Ide ven Luit, E verneiden Recto Ki earn en hoedanigheid van de instrurnenteende notaris hetzij van de per$oMMen)

bevoegd de rechtspersoon ten aarizien van derden te ,,erlegenvodrdperi

Verso Naam en handtekening

30/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 19.09.2013, NGL 27.10.2013 13640-0302-009
16/11/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der rechtbank v. koophandel te TONGEREN

0 -11- 2012

De Hoofdgriffier, Griffie

Ondernemingsnr : 5o 7,

Benaming

(voluit) : ALLOQUI ADVOCATEN

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Winkelomstraat 16 te 3740 Bilzen (Eigenbilzen)

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bert VRANCKEN te As, op 30 oktober 2012 dat er een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

oprichter: Mevrouw NULENS Myriam Josephine Francine, advocaat, geboren te Hasselt op 9 mei 1955, (rilksregisternummer 55.05.09-154-87), wonende te 3740 Bilzen (Eigenbilzen), Winkelomstraat 16.

Art. 1: De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als benaming ALLOQUI ADVOCATEN

Art. 2: Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3740 Bilzen (Eigenbilzen), Winkelomstraat 16. Art. 3: Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

- De uitoefening uitsluitend in haar naam en voor haar rekening door de vennoot/vennoten van het beroep van advocaat, alsook het verrichten van alle aan-verwante activiteiten die verenigbaar zijn met het beroep van advocaat, zoals het verstrekken van juridisch advies, het geven van onderwijs, het schrijven en publi-ceren van artikels en het schrijven van boeken, het optreden ais bestuurder en vereffenaar, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten en het optreden als scheidsrechter, als sekwester of curator, Deze opsomming is niet limitatief.

- de uitoefening van alle opdrachten en het stellen van alle handelingen die verenigbaar zijn met het beroep van advocaat zoals dit in België en binnen de Europese Gemeenschap omschreven is.

- de vennootschap zal ondermeer haar beschikbare middelen kunnen beleggen of investeren in roerende of, onroerende activa en dit roerend of onroerend vermogen beheren op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten in het kader van het maatschappelijk doel.

De vennootschap kan, rechtstreeks of onrechtstreeks, autonoom of in samenwerking met anderen, in België of in het buitenland, alle handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het maatschappelijk doel of die van aard zijn het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakke-lijken, voor zover die deelneming verenigbaar is met de regels van de Orde van Advocaten bij de Balie te Tongeren en deze van de Orde van Vlaamse Balies, De vennootschap zal ondermeer haar beschikbare middelen kunnen beleggen of investeren in roerende of onroerende activa en dit roerend en/of onroerend vermogen beheren op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten, zonder dat dit een handelsactiviteit mag uitmaken.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de professionele en deontologische regels en richtlijnen, eigen aan het beroep van advocaat zoals vastgesteld door de bevoegde instanties, eerbiedigen. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen zoals bedoeld In de wetten en Koninklijke besluiten op het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap mag samenwerkingsverbanden tot stand brengen met indivi-duele advocaten, advocatenkantoren of advocatenassociaties door economische samenwerkingsverbanden, Europesel

economische samenwerkingsverbanden en andere samenwerkingsverbanden of mag bij wijze van inbreng in geld of in natura, fusie, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere, bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen in België of in het buitenland, waarvan het', maatschappelijk doel analoog is met het hare of van aard is haar maatschappelijk doel te bevorderen, met inachtname van de terzake geldende bepalingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, De vennootschap kan leningen toestaand

Op de laatste blz. van Luik 6 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)r1(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bíjtágén bij héf Belgisc1i Sfáhtsbràd _ 67IT12WE2 - Annexes du 1VYomteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

- De vennootschap kan ook functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere burgerlijke

vennootschappen met een gelijkaardig doel, uitoefenen.

In dat opzicht kan de vennootschap alle rechtshandelingen stellen en verbintenissen aangaan. Kortom zij mag alles doen wat verband houdt niet bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

Art. 4 : De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

Art. 5 ; Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00), Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam zonder vermel-ding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één/honderd (1/100ste) per aandeel. De aandelen zijn steeds op naam en warden ingeschreven in een register van aandelen. Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek van Ven-nootschappen. Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de vennoten.

Het bestuursorgaan is bevoegd om, mits eerbiediging van de wettelijke voor-schriften, een register in elektronische vorm te creëren.

inschrijving afbetaling : Door advocaat NULENS Myriam, voornoemde oprichter, op honderd (100) aandelen à rato van honderd zesentachtig euro (186,00 EUR) per aandeel, zijnde in totaal voor een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Elk van deze aandelen werd slechts volstort voor twee/derde, zijnde voor een totaal bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) dat vanaf heden ter beschikking van de vennootschap is op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap,

Art. 7. Eenhoofdige vennootschap

De vennoot beslist vrij over de afstand van aandelen onder levenden of de overdracht van aandelen bij overlijden. Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap ontbonden wordt.

Tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen worden de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap. Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopige bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Ingeval een of meer erfgenamen of rechtsverkrijgenden van de overleden enige vennoot uitgesloten worden van deelneming in de vennootschap doordat zij geen vennoot kunnen worden, hebben zij niettemin recht op de tegenwaarde van de aandelen die hen zouden zijn toegekomen. Deze waarde wordt bij gemeen akkoord bepaald tussen diegenen aan wie de vennootschapsrechten toekomen krachtens de statuten en die de tegenwaarde moeten uitkeren enerzijds en anderzijds diegenen die krachtens dezelfde statuten niet aanvaard werden als vennoot en aan wie de tegenwaarde van de aandelen zal worden vergoed.

Kan geen overeenstemming bereikt worden over de waarde dan wordt deze bepaald, dan wordt voor het verkrijgen van een oplossing verwezen naar de hierna vernielde arbitrageclausule, opgenomen in artikel 28 van de statuten, Diegenen aan wie de vennootschapsrechten toekomen moeten zich binnen de drie maanden na de definitieve vaststelling van de vergoeding jegens de uitgesloten erfgenamen of rechtverkrijgenden verbinden tot vereffening van het verschuldigde, zoniet kunnen deze laatsten de ontbinding van de vennootschap vorderen, op voorwaarde dat zij deze eis instellen binnen de veertig dagen na het verstrijken van deze termijn.

De vergoeding van de tegenwaarde van de aandelen, in gemeen akkoord, of na expertise bepaald, zal moeten betaald zijn binnen de vijf jaar na het verstrijken van de termijn bedongen in de aanmaning door de uit de vennootschap gesloten partij strekkende tot vergoeding door de aangewezen vennoten van de tegenwaarde van de aandelen en indien zij niet meteen volledig wordt gekweten moet zij worden vereffend in jaarlijks betaalbare fracties van ten minste een/vijfde per jaar. Vanaf de vervaldag bedongen in gezegde aanmaning is er van rechtswege op deze vergoeding of op het schuldig blijvend saldo een intrest verschuldigd berekend tegen de wettelijke rentevoet en jaarlijks betaalbaar op de gestelde vervaldag.

Bij ontstentenis van erfgerechtigden is de vennootschap echter van rechtswege ontbonden en wordt artikel 344, tweede lid van het Wetboek van Vennootschappen toegepast.

Meerhoofdige vennootschap

Wat de overdracht van een geheel of een gedeelte van de aandelen onder levenden betreft, is de afstand van aandelen onder levenden vrij aan een mede-vennoot, die dient te voldoen aan de vereisten van artikel 8.

In alle andere gevallen kan de overdracht enkel gebeuren met unaniem akkoord van alle overblijvende vennoten.

De vennoot die één of meer aandelen wil overdragen, moet van zijn voornemen aan de andere vennoten kennis geven, bij een aangetekende brief of bij voor ontvangst getekende brief, waarin hij de naam, de voornaam, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde ovememer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen, en de daarvoor geboden prijs.

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, hun toegezonden bij aangetekende brief of bij voor ontvangst getekende brief, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht. Tegen weigering van goedkeuring staat beroep bij de rechter open, bij de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied van de zetel van de vennootschap.

Nochtans, indien de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen het ver-langt, zijn de weigerende vennoten verplicht binnen drie maanden, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden. Indien de weigerende vennoten de aandelen zelf te kopen, vindt het recht van voorkeur overeenkomstig toepassing. Indien de vennoot geen kandidaat-overnemer kan voorstellen en zijn aandelen toch wenst over te dragen zijn de andere vennoten verplicht de aandelen over te nemen rekening houdend met het recht van voorkeur.

C .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

d~~ s De verkoopprijs zal gelijk zijn aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebrek aan

overeenstemming tussen partijen, zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen te benoemen of bij gebrek aan overeenkomst door de Stafhouder van de betreffende Orde. Tegen diens beslissing staat geen rechtsmiddel open.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen zes maand na de dag waarop de waarde, op de hierboven bepaalde wijze, definitief zal zijn vastgesteld. Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle middelen van recht.

De afstand of overdracht van aandelen waarvoor géén goedkeuring vereist dient ook ter kennis te worden gebracht van het bestuursorgaan van de vennootschap bij aangetekend schrijven of een ander wettelijk toegestaan communicatiemiddel, en zal slechts zijn uitwerking verkrijgen de eerste van de zesde maand volgend op de datum van deze kennisgeving, behoudens unaniem akkoord van alle vennoten.

De bepalingen van dit artikel zijn van toepassing op elke overdracht onder levenden, zowel ten bezwarende titel als ten kosteloze titel, zowel vrijwillig ais gedwongen (uitsluiting en uittreding) zowel in vruchtgebruik, blote eigendom als volle eigendom, van aandelen of enige andere effecten die recht geven op de verwerving van aandelen.

Art. 8.: Alleen advocaten, ingeschreven bij een Belgische balie of door hen opgerichte professionele vennootschappen kunnen vennoot zijn.

Zodra een vennoot deze hoedanigheid verliest moet hij zijn aandelen afstaan aan de medevennoten of, indien hij enige vennoot is, aan een of meer personen die voldoen aan de vereisten om vennoot te worden.

Inmiddels dient hij elke activiteit als werkend vennoot of vennoot-zaakvoerder ogenblikkelijk te staken. De verplichting voor de vennoot als advocaat te zijn ingeschreven is een essentieel onderdeel van de vennootschapsakte waarvan niet kan worden afgeweken, om het even door welk vennootschapsorgaan ook, tenzij het doel van de vennootschap dermate wordt gewijzigd dat de vennootschap geen activiteiten meer kan

voeren die eigen zijn en exclusief verbonden zijn aan de advocatenpraktijk. Ingeval een vennoot geschorst

wordt als advocaat moet hij zich onthouden van de uitoefening van zijn rechten als werkend vennoot voor de duur der schorsing. In tegenstelling tot hetgeen hiervoor werd bepaald zullen de erfgenamen of rechtsverkrijgenden van de enige vennoot, die niet de vereiste hoedanigheid hebben om krachtens deze statuten vennoot te worden, de rechten verbonden aan de aandelen toch zelf kunnen uitoefenen om het doel van de vennootschap zo te wijzigen dat de vennootschap niet meer tot doel heeft het uitoefenen van het beroep van advocaat voor rekening van de vennootschap, zodat ze enkel nog activiteiten zal uitoefenen die voor deze (nieuwe) vennoten toelaatbaar zijn. In afwachting daarvan zal de bedrijvigheid van de vennootschap beperkt blijven tot het beheer en de instandhouding van haar goederen.

Art. 9.: De aansprakelijkheid van de vennoten is beperkt tot hun inbreng, onverminderd evenwel de specifieke beroepsaansprakelijkheid voor de verrichtingen die de vennoot namens en voor rekening van de vennootschap heeft gesteld als advocaat. De vennoot, belast met een dossier, is hoofdelijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten opzichte van de cliënt. Zo het niet duidelijk en ondubbelzinnig blijkt welke vennoot of vennoten een bepaalde zaak exclusief behandelde(n), zijn voor die zaak alle vennoten hoofdelijk aansprakelijk. De beroepsaansprakelijkheid van zowel de vennoten als de vennootschap dient te worden verzekerd, De beroepsaansprakelijkheid van zowel de vennoten als de vennootschap is evenwel beperkt tot het bedrag waarvoor de beroepsverantwoor-delijkheid verzekerd is1 voor zover dit bedrag niet lager is dan het maximumbedrag van de basispolis onderschreven door de Orde van Advocaten te Tongeren.

Het louter optreden als organieke vertegenwoordiger van de vennootschap verbindt slechts de vennootschap en niet de vertegenwoordiger indien de gestelde verrichting buiten de sfeer van de specifieke beroepsaansprakelijkheid.

Art. 12.: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben. De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, eventueel hun bevoegdheden. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn. De zaakvoerder(s) is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Een niet-statutair zaakvoerder kan te allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering. Het ongevraagde ontslag van een niet-statutair zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering. De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, waarvan de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks rechtshandelingen.

Het verlies van de hoedanigheid van advocaat, brengt van rechtswege de verplichting met zich mee om als zaakvoerder terug te treden en om zijn aandelen en rechten over te dragen, hetzij aan de andere vennoten, hetzij aan de vennootschap, hetzij aan een ander advocaat, binnen de voorwaarden door de statuten bepaald.

Ingeval van een meerhoofdige vennootschap kan een niet-statutair zaakvoerder te allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, met eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten,

Art. 13: De enige zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte; Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vertegenwoordigen zij elk afzonderlijk de vennootschap in en buiten rechte.

Art. 14: De algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder al dan niet ten kosteloze titel wordt uitgeoefend. Indien het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd is, dan bepaalt de algemene vergadering,

beslissend met meerderheid van stemmen, of de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of evenredige vergoeding Deze wordt geboekt op de algemene kosten, los van alle eventuele representatie-, reis- en verplaatsingskosten.

t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Art. 17: Eenhoofdige vennootschap: Het toezicht van de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoot.

Indien de wet daartoe verplicht of bij gebreke aan wettelijke verplichting, indien de algemene vergadering ertoe beslist, wordt de controle over de verrichtingen der vennootschap opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaren en wordt hun vergoeding vastgesteld door de algemene vergadering. Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle bevoegdheden van de com-missaris uit zoals bepaald in artikel 15 van deze statuten.

Meerhoofdige vennootschap: Het toezicht op de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten. Iedere vennoot bezit het recht van onderzoek en toezicht op de maatschappelijke venich-tingen. Hij mag zonder verplaatsing inzage nemen van al de boeken, briefwisseling, de processen-verbaal en over het algemeen van al de geschriften van de vennootschap; eventueel mag hij zich laten bijstaan door een accountant, zoals wettelijk voorzien.

Art. 19 : Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks gehouden worden op de zetel van de vennootschap op de derde donderdag van de maand september om 20.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden worden. Buitengewone algemene vergaderingen kunnen steeds worden belegd door één of meer zaakvoerders. De eerste algemene vergadering wordt gehouden in het jaar 2013 op de derde donderdag van de maand september om twintig uur.

Art 20: Eenhoofdige vennootschap

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard. De formaliteiten van bijeenroeping en bekendmaking dienen door de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet.

Meerhoofdige vennootschap; Over niet in de agenda begrepen punten kan slechts beraadslaagd worden in een vergadering waarin alle aandelen aanwezig zijn en mits daartoe met éénparige stemmen besloten wordt. De vereiste instemming staat vast, indien geen verzet is aangetekend in de notulen van de vergadering.

Art. 21: Het maatschappelijke boekjaar begint op één april en eindigt op éénendertig maart van het daaropvolgende kalenderjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting, doch omvat de verrichtingen gesteld namens en voor rekening van de vennootschap in oprichting sedert 15 januari 2012 en zal worden afgesloten op 31 maart 2013.

Art. 24: De algemene vergadering die uitspraak dient te doen over de ontbinding van de vennootschap, dient zich te schikken naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen en dient alle voorafgaande formaliteiten te vervullen.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en bezoldigingen vaststelt. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming inge-volge de beslissing van de algemene vergadering. Zo de rechtbank weigert over te gaan tot bevestiging van hun benoeming, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel heeft gesteld tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan door de rechtbank van koophandel. Zij kan deze handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen. Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen. Indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen massa samen met de aandelen doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald.

De

vereffenaar(s) moet(en) in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over-zenden aan de griffie van de rechtbank van Koophandel. Vanaf het tweede veref-feningsjaar moet deze omstandige staat nog slechts jaarlijks aan de griffie worden overgezonden, Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars of de vereffenaar het pian van verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel.

Art 28: Alle moeilijkheden en geschillen die zich betreffende de interpretatie en de uit-voering van onderhavige statuten zouden voortdoen, hetzij tussen vennoten, hetzij tussen deze laatsten en erfgenamen, legatarissen en/of rechthebbenden van een overleden vennoot (zoals ondermeer over de waarde van aandelen...) zullen verplicht geregeld moeten worden door arbitrage. Elke partij die een van de andere partijen verschillend standpunt heeft zal een scheidsrechter aanduiden. Deze zullen gebeurlijk een bijkomende scheidsrechter kiezen, zodat een college gevormd wordt dat uit een onpaar aantal leden bestaat. In geval van onenigheid over deze aanduiding, zal de laatste scheidsrechter gekozen worden door de voorzitter van de Rechtbank van Eerste aanleg van het arron-dissement waar de vennootschap haar zetel heeft. Hetzelfde za! geschieden op aanvraag van de meest gerede partij, als een der partijen haar scheidsrechter niet gekozen zou

hebben binnen een termijn van tien dagen na de aanzegging van het beroep erop. Hun opdracht zal erin

bestaan de geschillen te beslechten, evenals alle punten die er rechtstreeks verband mee hebben, en welke de partijen zullen gemeend hebben te moeten voorleggen. Bij het ontstaan van het geschil en na de aanstelling van de scheidsrechters kunnen de partijen aan de scheidsrechters de opdracht verlenen om als bemiddelaars

L t .

bp te treden. uitspraak zal moeten bekendgemaakt worden binnen de twee maanden na Cid samenstelling

van het scheidsrechterscallege. Nochtans, ingeval het nodig is, en op beslissing van de meerderheid van de leden van dit college, zal de bovengenoemde termijn met ten hoogste een maand verlengd worden.

De beslissing zal aan de partijen door een aangetekende brief moeten betekend worden; deze betekening geldt als uitspraak. Zij zal tussen partijen met een in laatste aanleg uitgesproken vonnis gelijk staan.

De kosten van de arbitrage zullen door de verliezende partij gedragen warden.

Ingeval één der partijen zich niet naar de uitspraak gedraagt, zal deze voor exequatur worden neergelegd, overeenkomstig de voorschriften van artikel 586 van het Gerechtelijk Wetboek, en alle onkosten voor registratie, taksen en andere, zullen moeten gedragen warden door de partij die de neerlegging van de beslissing zal nodig gemaakt hebben,

Geschillen van deontologische aard worden voorgelegd aan de Raad van Orde van Advocaten van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel gevestigd heeft.

DEONTOLOGIE: Elke overeenkomst, reglement van inwendige orde, oprichtingsakte of statuten van een samenwerkingsverband van advocaten is ondergeschikt aan de regels van het vigerend reglement van de Orde van Vlaamse Balies en de deontologische regels van het beroep, Elke interpretatie zal in overeenstemming hiermee dienen te gebeuren,

ZAAKVOERDERS: Wordt tot zaakvoerder benoemd: - mevrouw NULENS Myriam, voornoemde oprichter, Het mandaat zal onbezoldigd worden uitgeoefend totdat de algemene vergadering hierover een andere besluit treft.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, afgeleverd voor registratie en uitsluitend dienend voor de neerlegging

en de publicatie in het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de oprichtingsakte;

Notaris Bert Vrancken te As.

flijlagen'bi het Belgisch Staatsblad -16/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

"

Voor-1}ehoouCi n aan hee Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/11/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 17.09.2015, NGL 30.10.2015 15658-0209-009

Coordonnées
ALLOQUI ADVOCATEN

Adresse
DORPSSTRAAT 20 3740 EIGENBILZEN

Code postal : 3740
Localité : Eigenbilzen
Commune : BILZEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande